2542 са новите случаи на коронавирус за денонощие, а 91 изгубиха живота си

657 са новопостъпилите в болница, над 90% процента от тях не са били ваксинирани

Обратно в новината

Коментари - 2542 са новите случаи на коронавирус за денонощие, а 91 изгубиха живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България, 6 милиона , 100 умрели Германия ваксинирани 75% България ваксинирани 15% Ми мрете, прости пръчки Ебал съм ВА

От най-„страшната“ ваксина на Астра -Зенека, риска да умреш е 1 на 1 000 000. За сравнение риска да умреш ако пиеш Аспирин е 100 на 1 000 000. Рискът да умреш от ковид ако се заразиш е 26 000 на 1 000 000.

С две думи,рискът да умреш от-КОВИД(ТЪРГОВСКО НАИМЕНОВАНИЕ НА СТАНДАРТНА ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ) е същият,като при всеки ГРИП...какъвто всъщност е!!!

Вчера умрели 91 от ТАЗИ вирусна инфекция. Колко са умрели вчера от останалите? Дайте да ги преброим.

Е то няма “ОСТАНАЛИТЕ”!!! Всички други Вирусни Инфекции...ИЗЧЕЗНАХА С ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА!!! И НЯМА 91 УМРЕЛИ ОТ КОВИД,ТОВА Е НАГЛА ЛЪЖА,ОБСЛУЖВАЩА ПРОДАВАЧИТЕ НА КЛЕЧКИ,ВАКСИНИ,МАСКИ,ДЕЗИНФЕКТАНТИ И ДИКТАТОРСКИТЕ РЕЖИМИ-УЗУРПАТОРИ НА ИЗВЪНРЕДНА,НЕЗАКОННА ВЛАСТ!!!

Няма останали? Ти да видиш!

лъжеш троле с надеждата да убиеш още някой дето може да ти се върже. Може лесно да се види в годините назад. Грипът никога не е убивал толкова хора че смъртността да скача двойно и повече при епидемичен тласък. Грипът от как има съвременна медицина никога не е поставял на изпитание възможността на здравните системи на развити държави да се справят с него. Болни от грип никога не са заемали половината от всички реанимационни легла които имаме барабар с тези дето се водят само такива. А ковид го направи. И благодарение и на твоите усилия може да го направи пак. Със всички последствия от това. Смърт, страдание, разходи, загуби... Защо бе Любчо? Защо го правиш това?

91 антиваксърски трупа. Добре е.

спряха астра зенека в европа заради съсиреци спряха янсен в белгия и словения заради съсиреци спряха модерна в дания, швеция, норвегия, япония заради миокардити, съсиреци и боклуци и умрели спряха пфайзер в бразилия заради съсиреци и миокардити

Ваксинацията във всички изброени продължава успешно, безопасно и резултатно. От най-„страшната“ ваксина на Астра -Зенека е 1 на 1 000 000 риска да умреш, а за сравнение риска да умреш ако пиеш Аспирин е 100 на 1 000 000. Рискът да умреш от ковид ако се заразиш е 26 000 на 1 000 000.

Според стъкмистиката.

Така ще кажеш. Като нямаш истински аргументи...

Не здравна система, ами здравна схема…

Седмична смъртност 1 Grenada 2 Bermuda 3 New Caledonia 4 Bahamas 5 St. Vincent Grenadines 6 Dominica 7 Antigua and Barbuda 8 St. Barth 9 Bulgaria Всички държави от 1-8 имат под 400 000 жители, средно по 150хил., т.е. при тях смъртността на 1млн е несъвсем коректна.

Е какво и е некоректното? Китай и Индия на смърт на милиарди ли да се смятат? Да не би да има милиони починали? В цял свят са под 4.9 милиона и затова на милиони може да се смята. Искаш ли на стотици хиляди - раздели го на 10 и пак същия ред ще получиш.

Не е все тая да изпиеш 3 чаши вода и 3 кофи вода.

ваксини и прайдове-бол. топло и храна- нанай.

в Западна Европа ваксини и прайдове още повече. Храната и топлото не са вече проблем. Извод? Новото нормално не е проблем, ако го няма проблема с руските тролове.

