17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та те тия с тия мотори мислят, че са велики, карат като откачени, после умират или в болница.

Такива новини трябва да чете Кунчев, за да разбере, че има и други "заразни болести".

Брово. Платил си е за тъпотията.

Моторджиите са като побеснели кучета. После някой им е виновен. Затова им викат "донори"

Точно, дано от този е останал някой чарк за еруги, по-умни от него хора....

Забранете скапаните мотори в града. 99% карат с превишена скорост, форсират като самолети покрай жилищни блокове, вдигат страшен шум. Последния ми случай беше на симеоновско шосе един се изправи на задна гума, заподнася и едвам удържа мотора, минавайки покрай спирка пълна с народ. Ако беше паднал, щях да го спукам от бой заради опит да ни избие. Комплексирани келеши опасни за себе си и околните.

Забранете и много други неща, другарю. Тва BMW-та, AUDI-та - карайте ги наред. Едни закръглени носачи на светлоотразителни жилетки е хубаво да се сетят първата буква на местоработата им от съкращението на какво идва, ама - на. В храстите е по-доходно.

Това да се набиеш със 125 кубикова пърдялка на високоскоростен път е чисто самоубийство ... това с висока скорост нито е стабилно, нито може да спре ...

Не се доверявай на дир-а. Те обичат да слагат, каквито снимки имат под ръка. Тоя 125 кубиков, кой го знае от къде и кога е.

Моторджийството не е за всеки. Както и шофьорлъка. Колкото повече хора се самооценят правилно, толкова по-малко загинали по пътищата ще има. Въпреки, че в крайна сметка гаранция няма.

Като се качиш на мотора и спираш да мислиш, адреналина взима превес колкото и опитен да си. Трябва да се забранят от 150 кубика нагоре.

Днес един кретен само дето не ми влезе в колата на червен светофар. И форсира ли, форсира... Хората кротко чакат на червено, той бръмчи. Ами няма да стане зелено по-бързо, колкото и да бръмчи и нервничи. И после излетя със скоростта на светлината... Ами да мрат такива, след като не спазват никакви правила.

Мотоциклета е малка машина и в далечината трудно се вижда. Когато кара на зиг заг по всички възможни ленти се вижда още по-трудно. А когато кара дори със скромните за моторист 50км над ограничението изскача съвсем внезапно и време за реакция на останалите участници в движението НЯМА. Който се пази сам го пази и Господ.

Не си прав просто повечето хора спите зад волана. Ако не беше така почти нямаше да има прегазени пешеходци, или недай си боже деца. Защо го казвам ли, защото такива са фактите. Дете на колело изскачащо зад спрял автомобил сигурно кара с 200. Ама прост народ, слаба държава.

Познавам човек блъснал и убил възрастна жена на пътя. Разказа ми, че един следобед на голям булевард карал с 60 км/ч. , завалял дъжд и в този момент внезапно почти пред него жената решила да пресече ( не е било на пешеходна пътека). Тогава работех като застраховател. По Каско на човека му платихме щетите. Друга компания плати 100 хил. кръвнина по ГО на роднините. Не го съдиха, доколкото знам. Но човека вече не е същия. И на колата си не се качва, за да покара с кеф, а само от крайна нужда. Никой шофьорски курс не може да те научи да караш на пътя заедно с ниско прелитащи баби и луди мотористи. Колкото и да протестирате и да скандирате "Пазете мотористите" , ако не спазвате правилата и не пазите сами, никой не може да Ви опази. И не бъди много устат и се моли на теб да не ти се случи, пътища са, всичко става.

Явно си моторджия какъвто и аз съм бил 15г. и май по-добре зная от теб как е в нашето "семсейство"-толкова нискочели "братя" яхат разни яки машини дори без книжка а това правилника е за бунаците та ти си мисли колко си прав до като един ден и за теб не пишат нещо подобно и дано тоя "летец" да става за донор

Аз плахо да споделя личен опит, ако може. Висок съм 176 см. Качен съм на червено-бяло-син мотор. Голям. Тежък. Седнал на седалката, заедно с каската със сигурност стърча над 2 метра. Пуснат фар и габарити. И като ме засекат и ми кажат "Извиниявай, ама не те видях" - нещо не ми е ОК. Що ли?

Щото се врете между колите и изскачате като джедаи от ляво и от дясно, не спазвате правилника и засичате за секунди...какво се правиш на отворен...

