17-11-2017 20-11-2018

Коментари

охааа пак ще има да цоцаме

*88888

Съвет към онзи, който ме ''съветва'' да си сложа по 2 маски и да хвана асансьора за 8 етаж- не си познал, семейството ми се опази от ковид и имаме НУЛА срещи с него. Това означава запазване на макс на работоспособността ни, а това пък значи, че винаги можем да се изхранваме сами чрез законния си труд и че няма да ни уволнят заради дълъг брой болнични. Останалите му мислете- вашият живот си е ваш проблем. Само не си въобразявайте, че вие сте ''гражданското общество'', защото сте едни вредни и откровено тъпи паразити, които, като няма от кого да смучат пари , и се пробват да излязат на улицата на платен ''протест'' с искания да им се осигури редовен доход от държавата- т.е. да започват да смучат от нея, без да полагат насрещен труд. Искате държавата да ви плаща гарантиран месечен доход, само защото съществувате и сте граждани на България. Е- не сте познали...

Сгреших за теб. Оказа се, че си свестен човек, който се грижи за семейството си и иска да помогне на останалите, като им отваря очите за маските.

Извадка от много силното видео изявление на д-р Майкъл Ийдън, бивш вицепрезидент и главен учен на Пфайзер, който се обръща в 57-мин. видео от 17 септември 2021 г. към хората по света и в прав текст им казва: "Всичко, което вашето правителство казва за този вирус и за безопасните мерки, е лъжа, нямаща нищо общо с науката – от безсимптомното заразяване до топ-ваксините – от правителствата, съветниците им, обслужващите ги учени, медиите ..." https://www.lewrockwell.com/2021/09/no_author/a-final-warning-to-humanity-from-former-pfizer-chief-scientist-michael-yeadon/ Майкъл Ийдън със сигурност знае повече от тебе...

Ха! Изненада. Трите трола днес работят до 17:00 и късната новина ги свари неподготвени. Затова 80% от мненията под различни имена ги няма. Но ей сега може да ги върнат по офисите да работят извънредно!

Деня в който млъкнеш, ще е добър ден!

Как за 2 дни червените от 19 станаха 24? Голяма лъжа и измама. Това само засилва подкрепата за Възраждане. Ще гласувам за тях не искам цял живот да ходя с парцал на устата. Не искам да стоя на студено за кефа на европейската педерастия. Стига вече. Ай сиктир.

*88888

Не носете маски ффп3, измирайте по улиците, както си вървите- щото някои са много наперени и си въобразяват, че ще живеят с орлите и че морето им е до коленете, а съвсем не са тинейджъри; възпитавайте децата си като съвременните мутри и неандерталци- да се лекуват с врачки, баячки и ходжи, вместо с медицината на 21 век; твърдете, че ковид е измислица и че не съществува нито такава болест, нито причинителят й, който е вирус- всичко си е за вас самите. С такова ''общество'' няма как да се просперира, Ще се засили сегментацията на обществото, защото по-състоятелните ще си купуваме маските ффп3- тези, които единствени предпазват от ковид, защото материята и от двете им страни не допуска до устата и носът частици с размерите на вируса, но цената им в пикова вълна е между 18=23 лева на брой, а в моментите на разпуснати мерки-0 между 13 и 15 лева за брой, а по- бедните ще врякат, че няма ковид, няма вирус, няма смисъл да се носят маски и масово ще гласуват за измамници като променистите, само защото са им обещали, че ''няма вече да се носят маски и няма да има затегнати противоепидемични мерки''...Масово народа е неграмотен, тъп, прост и затова и масово ще си замине на оня свят,, а ако негови представители са оцелели, ще са още по-тъпи и прости - достатъчно е кифла като нило да им каже- аууу- реших- скачам от 8 етаж, за да видя какво ще ми се случи, щото имам нужда от адреналин и е готино и яко да го направя, и те сами ще се подредят в редичка и ще скочат от 8 етаж;0 В крайна сметка, тъпотията, глупостта, посредствеността, невежеството и недоверието към науката специална микробиология затриват. Прав им път към гробищата...

