Българин ограби и уби инвалид в Италия

Жертвата - 54-годишен мъж, починал в болница след месец страдание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жажда...

Стига с тия българи, бе, ДИР! Ясно ни е, че е циганин! Сега да го осъдят и да лежи в италиански затвор.

е българин с български документи за самоличност е само, иначе си е мангал чист 110 процентов

Кой го интересува какъв етнос е като е роден в България има български документи за самоличност и българско име , презиме и фамилия! Само тука се пените че не бил българин , а циганин ! Хората по света не се интересуват от етнос , защото специално цигани има почти във всички държави !

Де ще има значение - в цяла Европа вече си мислят, че българите сме цигани... Крадете, мамите, убивате, после били сте българи... Били сте, ама друг път.

Защо пишете българин? Кажете си че е циганин

Дали е българин?

Дали е българин или е циганин? Разликата е като между стол и електрически стол!

Много е трудно да се познае - циганин!

Какво искате бе, онзи италянец го налетал на бой и нащо момче се защитило. Така ли да стои до като го бият. Че се брани я.

Видях го - тъмен, гнусен, с арогантен поглед... 100% ром / пиша ром, но разбирайте противен мангал/!!! Жалко, че в чужбина такива като него, изкривяват представата за Истинския българин... Срам ме е, заради такива като тоя

Всъщност 90% от така наречения българин и по-точно тези с тъмните черти, чиито предци идват от Анадола се вписват в твоето описание. Е това е истинския "Българин" тъмен балкански криминалоген. А останалите 10% славяни със светли очи, кожа и коси отдавна един по един се изнесоха в европа.

На лицето налична ли е? Или журналистиката се изчерпва само с текстово описание?

има публикувано негово селфи в 24 часа

Красимире Тодоров, поне пиши български гражданин, въпреки че и гражданин не е; не цапай името българин, търпимостта си има граници;; продажници

Защо като напишеш.... Циганите на сапун....не триете....а като напиша ...Бьлгарите на сапун....триете....???

Защото цялата власт и всички медии са наши български...В нас е и хляба и тоягата...Ако не ти харесва...рейса и към Германия...

Защо там не са го интегрирали?

Аз съм в потрес. Значи можеш да напишеш в заглавие "Българин уби и ограби..." или пък "Българин изнасили холандка..." обаче а си написал "ЦИГАНИН уби и ограби..." и те трият!? Трябвало да се пише "РОМ... заплашва открито хората от Войводиново" например. Ама защо така ве другарЕ?! Да не би и вие да сте на хранилката на шорош антихриста или некоя друга фондация на конгреса на съединените северномексикански щати?!

А може ли да си напише името?

Защо не разкажете за хилядите интелигентни и образовани българи в чужбина ,доказали се професионалисти, всеки от нас познава такива? Но де що има мангал да разбие банкомат, да си продаде чаавето в Гърция, да пребие и ограби безпомощен възрастен човечец държите винаги да ни уведомявате. Между другото, вижте му снимката тиражирана из другите медии и става ясно колко е "българин". МЪдераторите докога ще търпят онова дето се опитва да каже нещо на маймуница, колко сигнала трябва да подам за да избършете кафявата диря, която оставя????

Каква причина имат да разказат за успели, знаещи и можещи? Ми, никаква! Нали хората ще видят, че извън България се живее нормално, работи се за нормална заплата, получаваш всичко, което ти се полага? Това дали отърва на гелосаният или "хотелиерите" по черноморието? Ми не им отърва, то и сега ви се сърдят, че не искате да им робувате за 500 лв. А какво ще стане ако започнат да ви навират в очите успехи, пари, образование и др.? Какво? Ами и останалите последни патриоти ще си съберат багажа и ще заминат(всъщност, чудя се защо още седите там бе хора? Правят ви на луди! Плюят ви в очите! Всеки ден!). И така.... знам, че го виждаш и знаеш, но друго си е да ти го каже друг човек! Действа отрезвяващо :)

Не знам как им казват в Италия, но във съседна Франция им казват gitan...Най-вероятно е и този "индивид" да е т.н. български gitan.

баш булгаристанец! 100% булгаристанец!

дзингари - познато, нали?

къв балгарин бе, ееееей?! гнусен манго с мустаци, футболерска резана прическа и шарена "маркова" тениска! черен и нагъл! МАХНЕТЕ ГО ТОВА ЗАГЛАВИЕ! НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА!

Лице с български паспорт не може да се нарече българин! Ей редакцията, как сте се предтавяли в училище? Май, май ... не много добре?!

нещо от преди 10 години, дайте нещо по-прясно, да замажем ромската тава.

за защитниците на "добрия ром": Скарването се случило, заради отказана цигара и Изтеглил 30 евро от картата, поради което са го хванали, щом безпричинното зверство не ви убеждава.

Средствата за масово разпространение на абсолютна дезинформация-- СМРАД, отново се мъчат да ни натрапят нихилизъм и срам от това, че сме българи. Крайно време е да се прави разлика между цигани с български паспорти и българи. Случая е същия като този, в който подобен мургав "българин" беше блъснал момиче по стълбите на метрото в Германия. Нихилизма, ниското самочувствие и натрапването на някакъв срам и вина за това, че сме българи е най-вредното и отвратително престъпление срещу България.

