Коментари - 2689 нови случая на коронавирус при направени 11 376 теста или 23,6 от пробите са положителни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние научихме медиите да ни "захранват" с лоши новини !! FAKE NEWS !! Никоя медия няма оправдание !! Борбата за кликове ражда чудовища !! Това да си пръв, да не изпуснеш голямата новина, да не изостанеш от останалите. В бързината няма време за проверка. "Щом еди-кой си я е пуснал, значи, е вярно". Цифрите за заразени и умрели хвърчат нагоре ежедневно !! И ЗА ВСИЧКО ТОВА СЕ ПЛАЩА, (НО НЕ ОТ ЧЕРЕПА). ЗАЩО ВЛАСТТА НЕ СИ ПРИЗНАЕ ИСТИНАТА ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ТОЗИ СКАПАН ВИРУС ?! Хората си мислят, че в бъдеще може да има дефицит на какво ли не - все пак вече има недостиг на маски и дезинфектанти (а в някои страни и на тоалетна хартия?!). Аз обаче мога да Ви кажа на какво със сигурност ще има дефицит - НА ДОБРИ НОВИНИ !! ПИСНА МИ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ ЛЪЖЕДЕМОКРАТИ !!

Мой познат Лекар, само маха опаковката на ПСР тест (без дори да отваря епруветката) и го праща за резултат, като повторна проба на вече положителен пациент. И познайте - ПОЛОЖИТЕЛЕН! Но естесвено не вдига аларма за да не му изстине мястото! Който иска - да им вярва! Аз-не!

боклук си ти, трол гнусен, но съдбата ще те накаже за лъжте в толкова лош за Б-я момент - ще си отидеш до края на тази година вкъщи от ковид задух, без да ти окажат помощ, защото заради гадове като теб, мерките не бяха спазвани и се докарахме до блокаж на здравната система

Колко ли са ФАЛШИВИ ??? В англия с PCR тест по пощата мой познат си тества кучето. Пратили му теста от работа и той решил да се избъзика.... И .... Ооооооо изненада - ПОЛОЖИТЕЛЕН, при положение че ковид не "ходи" по кучета. А в тях , няма болни! И те така, с тези "положителни" манипулативни тестове! Ако имате излишни 100 лв. срещу които желате да ви превърнат в домашен арестант - дайте си парите за ПиСуАр - ТЕСТ!

Аз само да питам :-Колко кръвни теста през това време се направиха за носители на СПИН???Колко са положителни и колко отрицателни????Ясно ,е че не се правят,не питам и защо,но преди 30 години със СПИН пак така ни плашеха.

Е добре де. Като идеш в болница с кашлица и не ти стига въздух, ти простата ли искаш да ти тестват?

Явно днес всички са само с кашлица и не им стига въздух .... От друго болни няма ....

Прочетете коментарите и ще разберете колко много галоши има в тази държава.

Фактът, че ни управляват полуграмотни дебили от прехода насам, а и преди това обяснява всичко. Българинът си търси лидери на нивото му.

(Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ЕТО ВИ ВИДЕО ПОКАЗВАЩО (ДА ВНИМАВАТ КОВИД'ХИПОХОНДРИЦИТЕ) РЕАЛНО КОЛКО "УЖАСНО" Е В ИНФЕКЦИОЗНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ КЪДЕТО ИМАЛО НЕВЕРОЯТНА НУЖДА ОТ ДОБРОВОЛЦИ СПОРЕД МЕДИИТЕ НИ. https://tr.im/k19mediaFake ЕТО ВИ И ЗА ТОВА РЕАЛНО КАКВО Е БИЛО И Е СЕГА ПОЛОЖЕНИЕТО В ШВЕЦИЯ ПО ТЕМАТА КОВИД.."ВИЖТЕ КАК СЕ БОРИ КОВИД МЕДИИНА И ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПРОПАГАНДА С ПРЯКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ПО ТЕМАТА" https://tr.im/k19vSvecia ЕТО И КАКВО ЩЕ ВИ КАЖЕ ИСТИНСКИ ПАТО АНАТОМ. ТОВА СА ТЕЗИ ДЕТО ДЕФАКТО СЕ КОМПЕТЕНТНИ ДА КАЖАТ КОИ ОТ КАКВО ИЛИ С КАКВО Е ПОЧИНАЛ ПО СВЕТА И У НАС. https://tr.im/k19StoqnAleksov ТУК ЩЕ ВИДИТЕ 100% РАБОТЕЩ АНТИ КОВИД МЕТОД ПРИЛОЖИМ ЗА ВСИЧКИ https://tr.im/BestAntiK19 СЛЕД КАТО ВИДЯХТЕ КАК ВИ ЛЪЖАТ НАГЛО, ЕТО И НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА СТЕ ЗДРАВИ и ЗАСМЕНИ _))) https://tr.im/k19NewsFuck ЕТО И ПАТЕНТА ЗА ЕДНА ОТ ТЕХНОЛОГИИТЕ С КОИТО По-ЛАБИЛНИТЕ ТВ ЗРИТЕЛИТЕ СТАВАТ НЕУСЕТНО ЖЕРТВИ https://tr.im/TvPsiP или https://tr.im/TvManip ЕТО ТОВА Е ПЪРВИ ПРИНЦИП НА ГЛОБАЛНОТО ЗАДКУЛИСНО СВЕТОВНО УПРАВЛЕНИЕ И МЕДИИТЕ ИМ: Между другото е любим и на нациста Гьобелс! "КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМА Е ЕДНА ЛЪЖА, ТОЛКОВА ПО-ТРУДНО ХОРАТА МОГАТ ДА ПРИЕМАТ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА НАГЛО ДА СЕ ЛЪЖЕ!!!" Джордж Оруел написа: „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ Това са мрачни времена, в които пропагандата на измамата засяга живота на всички нас. Сякаш политическата реалност е приватизирана, а илюзията узаконена. Информационната ера е ера на медиите. Налице са медийна политика, медийна цензура, медийна война, медийно надмощие, медийно отвличане на вниманието – една сюрреалистична производствена лента на клишета и грешни предположения. ЕЙ ТЕЗИ ИМ ПЛАНОВЕ ЗА СВЕТА СА В ХОД !!! ЧЕТЕТЕ, ГЛЕДАИТЕ, НАБЛЮДАВАИТЕ и РАЗПРОСТРАНЯВАИТЕ !-------- Канадски политик разкри шокиращ таен план за COVID-21!!! (ВИДЕО + ПЛАНЪТ) https://tr.im/k19Leak КАК КУКЛОВОДИТЪЕ ИГРАЯТ ИГРАТА СИ СРЕЩУ НАС: https://tr.im/k19EndGame ЗА ЗАПОЗНАВАНЕ СЪС СКРИТАТА ИСТИНАТА ЗА И ОКОЛО КОРОНА ИЗМАМАТА ВИЖТЕ СЛЕДВАЩИЯТ МИ ЛИНК. ВСИЧКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ СА РАЗОБЛИЧЕНИ. ПЪЛНАТА ОНЛАЙН ВЕРСИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И СВАЛЯНЕ в PDF https://tr.im/k19taini МАЛКА ЧАСТ ОТ МАТЕРИАЛИТЕ В ГОРНИТЕ ЛИНКОВЕ --------------------------------------------- Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/3mkMBRR Коронавирус – “експертите“ знаят, но няма да ви кажат, какво може да ви спаси живота https://bit.ly/3kqQHY2 К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63