Много хубав пример си дал за 8-я етаж, само че в случая при теб става въпрос за - сложете си ваксина( нищо, че това не са ваксини) и няма вирус, а и пазите околните и себе си. След като не мина номера ти казват - поставете си 2-ра ваксина и няма вирус, няма зарази. Защо не си поставите трета доза - бъдете отговорни. Задължително си поставете бустер и ще сте по здрави от Попай моряка - хахаха. Не е смешно, ще трябва 2-ри бустер... Моля бъдете отговорни. Всички определения, които си написал в пълна степен важат за теб. Гробищата са последна спирка за всеки, но някои хора живеят живота си свободно и с бистър ум. Сега си сложи две маски от тези, които си купуваш от по 20лв. и се качвай на асансьора за 8-я етаж. Не за друго, а защото едва ли имаш сили да изкачиш стълбите пеш.

3евзек

И теб ли те излъгаха, че маската те прави роб? Сигурно хирурзите в болниците са от най-големите роби.

*88888

''...Много хубав пример си дал за 8-я етаж, само че в случая при теб става въпрос за - сложете си ваксина...'' Никога не съм настоявала някой да си сложи ваксина- семейството ми НЕ СМЕ ваксинирани. Аз пиша за вас- за онези, които считате, че не съществува острото и тежко заболяване ковид и че това била ''лъжа и световен заговор за нов световен ред''. Останалото не ме засяга- аз съм от друг социален кръг, различен от твоя- така, че- всеки да си гледа паницата, за да не се среже крадливата ръка, която посяга към паницата на семейството ми. От мен- толкова- който разбрал- разбрал...

Носи си маската и се дрогирай с твоите си пари колко си искаш и спри да тероризираш, крадеш и обиждаш публично народа!!!! Срам нямате! Нагли станахте! Пъкала няма да е достатъчно горещ за вас!

Борисов, съревновавате се с Киро кой е по-голяма тиква ли?! Кой ще ви повярва на тези ковид политически изгодни измислици! Още повече настройвате народа срещу вас!

Надявам се че следващите ваксини ще ги бият директно в мозъка....

Вече има една експериментална партида тролски ваксини, които се бият директно в мозъка. Не че останалите не са експериментални, но може съвсем скоро надеждите ти да те огреят.

Лъжеш! Ако имаше тролски ваксини отдавна да са ти ги набили всичките. Е не в мозъка, щото такъв при теб липсва.

3евзек

Г-н Защо, не е вярно, че лъжа. Даже не ми се налага да се крия под различни имена. Но например на теб ти се налага, защото иначе много бързо ще изпълниш критериите за ваксина. Шубе такова!

Спасявайте евреи пак, мазохисти.

Защо в никоя друга държава от ЕС няма да има мерки?! Защото нямат гербаджиите Ботокса и Кунчев, които се чудят какъв театър да спретнат за да се върнат на власт. Но въпреки това не вярвам някой да гласува отново за ГЕРБ или ПП, защото именно ковид ще им изяде главите!

Стига сте лъгали бе,евреи шибани грозни и тъпи! Заболеваемостта е в пълните ви с говна кенефи връз раменете. Психопати!

Ама 280 на 100000 не е ли малко

За всяка болест е различно. Зависи за коя точно питаш?

Тук се вихри невероятно тъпотия.

Женчовците пак пищят, че трябва да носят маски, нали няма да им се вижда червилото по муцунките.

носи си вазелина, че ще ти трябва, зомбиран боклук.

Теста винаги е бил фалшив, но е идеален защото дава фалшиво позитивни резултати и от там лесно се налагат ограничения. Същия сега ще пробурат и за шарката която всъщност е нежелана реакция от генната манипулация.

Сигурно баш заради фалшивия резултат смъртта е около 20-30 пъти по-често срещано явление сред фалшивите положителни, отколкото сред фалшивите отрицателни. Тромбите също.

