30 години от митинга на Орлов мост - най-големият в България

Пощръклявам, когато някой днес каже, че нищо у нас не се е променило, заяви Филип Димитров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този митинг е срам за неговите организатори и още повече за участниците в него! Организаторите виждаха възможност да станат управляващи държавата, а участниците в митинга, въобще не си даваха сметка какво ни бяха замислили победителите в Студената Война! Много малко хора виждаха в разтурянето на СИВ, това, че остават без работа! Още по малко виждаха, че 150 000 - ата ни армия, ще се стопи до 20 000. Хората на изкуството и културата не си представяха, че изведнъж се хвърлят да оцеляват в един нищожен свободен пазар, при това сред бедняци! Мащабите на митинга показват мащаба за безпросветността на българите! Нищо не се е променило от тогава до сега в кухите ни глави! Здравите физически хора виждат единствено спасение в емиграцията. А, останалите тук болни, недъгави и дърти, се надпреварят, какви далавери и измами да си прилагат! В ЕС където ни приеха сме само фигуранти, на които ни прибират парите за инвестиции и ни ги дават само за каквото се укаже от Брюксел, а не за каквото ни трябват за развитие! И така вече 30 години! Прогнозата, особено след пандемията е много лоша за България! "Това е положението Марийке!".

Времето е наше НАДЕЖДАТА УМИРАЛА ПОСЛЕДНА но явно в МУТРОЛАНДИЯ вече няма надежда

2020-06-08 13:59:28 полуидиот (нерегистриран) България беше на страната на изгубилите "Студената война". Победителите (както и в предишните две войни) целяха политическо и икономическо унищожаване на победените. При нас ситуацията беше утежнена от месни колаборационисти. Политически партии в България не е имало от 1934г., има кланове защитаващи членуващите в тях.

измамените камили,30 години кражби , разсипия , цигания,чалга по телевизията и бандити в народното събрание -АЛИ БАБА и 240 РАЗБОЙНИЦИ

На "Орлов мост" преди 30 г. беше най-голямата сбирщина от наивници и излъгани камили!! Ха ха ха ха!!

Един милион били на митинга? Що за глупости, бяхме там, та не лъжете хората. София тогава беше един милион. Повече от 200 хиляди не бяха, а и за какво ли бяхме там, после се забихме в дъното, а и сега ровим още по-надолу. Та не ми ги разправяйте врели некипели, това или онова.....

Сега разбрахте ли какво е да работиш за чорбаджия?

за червен чорбаджия?

без тотална декомунизация и лустрация на всички бивши комуняг и ченгета , тази държава е обречена

България беше на страната на изгубилите "Студената война". Победителите (както и в предишните две войни) целяха политическо и икономическо унищожаване на победените. При нас ситуацията беше утежнена от месни колаборационисти. Политически партии в България не е имало от 1934г., има кланове защитаващи членуващите в тях.

Малта м/у Буш и Горбачов, не се знае какво е подписано, но явно има клаузи да се оставят управляващите да си останат на власт. Това се вижда вече толкова години.

Много глупости сте писали, че нищо не се е променило. Ако няма промана, как много от вас ходят в Гърция, Испания, Италия и къде ли не, но ако бе още ТЖ, само в Русия и Либия, нали. Безплатното образованиние и здравеопазване, се покриваха от данаците (ергенски - женен или без деца, и др. измешльотини) и много по-ниски заплати. Всички под един знаменател и еднакви, няма да мислиш, за това ще се погрижи партията - майка. Ако нямаше промяна, сигурно и то абсолютно щяхте да сте на опашка за читав телевизор и за други такива атрактивни неща. Всички къде сте писали, че нищо не се е променило, най-вероятно още живеете на гърба на родителите си и чакате някой друг да ви реши проблемите и друг да мисли за вас. ЖАЛКИ БОДОБИЯ НА ЧОВЕК .

