3 свлачища се активираха в изграждащия се участък от АМ "Струма" край Благоевград

Голямото свлачище е непосредствено след моста при кръговото кръстовище , което свързва магистралата с главен път Е-79 край Благоевград

Обратно в новината

Коментари - 3 свлачища се активираха в изграждащия се участък от АМ "Струма" край Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази магистрала - може да я регистрират като преместваем обект направо. Ако не знаят как - да се допитат до ГЕРП - Русе.

Проблемът на софиянци, които най-масово пътуват за Гърция, е решен. Магистрала скоро няма да има.

Разделянето на трасетата е тъпо решение-трябва всичко да се изнесе на изток и стария път да остане като алтернативен при аварии и при бъдещо въвеждане на такси за магистралата. При сегашното намерение такъв път е Разлог-Г.Делчев-Папаз Чаир.

Така ли ?

Дойде ли комунист на власт , така става, спират се парите!А пще чакаме парите от недовършената магистрала Струма от Батко и Братко!

Тъпичко. Като теб :) Ама си те знаем де.

Абе строителството не е за фатмаци и тьпаци. И то иска мерак и яка работа, работа, работа.

Че то в русчук само цигани и комунисти,какъв герб?

За съжаление още има остатъци от пасмината ГЕРБ-ерастка в Русе... Още бая време ще мине, докато се изчегърти свинщината им..!

Ма то Генерала пожарникар се занимаваше. Той все строи, а то все пада. Онзи ден пак се срути скалата на откритото тържествено укрепване на пътя до Смолян. Май Буцката пак е смотал кинтите, ама то там е по любов , нали кмета на Симитли е участвал.

Къде е Великият Строител на магистрали Бойко Борисов? Кой е гушнал мангизите за геоложкото проучване и одобрение?

Боко Кюлчето

И тука ли строим без проекти и разрешителни, а ?!

Ами те точно циганите, толкова гидини са им основния избирател - на ГЕРБ-ерастията им помиярска..! И престанете да се мъчите, да ме блокирате като пиша - не можете бре, тролска сган - ГЕРБ-ерастка..!

На това кръговото кръстовище му се вика пътен възел.

Тези и такава идиотия могат да кажат, ама има такива, де им се връзват на приказките! Дебилизъм до шия!

Недей много да питаш, че изборите идат! Бате Бойко пак ще мачка с двеста!

Дойдат ли комунистите и скалите се срутват. Всички соц държави се срутиха като пясъчни кули през 1989 година, спомняш ли си, една след друга, една подир друга до край!

Не само, а и без компетентни специалисти

Това е преодолимо. Да видим като започне потъването на пътя през километър

това "активизирало се свлачище" преди моста, някак беше очевидно за абсолютно всеки преминаващ, че няма как да го бъде. решението да се обрушава ската е безумно само за де се спестят пари от тунел или частичен такъв. сега както е тръгнало, на всеки 2-3 години ще трябва да се бетонира, анкерира, шприцва и прочее, точно както на м-ла Люлин. Което освен че е скъпо и нетрайно, е абсолютно грозно и отвратително като гледка. нооо така е, когато по разчет едно 30% трябва да се "платят по веригата"

А един настоящ министър иска да активизира незнайно колко други свлачища като построи няколко ВЕЦ-а по протежение на трасето за да саботира построеното от Онзи, който каза най-мъдрото нещо преди години- "Лош мат'рял"

Фатмак ли си, фазан ли си, пак ли ти, бе?