FFF

Колко са false positives на 12000 теста?

са false negative?

Поне 11 900. В англия с PCR тест по пощата мой познат си тества кучето. Пратили му теста от работа и той решил да се избъзика.... И .... Ооооооо изненада - ПОЛОЖИТЕЛЕН, при положение че ковид не "ходи" по кучета. А в тях , няма болни! И те така, с тези "положителни" манипулативни тестове! Ако имате излишни 100 лв. срещу които желате да ви превърнат в домашен арестант - дайте си парите за ПиСуАр - ТЕСТ!

Не ви ли писна бе - статистика - стъкмистика....явно ви плащат да пишете тъпотии

Тези "новозаразени" да не би да са такива: https://www.youtube.com/watch?v=cYCcN9D6TGk

Поне половината, но вече не ги извозват. Само им вземат данните им им дават "наградата".

В Китай почти ликвидираха вируса, в Южна Корея-също минимално болни. Ама азиатците са дисциплинирани и правят каквото им се нареди. А Ганьо философства, разбира от медицина, разбира от всичко и не приема думите от специалистите. Затова ще сме на това дередже- с много болни и много починали.

Уважаеми толупи и психари. Идиотщините по отричане на проблема с този вирус хич няма да ги коментирам. Теории на конспирацията и други психопатично или комерсиално мотивирани мнения е невъзможно да се оборят с рационални и логични аргументи. Така че по същество. Прави ли ви впечатление че в Азия поне в по-цивилизованата и част проблема е под контрол дори да приемем че в Китай може и да послъгват. Какъв е извода? Вируса се бори най-вече с дисциплина е извода. Защо в армията няма демокрация? Ами ясно защо. И сега имаме проблем. Как хем да борим епидемията хем да не загубим правата си? Понеже има и опити и реална злоупотреба и с права и с рестрикции. И тук стигаме до трагедията. Като гледам акъла и на управляващите и на матряла подозирам че ще се осерем в по-голямата част от света и по отношение на правата и по отношение на пандемията. Нито имаме средства нито време и желание да станем Швеция изведнъж. Така че филма е трагедия.

Ти си май пълна трагедия....и да ти кажа само: не си последна инстанция....и хапчетата ако обичаш

А нещо по същество ще кажеш ли? И за ситуацията ако може понеже за това става дума. Мене ме остави не съм важен. Просто споделям мнение. Или е забранено вече?

Глупако, ако мечтаеш да си войник, то Каракачанов ги търси точно такива... гумени тулупи, подобни на теб, така че... пътя, чантата и бегом нататък:)))! Ама недей забравя, че в армията няма да имаш дори право на... мнение, тикво непоръбена:)))!

Крайно време е да си кажем истината - Пандемия НЯМА !!!! Няма, защото в Китай болни вече няма, в Индия - няма, във Виетнам няма, в Южна Корея няма, в Пакистан няма, в Австралия няма ..... Повтарят всеки ден "данни" само от Франция, от Германия, от Испания и от САЩ .... Каква "пандемия" е това ?!