Е супер беше ама болшевиките пак си взеха властта. Откакто комунистическата пионка Симеон 2 дойде с гръмки обещания,хората масово се полъгаха и реда и законнотта у нас отидоха на кино. Хора от стари фабрикантски идруги семейства си грасваха за Костов но имаше много заблудени и Симеон спечели икомунистите пак у нас.

няма как да направят нещо хора, които размахваха единствено и само знамето на разплатата, нищо друго не предложиха като бъдеще, единствено зачеркване на миналото, та до днес. Поне един петилетен план да бяха измайсторили, за парлама, а те: кой не скача е червен и развод ми дай - хора-клоуни, които историята потвърди като такива. Поне онзи слугинаж беше образован, а днешния - тулуп до тулупа, мила моя майно льо.....

Срам и Позор! Извинете се! Съсипахте България лумпен демократчета нещастни! И освен това - пртеста срещу Пеефски и Орешарски беше събрал повече хора по Цариградско!!!

Гледам снимката и виждам огромно множество наивници и/или просто глупаци ... жалко е и тъжно е, че живеем в свят, където стадото има влияние за вземането на фундаментални решения ...

Тогава хората не се страхуваха, излизаха и отстояваха позициите си смело. Сега хунтата ви кле.ца всеки ден и не смеете да си покажете носовете. Това е положението...

Дали не е дошло време отново да се съберем....?

Случи се! Все още разграбвате! Наред е земята!

Резултатите: Милиони излъгани и емигрирали!

Определено в момента живеем много по-добре и по-лесно отколкото преди 30 години. Проблемът е, че можехме да живеем и още по-добре, ако не бе тежката корупция и кражби! 3 пъти по-висок стандарт можеше да имаме! Говоря за 95% от хората, а не за шайката червени бандити, които са мултимилионери.

Проблема на теб ти е, че свързваш бандитите само с цвят червен. Парите нямат мирис и цвят, както и бандитите.

Никога повече руските ватенки няма да вземат властта в България. Малко остана и ще ги изгоним завинаги от нашата родина.

За това пък с кеф ще седиш на четвъртития краварски, нали!?!

България и българите никога не са живяли толкова охолно и пет пъти по добре от руския тиранин.

А промениха се много неща. Примерно, на дъното на всякакви класации сме, освен в негативние - там се първенци. Идиоти като тоя станаха мин. председатели. За кратко, ама достатъчно... Даже 30 г. ни управляват престъпници. Няколко милиона имигрираха. Имаме и чудни придобивки - убиваш някого и ти дават условна. Под път и над път се продават наркотици. По телевизиите дават филми и предавания за дебили. Турците си направиха партия. Краде се на воля и на никой не му дреме - важното е да краде и той. Имаме супер мощна армия - цели 20 000 войника, няколко самолетчета, танкчета, оръдие... В училищата скоро време можеи никой да не стъпва, ако въведат дистанционното обучение за постоянно... Изобщо живот си живеем.

Колко много заблудени хора, очакваха чудеса от капитализма, заменящ социализма, на този митинг! Много от тях бяха работници в заводи, оставащи без работа, поради прекратяване на СИВ, щатни фицери, старшини и сержанти от армията оставащи без работа, артисти, художници, писатели, оставащи на съдбата без държавна помощ на един нищожен пазар. Този митинг бе израз на тъпотата и прехласване на българите по лъскавата пропаганда на Западният начин на живот, без вникване в неговата същност! Простотията ни, май, генетично е заложена! Вече 30 години минаха и не сме стартирали. Вървим без да знаем къде отиваме. Въртим се в кръг. Все едно с големи крачки стоим на място!

