Коментари - 2018 военни участват в международното учение "Бриз 2019" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно някой отсъства, а не са 2019 за "Бриз 2019".

Пак лоша поличба. В учението провеждано през 2019г участват 2018 военни. Бива ли така!?

На колхозниците им трепеерят шортите здраво, а и май понамирисват малко из отзаде :))))

е албания какво прави на това учение? Кой ги е канил и защо се допускат?

Да бяха взели още един военен за да станат 2019.

Ми защото и те бягат от комунистите, смятяййй!!!

Така и така няма туристи, защо САЩ да не стрелят по Българската територия? Управлението на маневрите на САЩ от тяхната военна база Атия ли ще е?

Шегаджия ли си или смешник?!?! Аз залагм на второто. :)

Един е дал фира предварително заради това. По време на писане на докладна е изхвръкнала главата на принтера и го уплашила. ПОчинал е във военната болница като се уплашил допълнително от докторите.

Аз

И аз участвах веднъж в това учение. Познайте какво не видях по време на учението! Кораби!

Нито едното, нито другото защото по РОЖДЕНИЕ е ПЪЛЕН ТЪПУНГЕР, чак до мозъка на костите си. Иначе в главата му е празно.

"Българските ВМС ще участват с 18 бойни и спомагателни кораби и катери, 2 вертолета и с 900 души личен състав. В учението ще се включат и 2 самолета от българските ВВС..." ДЕМЕК, ЦЯЛИЯТ НИ ФЛОТ УЧАСТВА... ! Руснаците ще се разтреперят. Вчера завършиха украинските маневри "Сий Бриз".. днес почват нашите. Путин е уплашен до смърт. НАТО се готви за война и ние "барабар Петко с мъжете"!

Не са 2019 военни за "Бриз 2019", а 2018 - демек явно някой отсъства. Предполагам това е албанската надуваема подводница, карана от един човек със шнорхел!

Аз

Отде?!

Аз

Да се чуди човек що щатяните обявиха Сий Брийза за провал, щото колхозниците напълно контролирали иначе натовското учение.

лека полека всички съседи на Русия /путин/ бягат и влизат в НАТО. въоръжават се и непрекъснато тренират.

Ние нямаме кораби , нямаме подводници , каква мощ ще показваме ? Взели сте под наем , атрактивни корабчета за туристи и рибарски лодки , ще биете Сульо и Пульо смях !Сега трябва като дойде Национално Отговорно Правителство , да се конфискува имущество и финансови активи от Иван Костов и неговото Правителство ,което всичко продаваше за 1$ !

ГЛУПАК !

Готвачите в това число ли са?

Платноходките и круизните кораби, за които се бе размечтал Боко, пристигнаха! Толкова екипажи накуп - ето че Ангелкова спаси туристуческия сезоон, пък и колко ноови работни места се осигуриха по плана на Мони Паси...

Тези Войници ще спасят Сезона по Черно Море . Лошото е че парите за Хотелите ще се платят от Бюджета , тоест от Българите с Трудови Договори . Печалбата ще отиде в алчните ръчички на Депутатите собственици на Хотелите .

това на снимката български кораб с турски флаг ли е или гемия с трибагреник?

Напълниха морето с лайна- що не тренират край Гърция, Турция, Италия, Франция- тук дошли да серат мамицата им! И се чудят защо намаляват уристите ни за сметка на Анталия , Корфу и.т.н