17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трима старци на по 92 години от ковид и го прекараха леко. И аз и мъжа ми сме над 70и също боледувах е с лечение по телефона. Никой не е ваксинирани.

Само това чувам помедиите. Побъркахте възрастните мъже с тъпотиите си. Дядо ми до 83гнеше бабите а сега от 50добавки за простата. Медиите са отвратителни мастии.

Средната възраст на записаните, като починали с положителен тест обявени днес е 83 години. Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години От девет, има трима починали, за които към момента няма информация за "придружаващи" заболявания или все още не са въвдени в системата. Всички останали имат сърдечно заболяване и други. Те са: мъж на 84 г. със сърдечно заболяване; мъж на 80 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; мъж на 79 г. със сърдечно, хронично неврологично и хронично бъбречно заболяване; мъж на 75 г. с диабет, хронично белодробно, сърдечно и онкологично заболяване; жена на 96 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 76 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 91 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 86 г. със сърдечно заболяване; мъж на 80 г. със сърдечно заболяване. (мушмурок вместо да обижда, нека си нашише неговите данни, колко е средната възратст на починалите обявени днес и колко е средната продължителност на живота в България)

Ало, кои са починалите, троле наш, Колко пъти да ти казвам, че средната продължителност на живота не е така просто обвързана със средната възраст на починалите? Ето ти я публикацията на НСИ за брой умирания, разпределени по възраст. https://nsi.bg/bg/content/3008/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB Смятай и ще видиш, че средната възраст на починалите е доволно по-висока от обявената за средна продължителност на живота. Както казах, не е проста работа. Най-малкото защото като измрат души над обичайното, ако ще над 90 години да са всичките, средната възраст на смърт ще се увеличи, но няма как и средната продължителност на живота да се увеличи. Просто няма как и няма никаква логика.

3евзек

* Най-малкото защото като измрат 40 000 души над обичайното...

Средната възраст 2019-2021 има логика, защото показва, около коя възраст "обичайно" почиват хората.

3евзек

Ало, Логика има, троле наш, Около коя възраст "обичайно" почиват хората силно зависи от демографските особености. В държава с 80% от населението под 20 години средната възраст на смърт ще е една и обичайно ще умират доста повече млади, отколкото в друга държава с 80% от населението над 30, където средната възраст на е друга. И това въобще не означава, че в първата, където има повече млади и съответно умират повече млади, се живее по-кратко. А ти пак си трол!

Ало троловете, Защо днес не бързате да кажете пак колко ваксинирнаи с умрели бе? Да не би споменаването на този вид информация да ви поставя в риск от санкции, за неспазване указанията на ПР екипа на Възраждане?

Добро утро, дами и господа, Днес отново искам да пожелоая на всички тролове да им изсъхнат тестикулите, а специално на онези от Възраждане - по още 4 крака. На всички останали, макар че са много малко, искам да пожелая здраве (включително за гореизброените израстъци) и успешен ден!

Докато народа не изригне и обеси някой " политик" ," журналист " или " доктор" проблемите с така наречената пандемия няма да си дойдат по местата !!!

Прякора ти е съвършено точен!

Народът много добре знае, че нещата ще си дойдат на местата, когато избесят няколко трола.

Мисля, че за тук ти си достатъчен.

3евзек

Г-н Троле мушморок, Точно по тази причина трябва да остана. А ти си от излишните. Намери още двама и ще сте достатъчни за бесилото.

Коя година сме?

Къде е Зевзевка.....дано да не е болен.

Но психически.

Но психически Е.

Ало, 56, троле наш, Иска ви се много, но засега май само вие боледувахте тежко.

Зевзек, знам че ти е трудно да разбереш (психологични отклонения, предполагам) но до сега не съм срещал не ваксиниран за ковид да желае лошо на "ваксинираните" Лек ти ден......

3евзек

Ало, 56, троле наш, Това може би е защото не си срещал себе си.

ㅤ

"новия коронавирус" Че кой беше старият?..

Не са им сменили инструкциите от 2020-та.

Да ми ядете путката!

Това като модерните "мацки" - ръкавчета от татуси, 2 кутии на ден, половинка водка, нещо "по-яко", три пъти превъртян километража по чупене на уйове, един път превъртян отзад и 2 пъти в устата. В ушите не знам. И после - олеле не мога да забременея. 20 пъти инвитро и пак не става

Лъжи, лъжи и пак лъжи. Платената медия дир.бг продължава да участва в пропагандата.

Пландемията като нищо ще я докарат до 2025г. както е в документа на Световната банка от 2020г.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете!

