17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълниха морето с лайна- що не тренират край Гърция, Турция, Италия, Франция- тук дошли да серат мамицата им! И се чудят защо намаляват уристите ни за сметка на Анталия , Корфу и.т.н

това на снимката български кораб с турски флаг ли е или гемия с трибагреник?

Тези Войници ще спасят Сезона по Черно Море . Лошото е че парите за Хотелите ще се платят от Бюджета , тоест от Българите с Трудови Договори . Печалбата ще отиде в алчните ръчички на Депутатите собственици на Хотелите .

Платноходките и круизните кораби, за които се бе размечтал Боко, пристигнаха! Толкова екипажи накуп - ето че Ангелкова спаси туристуческия сезоон, пък и колко ноови работни места се осигуриха по плана на Мони Паси...

Готвачите в това число ли са?

Ние нямаме кораби , нямаме подводници , каква мощ ще показваме ? Взели сте под наем , атрактивни корабчета за туристи и рибарски лодки , ще биете Сульо и Пульо смях !Сега трябва като дойде Национално Отговорно Правителство , да се конфискува имущество и финансови активи от Иван Костов и неговото Правителство ,което всичко продаваше за 1$ !

лека полека всички съседи на Русия /путин/ бягат и влизат в НАТО. въоръжават се и непрекъснато тренират.

ГЛУПАК !

"Българските ВМС ще участват с 18 бойни и спомагателни кораби и катери, 2 вертолета и с 900 души личен състав. В учението ще се включат и 2 самолета от българските ВВС..." ДЕМЕК, ЦЯЛИЯТ НИ ФЛОТ УЧАСТВА... ! Руснаците ще се разтреперят. Вчера завършиха украинските маневри "Сий Бриз".. днес почват нашите. Путин е уплашен до смърт. НАТО се готви за война и ние "барабар Петко с мъжете"!

Не са 2019 военни за "Бриз 2019", а 2018 - демек явно някой отсъства. Предполагам това е албанската надуваема подводница, карана от един човек със шнорхел!

И аз участвах веднъж в това учение. Познайте какво не видях по време на учението! Кораби!

Така и така няма туристи, защо САЩ да не стрелят по Българската територия? Управлението на маневрите на САЩ от тяхната военна база Атия ли ще е?

Да бяха взели още един военен за да станат 2019.

Отде?!

е албания какво прави на това учение? Кой ги е канил и защо се допускат?

Ми защото и те бягат от комунистите, смятяййй!!!

На колхозниците им трепеерят шортите здраво, а и май понамирисват малко из отзаде :))))

Шегаджия ли си или смешник?!?! Аз залагм на второто. :)

Нито едното, нито другото защото по РОЖДЕНИЕ е ПЪЛЕН ТЪПУНГЕР, чак до мозъка на костите си. Иначе в главата му е празно.

Да се чуди човек що щатяните обявиха Сий Брийза за провал, щото колхозниците напълно контролирали иначе натовското учение.

Пак лоша поличба. В учението провеждано през 2019г участват 2018 военни. Бива ли така!?

Един е дал фира предварително заради това. По време на писане на докладна е изхвръкнала главата на принтера и го уплашила. ПОчинал е във военната болница като се уплашил допълнително от докторите.

явно някой отсъства, а не са 2019 за "Бриз 2019".