Когато тогава се опитах да обясня на хората какво е див капитализъм те ми се изсмяха в лицето- И ми казаха, че много съм внимавала в уроците по марскизъм комунизъм- Така и стана дивия капитализъм се вихри още в страната- София уви не е България- България може без София обратното е глупост- Цялата страна тъне в разруха и упадък въпреки скъпита автомобили и лъскавите дрешки и Интернета-

как д ане се епроменило.. от онези 45 г. дет ви стигаха , бай Тошо управлява 33 . а вече станаха 31 от как е свален, и се видя,че той е бил нещо уникално за света. Това, което е направил за 33 г.още го крадете вече 31 и не свършва, а нищо не можахте да направите като хората за 31 г

Пфффф... Това, което трябва да се прави като хората вече го правят хората, а не политическата върхушка. За половината от направено от бай ви Тошо много набързо се разбра, че за нищо не става, а половината от останалото го окрадоха в рамките на 5-6 години. Останаха само неща, които не могат да се крадат или няма никакъв смисъл. Примерно паметникът на Бузлуджа. Вече от поне 20 години се краде почти само това, което е произведно след бай ви Тошо.

наистина си зевзек - магистралите, АЕЦ, 2000 язовира - кога ли ще ни отнесат, БЕЗПЛАТНО образование и здравеопазване , не медицинско обслужване, болници, театри, опери в ъв всеки областен град, Варненско лято - световен балетен конкурс - за твое сведение тогава имаше 3 световни балетни сили - СССР, България и Куба, кацахме на Хийтроу - ние и руснаците от целия соцлагер, три страни произвеждаха ме дижцински кристали в света - САЩ, Япония и България, абе .......... не ми се пише, щото ще се поболея, живей си зевзешкия живот!!!!!!

Явно си доста ограничен от към мисловна дейност! 33 години управлява Тодор Живков и това, което е построил за тези години, след това за 31 години управление не може да се боядиса! 31 години в които: -2,5 млн души емиграция; - драстично намаляване на работоспособното население за сметка на циганите, които са на наша издръжка; -затваряне на стотици предприятия; -разрушаване на системата на образование; -разрушаване на системата на здравеопазване; -загуба на редица патенти в различни области; -масово видиотяване на подрастващите; -кражби, продажба на всеки ъгъл на наркотици, беззаконие; -влизане в ЕС и в НАТО, в които ни приеха само, за да бъдем потребители (справка: всички боклуци по магазините за хран. стоки. Наскоро ЕК ни направи строга забележка, че караме търговците да продават българска стока с предимство. Трябва да не е така! Закупуването на 8 самолета за 2,1млрд лева и още не сме ги получили и трябва да купим още 8 самолета!); -може да се пътува спокийно в ЕС (кой пътува? Който има пари! 80% от хората в днешна България са с кредити и нямат пари за нормален живот, камо ли да пътуват по света!); -имало банани, лъскави стоки, дънки, телевизори, коли на по 20 години, в най-добрия случай кредит за кола на 5-6 години за огромна сума пари; Сега като има банани, всеки ден ли ядете банани? Всеки месец ли пътувате в Европа? Спите ли спокойно зад двете си врати с 4 или 5 ключалки? Като се стъмни прибирате ли се спокойно? Оставяте ли си децата да играят до късно 23:00 часа пред блока сами? Сигурни ли сте, че живеете спокийно и се чувствате добре?

Тоя митинг лай на да яде , нашия копейкин къде, къде повече събира...!!!!!!

Бях на този митинг,сега съжалявам!!!!!!

Късно е чадо - мандалото хлопна. Дето викат турците - да им имам подирния акъл на българите. Айде ще те окуража - тепърва предстои "хубавото" .... Още нишо не сме видяли.

Не отидох на митинги защото бях на работа, но колеги отидоха-Всичките съжаляваха за което- Беше обаче красиво да се види морето от хора и ентусиазма им да променят нещо- Стана едно голямо нищо- Унищожиха всичко и камъните ги няма даже на някой места , останаха ни само снимките и спомените

2020-06-07 19:16:23 КОМУНИСТ (нерегистриран) Руският педераст путин е най-бруталният капиталист на света. Русия е най-гадната, капиталистическа държава. ------ ПРИ ТОВА - ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛЪЗ, БЕЗ ПРАВО ДАЖЕ ДА ВДИГНЕШ ПЛАКАТ С ПНАДПИС: "ПУТЛЕР Е УБИЕЦ!"

