17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ади бе селяндури, хайде да ви видим да не следвате мерките. Запишете се на видео и го качете онлайн.

Проф. Момеков: "... “Ваксините не са идеалното решение, но са единственото, което имаме за момента. Високорисковите хора трябва да помислят за бустер”, посъветва още той. И цитира данни от САЩ, които показват, че ваксинираните, дори и без пълен курс, умират в пъти по-рядко от неваксинираните. ..." Ваксинирането не е задължително, защото ние все пак сме демократична държава. Това е и тест за интелигентност на индивида или на група хора с по-широко мислене и морални ценности. До сега в света са поставени над 4.5 млд. ваксини и все още "се чака" ваксинираните против Ковид да започнат да падат и да умират по улиците. Благодарение на ваксините и маските, болните от Ковид започнаха да намаляват, ако сте го прочели . Така и ще бъде.

"До сега в света са поставени над 4.5 млд. ваксини и все още "се чака" ваксинираните против Ковид да започнат да падат и да умират по улиците" Аз вече изтрих няколко телефона.......

Зевзек

Ало, 56, троле наш, Това е резултат от ваксините против ненужни тролове, не от онези срещу ковид. Напоследък чувам, че и тролски маски правят от покривен найлон 200 микрона. Много по-ефективни са, по-евтини даже от живота на троловете, няма нужда от втора и трета доза за оцелелите и могат да се използват многократно.

Зевзек, ходи на...................

Зевзек

Няма пък! Сега какво? Ще ме набиеш ли? колко твои колеги трябва да си заминат още, за да ме послушаш?

Къде ще се бия с теб, ти си напомпен като руски щангист :) на кои бустер си....3-4? :) Лека вечер......

Зевзек

Бустер, бустер, ама съм напомпан с човешки бустери. Трети, пети или осемнадесети... каво значение има, след не съм аз този, който вече е изтрил няколко тролски телефона заради... хм... бустери.

Добър ден, дами и господа, В днешния прекрасен ден отново искам да пожелая на всички присъстващи тролове да им изсъхнат тестикулите, а специално на онези от възраждане - по още три ръце. На всички останали пожелавам приятен съботен следобед.

Не хранете трола социопат мушморок, който беше зевзек, но си е сменил името! Яде коментари и оценяване с палци.

Зевзек

Ало, Внимание, троле наш, Нормален човек би благодарил за приятния следобед, а ти отговаряш така, сякаш някой току що ти е пожелал да ти изсъхнат тестикулите. Не те ли е срам бе?

А пък в шампиона по вакцинация в ЕС - Португалия, където са на 95% вакцнати и също отдавна вече забравиха за вируса, за вчера 3339 случая и 8 умрели

А им обещаваха, че набодат ли се ще "победят вируса и ще прегърнат живота"... Тъй кат стане...

Зевзек

В последната година португалскат аковид смъртност е 700 на милион, а българската - 2800. 4 пъти разлика. Дали там са прегърнали живота е спорно, обаче можеш ли да познаеш от три пъти в коя от двете държави прегръщат смъртта?

Хм, защо, когато се набодоха се увеличава смъртността им, а ние когато не се набождаме намалява?

Зевзек

Ало, Така ли, тролице наша, Кой те излъга, че тяхната се увеличава бе? Точно обратното е. От два месеца тяхната постоянно намалява, а нашата расте. За последния месец честотата е 41 на милион в Португалия и 39 на милион в България. А за последната седмица - сътветно 6 на милион и българската - 8 на милион. Кое според теб расте? Не заябравяй, че те на практика пропуснаха Делта и имат да наваксват.

А пък във вакцнатия Израел, в който много отдавна вече забравиха за вируса, за вчера има 4 000 случая и 34 починали

Ало, интересен факт, троле наш, Къде беше ти вчера и онзиден, когато в Израел обявиха по 0 на брой? Защо все чакаш да съберат 3 дни накуп, за да се изцепиш така радостно? А знаеш личе годишната ковид смъртност там е 520 намилон, а тук 2800? 5-6 пъти разлика. На това ли се радваш?