Всички които искат тоя садизъм да спре излезте и гласувайте за Възраждане. Само те не са евроатлантици.

Да ви кажа ли къде да си заврете статистиката, или сами ще си я наврете в ДИРниците? А, ДИРници?

Като те гледам каква нерва ти предизвиква, май тъкмо от там си я извадил. Успкой се, за да нямаш придружаващо неврологично заболяване, когато дойде вирусът! Увеличава шансовете за оцеляване.

Мама ви проста да еба. Я стига сте лъгали. Ще има бой в кухите ви тикви на края. Кретени мръсни.

В клиничната медицина никога преди 2020 г. не се правеха вирусни тестове. Скъпо е за здравната система, т.е.за данъкоплатеца. Диагнозите се правеха по симптоми итова беще напълно достатъчно. Сега всеки го тестват и лабораториите станаха милионери - с фалшиви диагнози. Защото в носа на човека постоянно имало 80 вида вируси, както каза един лекар по ТВ. А пробите за тестовете се взимат оттам. Естествено, че ще открият някакъв вирус - Земята не е стерилна, навсякъде има вируси. И бам!, болен уж от ковид, но безсимптомно - друга измислица с цел манипулиране на човечеството, отнемане на свободи, трупане на милиардни печалби и повишаване на заплатите с ковид-бонуси. Престъпните манипулатори са за съд - с измислените здравепогазващи мерки блокираха здравната система, наплашиха населението и предизвикаха извънредната му смъртност.

*88888

Това твърдение ''...В клиничната медицина никога преди 2020 г. не се правеха вирусни тестове...'' е абсолютна лъжа и може да бъде създадено само от болен мозък, който НИКОГА не се е докосвал до медицината като наука и университетска специалност. Още по соц време си имаше такива тестове и България ги внасяше. Що се отнася до лъжите на антиваксърите и плоскоземците, създадени от болните мозъци в наркокомуните в сащ и Европа, то ми е под достойнството да ги коментирам...

Явно правителството смята че народа е прекалено многочислен и прекалено свободен и смата че усилията им да го променят не са били достатъчни. Промяната явно ще продължава.

Епа то беше ясно! На есен с песен пак карантина пак пандемия пак децата online! Ма поне си го кажете, че от тук нататък ще е така и да не пишем повече глупсти по тез форуми!!!!

И на мен не ми пука, докато не ме запука, проклетия вирус.

С колко дози си? И за пръв път ли те подпуква?

Току-що го изкарах. Не съм се тествал, но симптомите са класически. Първият ден отпадналост, главоболие и лека температура. Вторият отпадналоста и главоболието изчезнаха, остана лека температура в следващите 3-4 дни и това беше. Всички летни вируси, които съм карал (без маски и медийни истерии) са били несравнимо по-тежки.

Никога не ми е правен PCR тест, но днес влязох в болница и ми направиха, на практика нямам избор. Няма значение дали си ваксиниран, няма значение дали си го прекарал или не. Всеки минава PCR. Ако и сега кажат бийте си N-ти бустер ще има ли някой наред с мозъка, който да го направи ?

Да, аз ще го направя!

За редовен мозък говорим, ти си ясен отвсякъде.

Човекът пита за някой наред с мозъка! За теб не става дума.

3евзек

Аима ли някой наред с мозъка, който няма да го направи?

Айде стига си лъгал, при приемане в болница (не заради ковид) се прави антигенен тест, за да излезе резултатът веднага.

Днес са отчетени 926 ПСР-а и 9727 бързи теста.

За хирургия става дума, ок ?

Зануляването продължава. Няма да притежавате нищо, щото вас няма да ви има. Остатъчната рая ще бъде натикана в клетките и ще яде хлебарки. Ние комунистическата чифутска либерална номенклатира ще притежаваме всичко, така каза дрОгара Ленин.

Зануляването продължава, но сивото в кухината между ушите ти

3евзек

Или просто в иронията, с която дрОгара Ленин е исвестен...

