26% от германците подкрепят наследничката на Меркел

Всеки трети в Германия не е доволен от нито един от политиците

Обратно в новината

Коментари - 26% от германците подкрепят наследничката на Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 26 %, защото много ми прилича на ДЖЕНДЪР, (пол различен) от мъжки и женски!

достатъчно ли ви се виждат 26%, че ги слагате в заглавието, ами три четвърти не я одобряват , а в чужбина още повече неодобрение и това е проблема и поантата

КОГА СЕ Е ОТКАЗАЛА ОТ "ТО" И СЕ Е САМООПРЕДЕЛИЛА КАТО ХЕР АНЕГРЕТ ?

Точно както 100% от българите приемат Тиквата Боко!

Или 100% фашиста Путин

Меркел, ще ни се види, наистина като "мути", ако германците допуснат това Бекенбауер да се развихри на политическата сцена в Германия, по света и у нас.

Да,разбирам ги напълно.От снимката личи,че не е по-малко мъжествена.

Абе, поне не е ялова жената като предшественичката си! Има надежда, че ще работи за някакво бъдеще на трите си деца. Дано не е само по подобие на това на Фюрера им и шефовете на задокеанската държава, защото тогава на другите - жална им майка!

Новогодишни поздрави от о-вите Родос, Самос, Тасос и Лесбос! Чюс!

Kalin

С този избор Меркел погреба своята партия.Лошото е че алтернативата на това е десните партии които се излюпиха последните години да си дигнат резултатите а това е лошо и за Германия и за Европа.

И кое им е лошото на "десните" партии - че не щат да хранят, докато ги онождат, колята, газят, взривяват, орките касапи и канибали от по света и у нас ли!?

"Всеки трети в Германия не е доволен от нито един от политиците"!!!! А в България всеки първи не е доволен от политиците!!! Но това не им пречи, да си развяват коня, и то като за последно!!!

Пак жена... Тази сигурно ще покани цяла Южна Америка в Европа

Симпатична е! Визуално - 100%-ово типична германка, не можеш я сбърка!

Ей, тъпчо, казва се: не можеш да я сбъркаш, кви са тия ужасни диалекти, бе!

Тая е Маркел"2.0" - следващата версия на Меркел и ще докарат война в Западна Европа... същата политика на Меркел ще прави новата кандидатка... на Меркел поставено лице.. а Меркел дърпа конците отзад...

26% от германците подкрепят наследничката на Меркел/ dir.bg Абе тези германци само мъже в поли ли харесват.

тази джендърка!Сложете някой нормален мъж да води страната! В Библията ясно е записано,че жена не може да ръководи мъже и да бъде началник,нито жена да бъде свещенник! Стига с тази гнусна лявопопулиста-сатанинска-джендърска идеология!Тези уроди трябва да бъдат заличени от управлението на Германия и Европа!

В пубертета от всички българки, които съм харесал през живота си макар да се срещнахме само за един миг и ми се Усмихна.

Тази Каренбауер прилича на Цветанов

В последно време в германската "нация" се наблюдава нарастващо затъпяване. Това се отразява и на избора за "фюрер". След големите политицина "райха" след войната - Аденауер, Бранд,Кол,Шрьодер - последва избор на кравата-недоразумение Меркел, която почти съвсем еба мамата на ЕС, а сега се наблюдава издигането на следващо тъпо недоразумение. Това вече става опасен общо европейски проблем. Тази очевадно не е "хубавата Елена" , а война в Европа заради някоя тъпа крава ще е краят...

:) джендер с жестовете на х№ткер хахаахах

В Германия не останаха ли мъже ? Военната министърка е акушер-гинеколог

Абе този нашичкия как го беше казал- И магаре а ви туря и него ще изберете...

Това мъж ли е или жена !? Или до обед един пол,след обед друг !?

От Макси- на Мини Меркел. От трън, та на глог. Минито подкрепя бежанската политика на Максито.

Интересен ще е резултатът, ако ги запитат: Подкрепяте ли Путин?

Към 21.11.2018 г. повече от 90% от украинците не биха се съгласили да излязат на Майдан през 2014 г, ако можеше да се върне миналото. Тези данни огласи украинската телевизия NewsOne, след акета, която проведоха журналисти. През ноември миналата година депутатът от Радата Мустафа Найем, който бе един от инициаторите на Майдана, проведе подобно допитване. Тогава 51% от участниците заявиха, че отново биха излезли на Площада на независимостта", а 49% отговориха отрицателно.

Много им дреме за Путин.