защо не казвате че 35% от установените за деня са боцнати и че 60% от починалите също са боцнати, не ви изнася ли ?!

Пак ли тая пропаганда и лъжа! Абе скоро ще си получа патроните за калашника от Астраханска област, Русия! Един завод за оръжия , до едно селище, близо до границата с Казахстан! Стари патрони за калашника , ама важното е , че стават! И са много качествени , произвеждани са по времето на СССР! През 1970 г. са произвеждани! Ще пристигнат с Cargo , който превозва още много стоки! Спец . код на Cargo -------- ,не се казва , пратката е одобрена с код ------------ , не се казва , цена на пакета е 12 рубли и 30 копейки , или 12.30 , като сума! Ще пристигне на летището в Бургас на 8 август в 8.10 , сутринта! И ще видим , може да започна да плаша с автомата ковид-фашистите , ама може и да стрелям! Не , знам , ама в български левове пратката ще ми струва- 27 лв и 6 стотинки! Толкова се плаща, ама в руска валута , не знам дали е толкоз! Тъй , аз ще платя в българска валута! Ковид фашисти , мечтайте си , да ме накарате да спазвам , мерки! Никога! Още малко остава и ще си взема пакета с патроните за калашника и боеприпасите!

Ало Служебния ученик, троле руски, Танкът ми пристига утре вечер, ще го спуснат с парашут. Прибери какалшника, че ей сега поръчвам и подводницата!

Мушморок , или по-скоро Малоумник , ако искаш да ме хванеш , може да дойдеш с твоята подводница , ама около мястото в Бургас в , което живея има много блата, ако искаш вкарай подводницата си вътре , ама се страхувам, че твоята подводница ще заседне в блатото в тинята! Ха,ха,ха! Стига ме плаши с твоите детски играчки!

Зевзек

Ало служебния ученик, троле руски, Исках да си играем двамата. Но да не би палешнето с детски игрички да ти е запазена територия някаква?

Абе , твоите танкове и подводници са детски играчки! Аз не си играя с такива, играчки!

Зевзек

Ало, служебния ученик, троле руски, Кой ти е казал, че ще ти дам да си играеш с моите? Нали си имаш пушка?

Пълен бойкот на мерките!

МАЛКО ФАКТИ!!! ХИЛЯДИ УЧЕНИ,ДОКТОРИ(ВКЛ.НОБЕЛОВА ЛАУРЯТ-ВИРУСОЛОГ),ТВЪРДЯХА,ЧЕ: ТЕЧНОСТИТЕ СА В ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ФАЗА! НЕ Е ДОКАЗАНА-ЕФЕКТИВНОСТ! НЕ СА ИЗСЛЕДВАНИ ЗА-СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ! ОРКИТЕ-ТЕРОРИСТИ ГИ-САТАНИЗИРАХА(МАНГЪРОВ Е ПРИМЕР У НАС)!!! КАКВО СЕ ОКАЗА? ТЕЧНОСТИТЕ СА-НЕЕФЕКТИВНИ! ИМАТ-ТЕЖКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!!! ДАЖЕ:ЕС-ПРИЗНА,ИЗИСКВА ДА ИМА-ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА:МИОКАРДИТ,ПЕРИКАРДИТ,ТРОМБОЗИ!!! ТО БЕЛЕ ВИДНО ИТ САМОТО НАЧАЛО…24-ГОДИШНИЯТ ГРЪЦКИ СТУДЕНТ,УМИРАЩИ ОТ ИНФАРКТ,ИНСУЛТ-СПОРТИСТИ(ЗДРАВИ ПРЕДИ-ТЕЧНОСТИТЕ!!! РЕЗУЛТАТЪТ Е: СТОТИЦИ МИЛИАРДИ,ОТ НАШИТЕ ПАРИ,ПО ДЖОБОВЕТЕ НА-ТЕРОРИСТИТЕ! МИЛИОНИ-ИЗБИТИ-ЗДРАВИ ХОРА,НЕЗАСТРАШЕНИ ОТ-НИЩО!!! КАКВИ-СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ,ЩЕ ИМА В БЪДЕЩЕ(РАК,УВРЕДЕНА ИМУННА СИСТЕМА,БЕЗОЛОДИЕ..),ЩЕ ВИДИМ,СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА-ЕКСПЕРИМЕНТА!!! ВЪПРОСЪТ Е?: ЗАЩО:ОРГАНИЗАТОРИТЕ,ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ,НА ТОЯ-ГЕНОЦИД,НЕ СА / В АРЕСТИ! С КОНФИСКУВАНО ИМУЩЕСТВО! НА БЕСИЛОТО!!! ТРИБУНАЛ! КОНФИСКАЦИИ! ПУБЛИЧНИ ВКЗЕКУЦИИ ЗА-УРОДЛИВИТЕ АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!

