21 салюта за президента: Политическата промяна е само първата крачка

Петият демократично избран държавен глава на България Румен Радев встъпи в длъжност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маршове, паради, салюти - комедия с лош вкус. Та не разбрахме цар ли си избрахме тържествено или някакво божество ? Оказа се , че царят е гол и придворните се правеха, че не виждат това .

Всичко беше като за царя е гол - остана само поп да му пее

Едно време така са избирали царе и султани ! Римската империя се завръща в днешна България ! Честит ни султани султанка !

Бойчо го нема на фотото

Ей мунчо, да си подмладиш харема, изхвърли плесенясалите вещици, виж Кирето какви цепеняци е събрал в неговия харем…

Вчерашния ден трябва да се обяви за Ден на срама и позора. България никога не имала по проста и нагла държавна глава.

Браво мои тролчета.БРАВО! Наредете се до нощното шкафче да си получите пая от чекмеджето. Правете го бързо, че адаша може да ме арестува! И тогава трудът ви по очернянето на президента ще е бил напразно.

Мунчо е прототип на Пан Паниковси от “12те стола” на Илф и Петров, там фирмата “Рога и Копита” търсеше президент с единственото условие, да е съгласен да лежи в затвора, ако се наложи. Мунчо си знаеше това и затова тренираше лицеви опори и неистово се страхуваше от Гешев, но Корнелия Нинова го спаси от позора, като подкрепи кандидатурата му за втори мандат. Благодарния мунчо и открадна половината от гласовете, като създаде Партията на Пуделите и насъска олигофрена Крум Зарков да става лидер на БСП вместо нея.

Другият път 21 точни изстрела между ушите на Чебурашко

Идат кат аслани, ще бягат кат насрани…

Просто гербави. Така им кажи!

Като почне войната на Русия с Украйна и НАТО, мунчо ще стане доброволец, льотчик в руските военно Космически войски и ще се разкара от нас.

Сега топовни гърмежи, а след месец, два ритници и килия за национални предателство

Този е отблъскващо грозен и външно и вътрешно. Само идиотка може да го хареса

Абе Мунчо, аланколу, не си президент на Америка да правиш такава пищна иногурация с топовни салюти, засрами се, най бедната държава сме, не плащаш от джоба си, а и не заслужаваш.

да си направи пластична операция да придобие по човешки вид, защото плаши с изкривената си от злоба физиономия и клепоушието като на дакел.

Царят е гол!Българският президент,е президент на тежкоболна държава във истинският и преносен смисъл!Вина за това носят всички български политици и партийни лидери участвали във властта още от саморазпада на БКП,включително и българското простолюдие,и Аз и Ти!Дано във България да настъпи по добър човешки климат за живеене!Не е лошо да си богат,но по честен и почтен начин!

На гол тумбак 21 залпа. Никога досега (а помня и Тодор Живков) не сме имали по-неадекватни управници. А тоя “цар” какво се вре там, ние си имаме царска линия, всъщност две - на Корфу живеят 52 наследници на Асеневата династия, а в Италия - на цар Самуил. Само че наследниците на цар Самуил не идват в България, а си ходят в Македония, що ли?

Недодялана постановка, в стил мелания т. Кич и селяния.

сега 21 салюта, а на края на мандата дано има държава.

Как пък един не го улучи?!

Това политиката не я разбирам, ама друго ми е на сърце. Какви са тези гърмежи. Само стресират горките кученца и котенца. Не можеше ли едно светлинно шоу да му врътнат.

Разказа ни играта,натресе ни кокорчовците и.....ще трябва още 4 години да търпим клепоухата му физиономия!

5 не 4

Разбира се ако не го изринем по-рано, де. Заедно с куркокорчовците

Чудя се дали Мунчо в момента свири на китара на своята любима!?

А тя пее песни на Давид Ковердале хахаха както беше писала преди 5 години

Тази клозетна поезия за коя поред година я слушате бе другари, идва ли идва...хахаххахахаах!!!!

Тръмповица си продаде шапката за $250000, сега ще иска милион за посраните си гащи… мутреса Деса да не играе казачоци, а да направи същото, все ще се намерят глупаци за такава сделка.

снимките от лицевите опори дето е блъскал и коремното дето е въртял на площада като въртоглав?

Мри куче краставо!

Коментарът ще бъде прегледан от нашите модератори.

На снимката виждате какъв е резултата, когато на малоумни се дадат избиратели права. Те винаги избират този, който най-много прилича на тях.

Убав човек в лоша среда!?