а, ясно- руските тролови ни крадат тока и храната.

господарите им. Отделно им е най-важно да сме гладни и на студено. Така се командваме по- добре. Затова пускат и други да крадат тук там. Хем така могат да кажат че не са само те. Съответно да отрекат че те са зад всичко.

Да руслямските тролове крадат храната и топлото. Щото нищо не правят, а само цицат от държавата и пречат на другите да работят, като ги лъжат и ли стресират с гнусните си лъжи.

Защо като кликнеш на + и се отчита и-.Затова са равни плюсчетата и минусчетата

Когато има война, по-смелите рискуват за да защитят всички, включително болнавите си познати и възрастните си родители. Страхливците се натискат в окопите и чакат да им се размине. Когато всичко отмине, те надигат глави и започват да се хвалят колко са били хотри, а другите са се прцакали. Винаги е имало и винаги ще има мишоци, за съжаление.

Ти като някакъв герой ли се изживяваш? Храбрец, който спасява човечеството? Сравнението ти обаче е безумно... излиза, че докато другите страхливо чакат "в окопите", ти геройски се хвърляш в атака ваксинирайки се? Ама чакай сега, нали другите бяха глупаци, а ваксината е безопасна и те пази - последно герой ли си или не си?

Ваксините, донякъде, са като маските - предпазват и околните. Проблема е в страхливците

ваксините са средство за защита. Употребата им е здрав разум. Във войните побеждава този който надживее противника накрая и се погрижи да се развива нататък за да живее по-добре и по-свободно.

Искаш да кажеш, че човечеството няма да надживее противника без "ваксините ли? Дори без аутопсии и с тест, който не разпознава ковид между над 46 други РНК вируса и при над 25 цикъла в лабораториите, където често се правят 35-45 цикъла, дава 56% фалшиво позитивни резултати, дори с всичката тая измама няма 5 милиона записани, като починали с ковид. С тая скорост след над 2000 години може и до победи вируса...

Човечеството точно този вирус не може да победи. Вирусът също не може да победи човечеството понеже не може без него. И войната вече не е между тях. Между една и друга част на човечеството е вече. Не напразно добавих развитието и благоденствието като част от победата. Според теб Съветският съюз ли победи във ВСВ или Германия, Италия и Япония? Като войските на Съветския съюз се биха несравнимо по-смело от Италианските примерно? Лъжите и опорките за тестове и аутопсии извинявай, но няма да ги коментирам. Не са интересни вече.

Странна логика,точно обратното е! Страхливите бягат да ги спасяват, смелите издържат на трудностите и НЕ разчитат друг да ги спасява. Войната е от друг тип - пускат вируса и чрез заплахи, страх и терор предлагат "спасение" и слабите го приемат.

Тоест "криеш се" като се ваксинират.

Не се крие никой, когато ваксинират. Всички имаме всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини. Не искаме обаче да си слагаме експерименти препарати в изпитателен период, чиито производители са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Това е проява на здрав разум и нормалност.

Това беше към Вар3

спрете с тая опорка за лошото здравеопазване бе тъпаци ! то като си здрав и вирусът е безобиден, по вашата логика НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТИГА ИЗОБЩО ДО БОЛНИЦА . кво значение има дали е добро или лошо ???? (и да - не е добро, но има и по зле от БГ)

Искате да кажете, че ваксина от една година може да неутрализира начина на живот и лошата здравна култура 30 или 50 назад? М?

Може само да помогне да не става още по-зле. На фона на изтърваните възможности и лошо наследство от тези 30-50 години това я прави тази ваксина още по-жизнено важна и наложителна. Понеже проблема е сега. Нямаме време дори и да имахме желание и сили да се борим с наследството от тези години.

Разбира се, че е по-лесно да “решиш” проблемите с еднократно действие. Или затлъстелите ученици и тех че ги омааме с ваксина?

Има и здравеопазване по-зле от България, ама в някои африкански държави. Къде в Европа има "здравеопазване" като нашето?