Отивай в Авастралия и ми кажи как не са те навряли някъде в 14 дневна карантина. Сигурно от извънземни се пазят с нея.

ли даде за пример?! Вярно, че малко се пооправиха , нов се още данните за епидемията им са лоши.

15000000 МОСКВА 4500 ЗАРАЗЕНИ ОБЩА СТАТИСТИКА ЗА РУСИЯ ЗА МОСКВА 085ПРОЦЕНТА ЗА БГ 7000000 НАСЕЛЕНИЕ 2700 ЗАРАЗЕНИ 27 ПРОЦЕНТА. ГОЛЕМИ МАТЕМАТИЦИ ТОВА ЖУРНАЛЯТА НАГАЖДАЧИ МРЪСНИ. 11700 ТЕСТА НЕ МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ И 24 ЧАСА НОН СТОП ДА БАЧКАТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ЛИГИТИМНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ СА 35 СЕГА КАЗВАТ ЧЕ ИМА МНОГО ЧАСТНИ КОИТО РАБОТЯТ. НО НАЛИ НЕ ПРИЗНАВАХТЕ РЕЗОЛТАТИТЕ ОТ НЕЛЕГИТИМНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ ИЛИ КАКТО НИ ОТЪРВА СА ДА ГИ ПЛАШЕМ И ДА СПАЗВАТ МЕРКИТЕ АМА И НИЕ СМЕ ТАКИВА БЕЗ ДА НИ ПЛАШАТ НЕ СПАЗВАМЕ НИЩО БАЙ ГАНЬОВСКА РАБОТА. НО

Далаверата върви, всеки се пише болен и две седмици не бачка.

После има "аз съм работилв ама не изкарвам пари щот не плащат".

Ето една маймунка.

я превръщаме в надвикване на изкрейзили срещу истерясали. А онази с косата си умира от смях и вършее. Успокойте се бе хора и мислете с главите си. Повече от всякога ни трябва акъл и то необременен от емоции, политика, тънки сметки или нездрави мераци. До тук се знае че вирус има. Няколко пъти явно е по-малко заразен от грипа но е няколко десетки пъти по-смъртоносен от него. Значи имаме проблем. Знае се че е по-устойчив и ще е тук за дълго. На база на това и без ваксина за сега и докато не стане ясно колко ще върши работа трябва да се оцени ситуацията. Не можем да спрем вируса. Не е безкрайно смъртоносен но може и успява да блокира здравеопазването и създава хаос в икономиката. Значи трябва такъв баланс да намерим и то спокойно и организирано че хем да държим здравеопазването функциониращо хем икономиката да не затрием. Да затворим всичко няма смисъл и е лошо да не правим нищо пак ще сбъркаме и може пак да се блокираме. И при всички положения истерията и хаоса са вредни и глупави реакции на ситуацията.

трезвомислещи хора!

Тъжна работа, а още по-тъжна е реакцията на българските политици и на българите към пандемията. Неам думи.

Като се заразиха кокошките ги утрепаха! С прасетата същото! Сега гледам много министри има заразени кога ще ги трепат?

Мангъра и комунягите да си ебат мnаменцето тия изроди .

Няма вирус, бееее ... Всичко е една световна конспирация на Борисов и ГЕРБ! Питайте Мангъров, протестърите и БСП. Бееееее!

Стига бля бе идиот .... В Япония да не би БСП да управлява, ами в Китай, във Виетнам, в Индия, в Швеция, в Норвегия, в Дания, в Южна Корея .... Вми в Австралия .... Дай ми малко данни за тези иброени от мен държави ....

3евзек

В някои от изброените държави го пребориха. Видяха го и го пребориха. Другаде го видяха и се оставиха той да ги пребори.

Дайте на тия хора по болниците достойни заплати, няма значение лекари, медицински сестри, санитари или шофьори.Тия хора се борят за вас. Говори се за увеличение от смешните 10%, смяхххххх, можели на държавната администрация да дигнете с 30% а на тия хора?????????

Дааа, "спират го" вируса цяло лято, за да спасят сезона /туристическия/ и наесен пак ли го пускат или той взе че се отскубна и рипна та тръгна пак? Как става това бе тъпаци, от що изчезна тоз вирус пролетта и лятото, спря да заразява, спря да убива, сега пак почна, а? И забележете САМО в Европа и в САЩ. А в Азия, Африка и в двете Америки без ФАЩ - пандемия няма. Кво му праят, кво му баят на тоз вирус, не ги лови. Кажете бе, троловете тъпи, как става това? Да ви напишат на лисчетата кво да лъжете тук.

Не им изнася на ЗАПАДНИТЕ фарма компании! И са готови да мреме, ама да не се ваксинира ЕС с руска ваксина!!!

Руснаците да се ваксинират с нея и да видим ефекта. А те не са и започнали. При тях също има вълна, какво чакат?

Като е толкова страшна ситуацията и хора мрат, и има налична руска ваксина, защо не щат да поръчат от нея!!!???

Защото цирка трябва да продължи вечно.Защото трябва да се страхуваме един от друг.Защото трябва да спрем да прегръщаме децата си,родителите си и половинките.Предполагсм з това

Отмкъде го изсмука пък това? Къде между мерките видя такова нещо? Кой ще дойде в къщи да те глоби? Пази другите хора, за роднините си - като искаш и както ти стиска!