Притеснително е, че от около 5% делът на вкараните в билница скача над 10% последните дни. Което при сополивите симптоми на този "бич за човечеството" говори, че или има натиск за безпричинен прием, всяване на паника и източване на здравни фондове, или манипулация на бройката хоспитализирани.

По отношение на болниците вижте колко хора не са за болница, а са там по финансови причини. Болниците трябва да лекуват наистина болните, а не да стоят вътре хора за които почти не изразходваш ресурси.

34.16% от случаите за деня са "ваксинирани" 60% от починалите за деня са "ваксинирани" 25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

Ай правете ги 100% и да приключваме

Че Копейкин се ваксинира!

Дозателство? В случай, че не представите - лъжете.

Зевзек

Ало, Така ли, троле наш, Само за ваксинацията на Копейкин ли са необходими доказателства? Да не би лъготенето на едро да ви е запазена територия?

Всеки ден се намират толкова много идиоти да се тестват!?!??!?!?!?!?! При положеение, че никой не иска тестове?!?!?!??!?! Не мога да разбера тази хипохондрия!

Толкова много идиоти има, само ти не си.

Не ви вярвам! Не спазвам тъпите мерки!

И днес няма проценти "толкова от тях неваксинирани", което означава, че всички, постъпили в болници и починали са ваксинирани. По такива правила списва сводката дир.бг. Когато всички новоразболели се са ваксани - дума не се обелва по въпроса. Когато има и неваксинирани (друг е въпроса кои се отчитат като неваксинирани), веднага се изтъква "65,43 % от тях неваксинирани". Както и когато известно лице или лекар почине внезапно, а е ваксиниран, коментарите под новината са забранени. Ако преди 30 години някой ми беше казал, че в 21 век човечеството така масово, категорично и дълбоко ще загуби интелект и морал, щях да му се смея с глас...

Фалшивата статистика върви, а платената медия поддържа страха и паниката! Ниро ви вярвам, нито пък спазвам мерките ви. Незаконни мерки и заповеди.

НЕ ЗМАМ,КАК НЯКОЙ СИ ПРЕДСТАВЯ,ЧЕ-ТЕРОРИСТИТЕ-ОРКИ,САМИ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ: МИЛИАРДИ(КЛЕЧКИ,МАСКИ,ТЕЧНОСТИ)!!! ИЗВЪНРЕДНАТА ВЛАСТ,ДА СИ ИЗДАВАТ-ДЕКРЕТИ! НИКОГА НЯМА ДА ВИ ВЪРНАТ-СВОБОДАТА!!! ТРЯБВАТ УСИЛИЯ!!! ИЗБОРИ,САМОЗАЩИТА…АКО СЕ НАЛАГА-ФИЗИЧЕСКИ СБЛЪСЪЦИ!!! ИСВЕН,АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА,ТОВА-ТРИГОДИШНО САДО-МАЗО!!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ!!!

