Коментари - 2050 са новите случаи на Covid-19 за последните 24 ч., 70 загубиха живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи 8% от починалите са "ваксинирани" това е близо половината на процента "ваксинирани". Тоест всеки втори "ваксиниран" умира засега.

И аз да се изкажа, така: Всеки ден умират и се раждат хора. Когато умират деца от липса на медицинско обслужване в България и родителите им трябва да просят пари за да се опитат да ги спасят в чужбина, пълнейки гушата на чужди доктори, НЕ РЕВЕТЕ!!!! Сега гракнахте като обезумяло срещу онези които не вярват на цялата история. Оплаквате и сте съпричастни към смъртта на хора дето дори не ги познавате. На кратко: Ако има план за редуциране на населението, той е насочен към тези които драпат за ваксини. ЗАЩОТО ВИЕ ВАКСИНИРАНИТЕ СРЕЩУ КОВИД 19 СТЕ ИЗЛИШНИТЕ. Май глобалният елит няма нужда от вас щото и да сте образовани пак сте Прости

Всеки който умре и е без ваксина , го пишат от Ковид, а който умре и е с ваксина,пишат истинската причина....инфаркт, инсулт и т.н.

Затова ли с ковид и без ваксина за три седмици умират по 5 от всеки 100, а от всеки 100 с ваксина от истински причини умират пак 5, но в продължение на три години?

Не слушайте червените трлочета и повярвалите им кретени. Ваксинирайте се. Познавах 7 човека, вече умрели и нито един от тях ваксиниран.

Защо не пишете как се умира при двойна пневмония и когато органите ти спрат да работят какъвто е случая при ковид? Просто давате някакви номера, всички тези 70 са човешки животи които са заминали поради собствената си простотия.

Или заради незнание какво лечение да се приложи? Чак пък простотия...

Имам колежка на 40 години, която не може да се ваксинира поради медицински причини. Сега трябва ли да й тегля една майна и да й кажа да се оправя или? И да, руса, сини очи, големи цици, приличен задник. Щото знам, че не ви пука каква е като човек. Та трябва ли да я жертваме или може освен да ни пука за нея и да направим нещо? п.п. Ако някой сподели кокло живот ми остава, ще съм благодарен. С Джонсън съм. От 3 месеца, ако това е важно. ;)

медицинските причини?

3евзек

Каквито и да са, вероятно вървят с повишен риск от смърт след заразяване с ковид. Но да не те мисля, твоя работа е дали ще го преживееш, нали?

Твоя задник как е? Мършо проста.

Какъв трол, а? Би ли споделил с не троловете за какви точно причини става въпрос?

срока им изтече, но ние ще го удължим, за да може населението да е здраво и ваксинирано с продукти с изтекъл срок на годност.

Не знам от кой Марс падаш днес, но удължаването на срока е масова практика, когато нов продукт се окаже годен по-дълго от първоначално предвиденото. Ядрените електроцентрали, на които им удължават експлоатациуонния срок с по 5-10 години, са добър пример.

за теб може веднага четвърта игла с изтекъл срок на годност, готов си.

Ама написа аналогия за чудо и приказ направо. Я кажи, колко е нормално да се удължи срока на годност на развалено яйце(или друг хранителен продукт) тогава?

3евзек

Г-жо ххх, Примерът с яйцата е относително добър, макар че частта с разваленото малко куца. Историята познава поне едно удължаване на срока на годност на яйцата. Но не защото са били развалени, ами защото на етикета им е започнало да пише "Съхранявайте при темепература от 2 до 5 градуса". Да не би да мислиш, прабаба ти преди 100-ина години е имала хладилник? Въобще при много нови продукти е така. Производителят залагат някакъв консервативен срок, след което установява, че продуктът не е развален и на базата на това му удължава срока. Разбира се може да се случи и обратното, ако продуктът е развален преди. Ако си мислиш, че етикетчето с първоначално написаната дата има силата на природен закон... може би на Марс е така.

3евзек

Г-жо хихи, Петата игла ми я биха вчера, нищо особено. Същата като предните. Обаче теб все още те чака втори ковид, а той не е същият като първия. Успех!

