Коментари - 2689 нови случая на коронавирус при направени 11 376 теста или 23,6 от пробите са положителни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжи след лъжи.Никой вече не ви вярва.То в държавата няма толкова тестове.Ставате смешни.Хем от СЗО вече ви казаха да намалите паралелно бройката,за да не ставате смешни.Ама щаба си знае неговата.Кой вече ви вярва не знам.Луда работа.

ЗАТВАРЯЙ!!!!!

11 376 направени PCR-теста, това означава да има поне 2 000 медицински лаборатории/центрове в цялата РБ и лаборантите да работят по 25 часа от 24 възможни.Алооооуууу, ние доматите не ги ядем с колците бе, Боки!

Тестовете може да са реални, може да не са, Болните в болница може да са болни, може да не са, но пациентите в критично състояние не могат да не са пациенти в критично състояние, а там ще сме изчерпали капацитета месец преди началото на епидемията през декември. Чувам вече мангърски вой, ама ние викнахме линейка в 9:00 и в 21:00 ни казаха, че по-добре да отменят повикването, защото скоро няма да дойде. Вие нали не си мислехте, друго. Нали сте готови да посрещнете бавната и мъчителна смърт от хипоксия на някой, който обичате като стоите до смъртното му легло без маска, успокоявайки го, че е суха клечка ...

Еееййй, тебе пак те изтърваха от лудницата!

Аз вярвам на тестовете и на Бойко Борисов. Ако не беше той досега всички да сме на оня свят. ето сега Урсула ще но даде ваксини да не ни хваща вируса. Добре че Боико е приятел с Ердоган защото иначе Турция щеще да ни нападне., Турците и арабите са много силни мъже тях ги хваща рядко короната, не че ги обичам ама никоя жена няма да им откаже сефтето,. Природни нагони

Ей, кукундрел, много рано си станал, бе......:)

По-малко от 6 теста на лаборатория ли?

След като бройката на заразени явно намалява, защо ни затваряте?

Яко ще се мре

Моля, всички дежурни тролове за днес да се явят на барикадата да плюят Бойко и да разясняват, че вирус няма и тестовете са фалшиви. Не се успивайте, другари, вие сте нашата гордост!

Пак ще се мре, за втори път. хе-хе

Но поне е сигурно и от сърце! Все един ден....със или без ваксина, само ще я хабим! Нека остане и има повече за политиката и слугите на народа! Те ще векуват явно, ха-ха-ха......

защото и другите го правят. Не сме Швеция да се правим на много оригинални. Правим най-лесното - затваряне и скриване под масата докато вирусът изчезне от самосебе си. Ето и аз се карантинирах, от вкъщи се работи най-добре. Важното е магистрали да се строят и пари да се харчат.....

От тези 11 хиляди теста поне половината са повторни тестове, това значи че реално процента на новоразазените е 50 процента от тестваните - което е пълна лъжа естествено.

не е смешно

Колеги моля ви дръжте се сериозна, че паднем ли от власт ни чака затвор и конфискация на заграбеното.

какъв капацитет е това 100-200 души в интензивно при 55000 леглова база в болниците. Те в нормално време какво ги правят тези легла- пансиони ли са, хотели ли??? Как така изведнъж се изчерпа ресусра на стотици болници с десетки хиляди легла и бюджет от 5 милиарда само по каса????

Уау!?

я превръщаме в надвикване на изкрейзили срещу истерясали. А онази с косата си умира от смях и вършее. Успокойте се бе хора и мислете с главите си. Повече от всякога ни трябва акъл и то необременен от емоции, политика, тънки сметки или нездрави мераци. До тук се знае че вирус има. Няколко пъти явно е по-малко заразен от грипа но е няколко десетки пъти по-смъртоносен от него. Значи имаме проблем. Знае се че е по-устойчив и ще е тук за дълго. На база на това и без ваксина за сега и докато не стане ясно колко ще върши работа трябва да се оцени ситуацията. Не можем да спрем вируса. Не е безкрайно смъртоносен но може и успява да блокира здравеопазването и създава хаос в икономиката. Значи трябва такъв баланс да намерим и то спокойно и организирано че хем да държим здравеопазването функциониращо хем икономиката да не затрием. Да затворим всичко няма смисъл и е лошо да не правим нищо пак ще сбъркаме и може пак да се блокираме. И при всички положения истерията и хаоса са вредни и глупави реакции на ситуацията.