Т.Н. ХР. ВЕРИГИ /УЖАСНО СКЪПИЯТ КАУФРЛАНД, БИЛА-БИЛА, ЛИДЪЛ-МИДЪЛ, ХИТ-МИТ, И Т.Н... ПРОВЕЖДАТ ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД НАД НАСЕЛЕНИЕТО, ПРИНУЖДАВАЙКИ ХОРАТА ДА СЛАГАТ НАМОРДНИЦИТЕ! ДРАЗНЕЩО Е, ЧЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ХОРАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ВСИЧКО Е ПЛАНИРАНА ЛЪЖА, И ВСИЧКО ГЛОБАЛЕН СЦЕНАРИЙ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО МЪЛЧАЛИВО СЕ СЪГЛАСЯВАТ ДА УЧАСТВАТ В ТОЗИ ЦИРК И ТОЗИ ГЕНОЦИД НАД САМИТЕ СЕБЕ СИ ! АКО ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ВЛИЗАЩИТЕ В НЯКОЯ ОТ ВЕРИГИТЕ, КАЖЕХА НА ВХОДА - "ЩОМ ИСКАТЕ МАСКА - НЯМА ДА ВИ КИПИВАМ НИЩО" И ТОВА ДА ПРОДЪЛЖИ ПОНЕ 2-3 ДЕНА, КАТО ИМ СПАДДНЕ ДРАСТИЧНО ОБОРОТА НА ШИБАНИТЕ ВЕРИГИ, ДА ВИДИШ КАК САМИ ЩЕ СВАЛЯТ МАСКИТЕ ... ИНАЧЕ - ФАЛИТ НА ВСИЧКИ ПО ВЕРИГИТА ! ОТКАЖЕТЕ НА ШИБАНИТЕ МАГАЗИНИ ДА ИМ КУПУВАТЕ, АКО ВИ ИСКАТ ШИБАНИТЕ МАСКИ ! ПП. КАУФЛАНД ОТ НЕЙ-ЕВТИНИЯТ И ИЗГДЕН МАГАЗИН, В МОМЕНТА Е *НАЙ-СКЪПИЯТ МАГАЗИН ! ВЕЧЕ В КВАРТАЛНИТЕ МАГАЗИНИ СЕ НАБЛЮДАВАТ ДОСТА СТОКИ, КОИТО СА С 15-20% ПО ЕВТИНИ ОТ СЪЩИТЕ В КАУФЛАНД !

Носил съм маската с ръка на влизането в такъв магазин и след това и веднага съм я прибирал в джоба влизайки вътре. На изхода ми правят скандал, отгазват да ми маркират стоката на касата и да си изляза. Хвърлям им парите в лицето и си излизам с покупките. За съжаление, някои неща не могат да се намерят в малките магазинчета.