Нали трябваше да умрем още миналата година :)

ㅤ

Добро утро ваксороби-божи кравички. Да сте живи и здрави.

Лошо е, че има все още хора да се "ваксинират". Това ще е пагубно за населението, което ще си проличи след известно време и е доста тревожно. Тези хора нямат критично мислене и не им направи впечатление нередностите около тези прапарати.

Има тестове-има корона вирус. Няма тестове-няма вирус.

Потвърдена коронавирусна инфекция... Това означава, че са направени повторни тестове, на вече положителни резултати. Но силно се съмнявам, че някой лекар ще поиска да направи повторен тест, за да е сигурен. И още веднъж да попитам забравения вече въпрос, на който така и не се даде отговор от никого... Някой провери ли тези тестове за какво точно тестват или всичко е на доверие?

Нито ПСР или аниген тест не показват или доказват инфекция. Намирането на частица от ДНК не значи че има инфекция.

Ало, Крали Маркото, троле руски, Потвърдена инфекция не означава повторни тестове. За проверка е достатъчен процентът на развилите пневмония и попаднали в болница след това. Такива с отрицателен тест са почти 0. Обаче ти си от мислещите и затова не си се сетил. Нали бе, трол?

Д-р Райън Коул, анатомичен клиничен патолог със специализация по кожна патология и следдипломно докторантско обучение по имунология, е на предната линия на разобличаване на измамния разказ за COVID..... https://www.theburningplatform.com/2022/07/03/pathologist-speaks-out-about-covid-jab-effects/ Първият рак, който видях да се увеличава, беше ракът на матката, ракът на ендометриума. Обикновено виждах по два рака на ендометриума на месец. Изведнъж, няколко месеца след въвеждането на инжекциите, виждах по два или три на седмица. Друга подспециалност, върху която се фокусирам, е меланомът. И започнах да виждам меланоми не само при по-млади пациенти, тъй като инжекциите се понижиха във възрастовата група, но те бяха по-дебели. Другото очевидно нещо беше, че са по-агресивни по отношение на това колко делящи се клетки имаше във всеки тумор. Все още наблюдавам това. Освен това... пътувам доста из страната и по света... и където и да отида сега, към мен се обръщат лекари и медицински сестри и казват: "Това, което казвате, сме го виждали и ние". Разговарях с един председател на голямо онкологично отделение в Талахаси и той каза: "Обикновено виждам агресивен рак на мозъка при млад пациент може би на всеки десет години". След въвеждането на бустерите той видя пет астроцитоми, пет агресивни мозъчни рака, за един месец. На следващия ден съм в Джаксънвил и разговарям с един семеен лекар. Той каза: "Боже, странно е, обикновено виждам рак на бъбреците при млад пациент на около десетилетие. През последния месец видях петима. Преди няколко седмици бях в Обединеното кралство. Имах лекар от Ирландия, който е практикуващ семеен лекар от 36 години, и той каза: "Откакто се появиха инжекциите и бустерът, съм видял повече ракови заболявания сред младите си пациенти, отколкото съм виждал през цялата си кариера". Същото нещо, една медицинска сестра, която работи в спешното отделение в Обединеното кралство, [каза, че е виждала] не само възпаление на сърцето при малки деца, но и рак при млади пациенти и агресивни левкемии. Така че навсякъде, където отида, имам лекари, които потвърждават наблюденията ми ... Много от тях са се обръщали към мен и са казвали: "Ей, виж, виждам това, което казваш, но не мога да го кажа, защото ще ме уволнят". Прикрива се широк спектър от ракови заболявания Освен това, което Коул е видял в собствената си лаборатория, един военен информатор е представил и данни от базата данни на Базата данни за медицинска епидемиология в отбраната (DMED), които показват драстично увеличение на медицинските посещения за рак, неврологични заболявания, безплодие, автоимунни заболявания и няколко други състояния, пост-ваксини...

След 3 дози тумор в гърдата. Имам доказатества, че преди ваксината не беше там :) Накрая конспираторите сеоказаха нормалните!

Заглавието е такова, че пак да всява паника. Вместо да кажат че случаите намаляват

Като свалят скоро Урсула както е тръгнало да ви видя за какво ще пишете

Ковид в момента е със симптоми на лек грип! В ЕС няма мерки, маски! Престанете да ни занимавате! Вируси от такъв тип имаше и преди ковид

Вече няма хубави новини за намаляване на цените,арести на бандити и политици, откриване на заводи,увеличена раждаемост. Само Ковид , смърт,война.

