Коментари - 2019-а е била годината с най-малко жертви във войната в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че беше великата Русия

Ква Сирия бе ?? Да изпукват всички ислямски змии- сирийци, турци, египетски ислямисти- муджахидини, иранци, афганистанци, пакистанци.

Ислямисти, Да! Да мрат! Но не и обикновените нормални хора.

СИрицйите са Ислясмски змии. Всичките... Тия ги изтребихме при Осовбождението на БЪлгария 1878 г. Освен това, са и Измамници. Тия, ако значт че може да вземат пари, може да те ИЗЛЪЖАТ, че вчера са стананли- фашисти, днес - ще станат Евреи, а вдругиден- пак са си ислямисти.По Имената ще ги познаеш.

Реално има една единствена държава в региона, заради която стават всички тия нещастия. И това е държава -натрапник, чието място генетически не принадлежи на региона. Тъгата на всички мюсюлмани е, че искат да изрежат тумора. Вече е късно, защото има много метастази. Но рано или късно историята ще вземе своето. Съмнява ме да издържат теста на времето, съответноте. А избухливата обстановка е предначертана от великите сили и версайската система. Остатъците от османската империя плащат за безчинствата и!

Ей този Израел бе, единствената подредена държава насред кенефа е виновна. Иначе маслините се любят, тачат и милеят, нали умчо.

Напълно нормално, все пак братушките избиха основаната част от тази отрепки краварските Джихади Джотата. Дай боже скоро да настъпи и в Сирия мир. Дай боже много щастие, мир и спокойствие за сирийския народ.

,,братушките” ти избиха и избиват главно жени и деца.Адоха на два пъти бой от джихадистите в Палмира и в Дейр аз Зур от американците. Разрушеха до основи Алепо защото нямат съюзници и техника като американците които заедно с кюрдите унищожиха по голямата част от ИД

Можеш ли по-голяма простотия да напишеш? Или само за толкова ти стигат гънките на петите?