взимай си гегата, и бягай на село...голям ,тежък, каска, атрибути ,фарове..стой си на село , а !

Щото сио дебил.

Незащитеното човешко тяло издържа до около 30-40 км/час, после е "фира". Самата идея да яздиш нещо със скорост над тази, и то сред други движещи се неща, е идиотска. Бели стават дори при велосипедисти, при моторите е сигурно. А няма начин на определен пробег да няма проблемче - я подхлъзване, я животно излязло, човек, кола и т.н. и т.н. И понеже си с голи гърди срещи динамичен удар ит тонове, смъртта е по-вероятния изход. Моля се Богу децата ми никога да не се качват на такива устройства!

Да почива в мир момчето!

Споко, вече е слязло от мотертката вовеки веков, а после - поетът го е казал - "червеи" и ставаш на прекрасен хумус за растенията. Виж, момичето дано се оправи и без последствия, макар че се съмнявам. То си носи вината за глупостта, но все пак е потърпевшо. Впрочем малко хора се досещат, че въпросното "момче", което съжаляват може да се окаже пар екселанс убиец, ако момичето не издържи. Така че не го жалете и не се поставяйте на мястото на неговата майка, а на мястото на родителите на момичето.

А ако се окаже, че водачът на автомобила е виновен, ще се извиниш ли на майката на "момчето-убиец"?

Как точно си виновен, като ти се натресе някой в багажника? Няма закон и правило, което да те оправдаят. Най-малкото - неспазване на дистанция!

Карам 35 години кола. От тях 33 в София, минимум 30 км на ден, отделно извънградското. НЯМАМ катастрофа, защото знам какво е първи дъжд и първи сняг например. Не съм супер дисциплиниран - почти винаги съм 10-20 км над разрешеното, ако преценявам, че няма опасност. Гарантирам, че дори при такова "недисциплинирано" каране няма начин да стана част от злополука, ако някой не ме нахака от 10 метра. Така наречените мотористи, за мен 100% синоним на комплексирани идиоти, обаче, карат със 100-150, че и 200 над разрешеното. Преди време имаше едно филмче в ютуба на някакъв дебил - Ловеч-Плевен за 7 минути, с почти постоянно около 300. Е, тогава и на 300 метра кола да смени лентите, за моториста си е чисто внезапно засичане, щото докато я види, докато реагира, па като се и уплаш та натисне рязко спирачката и вече се е разлетял и литнал към отвъдното. Това е. Срущу простотията и глупостта има само един лек - куршум в тила. Но пък е забранено. Колкото до плачещата майчица... каквото си е родила и отгледала, такова ще оплаква. Сори!

"Не съм супер дисциплиниран"? Кажи си направо, че си постоянен нарушител... Апропо, интернет НЕ е анонимно място. Доста глупаво е човек да си признава нарушенията там.

Кое не е вярно, келеши, та слагате минуси? Не е вярно, че да караш винаги с 10-20 км над разрешеното, ако прецениш, че е безопасно, те прави нарушител ли? Кой си ти, че ще преценяваш НАД правилата? Не е вярно, че интернет не е анонимен ли? Смешници.

Дядото

Да, бе. Двама катаджии току-що дойдоха да ме глобят за направените нарушения по пълни публични самопризнания. Сега правим списък. Лошото е, че паметта вече ми изневерява и не помня на 13 септември 2003-та по "България" с 55 ли карах или с 65. Проблемът е, че като вървиш с потока, не обръщаш много внимание на скоростта. Предполагам, че и ти си мотореткаджия. Като ти чета дебилните разсъждения, ставаш отвсякъде. Напиши си поне инициалите и възрастта, та като пишат за теб да знаем да те споменем с добро.

Продължавай да си караш със скоростта на стадото, без да обръщаш внимание каква е. Много фишове те чакат с новите камери, да си жив и здрав да си ги плащаш.

Тъп коментар

Щом караш кола си като оня дебил, дето уби 6 или 7 човека в Симеоновград. Толкова елементарно разсъждаваш. Всички мотористи сме еднакви, а като се качим в коли ставаме идеални. Аз почти никога не карам с 20 над разрешеното, независимо с какво съм. Когато съм с мотор, все се намира някой, който се опитва да ме накара да карам по-бързо. На три празни ленти ми се лепнал на номера, за да ме накара да карам по-бързо, понеже е невероятно усилие да се престрои. Милен Цветков беше спрял на светофара, не се заричай, че няма начин да станеш част от злополука, и не го уби мотоциклетист.