Мършата убиец и гнусен и долнопробен циганин, няма нищо общо с България. Чудесно, е че гнусняците заминават за западнала европа, не ги искаме в България. Нека там ги интегрират и да си живеят в мир и любов...

Абе няма нищо с България, ама така си мислиш ти! На личните му документи пише националност българин, гражданство - българско. Това му е визитка пред Европа.

Снимката на въпросния българин я има из други сайтове и като я погледне човек, вече може да се сети, че е от ония българи, дето са българи в чужбина, пред социалните са цигани, а по врме на съответните празници - турци.

Много от българите приличат на цигани.

Говориш за себе си?

ЦИГАНИН, циганин, ЦИГАНИН! Такава е истина. Спрете да ги побългарявате. Няма да станем повече като ги именувате "българи". Те самите не искат да са българи, но "умните" ни управници държат непременно да сме повече. Е, няма как да станем 9 милиона с тая примитивна, неграмотна сган. Или се взимайте "в ръце" да си вършите работата, или ни се махайте от главите, че от некадърното ви управление сътворихте куп проблеми. Нещастници такива.

Не се учудвам като знаем колко сме гадни , злобни и алчни! Нямаме равни , но хората умат правосъдие!

Циганин?

че ме изтриха. Има снимка на извършителя в друг сайт.....вижте го дали ви прилича на българин.

леееко минава край българското май

друго са кажа: Аз се гордея, че съм българка, защото за 13 века държава, култура, фолклор, традиции, природа, богатства и пролята кръв на много българи, е създадено и съхранено това наследство от моите предци, та затова ме дразнят изстъпленията на циганите и тези, които ги защитават!

Гордей се със себе си, ако можеш.

Гордеете е се, но платените простит.ки на НПО-тата ще ви изкарат "ракиен пратрЕот" и ще продължат да ги защитават, дори право да се възмущаваме нямаме. Същите тия като не успяха да ги интегрират, щото са на много по-ниско еволюционно ниво, та сега интегрират децата ни в тяхната псевдо и аз незнам как да я нареча- в учебниците по литература и читанките на децата ни е пълно с измислени от такива продажници "приказки"- то не бяха василици, легенда за циганина, за честния циганин, който бил върнал намеренот гърне с жълтици...... и прочие.

Дали издаването на български паспорт не следва да се обвърже със справка в МВР за адресна регистрация и МВР с огромният си състав не съблюдава за верността на адресите? Решения има - институциите ни бездействат и само ползват болнични, отпуски, бонуси, привилегии и командировки.

Италианец уби българин в инвалидна количка, да му вземе Телк-а и Нелк-а, и количката.

И още нещо- българите не трябва да изпитваме срам за постъпката на престъпника, описан в статията, защото наказателната отговорност е ЛИЧНА и НЯМА колективна наказателна отговорност! Откъде накъде коментатор с чисто съдебно минало трябва да бъде държан отговорен за извършените престъпления от лице от малцинство?! НЯМА такова нещо в нашия Наказателен кодекс, а и в целия ЕС се отхвърля колективната вина! Тя се използва само от поддръжниците на инкриминирани престъпници, с цел да се прехвърли наказателната отговорност от отделният субект, върху цялото общество. Да, да , ама не- тези комунистически номера няма да минат, кривозащитни нпо-та!

Няма, ама като отидеш из цивилизования свят, че си българин те гледат по оня начин именно заради такива "българи" като тоя.

Ако верно следваше тая логика щеше да си непредубеден към всеки случаен арабин. Не може те да са виновни за терористичните наклонности на някои техни съграждани, нали? Все пак няма колективна вина! Убеждения по удобство е твоето.

не би да е от тъмносините "бългори"? Все едно, вече и ние станахме като циганите!

"Българи" са като става въпрос за смученеот "държавата" и от българския данъкоплатец и да пътеват в ЕС. През останалото време ни презирати и наричат "рая". Дир- ниците ми изтриха коментари, в които казвам истината без грам цинизъм и обида, но в същото време в съседната тема оставиха нечленоразделната реч на някакъв циганин, който директно обижда българите, заканва се и нарича българите "гяури".

Що да се учудва някой, че може да е българин? Боклукът няма цвят, пол и раса.

Защото след всичката смотана либерастична пропаганда вярваме само когато видим доказателства. След всичкия гаден опит, дето сме натрупали през годините заглавия като това ни казват, че извършителя е мангал, дето средствата за масово изопачаване представят като българин. Защото в огромна част от случаите това се оказва точно така, много рядко има изключения.

по една "случайност" всички тези емигранти, без постоянно местожителство, никога не работили, с предишни нападения и кражби в досието, се оказват "добрият ром". Нападателят в Берлин, непълнолетните, които изнасилиха германското момиче и т.н. бяха съобщени като българи в началото. Да, и българи има, които крадат от кредитни карти, замесват се в наркотрафик и т.н., но за няма нищо да пребие човек до смърт, това си е "патент" на ... както и да ги наречем, все тях подразбираме.