Защото тази ваксина е препарат за животни

И предложението да де използва без надценка за хора е класифицирано като тероризъм в САЩ, така че ако не планираш да се преселваш в Карибско море по-добре си трай.

Обикновено грипче, бееееее ... Проста настинка, бееееее ... Леко минава! Бееееее ... Нищо страшно, бееееее ... Не искаме ваксини, бееееее ... Нищо не искаме, бееееее, само да протестираме, да ходиме в мола и по дискотеки, бееееее ...

Оди се лекувай тролче вместо да го развяваш този пост тук и там.

Направо го пращай при оня, дето като разбрал че има COVID, взел че се застрелял.

Тикво, ваксината ще подейства само тогава, когато я измислят да поразява... ковидидиотите, подобни на теб:)))! Как ще ти подейства ваксината, когато за нея би трябвало да има поне отчасти вече създаден имунитет бр, калъф гламав:)))?!? Баба ти и дядо ти навремето все с ваксини са се спасявали, нали:)))?!? И китайците точно преди година изядоха... заразени прилеп и панголин, та да отключат коронката към хората, нали:)))?!? Хайде бягай на пясъчника да си поиграеш, докато не са те затворили пак вкъщи:)))!

Бойко Борисов ще участва във видеоконферентно заседание на държавните и правителствени ръководители на страните членки на ЕС по въпросите на COVID-19, което ще се проведе днес. Във фокуса на разговора между лидерите ще е необходимостта от засилване на колективните усилия за борба с пандемията Готови ли сте роби: От вкъщи на работа, от работа - вкъщи... Скоро :) И ще има "ама то е за ваша добро, ние ви пазим... нали все пак имате право да работите".

Тулуп, слагай маската на муцуната, че заради теб страдаме и нормалните хора! Хе не спазва елементарни мерки, хем реве! Бахта в нахала! Тулупи, сър!

Изнасяй се от форума троле да не ти се случи случка, капиш?

ПЛАШИШ ЛИ БОКЛУК?

Боклук си ти, троле.

НЕ Е ТОЙ БОКЛУК.

Ние нормалните хора си носим маските.Другите ненормални си правят каквото искат.Виждам че си компетентен и то много.Черпиш информация от извора направо...Или от някой застоял водоем...Мъчи ме един въпрос..Защо микрофоните не са фолирани защо всички плюят по тях..говоря за тези без маските..

Ти си всичко друго, но не и нормален. Ти си ТРОЛ - Ковидиот!

Обривът,като част от симптомите на Ковид е новост за нас В Испания от април ни информираха за това.Предимно при децата се проявял. Та така..шест месеца закъснение.Значи ние тепърва почваме да боледуваме тук.

За сметка на това нас още днес ни информираха че самоубийството с пушка е един от симптомите, а при вас и до следващия Април няма да са.

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

Канарджиев, спрете се моля ви!

На мангърчетата де им стига акъла пак да се обаждат от коневръза? - в Гърция - маските са задължителни даже и в колите! - Във Франция излизането от домовете ще бъде по неотложни уважителни причини. А ние дай да се тупаме в косматите гърди и да викаме Булгар! Булгааар! Така ли бе, мангърчета?

Оправиха ли се с тези маски ?

LeGrandTulup

30% предпазване с маските не е кой знае какво, но е по добре от нищо. За момента повече от това няма.

Затваряй се бе, някой кара ли те да излизаш? Някой пречи ли ти да си носиш маската и в кенефа ако щеш?

ТИ ПРЕЧИШ ИЗРОД.

измряха ли вече яко в Беларусия, напълниха ли стадионите с трупове, стигнаха ли им чувалите!?!? Щото не въведоха никакви "мерки", освен, че Лукашенко ги призова да замезват с водката. Това при стохилядни митинги и пълни (не като нашите) стадиони. Или тукашният дебилски "гений" ще репликира, че Лукашенко скрил пълните с трупове стадиони, щото бил комунист.

Лъжеш най-бесрамно. В Беларус има доста прилични мерки, почти 1:1 с препоръките на СЗО. Виж на официалния им сайт - stopcovid.belta.by . Съвсем отделно от това имат ръст на активните заразени около 80 пъти в последните два месеца, а жертвите им вървят с постоянна скорост - по 4-5 на ден. Как ли става така?

виж само снимките от протестите и стадионите, и после се отваряй.

3евзек

Г-н Ти, дебилче, Нима твърдиш, че разпоредбите на беларуското правителство не се спазват?

forever_young

Точно така - виж беларуските протести, всички са с маски! Виж нашите " въстанНици"- един няма с маска! Що ревете тогава, тулупи?

Лъжете като насрани. Много ви се иска да има "пандемия", наистина.

3евзек

Е да де, ама аз съм Зевзек, а вие сте Дебилчета, според които пандемия няма.

зевзек си ти.... утре бойко ще ти забрани да пишеш, не мисли, че не се е разбрало вече кой си :) и ти и форевера и уфчо и шило сте разкрити :)

3евзек

Самият факт, че като не ти мина опорната точка за Беларус, сменяш темата с лични нападки, говори на кого още утре ще забранят да пише, защото не ти се получава добре. Само че няма да си проличи, защото просто един анонимен драскач ще бъде заместен от друг анонимен дрскач. Такава е и целта де. Ако на мен ми забранят, ще разберат всички, които от вече 15 години се подготвят психически за този момент. Само дано издържат до тогава!