Спокойно, в България никога няма да се наложи да връщаме смъртното наказание - ние си имаме здравна система. Проблема е стария протокол за "лечение" спуснат от СЗО., който се използва. Със скъпия и токсичен Ремдесевир, с антибиотици за вирус, с тръба, който сложена умират 90%, както и с ужасните условия, като бутилка за малка нужда и стол с цукало за голяма в същата стая, където ядеш и спиш!

срока им изтече, скоро изтича и удължения им срок!

нищо бе, пак ще го удължат! Тия могат всичко, само и само да си продават стоката

какво продаване на стока би тъпак? Ваксините са платени отдавна и ти се дават безплатно. Ако фирмите производители си гледаха продажбите, нямаше да разрешат срок на удължаване на годността. Тъпак!

340 От 2542 заразени са ваксинирани 458 от 2542 произволни са ваксинирани 63 от 657 хоспитализирани са вакснирани 125 от 657 произволни са ваксинирани 6 от 91 починали са ваксинирани 17 от 91 произволни са ваксинирани Ако ваксините не помагаха, горните и долните числа трябваше да са много близки. Ваксините спасяват живот!

И кой ви пречи? “Спасявайте си живота”!!! Може ли да ми услужите с “НЕКОЙ ЛЕВ”,ДА МИ ИЗЧИСТИТЕ,БОЯДИСАТЕ,ИЗПЕРЕТЕ,СГОТВИТЕ,ТОПЛИ ДРЕХИ ЗА ЗИМАТА...ВИЖДАМ,ЧЕ СТЕ МНОГО ЗАГРИЖЕН!!! ДЕБИЛ!!!

тогава си против ваксинацията, която се оказва единствения вариант да се върнем към нормалния живот?

Няма нормален живот а "Нова нормалност"...

@Защо, Защото ТИ КАЗВАТ, че ваксините са единствения начин.

Една ваксина в календара повече колко пък ще я прави „Нова“ нормалността? Май има само нормалност и ненормалност. Вксините ви пречат на троловете защото връщат нещата към нормалност, а за вас е добре да има ненормалност.

Има “Ваксини” в излишък(ИЗХВЪРЛЯТ,ПОДАРЯВАТ,УДЪЛЖАВАТ ИМ СРОКА),КОИТО ПАЗЕЛИ!!! КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ НА ТЕЗИ КОИТО ВЯРВАТ,ЧЕ ЗАЩИТАВАТ??? ЗАЩО СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА МЕН..МОЖЕ МЕЧТАТА МИ ДА Е -ПНЕВМОНИЯ!!! НАЛИ ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ!!! ТОВА Е ТЪРГОВСКО-ФИНАНСОВО-ПОЛИТИЧЕСКА ОПЕРАЦИЯ ЗА:ГРАБЕЖ И ДИКТАТУРА!!! ВСИЧКО Е-НАГЛА ЛЪЖА!!!

Защото заради такива като теб моето дете вероятно ще учи дистанционно цяла година. Защото заради такива като теб скоро ще спрат плановите операции. Няма ваксина срещу това. Защото заради такива като теб болниците се претъпкват и болните (всякакви) не могат да се лекуват нормално. #flattenthecurve

за 14 дни над 600 напълно ваксинирани са минали през болниците, та кой пълни болноците хештаг смешен?

Или около 13% от влезлите в болница са ваксинирани. Асега се сети кой пълни болниците и кой е смешника

защо не пишеш тези 600 от колко общо болни с ковид преминали за 14 дни са? И това без да броим миналите през триажа в спешните отделения и пратени вкъщи. То стига и само тях да затрупаш с ковидни за да блокира работата в една болница.

Кои Болници са препълнени? ДЕБИЛИ!!!

А ти защо си загрижен другите да не се ваксинират? И толкова упорито работиш за това. Въпреки че е очевидно да ти кажа, понеже може и да си от тъпите изпълнители на поръчката и да не си вдянал каква е всъщност целта. А тя е други да се окажат с пневмония, други да умрат, всички други да се уплашат и паникьосат поставени срещу опасна инфекция със средства и институции за борба с нея в които сте се погрижили хората да не вярват или поне да се съмняват. Това причинява страхът и паниката, а по-натам уплашените обуначени хора са лесни да бъдат манипулирани лъготени и водени за носа в „правилната посока“.

