17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едната версия ясно, другата каква е??

сега ако беше влязъл в сила новият ЗДП от три части на Боко-Тъпото ,този толерантен водач на двуколесно ППС щеше да е жив!Защо не приемат зако и за дневни светлини отзад постоянно включени! Ето ж ената ако имаше дневни светлини отзад,като тези отпред,този щеше да е жив!

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН, АМИН!

Преди време едни дебили предложиха да се махнат дърветата по пътищата, ако сега премахнем и колите ще настане рай за моторджиите. Правим подписка,а!

Предложението за дърветата беше свързано с 4-колесните ковчези, не заради мотористите. Много "готино" се опита да извъртиш ситуацията, но статистиката показва, че на 1000 моториста има далеч по-малко инциденти, отколкото на 1000 автомобила.

По-малко, колко пък да са по-малко? Всяка седмица има поне един инцидент с мотоциклет, а на Деня в памет на загиналите мотористи имаше дори два, бяха с фатален край. Хайде сега вземи предвид обаче съотношението на мотори към коли и ще установиш, че мотористите се пребиват в действителност доста по-често, както и по-често умират, тъй като са слабо защитени - обикновено само с каска.

Случка от днес. Карам по добър планински път, с около 50 км/ч. След десен завой излизам на кратка права и какво да видя! Насреща ми стадо от 6 моториста, първите двама от които карат един до друг и единият е в моята лента. Спирачки и в банкета. Ония прелетяха край мен, а този, който караше последен в колоната ми направи жест, наподобяващ среден пръст. На всичките номерата им бяха подвити, за да не се виждат. Та. Докато тези малоумници не бъдат дисциплинирани с крути мерки, няма да спрат да се избиват. И да завличат със себе си невинни.

Защо отиде в банкета? Сега щеше да има един глупак на мотор по-малко.

Жената с нисана е виновна - отнела е предимството на моториста. На всеки моторист движещ се с над 120 км в час трябва да му се осигури свободна лента, за да може да излети спокойно.

Осевата линия е тяхната лента, друга не е необходима.

Да почива в мир, дано е добър донор.

да го духаш педал смотан дано ти пукнеш първи

Мотористът веднага да се откара за части, все нещо здраво ще е останало от него!

Относно предишните коментари - утре може и вие да сте на негово място по един или друг начин. Тогава си споменете за моториста.

То може у да сме на мястото на някой от олигофрените с БМВ-та, дето бъркат газ и спирачка къде са. А знаеш ли - най-вероятно е да сме от другата страна, където някой такъв индивид ни блъска и ни оставя инвалиди. Господ си знае работата и за разлика от българските управници си я върши добре - къде с катастрофа, къде с нелечима болест.

Шоколадовото ти око е писта, а трибуквието ми- моториста...

Това е добра новина. Сами се изтребват, малко бавно става, но по-добре така, остолко примерните шофьори да ги почвами. Жалко за задницата на ниссана. Сигурно ще трябва да я ремонтират след като едно дърво на две колелета я е ударило.

4-ма чакащи трансплантации натиснаха "Like" във Фейсбук.

Пак ли шофьора на колата е виновен, че не го е опазол.Има една приказака пази се сам, та и Господ да те пази.

на кой му пука?

Тази кака, с " баничарката', е от Националния отбор по каране на задна. Най- вероятно е карала с около 160 км/ч. на дясно огледало и е блъснала нищо неподозиращия моторист!

Защо снимката е от Враца?

Хубав въпрос! Защото снимката не е от враца

Още един донор,който някой не го е "ПАЗИЛ" Тези олигофрени не можаха да разберат,че никой не им е длъжен за това,че бързат за среща с началника горе...

Пазиме само млади гаджета, и го вадиме преди края. Идиоти не пазиме - газиме

Понятието "несъобразена скорост" означава в рамките на ограничението, но висока съобразно специфика на ситуацията - ограничена или намалена видимост, хлъзгав път, много пешеходци и особено деца край пътя. Но в случая с мотористите тя почти винаги е ПРЕВИШЕНА, в общия случай с много. Смея да твърдя, че съм от шофьорите, които постоянно наблюдават огледалата и цялата обстановка около себе си, а не само пътя напред. И въпреки това е имало ситуации, в които мотор ми се появява като от нищото.

„несъобразена скорост“ е бухалка в ръцете на катаджиите, за да глобяват наляво-надясно. Ходи да обясниш, че не си карал с „несъобразена скорост“. Иначе съм напълно съгласен с коментара. На мен често ми се е случвало на „Тракия“ да изпреварвам със 140 км/ч, като преди да тръгна, гледам в огледалата. Вижда се някаква точка далеч назад в лявата лента и докато изпреварвам за десетина секунди, точката става мотоциклет на има-няма 20-30 метра зад колата. Карат като изоглавени, а после квичат за „толерантност“ и да сме пазели мотористите. Как да стане тази работа?

Огледалото дава умалителен образ. Разделителната способност на картината в огледалото е по-малка от действителния образ. Освен това на автомобилите произведени за USA, Canada, Nepal, India and Saudi Arabiaна огледалата пише "Objects in mirror are closer than they appear" Що няма такива надписи в ЕС нямам идея.

но с годините човек се научава да преценява горе-долу точно на какво разстояние е обектът отзад. Освен това огледалото в кабината дава доста по-точна представа за разстоянието. Винаги гледам първо страничното, а после огледалото в кабината, за да съпоставя какво виждам и да преценя колко отдалечена е колата зад мен.

Отговорът е много прост.

Гледам снимката и се чудя, какво прави врачанска пожарна в Пловдив?!

по надолу,а и до снимката пише"архив"

Това е снимка от стара катастрофа също тази година. Типично по Ганьовски ДИР са евтини за брашното и скъпи за триците -- уж новина със снимков материал ама не точно новина... Йогато вършите нещо го вършете както трябва или въобще не се захващайте. По добре новина без снимка от колкото подвеждащ материал.... Ама какво да се прави БГ класика. Калинки навсякъде...

Начални журналисти Сър!

Врачанската пожарна е дошла по-бързо от Пловдивската...

Бързо го транжирайте да не се похаби материала!

Нищо че караме с 200 км.ч. Не сме донори. Дебили сме.

Нищо ново под слънцето. Ние ги виждаме с каква скорост се движат в града, камо ли на междуградско. С една дума бързат да доставят органи на нуждаещи се. Живи донори.

Ама се вижда удар странично, а не отзад!

опреди месец и нещо от враца

мотото "пазете моториста" да стане на "пазете СЕ от моториста"

За мене това мото винаги е било в сила.

ненормалник...

очевидно нисана е в нарушение, защото е карал на задна и се е забил в моториста, който се е движел съвсем нормално и по правилата.

на следващото мотошествие ще го ожалят с призиви за толерантност към мотористите по пътя. Айде, всякакви с манталитет на бързи и яростни в моргата. Там ви е мястото

Другата версия каква е? Ясно е, че ненормалника е карал с 180-200 км/ч и се е забил в колата, тъй като не е имал време да реагира, но все пак ми е интересно, какви са другите предположения за причините. Може би, че е малоумен?

Другата версия е, че скоростта е била превишена. А че е била несъобразена, не е версия, щото ако беше съобразена, нямаше да стане катастрофа (освен ако не я е съобразил със самоубийството си).

утре всички мотористи на шествие че има претрепал се малоумник

пазете моториста?????????????????????????????????????????????????????

да не ви троши колите

пазете СЕ от моториста!!!