по медицина за онлайн образованието в медицината/фрогнюз Не може без мисъл в главата,не става само с ядене...

Да се беше сетил за българското образование в последните 20 години. Защо се сети точно днес, когато хората умират? А студента да заминава доброволец, че хората умират и няма кой да ги лекува!

какво е написал студента. Той и други като него са точно в ковид отделенията.

В медицината има много лекции и четене, може голяма част да мнинава онлайн. Колкото, толкова, все е нещо. За което не може, вече е друга работа.

А по твое време като не е имало онлайн - как си учил? То се знае - най-некадърните в професията си стават политици... кунчев :)

3евзек

Г-жо ссс, А по твое време, когато не е имало интернет, как си писала? Май не ти стига акъл да разбереш как така не си гледала телевизия, когато е нямало телевизия?

Страхуват ли ви, страхуват ли ви, дебили, насрани. Ще ви накарат накрая, да скачате "отговорно" от балконите, като "част от мерките". Бедна ви е фантазията дебилска.

Ти нали си безстрашен, значи първи ще скочиш от балкона, за да покажеш как се прави.

Мен ме остави - аз съм "безотговорен" гражданин и не ми пука за "пандемията" за насрани от страх дебили.

3евзек

Починалите след скок от балкона през миналата година са общо 7 души. Може да се сравнява с ухапване от комар, пък и едва ли ти пука за тях. Затова давай смело!

Дебилски "остроумия" - осрани до ушите от страх и ама ноу доволни от себе си.

3евзек

Г-н фен, Май само ти отваряш приказка за страх? И злобата ти си личи. Кажи ми дали при това положение с теб има друг начин за комуникация, освен с дебилски остроумия?

Сега господин инспектора ще те захапе :) може и Венката да добави нещо.... те си знаят, че вече не е тайна кои са.

Нова серия от масовата психоза. Такъв ужас едва ли може да бъде съчинен дори и от на-видните в жанра.Всеки ден валят проби и нови ограничения, докато станем всичките роби.

"Точната бройка на починали от грип е недоказуема Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип. " Изказване в интервю на проф. Тодор Кантарджиев пред радио Дарик на 22-ри януари, 2019 г. Големият въпрос сега е: Как така и поради какви причини, същият този мустакат професор сега си обърна мнението като палачинка на тиган на 180 градуса и ни говори точно обратното, и се опитва да ни накара да умираме от страх от "страшния" нов коронавирус? Как така?

Парите променят всичко. Този не е лекар, той е търгаш. Както и всички "лекари" в щаба.

Много е просто, само трябва да икмаш капацитет да се сетиш. При починали в рамките на седмица 0,20% от хората с бъбречна недостатъчност и 0,25% от тези с бъбречна недостатъчност и грип едновременно, разликата се усеща, но е някъде около статистическата грешка. Обаче когато става дума за 10%, не за 0,22%, тогава е прекалено очевидно кое от двете е водещата причина. Сега стана ли ти ясно как така?

Не, г-н Кунчев, не ми стана. Ако се заразя от ковид, паниката ме обземе до неузнаваемост, и си тегля куршума - от какво съм умрял?

3евзек

Ами нека видим... Починали от куршум -- 30%. Починали от Ковид с куршум - 30%. В рамките на статистическата грешка е. Може би професорът твърди друго, нали?

Троловете, като УФ,Forever young...и др. са душевно болни хора или човек?не знам дали не е един и същ човек/. Душевно болните хора са тия дето надценяват опасността, а не таия дето подценяват опасността.

Щило е някакво никому известно депутатче форевера имам съмнение, че е или Мутафчийски, или друг виден член на щаба Зевзека е или щабаджия, или някакъв около тях уф-а си е обикновен трол.

3евзек

Вчера в сводката ви пишеше друго. Почти същото, но в друга комбинация. Питай шефа дали може да я изготвя ежедненво един човек, а не който се случи на смяна, защото стават разминавания.

Марийче, ела да ме лекуваш, направи ми един сеанс!

Маскирани ковидиоти не ме възбуждат!