И Любчо, на тези дето са те поръчали им е все едно дали си от тези на които плащат или си от тези които са се вързали на платените. Вършиш им работа така или иначе. Малък бонус е ако е безплатно. Още по-малко им пука ти персонално в групата на тези с пневмониите, с чувалите или от оцелелите обуначени ще бъдеш. Вършиш им работа така или иначе.

В сравнение с 2018 г сега ваксите мрат масово от коронавируса. През 2018 нито един неваксиниран не е умрял от ковид.

То и преди 1945г, никой не е умрял от атомна бомба. Какви дебили е раждала, ражда и ще ражда нашта хубава земя българска.

Ще изчакат фатмака - русофил Радев да спечели изборите и заедно с новата коалиция на Нинова, Христов, Манолова и харвардската партия на новите крадци ще ви затворят в тотален локдаун до края на април.. Без кафета, ресторанти, нехранителни магазини и вериги плюс работа от вкъщи. Доколкото подочувам ви готвят и вечерен час и СМС за излизане от вкъщи...

А за тези SMS-и телефони ще раздават ли?

В броя на починалите,влиза ли детенцето(лека му пръст) с ТУМОР,ПРЕДИЗВИКАЛ КРЪВОИЗЛИВ В ТРАХЕЯТА И “ПОЗИТИВЕН ТЕСТ”??? ИЗРОДИТЕ НЯМА ДА СЕ СПРАТ САМИ!!! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ИЗРОДИТЕ!!! НАДМИНАТИ СА И НАЙ-ШАНТАВИТЕ КОНСПИРАЦИИ...ВЕЧЕ Е РЕАЛНОСТ!!! СКОРО ЩЕ ВИ СЛОЖАТ И ЛИМИТ ЗА ДИШАНЕ,ЧЕ МНОГО КИСЛОРОД ХАБИМ...ПРМЕНЯМЕ КЛИМАТА!!! СМЪРТ ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Въпреки фалшивите внушения че пишат всички с положителен тест в статистиката умрели от ковид, 12 годишно момче с придружаващо заболяване на дихателна система няма. Но има 12 годишно момиче /жена както са я писали/ без заболявания. За това троловете мълчите като п...ки.

Сигурно е в Стъкмистиката от предишни дни!!!

Ако е планувана като тест за ефект от биооръжие доказа, че по сташни са манипулациите в медиите. Бъдещето е в хибридните, медийни и пропагандни войни. С една две фалшивицирани снимки в социалните мрежи може да се наранят много повече хора, може да се свали правителство или дори да се организира безсмислена революция. Ленин пасти да яде.

имаше интернет тогава щяха да завладеят света.

Пак манипулация с цифрите: за процентите. А защо заглавията не започват с; Над 10% от изследваните с положителни проби са били ваксинирани!!! Този процент досега ежедневно варира в рамките на около 15 до 20%, днес са го намалили до към 10%..., защото се усетиха, че да кажеш, че ваксинирани пак боледуват, не е добра реклама за "иглите", които вече стават 3, а скоро ще са и 5, че и 10 по-нататък...

Ако искаха някой да манипулират хич нямаше да разлайват троловете с тези проценти. Проблема е че антиваксърската теза се употребява от хибридната войска която ползва експерти в пропагандата и психологическата диверсия. Срещу тах са някакви наивни доктори и смешни измислени политици. Подозирам че командващите хибридната войска имат хора и сред лекарите и сред политиците. Всъщност съм сигурен. Битката у нас е неравна. Плацдармът е подготвен отдавна. Много позиции бяха превзети още преди пандемията, която за тези сили се оказа манна небесна.

