24-годишен полицай се самоуби в гората край Шумен на Никулден

Районната прокуратура води досъдебно производство за склоняване към самоубийство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди години, един познат се "самоуби". на чашка - баща му сподели -малко преди да се самоубие, сино дойде при мене и ми каза.... "тате, дали са ми 24 часа. и след това ще убият жената и децата! " на другия ден баща му го намерил в гаража с куршум в главата. е - тя жена му вече живее с друг и надали се сеща за бившият си...

Да почива в мир!Вечна памет за тоя объркан юначага и нека Бог да го прости!Жалко ,за погубения млад живот ,.....жалко.....

Какво е направило това злочесто и глупаво младо момче? Къде са били старите полицаи, дето по възраст могат да му бъдат бащи? Младите израстват много раними по куп причини - нездрава връзка с технологиите , липса на физически труд и връзка с природата и пр. Но най - с страшното е, човек да не знае какво ужасно битие си подготвя за след смъртта си, ако се самоубие,..

Старите фатмаци са заели всички ниши на "пазара" на полицейски "услуги". Правят пачки и си сФиркат. Тоя хем полицай, хем беден. Мацката му го е склонила към самоубийство с думите: Като си полицай, къде са ти парите, Бе?!

Не му е достигала обаче мъдрост да види как свършват злобните, алчни крадци и лъжци. Жени и мъже. Пък били те и с полицейски униформи. Какво възмездие от Бога има. Всички такива са съучастници заради жестокостта си към живото. От цялата територия на България

15 процентното съкращаване на държавните служители тече с пълна пара

Като изключително вехто и занемарено заптие, имам правото на мнение,защото вие си мислите ,че в полицията има само автопатрули, катаджии и косаджии.Вече ми е досадно да обяснявам на кандидат спасителите на България, че те не знаят за какво иде реч!Но , най важното е,че БЪЛГАРИТЕ вече не скърбят силно и драматично за УМРЕЛИТЕ ВЪПРЕКИ ГРИЖИТЕ свои близки, не критикуват управляващите / просто не ги забележуват/,, едни смирени, обикновени, мирни , способни, гостоприемни, и така нататък хора, вече не желаят да познават .... СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КОИ!

Българите проявиха ( може да е вродена, може да е придобита) нечувано безсърдечие в условията на т.нар. демокрация. Такава жестокост. И дори към себе си. Автоканибализъм чак.

Поне под снимките пишете "Архив" за да се знае, че не е актуална. Точно тази снимка със същия майор с радиостанция в ръка беше в новина от преди няколко месеца във вашия сайт.

и последното. Задухаха нови ветрове в МВР и бушоните почнаха да гърмят. Жалко за момчето, но да не се е забърквало в лайната. В България(и не само вече..виждаме какво става в ЕС също) има изкривено разбиране на това да си държавен служител. Мнозина мислят ,че това е някакъв спасителен пояс на който ще преживееш и оцелееш , а ако си по-голям "играч" и да "завъртиш някой лев". Това мисленме трябва да се изкорени и хората да се научат да допринасят за съществуването на държавата с труда си вместо да се "борят за службица" на тихо и спокойно местенце.

Понеже се съмнявам в заключенията на Рашковите, казвам че не е самоубийство. Много рано заключихте случая. Така бе и с миг 29 "инцидента", и със самоубилият се лейтенант, който се оказа убит, но трябваше герб да искат да есхумират тялото и откриха в ребрата друг куршум, каква аутопсия е било тогава....е, не е самоубийство и този полицай. Откриха ли бележка послание? Защо не е упоменато тук и сега? Тъй като заключението е упоменато, а послание няма? Защо? Дайте да видим мотива, не е споменат никъде в статията. После ли ще го натъкмите? Като предните случаи...?? РАДЕВИТЕ разследвания показват неграмотност, задкулисие, лъжа, измами, терор, лайна. Квото каже е лайняно...

Ха-ха... Лайняни са ГЕРБ-авите ви мозъци и зоната ви около устата на всичката ГРОБ-арска сган, от първия, до последния..! Мирише, та се не трае!!! Ама вижда ви се най-после края!!! Свърши, почти не остана, не свикнахте ли още, пастмина - мизерна..?!

75к са ... Цветът на нацията ... Генофондът ни ... Всичките - кандидати за Менса Интернешънъл ... Само едно е леееко така неясно – къде ги намирате такива, бре ?

Съжаление изпитвам към самоубилите се, но не и към корумпираните полицаи- рекетьори, които биват прикривани от техните колеги.

За всичко са виновни Банките,които дават голями кредити ипотечни,и след като кредитора не може да ги връща,се самоубива,това е самата реалност,и за това не теглете кредити,които не можете да върнете.

В училище никой не учи децата за елементарно управление на личните финанси! Логично е хората да бъдат лесно мамени и изнудвани, поради факата, че вземет необмислени решения.

Много говорят, че образованието в САЩ не е на ниво. Но завършвайки средно образование един американец меоже да на знае всички щати на страната си, да не говорим къде е Мадрид, например, но има познания по лично счетоводство, банкиране, кредити, лихви и т.н.

“ Сила и чест!”

Ако беше писал по цял ден в дира Сега щеше да е жив

Едва ли е бил от умните полицаи.

Имай малко уважение, човека го няма.

Скоро имаше същия случай. Нещо има в МВР, да се гръмнеш ей така, Рашков чукни се по кратуната.

Преди по Св. Европа говореха за Милиционеросоциализма в БГ, а сега е Милиционерокапитализъм, даже е ЧенгесародесароКапитализъм. Хахахахахахха. Прехода бил свършил. Да бе.

Свирка не става

Да, има и млади, зелени и читави дървета, ама сухите и дъртите държат и те да горят покрай тях.

Вярно е. И от всеки пишещ грамотен коментатор не става.

Двама полицаи от КАТ- Варна се опитаха да ме рекетират за неправилно паркиране и вместо да ме глобят ме въртяха 30 минути с техните милиционерски номера, но не им дадох нищо, а после ги докладвах. Няколко дена след това, техен колега ме заплаши със съд за клевета !! Но те бяха по- възрастни от този 24-годишен полицай.

Милиционерите на ЧебуРашков.

Милиционерите на България. Така са си от царско време

Или бият или се самообиват все психически лабилни - това са наследницитя на народната милиция

Доста често четем за самоубийства при млади полицаи. Дано им оказват необходимата помощ срещу стреса , на който са подложению

Те ли са подложени на стрес Такъв им е кастинга - шуробаджанащина! Пълно е с негодни за професията хора

Материалът е такъв. Даже кратък грамотен коментар не може да съчини!

Вече е умрял, каква помощ да му дадат ?

За други се отнася, мили ми свинко!

Това е резултата от няколко месеца управление на Румен Радев и Бойко Рашков.

И преди са се самоубивали полицаи бе глупендер

Де да се самоубиеше и Рашков, ама де такъв късмет.

Някои корумпирани полицаи не издържат психически и съвестта ги изяжда отвътре и се самоубиват, други не им пука въобще.

От кои си?

Написал е, че е пътен полицай... От вземащите е.

Кво общо има Никулден

Тогава е намерен трупът. Чети, после пиши!

Чак пък полицай...

Един рантутник по малко

Сигурно са го карали да се ваксинира