Дядото

Автомобилът е необходимост. Моторът е САМО глезотия. Моторист не е вид водач на МПС, а диагноза. И разбира се не говоря за едновремешните дядовци с балканчетата и симсонките, ама де у моторист толкоз акъл да разбере какво му се говори. Разбира, чак като му се сцепи каската като зряла диня, ама малко късно. Колкото до моите "нарушения", факт е че съм още жив, не съм се наранявал, не съм наранявал или убил другиго на пътя, а онова готиното перекенде, пардон мотоциклетист, на 28 вече е труп и, не дай Боже, убиец. Нещо да речеш по фактите?

Ооо, я не намесвай Милен Цветков! И се скрий някъде, че все си бил спазвал ограниченията....няма моторджия, който да спазва правилата, всички сте дебили с комплекси и една мозъчна гънка...по правило!

с 300 викаш, а в Германия на двулнетовите магистрали как карат с 300 според теб без инциденти ? Да ти идва на акъла разликата в културата на шофьорите ?

Къде в Германия карат с 300 на двулентови магистрали.Като тръгнат да се изпреварват два тира и тоя с 300 е дотам.Забит в ремаркето.

Кога си карал в Германия бе селски,с тира ли или преди 20г.....отдавна вече не е така

не се съобразяват с нищо, а после - друг им е виновен!

Днес ги гледах (огромна група) как форсират на червен светофар на Орлов мост - много шум за нищо. Избиването на комплекси е доста сериозен проблем и бая народ си 'заминава' по тая причина.

Мотористите, така наречените фонори стават все по нагли и карат все по бързо, жалко за момичето, дано да оздравее напълно! Що се касае до моториста жал ми е единствено за близките му!

Съжаляваме ги,ама преди малко един мина в центъра на Варна/покрай катедралата/ на задна гума.Как да го съжаля това говедо,ако се размаже?

Мразя лятото заради мухите и мотористите!

... "Райд"

Само един ли шумотерорист се е пребил? Пожелавам на всичките да го последват.

Да кажеш, че всички в България карат по правилата, не засичат, не отнемат предимство, ползват светлинна сигнализация, оглеждат се внимателно - ок, давайте оценки. Обаче, всеки ден ви гледам по улиците, независимо дали карам или съм пеша - потресаваща гледка ... или сте нагли и агресивни, или сте супер дезориентирани и неадекватни. Всъщност, когато съм в колата, най-много ме побърквате и в бесявате, защото имам повече време да се "насладя" на малоумията ви. Спокойните шофьори, тези които карат нормално, са 1 на 50. Останалите сте за отнемане на книжките до живот. Без да имате моралното право, без да имате никакви детайли от случката, сте седнали да давате оценки ...

Интересно защо не им се живее на мотористите?А повечето са толкова млади.

Когато адреналина и тестостерона е повече от сивото вещество така става(а и като са бягали от часовете по физика)

Не е носил маска и вируса го е хванал и го е ударил в мозъка.

Минах оттам, буквално секунди след като се беше случило. Колите тепърва намаляваха. Спрях, с желание да опитам да помогна, но, за момчето беше късно. Момичето дишаше, но напълно неподвижно - дано се оправи. Полицията дохде за 4-5 мин. Гледката беше много тежка и цял ден не съм на себе си. Моторът НЕ беше пистов а турър, което не го прави бавен, но частично издава намеренията на притежателя му. Не се подигравайте , защото някъде плаче майчица. Жалко за момчето, защото остава само на 28. А за моторджиите - не разчитайте, че някой "ще ви пази" конкретно, при положение, че приближавате с 100-120 над скоростта на автомобила - ОСОБЕНО и без включен фар. Вие просто се появявате и ние /с колите/ нямаме възможност да го разберем. А, в крайна сметка, дву и четириколесното МПС са равноправни по закон. Жалко за момчето.

От подобни нему приятелчета не мога да спя всяка нощ лятото. Трудно ми е да го съжаля. Ако такъв ме удари отзад, ще съдя гнилото му семейство до дупка.

А, ако се окаже, че те е "ударил отзад", защото си му отнел предимството, аз няма да чакам съда, просто ще ти прекърша врата с кеф.

Може да ми прекършиш и нещо друго,само свали бикините,педьо.