По-добра превенция срещу Ковид от ваксините засега няма. Защото антиваксърите сте тъпи парчета и си търсите повод да се откажете от ваксинация. Защото ваксините са само около 70% ефективни и е необходимо да се ваксинират 3/4 от населението, за да се създаде колективен имунитет поне 50%. Защото хората, които не изграждат имунитет след ваксинация, не изграждат и след преболедуване и обикновенно изкарват по-тежко "тази настинка". И за да са предпазени хората от рисковите групи, трябва да се ваксинират и тези, които са само разпространители. Но някои кухи лейки си казват - не ми пука за другите, мен ме е страх от инжекции, да мрат. ...... П.п: Само в главите на антиваксърите е набита мисълта, че щом си се ваксинирал, ставаш задължително абонат на Бигфарма.

а ти как мислиш, догодина по туй време дали няма да се говори за 4-та карфица, а? И така - до края на света

Приказките за 4-та „карфица“ или както е у нас. Смъртността върви на горе, здравеопазването върви на довиждане, инфлацията със цените даже ги изпреварва по нагорнището, но пък вероятно предстоят нови мерки и загуби, които ще доведат до още инфлация, безработица и бедност заради продължаваща висока смъртност? Мен лично с карфици не може да ме уплашиш, но мисълта че съм в един кюп с толкова много глупаци насъсквани от тролове като теб, от които неизбежно завися и аз, ме ужасява.

Всъщност като гледам май едни и същи хора пишат и за За и Против ваксините ;)

Същите сме геополитици, инженери, медици, политици, военни стратези. Какво ти трябва?

Сети се

И аз самия пиша за двете страни понякога, безплатно ;)

А в 10 милионна Чехия вчера починали 3. В 7 милионна България колко?

Ние сме най-добрите. Не могат ни стигнат.

Да, ама починали от смях, като ни гледат какви тъпи антиваксъри сме.

Хайде спирайте с тези тестове. С тези цени по магазините нищо не може човек да си купи, a като добавим и сметките да ток, вода, парно, бензин, кабелна, телефон и др. работата съвсем отече. Мислех, че гербовите са ненадминати, а те новите се оказаха по-зле .

което си избраха. Сега не реви.

Тепърва ще се разгърнат спасителите.

Търся да порна с кожната смелчага антиваксъри. Падам си по смели блондинки.

А ваксърки?

От чипирани ще ми източат мисленето през 5g. Не става.

Ваксъри щом сте защитени, защо ви предлагат трета доза? Докога ще лъжете?

За да сме по-защитени. За щамове чувал ли си?

Щамове те са безкрай като тъпотия та еи

И какво бе глупи. С трите ги бориш. Друг тъп въпрос

До ваксъри и антиваксъри! Не ви ли е срам да се плюете едни други и да злорадствата над чуждото нещастие? Ако го правите за пари или да си дигате някакъв рейтинг, то вие наистина сте излишни на тоя свят!

Ваксърите се опитват да принудят хората да се ваксинират, това е престъпление.

Пък антиваксерите се опитват да разубедят хората с измислени глупости. Каква е разликата?

А в 60 милионна Италия вчера починали 50. В 7 милионна България колко?

75 % от лекарите отказват ваксина, защото знаят, че ваксите мрат рекордно.

Просто не е вярно.

Вярно е и го твърдеше някои от щабарите

А последно земята плоска ли е?

Можеш да влезеш в Истинския свят, през дупката на Антарктида.

Докога ще търпим 10 процента малоумни страхливци плашещо се от настинка?

И какво ще направиш? Слагай парцала на зурлата и заминава, че да не ти гледаме гнисната мутра със смърдяща паст.

ИСТИНСКИ ДАННИ ОТ ШОТЛАНДИЯ 6.10.21 ЗА “ПОЛЗАТА” ОТ ВАКСИНИТЕ Сравнение между два периода 14.08.20-12.09.20 и година по-късно: -Смъртността е нараснала 3,071% (3 хиляди процента. -При нула процента ваксинирани през 2020, в периода 14.08.21-12.09.21, 80% от починалите са ваксинирани. ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ДАННИ НЕ СА ПРЕДСТАВИТЕЛНИ? Ваксинираха се футболни клубове и хора по моловете, а възрастните хора и хронично болните бяха пренебрегнати. Днес контингентът от който се захранва ежедневно числото на починалите. Средната им възраст е по-висока от средната продължителност на живота в България. Дай боже всеки да им стигне годините. Ако в България ваксинационната политика беше действително обърната в защита на рисковата група, процентите и у нас щяха да бъдат като в Шотландия.