обещания и внушения - цялата ти работа е такава

3евзек

Г-жо хихи, Старая се да бъда конкурентен на цялата ваша работа, нищо повече. А по-честото сбъдване на моите обещания е само нежелан страничен ефект. Иначе не ти желая лошо.

бабите и дядовците дават по 500лв, за да получат фалшив сертификат, за да отидат на канарските острови.

Добре де, ваксинирани или не, все ще си идем от този свят. Тези които обиждат не желаещите да се ваксинират, защо го правите, нали сте в "безопасност"? Защо продължавате да разделяте? Аз ще ви споделя моето мнение: Така наречените развити държава, при тях населението до сега е отглеждано, те не се съмняват в системата, като овцете. България и българите са мачкани, лъгани и грабени както от хора така и от "системата", инстинктта за самосъхранение не е притъпен или унищожен от "системата". В заключение: тези, които обиждат онези които все още мислят къде критично къде егоистично, спрете, вашата злоба е по лоша и от болестта. Нека всеки да реши за себе си, нека не ставаме диктатура на медицината. Медицината е животоспасяваща наука, не управленска.

Ваксърството е религия, която се опитва да замести християнството. Христос дава вечен живот, срещу, Ваксината спасявала животи. Покръстен си - спасен си, срещу, ваксиниран си - спасен си. Непокръстените ще умрат, срещу, неваксинираните ще умрат. колкото повече мисли човек, толкова повече вижда че ваксърството е религия. Като сложиш че ваксърите обиждат, тъпчат, мразят неваксинираните, може да си отговориш тази религия добра ли е или зла.

всички го знаем. Просто троловете са на заплата и няма как да не плюят геройски... По-добре просто ги игнорирай.

Заради мерките е. Ако олигофрените се бяха ваксинирали като нормалните хора, сега нямаше да има мерки, такава смъртност, болници на прага на препълване и да се мисли за нов локдаун. Живота щеше да се нормализира като в нормалните Западни държави. Аз съм много съгласен да се махнат всички мерки и без да се принуждават олигофрените да се ваксинират. Но в този случай да се затворят ковид отделенията и който хване вируса и не е ваксиниран - да не бъде допускан до болница а да си се лекува домашно с вуду магии или каквото там фейсбук препоръчва. България страда само заради олигофрените, които са мнозинство.

Още не е ясно кои по-точно са олигофрените. Нека изчакаме 2-3 години.

3евзек

Последния път трябваше да чакаме половин година. Тя вече мина и олигофрените продължават да измират. Трябва ли сега да чакаме още 2-3 години, само за да бъде установено, че от дългосрочни последствия от ковид се умира около 1000 пъти по-често, отколкото от дългосрочни последствия след ваксина против ковид? Тогава ще трябва ли да чакаме още 5-10 години, за да разберем кои са олигофрените?

И не само. В една широко не-ваксинирана общност вирусът циркулира свободно и това е най-голямата предпоставка за мутации. Всички съществени мутации до сега са се появили именно при такива условия. Още една причина е, че при една висока заболеваемост болниците се пълнят, съответно много хора с други заболявания нямат достъп до услугите на здравеопазването, в някои случаи това е критично и фатално. Та тези две причини, заедно с факта, че наред с неваксинираните, ваксинираните също понасят част от ограничителните мерки поражда враждебност. Лошото е, че народът в България е народ, но отдавна е загубил способността си да бъде общество. Един народ се управлява, манипулира, експлоатира. Обществото има права, но с тях вървят и много задължения (поне в страните, за които все точим лиги и събираме пари за ваканция е така). Не можеш да се качиш на колата си и да започнеш да караш като на формула 1 и после да кажеш- ама вие другите нали си карате по правилата, аз ще си правя с моя живот каквото си искам…

'българите са мачкани, лъгани и грабени' Аха, а нищо че злонамерената дезинформационна антивакс кампания беше проведена от държава с нездрави мераци за влияние (и която информационна кампания се върна като бумеранг по сонственото и население) в която беше СЪЗДАДЕНА въпросната система за мачкане и лъгане? И българинът, от много акъл предпочита да вярва не на Науката, а на анонимни писаници във фейсбук.