Въртят се около числото на Витанов слугата 2800!

тестове да са повторни, това не прави положението по-малко сериозно, другарю

++++++++++

Спомени Радев и Божков и получаваш левче бонус от Севда

Добро утро, безработни барманчета и сервитьорчета! Да не забравите днес да залеете коментарите със стотици постове. Повтарям опорните точки за деня: - с какво ги лекуват като няма лекарство - нямам нито един познат болен от ковид-19, или алтернативно: - аз го изкарах вече тоя вирус, малко температура имах 2-3 дни и ми мина - няма вече болни от грип, само от коронавирус - PCR теста е положителен при всякакви грипове и настинки - дори откривателя на PCR теста бил казал да не се използва - лабораториите няма как да направят толкова много тестове - пред лабораториите има опашки от цигани, на които им плащат

да си купите камери и микрофони за всеки ъгъл за всяко помещение, вкл. и оборите, плевните и клозетите, да ги свържете в Интернет и да се само изолирате в къщи и то маскирани! да ви напомням ли за глобите и за затвора?

Болен здрав носи

Къде са баш специалистите от преди 2 месеца? От грип умирали 1200 души на година, когато ги стигне ковид тогава да говорим - ето говорим, а още е октомври! Когато има 100 човека в интензивно тогава да говорим - ето говорим, доста повече са от 100!

Абе ти заеби магистралите - важното е, че вече няма КОРЕКОМ-и, ама пък има целогодишно дънки, банани и портокали по магазините. Има и тоблерони, бонбонки тик-так и шоколадови яйца Kindersurprise.

Като пън си тъп НЯМА ПОВТОРНИ ТЕСТОВЕ. запомни го - няма

Но това тръгна от опозицията, защо, трябва да ги голям наивник, за да не се сетиш

Ти си купи някоя книга да прочетеш

Доказано се раждат най големите дебили, ти си потвърждение :)))))))

От Април месец сте заумирали бе - айде стига вече.

вирусът " демокрация" вече уби над 2 милиона българи и над 50 милиона в източна европа, но никой не взема меки срещу него, няма и тестове, а явно всички в парламентите, правителствата и президентствата са тежко и заразно болни от него! що така, а?

Ами айде - изписал си логични въпроси. Чакаме отговори

Не само че има ами и са по няколко на човек. Запомни го. А ти си малоумник.

Миналата година кога козъта на бай Петър са разкиха и разсополи викаха витиринаря и той каза да я праят на пастърма щото нема да я бъди Тогаз Васил Горския речи чи ши я изликува Три деня я ранеше с хляб накиснат с вино а вечер и наливаши по 100 гр рикия насила в гърлото Козъта са упрай само дето сега кът са откачи и бяга пред кръчмата некой да я почерпи и после се кандилка ккът са прибира

Яко !!!! Кога бройката на "болните" ще стане 6 мил. и да спре театъра .....

Преди да свалиш гащите на една мадама, трябва първо да й свалиш маската.

Айде по-сериозно - няма и 30 набедени за убити от Ковид при поне 200 умрели за деня.

Страница едно : МУТАФЧИЙСКи Страница две: грипче Страница три : тестове Наистина ставате досадни вече!!!!

От години, болни не болни, наливаме в здравната система. Всеки месец - парички. Леглата в болниците - празни, но ако има проверка, привикват някакви да лежат със здравна пътека и дневни дажби храна. Но вече ситуацията е извънредна! И какво става в болниците - няма това, няма онова, плащал не плащал. Ту легла, ту лекари и медсестри. Като няма - защо плащахме? Малко било плащането ни?! Следваха дарения, държавни инжекции с общи пари... А сега - лекуване по телефона. Здравната система не издържа. как издържаше, когато бяхме здрави и заплатите на шефовете бяха повече от платата на президента и дори Бойко?

Извикайте Домусчиев за консултант докато не сте се осрали съвсем. Той нали и лекарство внесе - не помните ли?

Гаранция по малко са от 30 !!!! Останалото идва от истерията създавана от медиите

2689 нови случая на коронавирус при направени 11 376 теста или 23,6 от пробите са положителни Как 2700 новозаразени след като под 24 от пробите са положителни??? Или как дира продължават с неграмотните статии

Който отрича пандемията има бизнес интерес. Само слепец не би го видял?

тия тестове - къде точно ги направихте и на кого? Да ви еба майката и манипуланти.

Защо им отнемаш заниманието за деня?

Не е смешно