Дрън дрън та пляс. Никой не го вълнува измислената ви статистика

Голям праз, на някой друг ги разправяйте

ПИПО

Това да караш хората, да слагат маски в градски транспорт при 40 градуса жега е цинизъм. Цинизъм е защото тия дебили не са се качвали никога на градски транспорт и не знаят какво е да си наблъскан като саредла в жега и да дишаш през парцал. Да ви еба майта.

Води се психологическа война срещу цялото човечество а много хора дори и не подозират, че се намират на бойното поле.

Хремата настъпва...

Рокфелеровата подлога Кунчев и останалата пасмина като него тярбва да влязат в затвора възможно най-скоро!

вирусът "зеленски" се оказа по-сзаразен и по- смъртоносен от КОВИД-19 и засега за него няма нито лечение нито вакасина нито защита! що така, а?

и кво? заболяемостта от вирусите "демокрация", "европа", "нато" и "дебилизъм" е с десетки пъти по-висока и с десетки пъти по-висока смъртност, но никой не се интересува от това! защо така, бе, санитарна власт?

Повечето неща са верни, но има едно грешно. С изброените вируси не е смъртността десетки пъти по-висока, ами продължителността на живота е с 10 години по-висока.

Никой нищо не може да ми забрани!!! Аз съм си в моята си държава, не съм лишен от свобода, значи мога да си правя каквото и където си поискам, нали?!?! Все още не сме под никакво робство, нали така? Или сме под това на СЗО, а Кире?!?! Та, никой не може да ме кара да нося парцал на лицето си, никой не може да ми ограничи с кого да се виждам и кога и къде!!!! Лято е, мамка му, и на почивката ли ще ни посегнете, да ви се не види!?!?!? Една радост да имаме в живота и това ще искате да ни вземете, нали? Е, прав беше Орвел, като каза 1984 че ще дойде, само малко е сбъркал, че е 2022.... Какъв ковид, какви пет лева, грип като грип, дето всяко лято го е имало, само дето на никой не му пукаше... Разболееш се за малко, 3 дни в къщи, малко ракия и готово, кво толкова бахти... Няма да ми проваляте живота заради нещо, което не може да убие никого... Хайде стига вече...

И ако Витанов ми се появи някъде, бедна му е фантазията какво може да му се случи... Математик е колкото аз съм ядрен инженер.... (за сведение, аз съм продавач).... Нищо не му разбира главата и кой знае колко е платил за да има някаква си там измислена диплома... Нали ги знаем, всички дето уж имат някакво више образование колко струват...

Ти го казваш, ама дали ще има кой да те чуе... или всички пак покорно ще си сложим кърпата на устата и ще се боцкаме с някакви неясно от какво направени "ваксини"...

Гласувайте за Възраждане, иначе тези фашизоиди пак ще искат да ни сложат; парцалите и сертификатите

Фалшива новина! Нито ме интересува НЦПЗБ с мършата начело Ива Христова, нито ме интересува Кунчев недоразумение на медицината и неговите слуги. Гледам си живота и живея както ми харесва!

И за какво са тия ваксини, след като не пазят от тоя вариант на вируса ???

Вируса РЗИ, НОЩ и последователи, е най-смъртоносният. За 2 години мерки 68+ хиляди повече починали. Трябва да спасим хората от тях, че да оживеят.

Ало, Някой, На съкратена програма ли минахте? А отговори ли си на въпроса защо всичките 68+ хиляди починали са по времето на епидемичните вълни, в които никой не искаше да спазва мерки, но не и по времето на първата вълна, когато почти всички ги спазваха. Тогава НОЩ или РЗИ нямаше? Или просто памет за случките преди 2 години не достига?

Слагайте ни маските, че не издържам вече. Грозен съм и ми личи. С локдаун още по-добре. Вкъщи, пред компютъра, храна по телефона и заплатата да върви. Щом има фейсбук и инстаграм какво повече ми трябва....

Медийна джабала за прикритие на нещо, което не е нито опасно, нито страшно.

По последни данни сме на почти рекордно ниска смъртност. Искат си тяхната при мерките 2-3 пъти по-голяма смъртност.