У нас само тези които искат да се въведат еднополовите бракове смятат че няма толкова сериозен вирус. Но другите си смятат че си екрайно сериозен и така е,какво.

Ехх, голям мерак ви е да ме имитирате. Както много пъти съм казвал - делят ни много знания и книги, както и принципи. За да ме имитирате трябва да ги възприемете :).

какъв титан на мисълта си. Не знаем защо се гордееш със себе си.

Щото всявам паника в тролските ви офиси :).

3евзек

Ало, Паниката, троле наш, Ако не ти беше забранено по договор, щеше да се регистрираш и тогава щяха да те различават много лесно от фалшивите адаши.

Безотговорно, анти-ваксърско общество.

Ела ме застави да си сложа Нещо което е едно ГОЛЯМО нищо

Всеки сам решава дали да се ваксинира. Но като си неваксиниран и ваксиниран все едно и също- можеш да заразиш друг! За ваксинираните- не се мислете за ангели, вие предавате вируса, но го карате леко. Това не ви прави вакси светци, не нападайте неваксинираните,защото те виждам мн ваксинирани , по заведения нощни без маски, на концерти беэ никакви мерки. За какви се мислите безсмъртни? Сами докарахте заразата на други, щот не ви пука, нали щом сьм ваксиниран мога да си правя каквото си искам, да ама не! Неваксинирани- носете маски и си ограничете контактите. Като не искате ваксина, ще си носите маски, а не да си ходите все едно няма вирус . Всички сме отговорни да пазим себе си и другите с каквото можем. Ако не няма оправия тая бялгария още 30г

УЕЛС 30.09.31 ПРИ 63% НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ, ПРОЦЕНТЪТ НА ВАКСИНИРАНИТЕ ХОСПИТАЛИЗИРАНИ Е 87% Данните се за цялата последна седмица. Ваксините не само не помагат срещу Делта, но и допълнително влошават положението. Спомнете си какво съм писал за ADE - Autobody Dependent Enhancement. Антителата придобити от спайк ваксините помагат на Делта да заразява клетките! Eфектът се появява след втората игла и идва като цунами след третата (виж Израел). Разбира се ваксинираните умират не само от Ковид, но и без Ковид. Умират с десетки хиляди, а милиони остават осакатени.

усещаш ги ваксините, спайковете и протеините . сигурно си на $22 000 на месец

Браво! Разсмя ме.

от глупав трол! В цялото кралство има вчера 650 хоспитализирани. У нас 525. Те са почти 70 милиона, ние почти 7. Там в цялото не само в Уелс са починали 134 човека, у нас 70 вчера. Защо не споделяш тези факти? Нека са само 2-3-ма починали пък нека са каквито изкат процентите.

Как не ви омръзна ВСЕКИ ДЕН да коментирате една и съща информация! Отдавна трябваше да четете и да подминавате - това са цифри и всеки да си ги обработва в главата както иска! Не е нужно непрекъснато да натяквате на останалите какво точно мислите и кой какъв е според вас.

Аз пък си мислех, че става дума за човешки животи... Цифри били ...

Цифри са. Сигурен ли си, че зад всяка цифра стои човек? Освен това цифри са заразените, ваксинираните, приетите в болница. Това, което е написано, не означава че омаловажавам човешкия живот.

Много ваксинирани- малко починали. Малко ваксинирани- много починали. Така е по света. У нас също но с нашенски привкус. Най-голям процент ваксинирани са сред заразените, по малък сред тези в болница и най-малък сред починалите. Това категорично показва, че ваксините работят и тук. Понеже най-малко пазят от заразяване, повече от сериозно боледуване и най-много от умиране. Процентите обаче са по големи от обичайното по света. Това говори че и това не правим като хората. Не мисля че само фалшивите ваксинирани са причината. Вероятно има и друго. Примерно неправилно съхранение на ваксините. Нещо не е така. Друго ненормално у нас е значително завишената смъртност от ковид. Тук обяснението е ясно и в по-малка степен е здравеопазването. У нас то не е от добрите, но е от най-достъпните. Основната причина е че много заразени се крият и остават извън статистиката. Факт е че тестовете по аптеките свършват. Ще се очудя ако някакъв съществен процент от положителните направени вкъщи се обявяват и карантинират. Процентът починали обаче е функция на всички заразени реално, а не само на откритите. По тази причина изглежда голям като се смята на броя на малкото официално регистрирани. Лошото е че и на популистите които ни управляват е изгодно да се крият хората. Така по трудно ще се изпълнят критериите според плана на министъра и по-трудно ще им се наложи да въведат непопулярни ограничителни мерки. Факт е обаче че умират прекалено много хора. Това както писах в началото е най-вече заради малкото ваксинирани. Но и заради всички останали нашенски магарии. Заради тях и много други ядове ще берем. Но това освен другото е изгодно и на чужди сили. И виждаме че си гонят интереса. За наша сметка естествено. Много мощни световни фактори нямат интерес да станем нормална европейска държава .