ще умреш преди да осъдиш някога, скапаняк нещастен! не знам дали от старост

Жалко за тия млади хора,но ако беше карал с 70-80 , може би щеше да им се размине само с уплаха.

Не знаеш с колко е карал, нито какъв точно е бил ударът. Далеч по-вероятно е колата да се е престроила и да е отнела предимсство. Мен редовно ме засичат така, а карам достатъчно голяма, червена кола - щом аз съм незабележим за дебилите, смятай един моторист колко ще го отразят.

Да бе, отнел му е "предимството" да се движи със 150. Днес ходих от Лозенец до Княжево, няколко такива двуколесни: един не спря на зебра, друг мина в насрещното по Борис III, трети точно по околовръстното реши да минава от най-лява в най-дясна лента...

Случките, които са ти се случили НА ТЕБ, не е задължително да отразяват многообразието от възможни ситуации. Нормална психологическа реакция е да се запомнят крайните стойности, а не средата.

идиоти лятно време са под път и над път! Нека се трепят, колкото повече, толкова по - малко мотористи -терористи на пътя!

Тия с колите давате повече фира, стискаме ти палци и ти скоро до Св.Петър да стигнеш.

Тъпак,автомобилите са в пъти повече от мотористите,които бръмчат и се самоубиват само 7-8 месеца в годината за тяхно щастие.Мотоциклетът е най-опасното превозно средство и най много са жертвите на мотори.Но ти явно си куха кратуна като другите самоубийци.Вземи попрочети/ако можеш/ колко бивши мотористи ,,живеят'' в инвалидни колички.Не ти го пожелавам.Нямам нищо против всеки да се самоубива както иска-с мотор,с наркотици,с алкохолизъм и т.н.

донорите се увеличават!

те не стават и за донори-толкова за разбити

Природата се чисти от боклука... Родителите, отгледали и възпитали това безполезно и вредно нещо, заслужават същото

Съдейки по коментарите ти хубаво е да се самопочистишл

По този повод: на Ботевградско шосе нощните гонки с коли и мотори вече са рутинни. Защо нищо не се прави по въпроса!?! Хора от три квартала не могат да спят спокойно.

В цяла София е така, където има прав участък. Полицията няма ресурс. Има ресурс само за КПП-та.

Полицията няма интерес. Нали накупиха един куп камери? Слагат по една, записват номерата и после ги привикват един по един. А, ако някой се изхитри да си сменя номерата - директно конфискация на колата и отнемане на книжката до живот Няма нерешими проблеми, има жалки и некадърни управляващи

Поредния шумотерорист. По Цариградско е пълно с тях да те е страх да чакаш на спирката ....... Минават покрай теб с над 200!

По-скоро изглежда да си проститутка, чакаща на магистралата. На Цариградско отдавна не може да се кара бързо заради тежкото движение и голямото количество неадекватни шофьори, които постоянно засичат и отнемат предимство, без да ползват мигачите.

Неможе, ама може, особено уикендите - комплексарите са 'първа писта'.

че при инцидента няма пострадали хора.

Ей, българското говедо няма спирка. До тука всички сте леко обидени, но чакате да видите дали ще нахраня мотористите или шофьорите, за да знаете дали сте съгласни с мене или съм балък. Всички сте за хранене. Няколкото свестни човека да ме извинят, но от болшинството коментари става ясно, че Борисов и Радев, и Черепа и Пеевски са съвсем заслужени звезди на българската действителност. Ако съм пропуснал любимия ви политик, не се бойте и той най-вероятно не става. А не стават, защото не гласувате. Щото сте тарикати и над тия неща. Силни сте тука, на умрели кучета нож да вадите.

По всичко личи, че сте интелигентен човек, та се питам защо, след като сте такъв, сте захапали тази мантра за гласуването?! За кого да гласувам???????????????????????????????????????????????????????????????????????? Всички кандидати са или разбойници или кандидати за такива. За кой - име, фамилия, абревиатура? За най-малкото зло ли? Аман

Денонощно рокерски терор в градовете на България и никой не взима мерки ! За да се блъсне отзад в колата, значи е карал като луд, за да впечатли мадамата.

А, може и колата да е отнела предимство при престрояване. Ударът пак е отзад. Но, в статията няма достатъчно информация, за да знаем какво точно е станало. В България вече има няколко катастрофи, при които кола е ударена отзад докато изпреварва друг автомобил в участък с двойна непресечена линия и знак изпреварването е забранено. А, колко народ си отиде в катастрофи заради изпреварване без видимост, в завой ... При такава "култура" на пътя, и липса на информация за конкретния случай, май доста прибързваш с обвиненията и изводите.