"ЗАКОН ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО Глава първа. ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО Чл. 1. Този закон урежда ограничаването на носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето. Чл. 2. (1) На публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето. (2) Публично място по смисъла на ал. 1 е всяко обществено достъпно място на територията на Република България. Чл. 3. Разпоредбата на чл. 2, ал. 1 не се прилага: 1. ако носенето на облеклото се налага: а) по здравословни причини; б) от характера на упражняваната професия; в) в рамките на спортни, културни, образователни или други подобни прояви, когато се носи от участниците в тях и е с временен характер; 2. в молитвените домове на регистрираните вероизповедания; 3. когато със закон е установено друго. Чл. 4. (1) Облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни или полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, маски или други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето. (2) Лицето е прикрито частично при носенето на облекло, с което са закрити устата, носът или очите. (3) Лицето е скрито напълно при носенето на облекло за цялостно закриване на лицето." Законът за за ограничаване носенето на облекло прикриващо или скриващо лицето гласи: „На публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето.“ Какво е облекло? Дефиницията на облекло е всяко покритие на човешкото тяло предназначено за носене. Облеклото може да бъде ежедневно, празнично, карнавално и разбира се защитно. Защитните облекла в голяма част от случаите включват маски. В момента защитно е облеклото на лекарите борещи се с COVID-19 и то включва задължително защитна маска. Самият закон в чл. 4 дефинира маската като облекло : „Облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни или полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, МАСКИ или други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето.“ На второ място в същия закон се съдържат няколко изключения, едно от които е, че може да се носи облекло скриващо лицето, ако здравословното състояние го налага. Какво всъщност казва този член, на който се уповава погрешно министърът? Този член създава права за гражданите. Т.е той създава едно изключение за конкретен гражданин, което изключение дава право на този гражданин да носи облекло покриващо лицето му, по едни извънредни причини, касаещи личното му здравословно състояние. Азбучно известно в правото е, че когато дадена норма предвижда създаване на права за дадени граждани, тя може само да даде възможност тези права да се упражняват, но никога не могат гражданите да бъдат санкционирани защото не се възползват от правата си. Здравословно състояние е термин в правото, широко развит в Закона за здравето и Кодекса на труда. В цялата съдебна практика, здравословно състояние е безспорно състоянието на едно лице-конкретно лице, с конкретен здравословен проблем. Т.е законът „за бурките“ дава право на едно лице, с конкретно заболяване, да носи облекло прикриващо лицето му по изключение и защото конкретно неговото здравословно състояние би било повлияно негативно, ако съответно не носи подобно облекло. Според СЗО здравословното състояние е „Състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто отсъствие на болест или недъг.“ Т.е това определение никога не може да бъде отнесено към маси от граждани, тъй като е строго индивидуално. На трето място, винаги административният орган е този, който доказва законосъобразността на акта, който е издал. Когато са предвидени изключения, доказателствената тежест се „обръща“, т.е лицето, което твърди, че е налице изключение от правилото, следва да го докаже. Т.е , ако приемем тезата, че „здравословното състояние“ е предпоставка, която ползва министъра, то следва да приемем и че трябва да се сбогуваме с всички принципи на правото и най-вече принципите на тежестта на доказването, който е административния орган ще трябва да доказва изключението. Това би довело до това Законът за ограничаване носенето на облекло прикриващо или скриващо лицето да не се прилага по време на грипни и други епидемии, на базата на създалия се прецедент в тълкуването му, което е един правен абсурд. В Чл. 63, ал. 4 Зздр: изрично е посочено, че “Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 1, а средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.” Т.е тази заповед не може да действа пряко върху гражданите, ако за тях не е осигурена възможност, безплатно да изпълнят предпоставките за спазването й. Какво означава това на практика- да се раздават специални маски, които отговарят на зададени в самата заповед критерии. Безплатно забележете-от държавния или общинския бюджет, на лицата засегнати от заповедта- т.е. на всеки български гражданин. Първо на гражданите е съставян акт, който сам по себе си не води до нищо. Самият акт не подлежи на някакво изпълнение. Въз основа на него се издава наказателно постановление. Въпросното Наказателно постановление се обжалва в съда. И нека не забравяме, че един акт следва да е целесъобразен. Носенето на маска не само е ненеобходимо, а даже е непрепоръчително. Една заповед може да е законосъобразна само тогава, когато преследва легитимна цел-т.е. спиране на разпространението на зараза. Когато тази заповед изисква спазването на условия, които доказано не вършат работа, то тази заповед е нецелесъобразна.

сме гъсто населена страна.. но сме с гъсто населени градове... защо е друга тема... и така заврете се в мазите и слгайте маските каските и скафандрите... повече място за мен навън...

на ковидиотът е ЩО СЕ НАБОДАХ... и тая злобичка ще ги кара да са много по активни тоя път...