Това не е вярно, защото нещата не опират до ваксина, а до население, застаряване, болести и здравеопазване, където е на ниско ниво има висока смъртност!!! И преди и сега!!!!

Вземи една Англия. От как се ваксинираха смъртността от ковид намаля десетки пъти. Въпроса е населението, болестите, застаряването или здравеопазването им се промениха за месеци, че стана така според теб?

Какво трябва да правим от края на 2019 досега; Много рядко виждане с каквито и да било хора. Излизане без маска от дома напълно недопустимо. Отваряне на прозорците на площатките на стълбите(в някои случаи е са в газивоите клетки, ако кооперацията е на газ) Ходене до магазина веднъж,кпуване на много продукти като се избягват животински продукти,защото те само увеличават риска от смъртоносната зараза. Продуктите се натрупват у дома и до следващо ходене наведнъж. Всеки продукт се измива ссъ спирт ивода. Същто важи и за ръцете на всеки. Като е много наложително да се пътува с градски транспорт,особено метро две маски една върху друга. Невярване на това че вируса е случаен или на ваксини. Ето тези мерки ако всеки спазваше, колкото и да смалявта броя на заразени и др. в новините, досега щеше да е намалял драстично отдавна.

Къде живеете вие? качвали ли сте се на влака София-Видин, ако видиш субект с маска вътре е по вероятно да спечелиш от тотото. Отделно не е нужно да миете до такава степен прдуктите. Малко е вманиа§ено това!

Просто трябва да се ваксинираме. От там нататък маска на закрити обществени места и добра хигиена са предостатъчни.

Европа се връща към нормалния ритъм на живот, а България се подготвя за поредния Ковид локдаун поне до Нова година. А изборите ще ги отложим до второ нареждане.

Е Ганьо нали всичко знае и от всичко разбира?! Много ясно, че пак е в девета глуха и само конспирации са му в главата. То не са чипове във ваксините, то не са кемтрейли, то не е 5G... Само му дай тема и сядай да гледаш сеир. Бахти тъпата нация сме!

Ваксинирайте се селяци, заради такива като вас вкарват България във всякакви червени и пембени списъци и треперим дали ще можем да се приберем от чужбина да видим близките си! Цяла Европа ще ви сложи под карантина долни гащници-антиваксъри...

Стой си в чужбина :)

точно такава беше и моята прогноза от 2019-та . всичките ни съседи ще се оправят и ще ни затворят а тук ще стане резерват на простотия и ковид

Цяла европа се тресе и правят протести против мерките. Къде У европа живееш пешко. В Бг има висока смъртност от преди ковид, но сега се обявяват ежедневно лицата, които са починали, а те и преди бяха близка бройка!

Антиваксарите трябва да бъдат подведени под одговорност защото умират хора които се подвеждат по тяхните глупави драскания без те да са компетентни, измислят какви ли не глупости. щтом си толкова смел не се ваксинирай но не драскай глупости по форумите. Много бързо забравихте оня водач на антиваксарите на които ковид отне живота.

