3, 2 млн. от българите са преброени, 6 области готови над 50%

Най-много домакинства са описани в Перник, София, Ловеч, Русе, Враца и Пловдив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Електроното преброяване дава възможност за подаване на грешна информация. Например децата ми отдавна живеят и учат в чужбина, но аз ги пиша като живеещи в моето жилище, защото, видиш ли, два пъти в годинаъа се прибират.

Май това преброяване целта му е само да разберат етническата принадлежност и то нема да е точно

Аз се писах печенег, не българин. Нищо че съм шоп а шопите са предимно кумани. Но в шоплука е имало и печенези. Дивакът Крум е превзел Сердика с измама, после е изклал гарнизона и цялото население заедно с пеленачетата. После през вековете българските царе заселват в софийското поле кумани и печенеги. Тези племена не обичали да работят, само крадели и вършели пакости. Но били много добри войници. За това ги заселили в софийското поле, което е високо и оградено от планини а проходи почти няма а които ги има били непроходими по това време. Исторически погледнато аз съм горд печенег.

Тоест си Мангал. Горд мангал, мангуста. Ото Мангустата хахаххаха

ама печен

Единствената цел на това преброяване е да се направи профил на потенциалните гласоподаватели. Най-големите последствия от преброяването е пренареждане на изборните квоти според населението.

В Делиормана и Тозлука са предимно турци, в северозапада цигани, в родопите помаци. Покрай морето живее всякаква сган. В България на практика няма българи. Само малко около Търново, но и там има доста турци. Направо да си изберем Падишах и всичко да свършва.

Надежди говежди, а? ... гърбав трол!

То и в русенско циганите и турците са 30%.

българите винаги са преебани.

Когато стане въпрос за пари ги делите на Българи, Цигани и някакви ОБЩЕСТВА ! Ама иначе всички при преброяването са Българи? Това шизофрения ли е? И колко са точно Българите е въпроса, има ли такива данни?

Тръгнахме да си правим регистрация за електронно преброяване само за да разберем че пак терябва да чакаме да дойде пребрпител да му предадем някакъя код. Аз да не съм поцинкованата кофа да нямам друга работа само да чакам някой да благоволи да дойде? Има ли начин директно да отидем и да предадем скапаните кодове на някой и да се отървем от тая глупост?

Цялата глупост с кодовете се прави, за да вземе преброителя по 70 ст. на събрано листче с код. При нас като минаваше преброителката, остави телефона си и който не си е вкъщи може да й звънне.

И загубих 40 минути в тъп сайт,който постоянно бъгваше. Марш!

ВИЕ , ТАКОВА , МЕНЕ ЗА БРОЙКА ЛИ МЪ ИМАТЕ БРЕ ?

2021-09-25 15:39:22 Така е (нерегистриран) Май това преброяване целта му е само да разберат етническата принадлежност и то нема да е точно ---- В КАРТОНЧЕТО, КОЕТО ПОПЪЛВАШ ПРИ ИЗДАВАНЕ НА ЛК И АЗ РЕАЛНО НЯМАМ ОТГОВОР ЗА ПРАКТИЧЕСКИЯТ СМИСЪЛ ОТ ТОВА "ПРЕБРОЯВАНЕ НА ДИВИТЕ ЗАЙЦИ", СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ДАННИ ГИ ИМАТ ... НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ ТОВА "БРОЕНЕ"

Само 35 % средно преброени за страната 3 дена преди края на срока. Това означава само едно 65% не искат мафията да ги брои като овце пред заколение :)

дали за това е преброяването ? да не са изпуснали някой от пилците ? има си служби, които имат точната информация колко е населението, ЕСГРАОН, МВР с личните документи, училища и детски градини... Който го няма в тия списъци, така или иначе не е важен! С преброяването искат да разберат къде живееш и как живееш! останалото е някъв пълнеж. но примерно - ако живееш някъде, където не си декларирал и не плащаш пълния размер на данъка - ще ти го напомнят... ако не си си подал документи са собственост към общината или други такива - пак ще ти напомнят! Ако не си си попълнил параметрите на жилището, като си подавал документи - сега ти ще го направиш и всичките ти съседи... в крайна сметка ще излезе наяве какво е и ще ти вдигнат данъка защото живееш "добре"! затова е преброяването! останалите, които не ги преброят данеби да ги изключат от списъците - не. Тия дето се преброят електронно, дали ще стане ясно от кой адрес - не!

Ама аз телефона на някаква преброителка няма си разкривам. Както съм намерил начин да не го разкрия и при самото преброяване.

Хакерите?

Кое от преброяването го имат? Кое? Например каква религия сте? Или това, че ходите на работа пеша или с влак? Или данните от жилището. Да те ги има някъде, но никъде няма вие в кое жилище живеете. Защото ние имаме три жилища, на живеем в едното. Но и трите имат един собственик.. Друго, здравето. Това къде го има в държавата? Вие може да сте много зле и да нямате ТЕЛК или обратното да сте свежарка и да имате ТЕЛК. И друго, къде в държавата има данни, че вие имате 5 телевизора, пет хладилника и пет бойлера? Ама да пишете глупости можете. Вероятно сте доста голям глупак след като не сте разбрали за какво е това преброяване. Ако искате мога да ви отговоря - а дали ще ме разберете е друг въпрос.

След като знаят, че 50% процента вече са се преброили значи знаят колко са всички, което означава, че няма смисъл да се преброява ;)

Не стаеа!

Май това , че децата ти са в чужбина ти е най-голямата гордост?? То на всички вече децата им живеят и учат в чужбина, но по-интелигентните не се изтъкват с това по форуми.

Айде пак да помислиш! По твоята логика след първото преброяване направено в дадена държава преди 5-10 века няма нужда от следващи преброявания, защото всичко е ясно и се знае.

Преди 5-10 века не е имало Интернет, приятелю. Помисли колко се дигилитализира светът последните 20 години и има ли изобщо смисъл да обикалят някакви преброители.

Требва земе пари

А какво ще каже ЛАЯ ЛАЙнолова...

И като не успея а никой не ме търси... После давай пари оти не щеш...

Значи МОЖЕ ! Защо тогава ни обясняват , че НЕ МОЖЕМ да гласуваме машинно ? А ?