Филип Димитров е национален предател итрябва да е в затвора с отнето имущество защото е пряк виновник за упадъка на България. След 30 години "демокрация" все още държавата се управлява от кадрите на Държавна сигурност. И Божков и Цветан Василев изнасят данни за това. Филип Димитров е национален предател!

ТОТАЛНО ЧЕРВЕН Е!

комуниста е тъп и мързелив

НИТО Е ТЪП! ДАЖЕ ОБРАТНОТО! ТОЙ ПРОСТО НЕ ПРИЕМА , ЧЕ КРАЖБАТА ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ФОРМИ, Е ПОАНТАТА НА ЖИВОТА, ЗАЩОТО ВИЖДА ЯСНО, ЧЕ МОЖЕ И ПО ДРУГ НАЧИН!

Каквото повикало такова се обадило, много ми е кеф както изхвърлям боклука сутрин и видя ятото българи "демократи" а не цигани да ровят в торбата ми с отпадаци...... Тази гледка цена няма!

А ЧЕРВЕН ОЛИГАРХ !

Хората си мислехе, че при демокрацията ще карат мерцедес, ще ходят на море на Хаваите, а на ски на Аспен. Накрая хората не могат да посетят собственото си море. Рефрен, че границата с Гърция била претъпкана, важи само за софиянци

Хе, Хе Мъдааааа. Какво се е променило???????????? НИЩО !!!!!!! Разликата беше САМО в това , че "някои" като тебе Филипе яхнахте вълната, те т'ва е!!!! Всичко останало и до ден днешен е само разни отенъци на червена буржоазия,мутренски кръгове и циганска престъпност. Посочи нещо полжително за обикновеният българин??????????? Не можеш!!!!!!!!!!!!!!!! Така , че продължавай да "Пощръкляваш"...никой не ти вярва вече, НИКОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и още нещо...никой вече не помни кой си, защото историята си свърши работата....

Смъртност - първо място в света! Най-бързо изчезващата нация! Образование - производство на калинки! Селско стопанство и икономика - ха-ха! Туризъм - смех! и обслужване на пияници и наркомани. Елит - шофьори, мутри, физкултурници и сервитьорки!

Към елита са и пиарките.

При Филип Димитров, както и при Андрей Луканов, Любен Беров и Жан Виденов, беше времето на застоя. Нищо не се правеше и тогава България съвсем затъваше. След това оплювания Иван Костов направи реформите за промяната, с цената сега да е най-мразения човек. Така че, Филип Димитров няма думата.

Що бе, те са съратници. Филип Димитров унищожи селското стопанство, а Костов след него - промишлеността.

комунистите насила промениха имената на мюсюлманите - това никой не е правил в света

Ти добре ли си? Прочети малко документи от началото на 20 век, за да разбереш колко българи са били потурчени, а други изгонени от територия на България останала в турската държава. Същото се отнася и за българите в Гърция и Румъния! До ден днешен в София има названия като "Добружанският квартал". Мъките на тракийските изселници и техните наследници още са налице! Всички други имат право да ни ебават както си искат, а сам ни сме виновни, когато упражняваме правата си!

Отидете в Русия, Китай С Корея и ще разберете що е комунизъм и робство

Какъв комунизъм сега в Русия? Поне малко наясно ли си?

Бий комуниста - викаха всички

Ако не беше комуниста нямаше да смееш да си кажеш името. Не се слагай до онези източни народи дето знаеха какво искат. На дебили като теб ако не им беше поднесена на тепсия свободията още щяхте да се натискате да влизате в БКП.

Добре че ми напомни - идиотите насила промениха имената на мюсюлманите

Ако смяната ти на името те е довело на митинга значи не си наясно със себе си.