Това е просто друг случай, като тези във Войводино,Русе, Велико Търново, Катуница но извън пределите на България. Като гледам "цялостните" мерки предприети от политиците ни, изразяващи се в поредни закани и медийно премълчаване е просто въпрос на време следващото зверство. Най-малкото е добре да се запитаме, защо мерките са само във селото, където беше опита за убийство, а не в цялата държава, т.е. "територия" , както поддържащата ги партия налага, като термин.

Добрият ром може би?

Напишете, че е от "ромски произход", за да е по-ясно.

Българите не правят такива неща, само ром ще да е.

Жалко е, че този човек е с български паспорт и разбира се, това ще бъде написано в пресата. За такива "хора", трябва да има доживотни присъди.

за щастие там ще получи опдобаващо наказание!

в чужбина да казват циганин, а не българин, преименувайте България на Циганария

Има и другои решение- българите да поискаме цига88ите да си отидат в Индия, защото държавата се казва България, държавообразуващият етнос е БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС, а циган88ите са индиски кастови племена, които са дошли през 13 век в Европа, заедно с османците!

Поредния успял българин, на който държата му пречела да се реализира в родината си. Това е най-хубавия аспект, от отварянето на границите. По-предприемчивите и динамични българофоби, отидоха да се реализират "на запад"

Сега италианците да съборят незаконните сгради на българите.

Злобно племе сме !

Не- злобно племе сте циган8ьорите и поддръжниците им- ние, БЪЛГАРИТЕ, сме хора с развита емпатия и за разлика от вас, си плащаме данъците, за да има върху какво да паразитирате вие!

с циганин си слагай каска на главата. Циганките си бият чаветата все в главата,затова са малоумни!

Чета по долу българин ли е бил или не! Това европейците въобще не ги интересува какъв етнос е като е от България с български имена и родом от България , защото малцинства има във всяка една държава , така че тези въпроси са излишни или за маса !

Не , не са излишни! ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ КАЗВАТ, ЧЕ ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ УПОТРЕБАТА И ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА “БЪЛГАРИН“ И УПОТРЕБАТА И ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА “ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН“! ИЗОБЩО НЕ МЕ ЗАСЯГАТ ДРУГИТЕ ЕС ДЪРЖАВИ- ТЕ СИ ИМАТ СВОИ ЗАКОНИ, НО В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАМЕ НАШИ ЗАКОНИ!

Интересно ми е как бихте реагирали коментаторите ако се окаже, че е праправнук на някой войвода, сигурно ше ви изгърмят бушоните

отдавна са изгърмели

Никакво значение дали българин, циганин, гагаузин или квото и да е е тва леке. На личната карта пише Република България, начи е нашенец. Па вие си лаладжийствайте кой какъв в коментарите, чужбина хич не я грее.

ИМА значение, защото ЕДИНСТВЕНОТО ЕТНИЧЕСКО МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ, КОЕТО УМИШЛЕНО НЕ ЖЕЛАЕ ДА СЕ СОЦИАЛИЗИРА, Е ЦИГАНСКОТО МАЛЦИНСТВО!

Помня те тебе, че беше някакво турбо аутистче. Да ти го повторя още веднъж, щото си бавничък - Италианеца го боли шпека в България баш кви малцинства имаме и прочее. От тука дошъл = Българин.

Ама те българите изобщо не се бият, не се псуват, не бият жените си и не хулиганстват! Не защитавам циганите, казвам само, че трябва да виждаме цялото зло, а не само част от злото. Не сме читави като цяло и ние. И освен това сме виновни, че циганите са такива!

Ама те умните и образовани българи, които "държавата" изгони пък въобще "не успяват" в чужбината- в Сорбоната,лекари ,най- различни специалисти и професионалисти. Ама за тях не се пише, щото нямат интерес, но пък виж де що имаше циганин да ограбва банкомати и да пребива възрастни хора като у нас, не пропускат да го изтипосат на първа страница и да го изкарат "българин".

Циганите си нямат нация, родина, затова няма значение какъв му е паспорта. Циганинът си е просто циганин, другото е формалност! Прави са хората да се ядосват, че го приравняват с българин. Прасетата, които са родени в България българи ли са?

Ами, прави сме, и да се възмущаваме не ни дават. Тази манипулативна статия е след вчерашната з а заканите на някакъв неандерталец, и явно НПО-тата са гракнали, та искат да изкарат ПАК българите, че сме били лоши, умишлено премълчавайки, че е от "ромски произхд"

Български прасета са, бе човек. Тъп пример. На практика няма човек без държава на тоя свят. И да се ядосват, и да не се ядосват, Италия не пита първо националност, после етнос. Само националност ги интересува.

Е като няма значение що не го пишат "европеец"?

Защото: Европа е континент. Европейският съюз е съюз от независими държави. България е независима държава. Тоя е гражданин на държава, членуваща в съюз на други държави, обитаващи континента Европа. Ако престъплението беше станало в Щатите или Австралия може би биха казали "Европеец", щото там никой не знае къде се намираме. Капиш?