Дай линк към официална шотландска институция.

Новата тролска „гениална“ манипулация. Понеже вируса не се интересува от календара и няма сезонност при ковид, епидемичните вълни не са по едно и също време всяка година. Въответно гнусните тролове вземат някакъв период от преди ваксинацията когато ковид е бил в затишие, сравняват го с период сега когато има епидемичен тласък и казват гледайте. Предната вълна в Шотландия беше от октомври 2020г. до към март 2021г. Пикът както по принцип беше на острова беше януари 2021г. ЗАЩО НЕ СРАВНЯВАШ ТАЗИ ВЪЛНА С ПРЕДНАТА БЕ ТРОЛ ГНУСЕН? А СРАВНЯВАШ ТАЗИ ВЪЛНА С ПЕРИОД НА ЗАТИШИЕ ОТ ПРЕДИ ВАКСИНАЦИЯТА? Остана само да вземете да правите сравнения с 2018г. Жалки гнусняри убийци на тъпаци!

МАЛОУМНИ И МОЗЪЧНО ЛЕНИВИ ВАКСЪРИ За вас “наука” е само тая, която потвърждава вашата желана теза. Статията с данните е от 21.09.21. Сравняват се два периода през една година, които авторът им е могъл да сравнява. Може би утре ще има сравнение за Октомври 2020 и 2021, a по късно и за Ноевмври 2020 и 2021. Данните са взети от Public Health Scotland и там са дадени по седмици. Наместо да ругаете някой който е положил усилия, може да си направите труда сами да публикувате свои сравнения. Това са фактите. Позволил съм лично единствено да разясня защо тези факти се различават от българските. Иначе още от писанията ви е видна и културата, и възпитанието, и образованието.

Мисля че много ясно обясних, гнусен троле убиец, защо сравнението е некоректно. Редно е да се сравняват период на епидемичен тласък с период на епидемичен тласък. Този вирус няма сезонност. Между другото това му е една от съществените разлики с грипа.

Всеки ден чета в туйтър истории на умрели ваксъри. Не твърдя, че е лошо да пукват.

И аз всеки ден гледам как България става все по-добро място за живот. Вчера пукнали още 91 антиваксъра.

Четеш ти, но нищо не разбираш. Страх те е педи, от една тънка игличка а отзад те порят с кожения боздуган и не се оплакваш.

Хаха шибания ваксър дето го страх от настинка

Тука има едно или две гнусни ченгета, които се правят на ударени и пишат всяка сутрин и вечер опорки в полза на ваксинацията и се правят на ударени сякаш не знаят истинските причини за геноцида върху българите,

Хахахахаха. И земята е плоска освен това.

Съдържанието в черепната ти кутия е плоско

Covid (и съответно "ваксините" за него) се оказаха тест за преброяване на идиотите! Нека си се ваксат на воля! (няма да е за дълго...)

Не пишат. Те вербуват такива писатели. И нямат интерес проблема с ковид да се реши. Така че наемат писатели антиваксъри. Иначе казано... Крадеца вика дръжте крадеца.

След като повече от 30 години всичко кадърно напуска България, в страната са останали само катили. Ставащото в нея си има логично обяснение.

Що мангал напусна. Това ни е най успешният износ за западн аевропа.

Хората си страдат, антиваксъри те жадува за внимание като Педалите. Прост народ, слаба държава.

А в 85 милионна Германия вчера починали 77. В 7 милионна България колко?

Ние на Германия няма да се дадем.

Да поекспериментират още 3-4 годинки, пък тогава (въз основа на събраните данни) ще решим дали да се ваксаме или не!

Няма да има смисъл тогава.

Има ли? И какъв е той, ако има?

Страхливеца умира хиляди пъти...

А в 65 милионна Франция вчера починали 75. В 7 милионна България колко?

Търново по фалшиви сертификати е шампион, неслучайно са по първите места

А в 11 милионна Белгия вчера починали 8. В 7 милионна България колко?