Преди година излизам от плавен десен завой на междуградски път. Карам с около 70км/ч. В първия момент не вярвам на очити си. Срещу мен мотори - 2 реда в 4 колони, заели цялото платно. Едва успях да отбия в банкета. Ако карах с разрешените 90 км/ч, щеше да стане боулинг. Като се разминаха с мен, най-левият от втората редица ми показа среден пръст. Толкова за мъката ми по самоубилия се.

Идиотът си е идиот, независимо дали е качен на Ямаха, или на Голф. Всички имаме истории от срещи с диваци по пътищата, а генерализациите са майка на всеки предразсъдък. Така като сме почнали да си говорим – те и пешеходците са пълни келеши.

Аз не говоря за идиот. А за стадо идиоти. Разликата е огромна.

Колко пък да е огромна? Стадото идиоти си е стадо идиоти, независимо на какво е качено... Повече ли ти харесва така? Колкото идиоти автомобилисти съм видял в живота си, надали има толкова мотоциклетисти изобщо в България...

Абе да е жив и здрав човека, пък че мотора се счупил, не го мислете!

Хора, спрете се ... знам че е като наркотик ... но в БГ няма и 100 метра учатък подходящ за мотори... Да не говорим че зад волана на 99% от колите седи дебил с интелект на каракачанска овчарка....

Е, недей така. Каракачанската овчарка е умно куче.

Какъв наркотик, бе, младеж? Мотоциклетът е превозно средство като всички останали. Има следните предимства – нисък разход, паркиране на минимална площ, маневреност, не създава задръствания. Всичко това го прави много подходящ за ходене на работа. В доста от нормалните държави дори е позволено мотоциклетът да се движи между лентите (на многолентов път), защото така се облекчава трафикът. Има мотоциклети за всякакъв терен и всякакви пътища. Там, където можеш да идеш с мотоциклет, дори 4х4 не може да те заведе. Недостатъци – привлича келешите и кифлите, които прекаляват с филмите.

с наркоциците!

А промъкването между колоните автомобили, спрели на светофар на "една боя" разстояние предимство ли е или недостатък? Щото ако питаш мен е 100% простотия. При това масово практикувана. А за генерирания шум в градска среда да споменеш нещо, че и това си пропуснал.

Предимство е, ако го практикуваш в държава, където е разрешено, и шофьорите го намират за нормално и го очакват. В Холандия, Италия, Испания това не просто е легално, а се поощрява от шофьорите. Защо? Защото облекчава трафика и намалява задръстванията. Все повече държави, окръзи, провинции и т.н. го разрешават (Юта, Калифорния, отделни райони във Франция и т.н.). Гугълни lane splitting или lane filtering.

Съжалявам за момчето. Дано почива в мир. Съболезнования на близките.

Много хубаво определение - рокери, слушащи чалга. Тия нямат нищо общо с рокерското движение, а ги роди новата чалга култура. Филмирани сополанковци с пистаци. Жалко за родителите му, те ще страдат сега...

Защо бе, деца?

Един луд по-малко!

САМО ЗАСТАНЕТЕ ВЕЧЕР И НОЩЕМ НА ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ ОТ ГРАФ ИГНАТИЕВ ДО ВИТОШКА И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА "КАРАНЕТО" НА МОТОРИСТИТЕ.........ОТ НИЩО НЕ ИМ ПУКА , А МРЪСНАТА ГАЗ Е ЧАСТ ОТ "КЕФА"........

Или на Александър Малинов в Младост,някакъв ад е по-цял ден и цяла нощ!!!!

Нямате ли срам? Ако бяхте минали и видяли едва ли така щяхте да пишете...Страх от от Бог дори нямате. Вие съществувате - сега и нищо друго около Вас няма зн.

Че някой без мозък се е самоубил, почти е убил приятелката си и е нанесъл психически и материални щети на шофьора отпред ли? Я бегай!

Те хората без емпатия, ако знаеха какво е емпатия, нямаше да им липсва емпатия...

Изпитвам към хора, които не застрашават живота, здравето и сигурността на околните. Към нещастници и изроди емпатия нямам. Преосмисли си приоритетите!

"Нещастници", "изроди"? Спри се малко. Говориш за хора, които познаваш само въз основа на кратка дописка в медия.