3евзек

Значи когато смъртността е рекордно висока, тогава са виновни НОЩ и РЗИ, а когато е рекордно ниска, тогава кой е виновен? И защо все ниската смъртност ти е аргумент, според който не е проблем ако измрат още хора? Защото първа радост е за тебе да ги припишеш отново на НОЩ и РЗИ, нали бе, троле?

Правилно, да видиотим хората до край!

От морето заради туристите и некачествения живот климатик, течение, влага пламва. После от работния персонал дошъл от Сливен, Ямбол, Стара Загора се разнася навътре.

браво бе гений, готов си за следващи щаб ХАХХАХА

То Ковид няма! Глобално затопляне също няма! xD

Фашизъм в най-чист вид. Повод може да е СО2, защита на природата, дивите вълци или някакъв безобиден вирус. Всяко лято има летни вируси, включително и Ковид, няма камиони с трупове, но ни сложиха намордниците. Бог да ги убие, ще има видовден за тях. РЗИ няма правомощия да дава такива заповеди, няма извънредно положение, няма бедствие, даже и да има би трябвало да върви чрез НС и парламента, евентуално решение на МС. Тук някакви смърдели на хранилка на СЗО, без дебат, без нищо налагат маски... Имайте предвид че в Холандия, Испания забраняват естествена тор и намаляват животновъдството, има милиони стачкуващи. Все още движат големия ресет, метода ковид терор не е отменен, всички тези засега се чувстват безнаказани, но това няма да е вечно. Аз не слагам маска, но имам в джоба, нямам сили да обжалвам или плащам глоба 300 лева, когато е фашизъм, по системен път няма как да спечелиш. Контрольора няма право да те глобява, но им право да те свали от рейса, ако има от гестапо към тях, ченгето може да ти пише фиш. Преструваш се на забравил, има полиция слагаш маска, съвсем безконфликтно, с усмивка, благодаря че ми припомнихте, нещо се унесох... Това е термин "Дълбок Народ", и е доста ефикасен, обструкция, съпротива...

Ще изчакаме да минат изборите и ви пускаме локдауна. Сега не е изгодно, защото не желаем Възраждане да вкара 50 депутати в парламента. Когато пак спечелим с ПП, ДБ,БСП и Стефчо Янев, ще може да ви затворим за есенно зимния сезон, знаете какво следва-маски на закрито и открито, работа от вкъщи и затваряне на заведения, театри и кина плюс ваксинационни сертификати и карантини. Строг граничен контрол и никакви ПСР- и антигенни няма да важат, а само бустерна доза, не по стара от 6 месеца.. Ваксинирайте се сега, за да имате спокойна зима!

ПРЕДПОЧИТАМ ДА ПУКНЕМ ОТ КОВИД, вместо от мерките срещу пландемията.

само дето малко трудно се умира от ковид , освен ако не изпаднеш в истерия от положителен тест

Просто се усеща, как някой хора спешно търсят пари за море и искат да са сами на плажа.

а колко на 100 000 имат диария?! да знам и други Пандемии да нямаме, като например такава от редко щастие!!

Фак оффф дирски идиоти

Може ли маскираните да кажат как и къде изхвърлят олигавените парцали? Според тях това е мега,ултра,гига опасен сопол. Следва да се третира като опасен биологичен отпадък и по закон се изгаря. За какъв "опасен вирус" става дума тогава? Мислете преди да се маскирате защото "така казаха по теливизора

има пряка корелазия между физическото премахване на краварските био-лаборатории в усраина и спада на ковируса в РФ

грешка --- корелация

Ти си идиот, с тия руски опорки си да никъде.

Рекордна спрямо кога? Вчера???? Увелечението спрямо предната седмица досега беше почти двойно, днес спрямо 19 е с 30%. Най-вероятно колкото и да не им се иска, днес е пика :) Ако е вярна тенденцията, ще им провали и септемврийските мерки, макар че те нямат грам срам, и докато им се вързваме, ще е така...