Никой не ти вярва откажи се

Да си провери сам

Някои още живеят в средновековието и мислят че ваксинацията е черна магия а не наука. Хора..... 21 век е !

Депопулация имаме в момента

е чудесно!

магията повече има шанс да прави това, за което е предназначена, отколкото такваз "наука"...!

Антиваксърите вЕрвате в нЕуката.

Антиваксърите вярваме на данните, а не на нечии бизнес-обосновани хипотези...

Защо умират и хора с ваксини,защо? В чужбина при 10 пъти повече заразени на ден умираха 2 - 3 ма ваксинирани,а тук мрат по 10 и то защото са малко ваксинираните,ако бяха повече,щяха да мрат по 50 - 60 ваксинирани,еба.и касапниците са болниците. Хората мрат в болниците,не у дома си....

Когато ваксър примерно на 60 години пукне от инфаркт, кой ще докаже, че е от ваксината? . Така си мрат в момента Дарвин ги за стигна.

А в 10 милионна Португалия вчера починали 4. В 7 милионна България колко?

Това у фейса ли го чете

Питай се,защо? Питай се,защо тук има 10 починали ваксинирани на ден при малко над милион ваксинирани.... Ако се ваксинираме вски,ще мрат по 100 на ден ваксинирани,защото ги морят в касапниците ни касапите...

Ваксинирах се.И ми поникнаха рога.Питам жената дали ми е изневерявала. Тя вика от един месец не съм.Значи е само от ваксината.

Значи жена ти яко кръшка и те лъже.

Пък ако питаш дъщерята да видиш какво ще излезе от там...

А в 10 милионна Гърция вчера починали 35. В 7 милионна България колко?

А в 9 милионен Израел вчера починали 12. В 7 милионна България колко?

Ваксъри знаете ли колко вируси има в човека?

А колко от тях са създадени във военна лаборатория?

А в 38 милионна Полша вчера починали 46. В 7 милионна България колко?

ако вярваш на стъкмистиките, вече трябва да сме минус няколко милиона!

Не вярваме на лъжи

аз защо да ви вярвам?

Цялата тая пандемия и дандания ще приключи, когато умрат 100 000. Резултатът ще е подмладена нация. Средната продължителност на живота ще е 60-65 години като в Африка, а не сегашните 70-75 и кусур. Е покрай сухите пръчки ще изгорят и млади мокри пръчки, но това ка допустими щети. Това е планът на антиваксърските спонсори. Сметнете, колко пенсия е това. Цените на имотите ще паднат. Консолидирането на земята и имотите в ръцете на крупни земевладелци ще се засили. В края на пандемията ще живеем оцелелите в един съвсем различен свят. Богатите спосори ще са още по-богати.

че планът им нито е толкова прост, нито толкова краткосрочен. Подозирам и че жертвите са страничен вероятно полезен за тях ефект, но не са основната цел. Това дали са ваксинирани или не хората дали ще спести държавата някой лев от пенсии са маловажни въпроси. Финансовата и политическа дестабилизация са факт и това е със сигурност една от целите. Като гледам друга цел е опростачване и обуначване на хората и дестабилизиране на територията. Накратко прост народ в слаба държава им е необходим и го постигат. Факт е че същите сили имат сериозни успехи в САЩ и Западна Европа. За такива направо сме ниска топка. Лесна плячка. И като гледам сме вече в капана.

Ваксърите дори лешоядите не ги харесали, нагарчали.

Най-вече на ционистите и на останалите мърлячи-материалисти!

Антиваксърите сами се мразите и всичко останало. Затова ви се мре и искате на всички да е зле. Да вършите зло.

Защо сутрин има толкова много психично болни в Дира?

да фалят ваксата!

Минавам само да се изтропам сутрешно в устичките на гербо-депесарските тролове на смяна. Поздрави на Пееф, Боко, Севи, Каскета, Данчо, Хамид и останалите бъдещи булки на Бай Ставри!

Ама вярно ли антиваксърите вярват, че никога няма да умрат? И че вирус не може да ги за стигне?

Господ разполага! И за ваксъри, и за антиваксъри...

2 години го чакам ковида и нема