"Спешна помощ е в "безизходица", линейки за пациенти с коронавирус няма Заразено семейство разказва ситуация. От там обясняват, че има 380 повиквания на ден при 25 екипа" ""Гневна съм, но искам да благодаря на Спешна помощ, че въпреки всичко намират начин да те успокоят по телефона, но те са абсолютно безпомощни", каза пред БНР Боряна Николова от София, която от 11 дни е на домашно лечение от Covid-19 заедно със семейството ѝ. Тя обясни, че въпреки ясната симптоматика за коронавируса, не са си правили PCR-тестове, но с личния им лекар са взели решение тя, съпругът ѝ и дъщеря им да се лекуват вкъщи и да вземат антибиотици, които са им били предписани от фамилния им лекар. "Човешката логика е да останеш вкъщи и да пазиш другите, вместо да отидеш на опашка и да чакаш с други хора, които може да не са толкова болни, колкото теб", обясни жената. Състоянието на съпруга на Николова се е влошило на 9-ия ден и личният им лекар е препоръчал той да бъде хоспитализиран. Боряна Николова разказа случая: "Тогава се тръгна по мъките, защото се оказа, че нито една болница няма да го приеме без PCR тест. Обадих се в 16:14 часа на Бърза помощ, защото това се оказа единственият път, по който той може да стигне до болнично заведение - с линейка. Предупредиха ме, че системата е претоварена и не могат да ми кажат дали ще дойде линейка и кога. Мъжът ми се влошаваше пред очите ми. След 3 часа звъннах отново, но те ми обясниха много любезно, че са в безизходица и, че имат заявен пациент с Covid-19 от 9:00 часа, но не знаят кога ще стигнат до него. В 21:15 часа една лекарка, да е жива и здрава, толкова бях шашната, че забравих да я попитам за името ѝ, се обади и ми даде консултация по телефона. Какво и как да направя, предложи ми да откажа линейката, защото нямаше надежда да дойде в обозримо време. А можеше да дойде през нощта и да откара мъжа ми в някакъв буферен, събирателен пункт, което ми прозвуча като склад". Боряна Николова подчерта, че упрекът ѝ е към бюрокрацията, а не е към Спешна помощ, защото в момента и лекарите, и пациентите не знаят какво да правят, "въпреки че имахме 8 месеца, в които да се подготвим". "Това, което се случва в момента, а не се казва, е, че българският гражданин е подложен на здравен геноцид. Аз трябваше да реша дали да изпратя мъжа си в болница, или да го оставя вкъщи. Тежко на този, който трябва да вземе такова решение, защото обричаш някого на съдба, която не знаеш каква е", каза още Николова. Катя Сунгарска, говорител на Спешна помощ, съобщи, че над 380 са повикванията на всяка смяна в Центъра за спешна медицинска помощ в София. Тя уточни, че екипите в столицата са максимум от 25 екипа. "Колегите идват и работят извънредно, за да можем да откликнем на все по-тежката ситуация, която се създава", каза тя. От Центъра за спешна медицинска помощ в София вече обявиха, че търсят шестима студенти по медицина за работа на телефон за сигнали, свързани с Covid-19." Четете добре. Това очаква още много българи, които тепърва ще се сблъскат с грозната българска действителност!

Сигурен съм че е така и пожелавам на всички да не се стига до там, иначе здравната ни система по скоро ще те убие отколкото да ти помогне ...............

Не здравната ни система ни изтребва, а правителствените програми: I. "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година II. "ПРОГРАМА НА РИЧАРД РАН И РОНАЛД ЪТ" от 1990 година

Мили хора, нека спрем за малко и си поемем въздух. Да допуснем, че си имаме работа с грип. Той, както е видно, е доста агресивен, разболява бързо и много от хората имат нужда от болнично лечение. От друга страна в България имаме общо около 30000 лекари от всички специалности. Те също боледуват и излизат от строя. Това е, с което разполагаме. Можем да си говорим до утре, но факт е, че когато хората се струпват на едно място, то и заразяването се увеличава. Ако искаме да имаме достъп до лекар и болница, ще трябва да ограничим общуването. Така че волю-неволю ще трябва всички да "излезнем" в грипна ваканция, за да забавим темпа на разпространение на заразата и системата да може да смогне. Това е положението, няма политика, няма плашене. Просто реалност. Ако бързо не станем по-отговорни, всички ще патим и то много.

Отговорност от българско стадо? Навярно се шегувате...

Така е - от стадото само страх и лайна.

forever_young

Е, не е така- по- голямата част от българите разбират за какво става дума. Но имаме относително голям процент тулупи от населението, които няма кой да постави на място!

Ковид Идиоти, слушайте Професор Иван Чолаков. Не слушайте чиновници и политици.

Швейцария Просто нека всички над 85 години да умрат? Насоките за лечение на корона предизвикват остра критика Местата в швейцарските интензивни отделения скоро можеха отново да свършат. Според сегашната наредба, много старите или дементите автоматично ще бъдат обречени да умрат. Но оплакванията имат ефект.

Хахаха, видяхме как , като попиташ тулупа конкретно да каже в коя болница, отделение и лаборатория са се развили фалшивите истории, които разказва, въпросният тулуп се покрива като бит педераст!

Ами иди направи проверка в Пловдив в ковид отделението на Инфекциозна де? Нали много знаеш, искаш да правиш "справки"? Айде, иди и виж що чудо сиганин има вътре, и виж какво правят там ЗДРАВИ хора, на които им няма нищо?

Айде бе, ето ти болница. Нали много знаеш? Отивай, проверявай и чакаме резултати

forever_young

Говоря за конкретни два случая, който един тивкеник по долу лъже като дърт циганин, а не за пловдивските цигани! Не се опитвай да замажеш издънката на лъжеца !

Хахаха, сега се по:сра нали :) Ето ти трети случай: В ковид отделението на Инфекциозна болница се настаняват ЗДРАВИ "роми", на които НИЩО ИМ НЯМА. Не им се дават лекарства, а се изписват такива. Айде, нали сте голямата работа в щаба? Давай!

Тулупе, ти май и сестра нямаш, а? Хахаха! Направо си като във вица! Нещастник!