Тодар Живкав # 2

байтошо и бабацола

Колко много лъжи,демагогия и лицемерие?!

Браво РУМЕНЕ! Много плямпат, не им се давай! Бой по наглите и тъпи кратуни!

Значи трябва сами да се биеъе.

Йеби се отзад, мършо!

Най-запомнящото се от такива като тебе е изящния ви изказ.

Коментарът ще бъде прегледан от нашите модератори.

Първата крачка към какво?!? Това всичко стана по-зле

Хората реваха, реваха, че Баце бил тъп и трябвало интелигентни хора в политиката. А накрая вместо един от най-интелигентните кандидати, явявал се изобщо на избори в България, си избраха номенклатурчика, човека, учен да изпълнява заповеди. Сред върховете на изявите на Радев са Коремното набиране и 50 лицеви опори за 1 минута! Също има и едно позорно изгонване от Естония. Ако трябва да се вземе пример от Джокович, би трябвало Радев да го грози 3 год забрана да влиза там. Разбира се връх са и погребалните му речи за Нова година

Броят на присъстващите на този театър е показателен за одобрението му. Короната и студът - удобно обяснение за малкия брой граждани на церемонията. Тези самовлюбени хора имат розови очила. Или виждат истината, но не са смели да я признаят. При друг избор нито студ, нито пек, нито болести щяха да попречат на хората да излязат и да изразят подкрепата си. Не е толкова далеч в миналото митингът при избора на Петър Стоянов, или посрещането при завръщането на Симеон Втори. Доверие лесно се губи, но трудно се печели.

Във в. Стършел има карикатура . От телевизор Р. Р. казва: Благодаря на избирателите! А пред телевизора машинките викат: и на нас, и на нас...

Десо, ега си си натопила краката в морска сол, че като те гледам си се подървила от студ! През живота си не съм виждал по противни хора от тези тримата!

Абе всички днес са ИХУ,ама утре ТИХО,заради Мунчовата зима.Няма да е леко.

Първата крачка е политическа промяна,следващата е унищожаването на всичко нормално в страната.

21 ? малко са. Трябваха 101, ама джапането свърши...И защо след юмрик сега вдига шамар ?

Деса замръзна от студ с този син костюм, но нали иска да е елегантна. Не беше ли, по-добре с някое елегантно палто, при тези минусови температури?

По-добре в топла дреха, отколкото, да стоиш свит и стегнат от студ.

То пък една "елегантност"!?

Тя се опитва да прилича на Тръмповица, ама не и се получава.

Дончевица на карнавала Габрово по-успешно имитираше Тръмповица. Всички сте едни .........

Зад римските императори винаги е вървял верен шут, който къде на шега, къде на истина шептял в ухото на императора - и ти си човек, и ти си смъртен, за да не се самозбравя. Нашия пуяк да не кажа мисир, на гол тумбак, чифте пищови. В изнемогваща от галопиращи цени България тоя дебил царски мурафети разиграва. Жалка комплексирана мижитурка, лице на цял, един народ, българския. Срам и позор!

Сега си имат цяла партия чалгари ИТН, заедно с репортера й, метреса, влюбени фенки, съпруги, снахи и друга пъстра фауна.

Румбата да хваща първия натовски изтребител от Испания като е голям натовски генерал и главнокомандващ и да отива да прехваща руски самолети на Крим и в Донецк, като ги сложи тия американски чийтъри за министри, а Янев явно няма гръбнак. Добре, че за сега е само мерене на малки пишоци, но при първата изстреляна ракета в Европа веднага да литва с изтребителя срещу Русия, като е толкова "лоялен партньор"!

Хайде да помислим малко. Спестяванията на българите към момента са около 100 милиарда лева. Значи, са имали възможност да работят спокойно и да отделят настрани по времето на Борисов. Или да приемем тезата на пауна Радев, че 6 000 000 българи са крадци. Ама това няма как да го проумее един фатмак, който нищо не е произвел през живото си /освен органични отпадъци/.

Колко българи са спестили? Повечето ако не знаете са докарани до мизерия, просешка тояга. Ако си от спестовниците се замисли на каква служба си и каква заплата и бонуси вземаш! Жалко е, че ни яхват да ни управляват тлъсти, охранени на държавна ясла свини, които едва ли са пили потни вода. И чааветата им довнесли се от странство се само назначиха за правителство сега. Тежко и горко ни!

Не съм работил в държавната администрация, не съм се изхранвал от грантове на НПО - та или пък от субсидии от какъвто и да е било характер. Нещо, с което не могат да се пожвалят производните на ПП -тата .Други въпроси?

