28 800 дози от ваксината срещу COVID-19 на Oxford University/AstraZeneca пристигат у нас

Това е фирмата, от която България е поръчала най-голям брой ваксини - 4,5 млн.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бедни, бедни български народе. Искат да те предпазят със смехотворни количества ваксина. Господ да ни опази!!!

Преди няколко години мой колега се имунизира срещу грип, същата зима само той се разболя от бронхопневмония, а останалите, включително и аз, без ваксина бяхме здрави. Много е важно качеството на ваксината!

https://www.globalresearch.ca/vaccinations-dilemma-unsafe-at-any-dose/5523299 .... https://healthimpactnews.com/2021/45-year-old-italian-doctor-in-the-prime-of-life-and-in-perfect-health-drops-dead-after-the-pfizer-mrna-covid-shot-39-year-old-nurse-42-year-old-surgical-technician-also-dead/ .... https://principia-scientific.com/cdc-admits-to-329-recorded-deaths-so-far-from-covid-mrna-jabs/ ..... https://www.wtkr.com/news/gloucester-resident-dies-within-hours-of-receiving-pfizer-vaccine

защо съдиите ВИ са недосегаеми от пуснатите от затвора лузъри, а лузъри???

гейчета, от всичко на света най-мразя кофтите лузъри! Свиквайте!!! дори в румъния!! :-))

Давам 100 £ на Баце да си сложи първата доза. Уверен съм, че тя ще ни избави от него!

рискът е по-голям от масовото производство. намаляване на броя на произведените "ваксини" е едно минимизарене на риска от обратния ефект.. чудесно оправдание за политици, лобиисти и техните производители... ваксина срещу байдънци, потенциаални пенционери с негърска пенция.. жестоко е! помислете!!! :.-)))

И не мога да разбера какво искаш да кажеш...

тук. с риска да си навлека гнева на безметежните джендъри, непременно трябва да кажа, че да се ваксинираш с тези ваксини не е гордост, а тъпотия. в този случай! и ТЕ го знаят много, много добре... защото има възможност ваксината да е много по-опасна от грипа под номер.. така е то! :-)))

Е по ясно

в Сърбия, която дори не е членка на ЕС, вече са ваксинирани над 530 000 души, което е 7,5% от населението, а ние сме последни в ЕС и Европа. След нас е само Украйна. Ваксинираните са само 54 000 - почти 10 пъти по-малко от Сърбия, която има сравнимо с нас население

същата работа ще е и с ефките... вместо няколко самолета на първо време ще ни доставят ограничено количество колесници и един двигател... пари лесно се печелят.. от данъкоплатци, я! :-)))

Няма нужда от тези самолети

Нали щеше да е половин милион дози първата доставка. Накрая я дойдат 20 хиляди я не. Ама нали избори идват трябва да баламосваме народа. Герберски боклуци.

с тези темпове след колко петилетки ще ваксинират 50% от населението? А платихме милиони за ваксини.

Зависи кои 50%. Ако говориш за 50% от сегашните - след 10 години. Ако говориш за 50% от останалите живи след 1 година - може би всички, щото няма да има много останали.

на мен пък ми става ужасно тъжно, че няма кой да посрещне ваксините на границата с хляб и сол, нито пък има някой, който да реже лентички.. направо съм потресен! :-)))

На кого му пука?!

На мен ми светна червената лампа като видях числото 28800. Значи тука някой някъде по канала е задържал/прибрал/комисионирал/свил 4% от определение 30000 броя. ТОЧНО 4%

Откъде толкова народ, бе?! Реекспорт ли ще правим?

инспектора нещо се загуби... само в късен следобед го пускат, дали е добре с кръвното, апетита, съня, либидото? дали поне е посрещал,

Набутайте си ги в газат!

Moя близка руска лекарка ми каза , в никакъв случай да не се имунизирам със Спутник V или някоя друга руска ваксина , защото не се знае , какво може да ми се случи ! Каза ми , че руските ваксини са нискокачественни , произвеждат се по много стара технология и не са изследвани до край страничните и опасните им въздействия ! Каза ми , ако можеш иди в Западна Европа за 1 месец и си направи две вливания на която и да е разрешена там ваксина ! Един ден след като ме накара да оставя телефона си , отидохме в кухнята , пусна водата и ми каза тихичко , че след имунизация с руските ваксини , има много починали при това хора на средна възраст без страничи хронични заболявания , но на това не се дава гласнот , защото всички медицински лица извършващи имунизацията , предварително са подписали декларация да не разгласяват никакви данни свързани с имунизацията , особенно случаите с летален изход или тежки пневмонични усложнения при имунизираните пациенти ! P.S. Сигурен съм , че и Владимир Владимирович Путин има близки лекари , които са му казали същото за руската ваксина , каквото ми каза и моята близка руска лекарка , точно поради тази причина , той ( Путин ) и до сега не се имунизира със Спутник V апропо тук на руската ваксина и казват : Спутник с краката напред или Спутник деревянный макинтош :)))))

Боклук

вие в украйна нямате изобщо никакви ваксини... камо ли руска.

Грешка. Руската ваксина е но 1 в момента

Мама Зоя и щерка Ева сме доволни. Минусите - четете между редовете. Все пак сме в България.

В съседна Сърбия без да е членка на ЕС за ваксинирани над 500000 души а тука заснемат идването на подхвърлените огризки Ако не беше жалко щеше да е смешно

PEYTSCH

И за какво ви са?

Най-съмнителната ваксина от всички досега: - при тестовете поради мърлячество открили че 1/2 от предписаната доза дава по-добри резултати??? - уж забравили да тестват групата на над 55-годишните ??? - за да си вдигнат статистиката изразходваха всички дози за първа инжекция и сега твърдят че забавяне до 12 седмици не било проблем ???

Какви всички дози!?! Тази ваксина идва за първи път в България! Преди това не са ваксинирали българи с нея!

Най евтината ваксина за която много държави не се изказаха ласкаво . Швейцария въобще не я одобри а останалите НСА я одобрили за ограничена възраст.

idio

мдам.... питайте си "племенниците" от кое племе са :) хахах за сравнение, ЮК вече са имунизирали над 10 000 000, за края на февруари целтта е 15 000 000 и са в график. Но... при балканските племена, при които има роднинска връзка "племенник" ще се по-забави ваксината хахаха (племенник)

Швейцария забрани поставянето на тая убийствена инжекция

idio

убийствена глупост има в главата ти имаш ли племенник? или ти племенник ли си на някой ? не ми отговаряй, то е ясно че си от балканското племе ков - идиоти

Нека правителсрвото да публикува договора за покупка на ваксините.

Да пращаме ли бусовете колбасарки или ще ги возите с баничарките ?

28 800 дози от ваксината срещу COVID-19 на Oxford University/AstraZeneca пристигат у нас - следват всенародни тържества и благодарности към ББ !!!