Моят коментар е, че лекарите са пълни дебили. Системата е скапана и всички смърни случаи се дължат само на дебилност, не на некадърност. Има процедури които ако се изпълняват проблем няма да има, поне в моя случай а най-вероятно не съм само аз. Просто видях пълна дебилщина. Дадоха ми един лист с лекарства който изпълних и се оправих. Преди това обаче никой не предприе нищо. Просто едно "Отиваш си у вас и си лежиш". Това лежене доведе до това, че станах спешен случай в Пирогов, при Балтов. И се сблъсках с бързия влак, наречен лекарска дебилност. Както и да е след 8 часа успях да получа заветния лист и след 2 дни бях токова добре, че все едни никога не съм бил зле. Това беше моят сблъсък с тази болест. Просто лекарите ни са мързеливи не друго.

Извода е че ти си дебила. При това неблагодарен. Между другото зле ли беше като ти казаха да лежиш? Вероятно не. Значи са дебили понеже не са ти направили хороскоп са ти видят бъдещето? А като ги чака осем часа само ти ли беше там или имаха и друга работа? И този "лист" се нарича рецепта където явно тези "дебили" са ти изписали правилните лекарства. Понеже си жив да ги плюеш.

Продължават да изилизат без маски от апартамента или къщата, не си измиват с вода и спирр купените неща от магазина, виждат се с роднини и приятели, други пък ес ваксинирати ието резултата е налице. Сигурно както винаги и крият бройката на заразените, всъщност е по-голяма.

А пък в 10 милионна Чехия, вчера починали ... 2.

Който иска ДА СЕ ваксинира или да НЕ спазва марките най-стриктно да ходи при тези дето се кланят на разни измислени божества като Тангра или при кришнари и др. Ние сме нормални хора.

И чехите се чудят тези двамата които починали вчера, дали не са били кришнари.

3евзек

Да вземат накрая да направят аутопсия и ще разберат.

Разказах една лична история. Всеки носи глава на раменете си и да прави каквото си иска - да си постави или не ваксина.. Моят случай трая само два дни. Има и по-леки случаи, които изобщо не подозират, че са минали инфекцията. Тук сме да си споделяме и извлечем поуки за тази нова и неизследвана все още инфекция. Само не казвайте, че такива като мен прекарали инфекцията, трябва да се ваксинират. И понеже ме обвиняват, че съм трол, а тези които защитават ваксините, чии тролове сте и не е ли ма лекарствената мафия, която ви баламосва и вие се връзвате ли връзвате.

Стана ясно от къде тази убеденост че ковид си изкарал? Това троловете науката, логиката и здравия разум са ви абсолютно непознати. Или може би на безплатните идиоти само. На платените тролове са врагове.

Си е правил тест, или е бил контактен на човек, доказан с тест глупако, аз така го минах, имах контакт с болен, на същия ден вечерта той си направи тест и беше положителен, след около 5 дни ме заболя гърлото, смуках някакви хапчета няколко дни, накрая едни други за 5 лева от аптеката за да се разкарат бактериите от гърлото по-бързо и за 8-9 дни с леки болки в гърлото ми мина, само това беше

А пък в 10 милионна Унгария, вчера починали ... 5.

У нас като са останали само идиоти и смачкани от системата дето нищо друго не им остава освен да се напиват още от 1944год. ами не спазват мерките как. Те у нас и други неща не спазват. Например като се качваш в междуградски автобус-пример още от 90-те във Враца, но и навсякъде у нас първо се кчават мъжете, младите момчета гледат от тях, и чак тогава жените и децата. И възрастните жени отиват да живеят в Турция,където във всяко превозно средство-навсякъде веднага като ги видят възрастни, им отстъпват място а някой пъти и билета им плащат-казват им това ни е религиозно правило с отстъпването. Ето затова там и мерките спазват до дупка, и ваксини толкова не си слагат.

55% са напълно ваксинирани, а 65 с една доза. И смъртността тази вълна им е два пъти по ниска. Въпреки че отношението им към мерките си е същото.

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри.

Твърдо съм ЗА. В България има прекалено много индивиди, които само хабят храната на хората.

Къде е онзи плоскоземник, да ни обясни за Ран Ът, който избива българите и затова сме дали 21 хиляди Ковид жертви.

Антиваксърите идват тук да се надъхват едни други и да се успокояват взаимно, че не са се прецакали. Надлъгват се едни други и пишат диви глупости. Много е смешно. После ще стане трагично.