Отваряме В Фейсбук официално Подписка за премахване Американските Бази от Българската земя (Земята на Левски , Ботев , Вазов ), Като не ви увира Тъпата Политиканстваща Картуна , ще стане по-трудния начин. Която дъжава не и пука за своята армия , почва да храни и пой чужда армия. Вечни съюзници на България са били армията и флота. Сега нямаме съюзници. До малкото пед....че Пасито дето ни набута в нато и до Този Отявлвен Атлантик Радев. Пасито членчето на Нато , разрешаваме му голяма база в задния му двор. След което пращаме Пасито с малкия танк (търбанта с монтирана картечница ) на фронта с руснаците, с екипаж от плуювналиев , стояновия и други НАТОВЦИ. Лично давам 2000 лева на майстор по тунинга: Екстра номер 1. Вместо отопление на седалките , слагаме по една японска хайтек туалетна с допълнителна функция смяна и утилизация на насрания памперс. а в багажника автоматичен диспенсър за памперси. Екстра номер 2 Малък танк (удължаване на тръбанта) Лимузина , няма място за Тъпото Кире. Даваме едни ;) 1000000 лв за ремонт и тунинг на един Су-29 , сменяме катапулта с японска хайтек туалетна с допълнителна функция смяна и утилизация на насрания памперс. След това качваме Радев нали е АС ;) , да покаже малко бойно майсторсво на онези напушените пилотчета от Холандия и манаяна пилотчета от Испания , Трябва да даде пример , плюс това трябва да тренира нали е Говнокомадващ официалното обаяваване война на Русия. България не е членка , нито е косъм на члена на САЩ , така че американските бази на двъстранна основа вън от България .

Президентските избори бяха тест за зрелоста на българския народ. Щом избраха президента Радев предложен от Решеников, президент уреждал любовницата си с апартамент и заплати неправомерно с крадени народни пари , разединил нацията и подбуждал бунт срещу законно избраното правителство от българския народ нарушавайки конституцията, явно още се учим на демокрация!

Пир по време на чума. Напълно скъсана връзка с реалността. Няма какво да кажа повече.

Всички жени гласуват за Радев, защото в техните очи той е ебача и мачото! Жените от край време си падат по униформите.Сънуват ги в мокрите си сънища, но пред мъжете си говорят срещу президента, че е мръсник, изневерявал на жена си и е зарязал децата си. Само така може да се обясни многото гласове, които получава Радев. Когато влезнат в тъмната стаичка всички жени гласуват за него!

За Радев.Той не е мъж мечта. За Радев гласуват простаците,елементарните и необразованите,защото в него припокриват5 себе си.

Жените едва ли виждат в тоя каун мачо, още повече цял живот живял на държавна ясла е спал, летял, пърдял и с уличница се свъртял от много работа и заетост. А дали и кой е гласувал за него само софтуерна ще каже и софтуерните инженери. Мътна и съмнителна е, но всички ще платим за тези мизерии и то не малко. Милиарди от служебните и милиарди от сегашните нахилени Оправленци.

Господ здраве да дава на Бойко Борисов!Много добрини направи за Родината. Много се построи, беше евтино и хората живееха добре при него. Плюят го сега само крадците, далавераджиите, корумпирани митничари, контрабандисти, черепчета и Иванчева, на които Бойко им секна далаверите като Южен поток, Белене, заменките и изсичането на горите. Да знае че много българи го оценяват положително, а другите след време ще го признаят.

Майка България е раждала и продължава да ражда Векики синове! Двама ще останат в новата история на Родината. Единия е Стефан Стамболов, който успя с цената на живота си да запази независимоста на България за да не стане Задунайска руска Губерния, а другия е Бойко Борисов най успешния и дълго управлявал Министър председател на България. Не случайно народа го избира за водач повече от 15 години!

не можете ли да го уцелите

Мн им се радват хората… едва 100 души са отишли, най вече техни приближени! Ще играе скоро дървото по гърбината на тоя нищоправец! Но Кирчо ще изяде дървото…

На 22 януари 1873 г. Васил Левски е осъден на смърт от турския султан Абдул Азис. В нито един от разпитите от турските заптиета, които не са минали без мъчения, Левски не обелва и дума и не предава никого. Вечен поклон пред делото на Апостола! Нека заедно продължим святото му дело - за свободна и обединена България! Да живее България! За разлика от сега,когато на тая дата най големите предатели превземат отново властта...