Какво, нещо неуфобно ли ти казах? Искаш сигнали - ето ти сигнал.... ама май знаеш какъв ще е резултата, и не ти изнася? А ужким генерал.... ама книжен генерал :)

Болниците препълнени и връщат пациенти. Линейки няма. Хората умират. А калинките още не са минали дистанционно. До няколко седмици заразените ще прехвърлят 5000,а после и 10000. Тогава ще се сбъднат думите на Мутавчийски. Тогава да не забравите да поздравите Мангъров и да го пратите доброволец. Цяло лято спаха, а можеше доста да се направи. Но какво друго да се очаква от банда, която може само да източва еврофондове.

Цяло лято праскахте селфита от плажовете и се хвалихте, колко сте безсмъртни, сега друг ви е виновен! Ние не спряхме да ви предупреждаваме, вие ни пращахте в мазето с противогаз! Къде е ония малоумник с латексовите предпазители за глава? Нещо се покри като бит педераст! Цяло лято сиртаки и узаки, сега кой ми сра в гащите! Тулупи, сър!

Е, не може всички да са като теб да праскат селфита в Гърция :)

Ситуацията е повече от перфектна: Въпреки многото положителни (23.6%) - състоянието на 95% от тях не е тежко, и ще изкарат настинката вкъщи. С тези темпове - ще минем заветните 60% до месец... само дето тогава ще измислят нов щам (вече се говори за него, и че не знаели дали е опасен).... Та, докато търпим....ще ни мачкат "за наше добро". И запомнете: Който е съгласен да пожертва свободата си заради временна сигурност - ще загуби и двете!

Заветните 60 % от кое? Да кажеш само някакъв процент, без да уточниш съотносимото, е нонсенс!

Венци, тъп ли си? 60% от пробите ще бъдат положителни :) Т.е. ако човек се води по вашата статистика - ще имаме заразено 60% от населението, и предаването на вирусът ще се прекъсне... Сега, ясно е че на вас това не ви харесва и ще се опитвате да насаждате паника, ама... с депутатчето шило, зевзека и уф-чо ще останете без поле за изява :) Гледай си болните по твоята специалност и не се бутай където не разбираш :)

forever_young

Умньо, колко пъти ти обяснихме, че процентът е безмерна величина, съотношение и не може процентът положителни проби от тестовете да е екстраполира автоматично върху населението. Ощеу тре мога да ти докарам 60 % положителни от направените тестове бе, мозък- ще тествам само хора със симптоми на Ковид! Не ми е нужен месец! По долу казахме колко са реално заразените в България! Чети бе , тулуп и се образовай! Безплатно хем!

Генерале, моля сдържай си нервите!!!! Как така "ще ми докараш 60%", луд ли си? Какво искаш да кажеш? Че манипулираш данните ли?

forever_young

Искам да кажа , че процентът е съотношение бе, умник! Ако тествам само болни хора, процентът ще е висок. Ако тествам само екскурзианти за Гърция- нисък. Дори с двете си мозъчни клетки трябва да си загрял вече! Още повече, че НОЩ обявиха още в началото стратегията си- тестват само болни и контактни! В България няма масово тестване, както в Ю. Корея, примерно. Сещаш ли се какво означава това?

Половината от тези 95% се заразиха в последните 5 дни. Не е ли малко рано да кажеш дали им е тежко?

Ей, големи сте дървени глави в щаба.... Ами, като вземем предвид факта, че в 90% от случаите се минава без симптоми (т.е. заразен не значи болен) - не, не е рано. Дори да приемем, че от тези 2700 имаме 2000 със симптоми и нужда от болнично лечение (т.е. това НЕ е така), и от останалите 2000 други 500 ще развият симптом в следващите 10 дни, то след 10 дни, т.е. на 2.11.2020 трябва в статистиката да влязат 1500 "излекувани". Което едва ли ще се случи :) А както вече е ясно - безсимптомни и контактни на 10-тия ден непроява на симптоми се считат за "излекувани" /забележете - излекувани, а не оздравели... въпреки, че не са се лекували от нищо/...

3евзек

90% може да минават без болница, не без симптоми. Виж математиката от 6-и клас, може да помогне.

Генерале, моля сдържай си нервите!!!! Как така "ще ми докараш 60%", луд ли си? Какво искаш да кажеш? Че манипулираш данните ли?

Затваряйте заведенията след 20 часа. Въвеждате вечерен час. Ще се ходи само на работа и по покупки. Който не се подчинява на новия ред, да строи магистрали през зимата. Ще диша чист въздух без маска.

.... в планината, или на село ?

в къщи, да си остави името и телефона,за да можем да го търсим да ни пазарува, да ходи да ни купува лекарствата и да ни плаща сметките за битовите разходи...ток ,вода,топлофикация,телефон ,телевизия и интернет

Има онлайн бенкинг и амазон.

Какво е "онлайн бенкинг", и какво е "амазон", моля преведи на български, ТОЛУПЕ?

Бих правил това за родителите си. Ако нямаш деца или така си ги възпитал, тогава чий проблем е това?