България ще стане едно по-добро за живот място. С всеки ден се вдига средното IQ на нацията.

Сводката върви! Всеки ден по едно и също време с едни и същи хора! Време е да се прекрати!

пречи ти на пропагандата ли?

Най-тъпи са идиотите с фалшивите ваксинации. Сега, ако поискат да се ваксинират наистина, това няма как да стане. Освен това най-агресивните антиваксъри обикновено са ваксинирани. Глупаците им вярват....

Уверявам ви, ковид-19 не е страшен. Точно два дена го прекарах и сега съм много щастлив, че получих естествен имунитет за цял живот и няма да ми е нужна ваксина. Не съм ходил на лекар, не съм си правил антиген и писиар тест, но това което премина през мен бяха всички симптоми на ковид- болка в гърлото, болки в ставите, гърба, отпадналост, непрекъснато ми беше студено, както и нямах апетит. И повярвайте топлия душ действа превъзходно, обливал съм тялото си по 4-5 пъти на нощ и тогава болките изчезваха. На третият ден инфекцията избяга от мен, ето поради което бих си позволил да дам съвет: не му се противете, така или иначе ще превземе всички ни, по-скоро на ваксините се противете, чието действие трае 4-6 месеца, а после какво правим, цял живот ли ще се ваксинираме. Не им уйдисвайте на акъла на лекарите, те са длъжно да защитат ваксините.

Обясни го на тези 20 828 българи, които закопахме до вчера.

Кажи го в лицето на починалите или на тези, дето са загубили някого от вируса, жалък трол

Да кажеш че след всеки нощен душ си си изследвал антителата и клетъчния имунитет и си гледал как растат пред очите ти. Бъди трол докрай. Че така- изкарах нещо ма няма как да знаем какво не е убедително.

Кънчо педераса на всеки кур украса

Попитали радио Ереван: -КАКВИ СА ПРИЛИКИТЕ И РАЗЛИКИТЕ МЕЖДУ КОВИД ВАКСИНА И КРЕМВИРШ? (а сега де) След кратка пауза дошъл и отговорът: -Приликата е, че не знаете какво има нито в едното, нито в другото, но ги ползвате. А разликата е, че дори и двете да са вредни кремвирша можеш да го изс*реш, докато ваксината остава завинаги в тялото…

Ваксината се задържа горе долу колкото кремвирша в тялото. И след нея остава имунитет. А след кремвирша каквото произведеш на сутринта. Докато лееш мъдрост по форумите.

Тъпите норвежци купиха ваксини от България. Последно - нямат починали в Норвегия.

Да бе чакаха нас да им продадем тъпак

Статистика бате, каквито цифри ни трябват такива ще направим! ;)))))

Имат около 800 починали - общо.

А пък във фашистка 9 милионна Австрия, вчера починали 11! От инсулт ли. От инфаркт ли. СТраната отчита 11 009 починали от началото на пандемията. Което е на половината на горда антиваксърска България - 20 828. Австрийците никога не са направили нещо като хората!

Неваксиниран Беларус общо умрели 4100

Беларус и Северна Корея са шампиони във всичко изгодно на диктаторите им.

Още по-зле са в Бутан, които получиха ваксини от България. Имат само 1 нов случай.

На същата дата миналата година сме имали само 263 новозаразени, т.е. сега имаме 8 пъти повече случаи. Так держать!

Ваксинираните отрепки са положителни

При 20% ваксинирани, 15% от заразените са ваксинирани и 10% от тежко болните са ваксинирани. Като имаме в предвид, че ваксинираните по принцип са страхливите лалугери изпокририли се в дупките си въпреки че са ваксинирани, то може да се каже "егати и ваксината", която не пази от нищо! Логично следва въпроса, за какво ли е направена?

Ресурсите на планетата не стигат, някой избива простите страхливи псета чрез ваксини.

Хайде виж как е в другите европейски държави и тогава разсъждавай върху смисъла на ваксината...

Виж ги ти! Където политиците решат да прекратят мерките пращат факс на вируса и той си тръгва, а къдито има други проблеми като във Великобритания, той се вихри и всички несполуки са заради него въпреки ваксината! :)))))))) Статистика баце, каквито цифри ни трябват, такива ще намерим ;)))

Само сухите съчки ще изгорите. Вашия факс го откраднаха циганите преди 3 години.

