17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оффф, живи и здрави да са всички. Който не кара, не знае че това може да се случи на всеки, независимо от колата или скоростта.

В това село Варна, пешеходните им идват в повече на манталитета.. Що народ измре по пешеходните там..

Проблема е, че на тия със скъпите коли им се разминава

От скоростта зависи. Вече са ме блъскали пешеходец и дете с колело. Първият от позиция с гръб се метна на улицата без въобще да се огледа. Посрещна с ръка и рамо страничната колона на предното стъкло. С известно усилие запази равновесие, но с 10-ина км/ч повече сигурно щеше да падне. В случая с детето бях вече спрял. Изскочи иззад един завой на паркинга пред блока, огъна ми леко ламарината и напусна местороизшествието. Счупени крайници и други наранявания пак нямаше. Така че доста зависи.

бързал е да мине преди наглите пешеходци, напълно го разбирам. Само се чудя защо до сега никой не му е пукнал канчето, щото това поведение не подлежи на превъзпитание а само на изкореняване чрез гизическо насилие

Спокойно човека ще си плати и след седмица пак ще си кара Поршето....

МОЖЕ ! ТЕ ИМАТ ПРАВО НА ВСИЧКО ! ОБАЧЕ АКО АЗ БЯХ БАЩАТА НА ТОВА ДЕТЕ - СВИНЕЦ ! СВИНЕЦ ЗА СВИНЯТА С ПОРШЕТО !!!

Не само ще му се размине, а и на Мето му няма да научим - така както скриха тариката с Мерседеса, който преби децата в София, блъскайки ги в реката!

Инцидента от оня ден пак във Варна беше нищо не се разбра в крайна сметка каква е ползата от тез журналя ..

някакво си дете да се пречка по пешеходната пътека на "Порше"-то. Еййй, аман, ве.

0

Е такива ги обичам - 10 години трудов стаж и вече с порше. Миличка, заклевам се, че не е на тати

Варненска простотия...

Демократичната с ерма не си поплюва...

Ами дано това детенце да има як баща, той да има яки братя, че да го спускат от бой, защото правосъдието в България на този етап е това