28 плажа във Варненска област са без стопани заради високите такси на концесията

Инфраструктурата също е от голямо значение за липса на наематели, смята областният управител Стоян Пасев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Магарешки беше влезнал у парламента,всички щяха да се стопанисват от него,защото....нямаше да плаща или нещо символично,както беше с Божков....

И какво пречи общината да стопанисва плажовете? А, нямало било пари. Навремето как имаше? Пък не беше мръсно, нищо че нямаше такова животно като концесионерите. Е, и чадъри и шезлонги нямаше, ма голям праз. На пясъчните плажове можеш да си постелеш хавлията и без шезлонг. Няма да ти ръби.

По-добре. Просто плажове без мутри.

И кво правим ся? Голям проблем начи!! Най- хубавите бг плажове на които съм бил и тогава не са били стопанисвани т.е не са били дадени на концесия- напр. Иракли, Перла, райския залив и т.н. После те като са били дадени на концесия не са същите.

.... че хората са зажъдняли от две години за море и тази година масово ще си го позволят. Е .... няма да има много англичани и германци, ама това може и да е за добро.

плажовете са без концесионери не заради високите цени, а поради наличието на ТИМ. Преди години Варна беше най-красивия град в БГ, но след като мутрите сложиха ръка на всичко от ден ден става все по-лошо.

Готов съм да ги взема за без пари и да ги стопанисвам, ще съм много на червено, но ще ги взема да не запустеят и ще стопанисвам!

Ами идеално. От години хиляди постове се изписаха за концесионерите-изедници, които искали по 8 лв. за чадър и още толкова за шезлонг. И кафето било 3 лв., а не като на автомата 50 ст. Ето, плажовете са свободни за всеки, който лесно иска да спечели милиони. Юруш на концесиите, днеска има, утре няма!

Баба ти цял живот е лежала на шезлонг под чадъра и пила кафе.

Държавата НЕ ТРЯБВА на събира концесии за общонародна собственост. Просто, кратко и ясно. А защо ли? Защото това е нещо безкрайно порочно, което предизвиква такива картинки - най добрите части на един плаж са с празни заради скъпите чадъри и шезлонги, а мъничките свободни зони са претъпкани гъз до гъз. Държавата да наема безработни цигани, да им плаща заплати за поддръжката на плажовете, да ги стопанисва, да наема спасители и т.н.

Ето, това вече е добра новина!

От тия концесии не остана и един нудистки плаж. Имаше един плаж Делфин, но държавата го даде на концесия и сега дебила който го взе стои като падарин - нито има посещение, нито пуска нудистите на плажа

Варна все още е красив град с много красиви и поддържани места, а това което казваш са безсмислици. Никой няма да иска плаж, от който няма да има никакви приходи. Ако няма посещаемост плажа няма и концесионер, което е нещо нормално за по-отдалечени места без удобен достъп.

Смяна на властта......с всичките му послед ствия