Доста хора излъгахте тогава. Всички реших, че ще карат мерцедеси и ще получават големи заплати. Оказа се, че ще карат колело с карачка. Оправиха си живота една шепа реститутки. За останалите остана една студена вода. Сега и 1000 души няма да съберете. Имам приятели, които не могат да си простят, че просто са ги употребили.

И се стигна до неочаквано явление. В ръководството на БСП / наследник на БКП/ има много по-малко "бивши" комунисти, отколкото в управляващата повече от десет години ГЕРБ, която се определя като център-дясно.

30години едно голямо нищо,само убийства,кражби и бедност за народа. Всичко нагласено от комунистите.

и аз, будалата, ходих да ме блъскат и да викам. И какво, за да може куп народ от новите демократи да се нагушка, а нас ни оставиха на боклука и ни прогониха от страната.

Големи митинги бяха и ако искате да видите истински митинги отново - гласувайте за БСП

ДА за ВАс с оня престъпник Иван Костов всичко е от хубаво по-хубаво. НО ЗА ЖАЛОСТ ДНЕС БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА ЛУМПЕНИ КАТО ВАС НЯМЯМЕ ДЪРЖАВА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ИКОНОМИКА, СЕЛСКО СТОПАНСТВО, ОБРАЗОВАНИЕ, АРМИЯ, А САМО БОЛНИ И ВИЗРАСТНИ ХОРА! УМНИТЕ И КАДЪРНИТЕ ГИ ПРОГОНИХТЕ ДАЛЕЧ ЗАД ГРАНИЦА. МАЛОУМНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само това, че свободно мога да се махна от тази комунистическа кочина ми стига. Родителите ми от концлагера НРБ не са имали това щастие.

Защо бе путко? Нали всичко в БГ сега е цветя и рози, рай за образованите? Защо се радваш, че си могъл да се махнеш?

Прочетете доктрина Брежнев и ще разберете защо имаше големи митинти

Икономиката през комунизма беше нещо ужасно всички крадяха и произвеждаха вредни, недодялани и ужасни неща

Изкуствено поддържана псевдоикономика, намираща пазари само в затворената система на СИВ.

А сега каква е икономиката? Какво е селското стопанство? Пълна нула! То мутрите и калинките прецакаха и туризма!

Прав си в едно- ВСИЧКИ!

Бяхме роби на Москва - който не слушаше викаха руските танкове

Само безмозъчни полуидиоти скачаха по митингите на СДС.

Подписали сме Истамбулската конвнция, а управляващите си траят! Бай Мангал си прав какворо си поиска! Имаш беззаконие и корупция!

Щом доживях ф.димитров(заслужава само малки букви) да прави оценки, равносметки и да се пуйчи по телевизията значи нещата са съвсем платени и нагласени! А колкото до мита, че образованите са много добре, а другите мизерстват, мога само да се възхитя на пропагандната машина, по-добра от комунистическата!

Абе вземете турското робство и го сравнете с Московското робство

Няма какво да се сравнява, това са различни неща. Не можеш да сравняваш турското робство с един съюз между независими държави като СССР и НРБ.

всички бяхме васали на Москва

Идете в Русия на Бузлоджа, вижте панелките ей това е комунизма 45 години - 10 милиарда долара дълг -още го плащаме

Истината деби е, че капитализма разруши изградената от комунистите държава. За 45г комунистите превърнаха родината в силно развита икономически държава а вие крадливи капиталисти окрадохте държавата и народа. Върнахте ни 100г назад в развитието ни.

СССР само вземаше а ЕС само ни дава

Никаква "силна и развита" икономика, олиго. Фалирала, изкуствено поддържана псевдоикономика, произвеждаща само загуби. Това е живковсият ти "рай".

Още повече корупция и бюрукрация? Не виждам да сме цъфнали и вързали!

Е, такива неграмотници като теб са героите на сегашното безвремие. А и днес колко ни е дългът, между другото?

Руският педераст путин е най-бруталният капиталист на света. Русия е най-гадната, капиталистическа държава.