Лично не го познавам. Само знам, че за малко да убие невинното момиче, сам се е убил и явно не го е било грижа за другите участници в движението. Или твърдиш, че колата отпред е спряла магически на място, а той с 40 се е "врязал" в нея? Ако караше нормално и според правилата според теб щеше ли да е жив и здрав, както и приятелката му невредима? Не се дръж като путка, ами почни да носиш отговорност за собствените се действия. Няма как цял живот все някой друг да ти е виновен. Повечето мотористи сте си чисто и просто неадекватни, това е проблема. За съжаление свестните теглят заради вас.

На околовръстното максималната разрешена скорост е 80 км/ч, а не 40. Да сме честни – ако се движиш с 40 км/ч там, вероятно ще предизвикаш нецензурната реакция на останалите водачи. За да удариш някой отзад на околовръстното, най-правдоподобното обяснение е, че той се престроява в твоята лента, без да те забележи. Нали не мислиш, че списвачът на дописката е вложил много мисъл в писаното, когато е използвал думата "вряза"? Помисли внимателно – здрав, млад човек да се удари в движещо се пред него превозно средство? Инфарктите и инсултите не ходят по 28-годишните. Наскоро имаше аналогично произшествие на "Цариградско шосе" – "врязване" отзад на мотоциклета. След като утихна истерията, се оказа, че причинителят е другото МПС, водачът на което освен това, говорил по телефона, докато се престроява. Не един и двама нормално каращи мотоциклетисти и автомобилисти са си заминали заради грешки на други участници в движението. Неотдавна един известен на всички ни ТВ журналист си замина, докато чакаше кротко на светофар... За съжаление, в България не се публикува статистика на причните на ПТП, но в други държави има такава. Сигурно ще се изненадаш, но при ПТП с участието на мотоциклет и автомобил вината е по-често във водача на автомобила. Това е съвсем обяснимо – мотоциклетът е дребно превозно средство и е по-лесно да не бъде забелязан. За справка можеш да погледнеш статистиката на американската автомобилна асоциация, или пък докладът на Хърт – един от първите документи, изследващи причините за катастрофи с участие на мотоциклети.

Криворазбраната емпатия

Умишлено е нарушил един куп правила, със сигурност не за първи път, застрашавайки живота на околните Добре е, че няма пострадали невинни Приятелката му - никой не я е качил насила на мотора Добре би било, оцелелите за сега мотористи, да си вземат някаква поука, ама надали Дано само не страдат невинни зрители

Случка като като тази само увеличават залога и потока адреналин. Живей бързо, умри млад, бъди красив труп

Да е жив и здрав донорът. Трябва и такива да има.

Всички нуждаещи се от трансплантации в България разчит на вас. Дайте им още надежди.

една добра новина

Е, другия път ще внимава повече.

Нормално за "рокерите" слушащи чалга

винаги бързат, тикат се между колите .... карат бързо ... само в огледалата да си гледам пак ще пропусна някого ... ако караш като дебил е въпрос на време да станеш част от статистиката.

Пари да ми дават, на мотор не се качвам, камо ли като спътник. Трябва много сериозни санкции за мотористите, за да се научат да спазват движението. Не знам кой ги е учил да карат, но по закон се шофира в лява или дясна лента, не се мерят лентите и огледалата на автомобилите. Жалко, че са млади хора, но без сами да са отговорни към себе си, няма кой друг да ги опази.

Днес на магистралата, посока Бургас, около Ихтиман, около мен караха 3ма мотористи, със само около 120, без резки смени на посоката, с пълно съобразяване с трафика и в защитно облекло. Мъже, около 40-годишни. Знам, че е трудно да ми повярвате и на мен ми беше трудно, ама се случи!

как разбра възрастта им?

Максималната разрешена скорост за мотоциклети на магистралата е 100 км/ч... С други думи, безсмислено е спазващ правилата мотоциклет да се качва на нея, иначе някой невнимателен автомобилист ще го удари отзад.

До всички пишещи тук : Лапайте !

Надявам се всички тук пишещи да лапаме дълги години, пожелавам и на теб същото!

"вследствие на удара е загинал. 24-годишната му спътничка е откарана в болница в тежко състояние. От леката кола няма пострадали хора." Докога бе, донори??? Слезте от тези "убийствени" машини!

Не е вината в машините, а в задкормилните устройства....Лека им пръст.