СЕ НАБОДОХА ДОСТА НАРОД, И ТО ПРЕДИМНО ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ НЕМОЖЕШЕ ДА СЕ ВЛИЗА В ЗАВЕДЕНИЯ ... ПЪК ТО СТАНА ТАКА, ЧЕ "СЛЕД СЕРТИФИКАТА ЗА КАЧЕСТВО НА ПРОСТОТИЯТА НА ОВЦЕТЕ" ИЗОБЩО НЕ СЕ ВЛИЗА В ЗАВЕДЕНИЯ ! ЕСТЕСТВЕНО ВЪТРЕШНАТА ДРАМА, ЧЕ СИ СЕ ПРЕЦАКАЛ С ДА СЕ НАБОДЕШ С НЕИЗВЕСТНА СУБСТАНЦИЯ - Е МНОГО ГОЛЯМА ! ДА НЕ ГОВИРИМ ЗА ВТОРАТА ВЪТРЕШНА ДРАМА - ЧЕ СИ СЪГЛАСИЛ ДА ТЕ НАПРАВЯТ "НА МАЙМУНА" , "НА ИДОТ", ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВЪТРЕШНО "УСЕЩАШ", ЧЕ ВСИЧКО Е ГОЛЯМА ЛЪЖА И ИЗМАМА!

ИЗВРАЩЕНИЯТА СА ВЪЗМОЖНИ,ЩОТО Е ПЪЛНО С-НЕФЕЛНИЦИ,НА КОИТО-НИЩО НЕ ИМ СЕ ПРОМЕНЯ!!! ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СА В-КАРАНТИНА! ТЮФЛЕЦИ,ЛЕЖАЩИ ПРЕД-ТВ,КОМПЮТЪР..ЛЮПЯТ СЕМКИ И СЕ ХРАНЯТ С-КАЙНА НА -ПРОМИЦИЯ !!! ТЕ НЕ:ПЪТУВАТ,СПОРТУВАТ,УЧАТ,РЕСТОРАНТ,ТЕАТЪР….!!! СЕГА СА ЩАСТЛИВИ,ЩОТО И НА НОРНАЛНУТЕ-ЗАБРАНЯВАТ!!!

Че то и по времето на грипната епидемия има смъртни случаи на възрастни хора със съпътстващи заболявания. Случва се и хора с настинка да получат инфаркт. Тях починали от инфаркт или от настинка ги водят?

Радвам се, че се събуждате относно измамата.

Ок, признавам Ковид беше гадно заболяване. Наистина имаше моменти в които умираха много хора и не само защото държавата видиш ли виновна. Ние самите си бяхме виновни защото не пазихме елементарни изисквания. Добре ама това време мина. Вече сме на етап в който вълните са слаби, хората имат имунитет, почти всички са го минали и т.н. Определено се вижда как при хиляди случаи на ден хората с тежко боледуване са малко. Починалите са съвсем малко. Да, гадно е че ги има, наистина е отвратително че има и един починал ама айде да си говорим истината. Това вече отдавна не е такава заплаха каквато е било. Вече наистина спокойно можем да си живеем както преди. Стига вече маски посред лято на 40 градуса в градските автобуси....

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрамор сянка да ви пази. Поп да ви опява. С тръби в гърлата и гъзовете да замръкнете, мамицата ви, проста!

година вместо коледари - ковидари!

на ковид майстърите - накраха масово да се плаща за въздух - струва минимум една маска...

защо и как се пръкна ковидиотията - от страх за кожичката... насадена но от КОЙ - такааа. преди ковидарщината да види бял свят - масово недоволство от политиите и здравната система - няма да изброявм всизки обвинения сипещи се от масата народ по улци, кафенета, палнки, футболни стадиони, форуми и офчарски медии от всякакъв тип...но да теглим чертат на едно крайно НЕДОВЕРИЕ... и изведнъж ковдиотът повярва на същите тия... при всички КРЕЩЯЩИ тъпотии извършени и казани, не само преди това ами и по време на "специалната операция" имаща за крайна цел да видят колко може да носи офцата....

Сиктир с тоя вирус. Аман. Никъде в Европа не се говори за него и няма мерки. Но нашите идиоти не се напечелиха.