Пак лъжи, лъжи и лъжи. Платената медия участва здраво в пропагандата.

Тези % положителни тестове за бременност си ги наврете в големите мазни гъзОве противни клеясали пърхуди!!! Как не ви омръзна да пишете едни и същи глупости всяка сутрин?! ДАВИЕБАМАЙКИТЕФОСТАТА

Както и само черните новини. Гришо пак го биха и изхвърлиха, олиото все си е така скъпо въпреки суперреколтата, газът за гъзът зимата ще е прескъп и недостатъчен, само за който все още може да си го позволи.....Българчетата не са станали по-умни и културни, нашенките продължават да се гевезят от екзотични плажове и да "нагорещяват" стадото с полуголи селфита, 300 роболюби, които ви обгрижват, "позабравиха" да си подадат декларации за имотното състояние.....Въобще, нищо ново, а и не се очаква в близките 50-100 години.Поне едно нещо е сигурно гарантирано. Дъното!

ОПАШАТА ЛЪЖА

Дрис бг. ДЕПМ. Вчера гербавите водеха с 3%, днес как? От сутрин до вечер ковид, война, партии...как ви не омръзна да манипулирате читателите си.

Е за какво да пишат? Култура нямаме, историята си харизахме на макетата, наука и технологии искат инженери, а те всичките станаха програмисти щото там е квлепира и седят в хоум офисите смятайки ипотечните си кредити.

3евзек

Ало, Паниката троле наш, Не беше ли ти шеф на ИТ фирма?

Т.е. над милион българи имат ковид. При 5-6 жертви на ден и очавкан край на вълната за към максимум 50 дни, излиза, че жертвите от грипа вероятно ще са много под 1 промил. Да не казваме "хоп" преди да скочим, но аз лично смятам ,че окончателните данни ще са 1 към 1 със сезонните грипове. И ако се окаже така, нека обявят КО19 за ендемичен!

Интересното при грипа е, че той не трае толкова дълго, корона-2 е с много неестветвено поведение, защото продължава повече от две години, колко пандемии има продължили повече от 2 години?

И кое му е нестественото бе? 7 днии :) както и да го гледаш! С или без лекарства е точно 7 дни! КОлкото всеки друг грип! Цялата идиотия за пост-корона синдром е точно това! Идиотия и внушение! Никой няма пост-корона синдром :) Само хипохондриците! Изумително е колко много всъщност са такива! Идиоти!

9 са починалите :) Я дайте общия брой починали :) Нали искате да сте обективни? какво става с починалите от рак? Какво става с починалите от сърдечно-съдови заболявания? За миналата година от рак са умрели 20 000, от сърдечно-съдови 75 000. Любимата ви болест е едва 8000. Лоша работа, а? Когато няма контекст цифрите изглеждат големи. Когато обаче сложиш контекст малко се променят нещата. Нека добави, че в момента се тестват САМО хора със симптоми! Това означава, че 78% от тестваните НЕ СА с любимата ви болест! НЕ СА ДАЛИ ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ 78% от тестваните! Искате ли да поразмишляваме още върху данните за да излезе наяве цялата манипулация или и това ви е достатъчно? Грантовете явно още вървя щом сте толкова настървени да бълвате манипулации!

... почна се. Всеки ден едно и също пишете. Чудя се как не омръзнахте сами на себе си. Дано ви сменят малко опорките на инструктажа, защото скоро ще се удавите в собствените си глупости

Не са опорки :) Ама плиткоумните не можете да го разберете! Това ще се пише всеки ден докато не спрат да манипулират хората! А ти иди да ринеш в обора!

От 300 починали за денонощие 9 починали С, а не ОТ любимата ви боелст доста впечатлително. Искаш ли да видим и средната им възраст и придружаващите заболявания? Това, че някакъв тест е дал положителен резултат не значи, че човека е болен! Нали се сещаш какво пише на тестовите резултати? Че това НЕ Е ДИАГНОЗА! Опорки викаш? Опорки имате такива като теб, които всеки ден нахлузвате маски заради болест, от която оцеляват 99.999%

"Починали са девет пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция."

че те не са обект на измерване! Те бяха превърнати в таргет! И това ги прави недостоверни! Време е да се престане с тях, защото не носят полена информация! Не може да твърдиш, че подобни данни(няма никакъв контрол върху качеството им) имат стойност! Още по-малко нормално е да се изпозлват за издаване на "заповеди и мерки". Само идиоти не виждат през тази манипулация съшита с бели конци! Направо сте жалки!