Аре спрете с тази истерия бе!!! Докога??? Колкото повече се раздухва истерията, толкова по-зле ще става положението. В Германия са открили че тестовете от една лаборатория, която е била претоварена са били масово фалшиви. От направени 60 положителни PCR теста, 58 са били фалшиви положителни! Мислете какви тестове отчитат нашите, родни български лаборатории! И това са официални данни от Германия! За такива тестове си има стриктен протокол. И когато се претоварят лабораториите, гаранциите че протоколът се спазва на 100% просто отпада! Как някои тикви не могат да го разберат това???

Ако германската лаборятория не е изключение, а правило, тогава вирусът всъщност убива 2/3 от реално положителните, а фалшиво положителните още нямат никакъв имунитет. Така че вие мислете какво точно отчита

...отчитат българските, а и не само българските лаборатории.

Глупости на търкалета.

Личи си, че си българин.

А ти от коя държава си?

При направените и упоменати САМО вчера тестове - 11 376 броя, лабораториите са изкарали 1 365 120,00 лв. /ако ги смятаме по 120 лева теста/. Последните няколко дни бройките почти се доближават... смятайте за какви суми става въпрос. Ами, че то си е бизнес от всякъде... и то доста доходоносен!

Е, и? Лаборантите ходят нощем и сеят вирус от епруветки , за да имат работа, така ли? Баси тъпака!

Явно тъпака си ти, щом не разбра какво имах предвид! Но ще поястя, за да ти стане по-янос... Можеше, щом е толкова опасен и т.н. и щом масово хора остават без работа, държавичката ни да поеме разхода по тестовете... а не самата тя да се гуши с тези пари. И не разни професори - клоуни да си вирят маските като шапки, и в същото време да обясняват колко е страшно... щото явно не е, щом маската му не е на мястото където уж трябва да е.

forever_young

Държавата ще ти поеме тестовете , за да можеш ти да се вееш без маска и да се ръгаш в другите ! Бахта в тулупа нахален!

Ето ти пазарна ниша, захващай се. Таман ще отвориш работни места. Само да не вземеш да закупиш апаратура, която след година няма да ти трябва, а лизингът да си върви.

Закуска 1две филии хляб 2парче сланина 3лук и праз 4филия с мас поръсена с черве пипер 5 Половинка червено вино

опасно що не затворят журналистите бе ? Кво е това ахо-ихи, ковид, ахо ихи ковид, ахо ихи ковид, всичкиси водят предаванията, че и с публика и нищо не се е случило в тв-тата ! Откъде накъде бе !

заразени. Получават ги внос и никой не знае дали не са заразени и с какво са заразени. Никой !

Прави ги ти в мазето, че да си сигурен, толуп

проклетите им тестове.

То няма нужда и да се лекуваш ако зазлаееш от каквото и да е.И без това ще те лекуват хората дето за теб са бяла мафия.

Всички признават, че този вирус не е като грипните и нищо не се знае за него, ама дават прогнози. Епидемиолозите твърдяха, че през лятото вирусът ще изчезне, защото бил покрит с мазнина и ще се стопи от горещините. Обаче не се стопява в човешкото тяло дори и при 38-39 градуса. Май ще се окаже, че този вирус е обратен - вирее при нормални температури през пролетта и есента, а през зимата сигурно ще изчезне ...... ще видим? COVID-19 се появи в края на зимата, пикът му бе в края на пролетта и след това в началото на есента. Нищо чудно да замръзне през студените зимни месеци, та да си останем само с класическия грип.

Чул те Господ, ама едва ли. В Южното полукълбо не изчезна през зимата пък и по начало респираторните вируси са предимно зимни. Нека пак да поясним един важен факт- новият коронавирус е МЕЧТАТА НА ЕПИДЕМИЯТА! Той е съвършен- предизвиква бавно действаща, постоянна , всесезонна епидемия, не образува имунитет, поне не траен, няма противовирусно лекарство, все още няма ваксина , има дълъг инкубационен период, има дълъг период , в който заразеният отделя вируса, има умерено репродуктивно число, така че да не води до масово заразяване и създава фалшиво успокоение у населението, леталитетът му е умерен/ не както на ебола или жълта треска, примерно/, но не се знае кой ще изтегли късата клечка, т.е. всеки се надява, че няма да е той и това допълнително затруднява прилагането на мерки, морбидитетът му също е умерен- много хора въобще не развиват симптоми или имат леки такива. Тази комбинация- умерен леталитет и морбидитет + дълъг инкубационен период, масово здраво заразоносителство и дълъг контагиозен период правят К 19 "идеалния вирус"! Толкова идеален, че съмненията за манипулация върху генома му сами се набиват в очи! Обикновено по естествен еволюционен път Природата не създава идеални организми!

Като не се образува имунитет - ква ваксина ттрсят бе толуп нещастен? Айде, време ти е и на тебе да те тръшне коронката....

forever_young

И на тоя тъп въпрос за ваксината отговорихме поне сто пъти! Четете бе, тулупи! Не можем да отговаряме на всеки поотделно- трябва да си наема поне три секретарки!

Депутати,министри и президент по време на затварянията да спрат да вземат огромните си заплати и да ги дарят на работниците дето остават на улицата! Всички кметове,депутати,министри и президент да дарят заплатите на новите безработни!

Нови безработни няма, дискотеките затварят за две седмици, не за две години, в джобс има работа, айде стига, никой не е длъжен да храни никой млад да лежи в къщи, има и временна работа