Благодаря за глупавия ти коментар. Картофчо! Нагледен пример си ! Много сте!!!! За съжаление! ☹️

България се пречиства.

Ужас. И всичко това се случва само защото нашите дебелоглави сънародници не искат да се възползват от златната възможност осигурена ни от правителството на Герб да се ваксинираме безплатно. Имам известна обида, че ние първите бяхме пренебрегнати и не получихме ваучари за храна, но най главното е че сме защитени.

Защитени сте само дето пълните трапа след инфаркт

И в Нидерлания сега се чудят, двамата починали вчера, дали са починали от диабет, или от инфаркт.

В Израел почват 4 игла, щото първите три действат хахаха шибан ваксър неук

Но в Израел има само 8 хиляди починали за цялата пандемия. А вие без иглите сте дали 21 000 човека фира.

Данните са измислени Вирусите са измислени Пандемията е измислена Ваксините са измислени Само си чешете езиците и изпълнявате доктрината "Разделяй и владей"

Са ти измислени. И затова лаеш срещу заплащане за да разделяш хората. По цял свят така пък у нас наопаки значи? Безочливи продажници.

А пък в 10 милионна туристическа Гърция, вчера починали 33. А общо починалите от Ковид гърци са 14 828. Кога ще ни настигнат тия малаки с нашите 20 882 умрели? Н И К О Г А!

"Нови мерки срещу COVID-19 в Гърция от днес, Солун с вечерен час"

Ще вземат и тези да мрът по 5-6 човека дневно. Баси простия народ.

За Беларус пак мълчиш гузно

Лукашенко е най-дълго управлявалия диктатор в историята на света. На власт е от 1984 година.

Бих казал ,че изпитвам една носталгия ,към продължителна липса на Борисов.Липсва ми неговият гъгниво-троснат глас с провинциално звучене ,липсва ми "задълбоченият " му коментар на ниво селска кръчма ,късно вечер след третата ракия, пред избран публика от селяндурски лумпени с лъснали от алкохола очички. Липсват ми спонтанните му, режисирани срещи с "трудови "членове на ГЕРБ ,когато обикаляше с джипа и се снимаше пред всеки ,багер,трактор,каруца,лопата,кирка и бригадирска количка. Когато се ръкуваше с други едно-книжници като него. Подаряваше сака ,панталони ,долно бельо ,носни кърпички ,с една дума ,народен човек. Няма нещо ,за което ГЕРБ да са се захванали и да не са се провалили.За Борисов и заобиколилите го сервилници ,израза ,"Положението е под контрол " придоби нов смисъл.За тях свободното падане,към бездната , се нарича да контролираш падането.

Две смърти няма, без една не може. Да се държим като мъже.

Знам го добре, но когато бяхме млади и здрави и необвързани, смятахме, че сме безсмъртни.

Във ваксинирана Великобритания за вчера имат 36 480 нови случая - червена зона! Във ваксиниран Израел за вчера имат 3 587 нови случая - и те в червената зона!

Ваксиниран на 61% Израел има само 29 починали и общо 7761 умрели. А в антиваксърска България вчера само 70 умрели и общо 20 828.

Ваксинираните над 16 години в Израел са над 80 процента.

Лъжеш. Отиди да ги ваксинираш в кибуците, да те видим, кога ще постигнеш този процент.

Понеже пропускаш че в Англия са приели вчера около 650 човека само в болница, у нас дето сме десет пъти по-малко 525. А в Израел са 619 човека въобще в болница.

Починалите са от заразените преди 3 седмици, когото те бяха сравнително малко. Резултата от днешните 2000,ще е видим към 20-25 октомври

Нищо не разбрах.

А пък във ваксинирана 6 милионна Дания, вчера починали цели двама. Дали са починали от инфаркт, а са ги писали от Ковид?

а пък колко ще пишат че са умрели от ковид има ли значение - утр емогат да кажат че 10има от ковид умрели са оживели ... е мноо сте прости , докараха си сакралните набодени 70% и спряха да ги пишат че измират от ковида инак как да сеоправдаят целта е набождане никой не мисли за здравето ти

В Дания няма ваксини за пробутване и спират с цирка. За Беларус нищо не казваш пак.

