23 г. затвор за бившия войник, убил словашкия журналист Ян Куциак и годеницата му

Обвиненият като поръчител милионер обаче не признава вината си и още не е осъден

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на колко осъдиха циганина убил журналистката ВИКТОРИЯ от Русе. Убийството и БЕШЕ ужасно с изнасилване. Но нали в НАШТА КОЧУНА имаме БХК И вече е забравено всичко. Докато мълчим и се примиряваме с всичко,така ще е . Ще ни избиват,изнасилват,крадат.

0

Доживотен е.

ОСвен в Америка, никъде другаде правораздаването не е адекватно. Основен принцип в правото е присъдата да съответсва на стореното. От тази присъда и подобни (в България и Европа изобщо) виждаме, че 1 трета съзнателен живот на престъпник - 23 години (присъдата) съответства на 2 цели живота (отнети) на достойни граждани на една страна. Абсолютна подигравка, в Америка за такова престъпление поне 2 доживотни присъди, или електрически стол - напълно съответства на 2 отнети живота.

0

Все пак е признал - дори в Америка това може да ти смъкне от екзекуция на доживотна или някво 1486 години затвор без право на амнистия, например (така и не им разбрах системата с натрупване на някои щати..). Боклукът е знаел, че имат доказателства и е признал по съвет на адвоката, изчислил си е, че ще излезе на около 60, ако е с добро поведение. Жалко за прекрасния, талантлив млад човек (90-ти набор) и абсолютно невинното момиче - приятелката му,избиха ги като кучета в собствения им дом. Поне цялата държава се вдигна и веднага го прибраха тоя човешки отпадък.. Малко утешение за близките и приятелите..

В Малта точно така убиха журналистката. За Русия да не говорим.Зобре че на руснаците им писна от КГБ-ешниките на Вовка Путин и излязоха на протест в защита на журналиста, на когото му подхвърлиха наркотици от ФСБ. А България е умален макет на Русия.

И тези като нас имат страшно правосъдие - убиваш двама младежи и получаваш 23 години, от които ще излежиш 10-12 и излизаш чист като сълза. Ако можеше да се псува във форума бих казал: мамата си е...ло.

По-важното е, че са ги разкрили.У нас такива слуяки остават в графа "неразкрити".Другото е,че след убийството имаше 2 седмици масови демонстрации и правителството подаде оставка!Масови демонстрации!Всички на улицата!А при нас кога?

тук има протести също, след което полицията бие всички протестиращи, когато обаче убият или изнасилят някоя бабичка по селата, полицията охранява 'ромите' да не се стига до етническо напрежение. Ако става въпрос за бизнесмени, половината си плащат такса спокойствие на Боку Ага, а той препраща на Доган и Русия и не ги интересува нищо. Който не иска да плаща се вижда - Ветко Метко Маринели Божковци и т.н.

До "Тук", изобщо не можем да сравняваме със словаците, за съжаление. Симпатичните и възпитани словаци знаят как и имат смелост да отстояват права си. Когато решат да протестират изобщо не ги е еня, какво искат политиците или дали ще ги бие полицията. След въпросното убийство с протести свалиха премиера Роберт Фицо. А когато искаха да им натресат навлеците на Меркел, излязоха на улиците и се сбиха с полицаите и не позволиха в Словакия да приемат никакви "бежанци", въпреки че имаше изградени вече готови приемни лагери. Може би ще ти е интересно и да знаеш, че в словашките села няма цигани(живеят в отделни цигански села). Словаците не ги щат и ги гонят, и изобщо не им пука какво мислят по въпроса тези или онези соросоиди.

При словаците няма тън-мън, не си играят на псевдо толерантност. Оказаха обществен натиск чрез големи протести след екзекуцията. Органите си свършиха работата и разкриха убийството и вече осъдиха извършителя. За това и имат държава, за каквато ние само можем да мечтаем