А пък България е последна по имунизиране, но сме пред Алжир, Либия, Бенин, Буркина Фасо и други велики държави.

Ваксъри заслужава ли си да умрете за смартчасовник ххахахахха

Не е само за часовника. Те се изживяват като спасители на себе си и света. А ако умрат - 90 девици в рая ги чакат. От зомби мисъл и акъл не чакай.

Браво, български орли! Първи по смъртност, последни по имунизации.

Готов ли си за тромбата? Времето ти изтича вземи мерки.

Вероятността да получиш тромб от вируса е над 100 пъти по-голяма от тази да я получиш от ваксината. Изборът е ясен!

Много ваксинирани- малко починали. Малко ваксинирани- много починали. Така е по света. У нас също но с нашенски привкус. Най-голям процент ваксинирани са сред заразените, по малък сред тези в болница и най-малък сред починалите. Това категорично показва, че ваксините работят и тук. Понеже най-малко пазят от заразяване, повече от сериозно боледуване и най-много от умиране. Процентите обаче са по големи от обичайното по света. Това говори че и това не правим като хората. Не мисля че само фалшивите ваксинирани са причината. Вероятно има и друго. Примерно неправилно съхранение на ваксините. Нещо не е така. Друго ненормално у нас е значително завишената смъртност от ковид. Тук обяснението е ясно и в по-малка степен е здравеопазването. У нас то не е от добрите, но е от най-достъпните. Основната причина е че много заразени се крият и остават извън статистиката. Факт е че тестовете по аптеките свършват. Ще се очудя ако някакъв съществен процент от положителните направени вкъщи се обявяват и карантинират. Процентът починали обаче е функция на всички заразени реално, а не само на откритите. По тази причина изглежда голям като се смята на броя на малкото официално регистрирани. Лошото е че и на популистите които ни управляват е изгодно да се крият хората. Така по трудно ще се изпълнят критериите според плана на министъра и по-трудно ще им се наложи да въведат непопулярни ограничителни мерки. Факт е обаче че умират прекалено много хора. Това както писах в началото е най-вече заради малкото ваксинирани. Но и заради всички останали нашенски магарии. Заради тях и много други ядове ще берем. Но това освен другото е изгодно и на чужди сили. И виждаме че си гонят интереса. За наша сметка естествено. Много мощни световни фактори нямат интерес да станем нормална европейска държава .

я пак https://www.bitchute.com/video/Bwc2DheCKnV3/ https://rumble.com/vn1yup-the-sad-truth-vaccines-for-covid19-kills-2-to-save-1.html

и тези сайтове са на....?

На майка ти на пундата са

Не ми взимай ника, антиваксърски идиот!

Тя смъртността у нас винаги е била на ниво, преди ковид също. Понякога дори поради факта, че са хакнали дихателната тръба в хранопрпвпда - а причината за смърт пак е ковид. Толкоз за статистиката ни - същата е като здравеопазването.

Статистически изводи на база на отделен случай, при който се отхвърли между другото ковид като причина е грамадна глупост, която треторазряден тъп трол произвежда в отчаянието си от липсата на разумни аргументи.

А пък в 10 милионна Португалия, вчера починали 7. Страната отчита под 18 000 починали, което е с 3000 по-малко от горда антиваксърска България. Кой беше казал, че яко ще мрете, че не се сещам за името.

в Португалия съдът каза от 17 000 умрели писани че са от ковид реално умрелите от ковид са 152'ма!!!!! Наврете си ваксините в гъза! https://thebulgariantimes.com/Д-р-Андре-Диас-Живеем-в-измама-с-безпре/

Що така при радев много се мре ?

Мутафчийски е виновен!

Кормчия!

....От радост, бе!.

Новина сме я чели.. Тя е стара, колкото света. Този филм сме го гледали. Новини, като по сценарии. Уж конспирация, Конспирация, Ама, Всичко върви като по книга. Да живее... Мира по света. Лека нощ!

Ти си прав, ама Чукча не читател, той коментатор.