20 мотористи приети в "Пирогов" за 2 седмици

От края на март до момента катастрофите с мотористи са над 120, загиналите са 16

Обратно в новината

Коментари - 20 мотористи приети в "Пирогов" за 2 седмици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не спазват правилата за движение могат да посетят и гробищата!

След като само за около 2000 лв, и то в повечето случаи се дават на изплащане , може да се купи мощен мотор последствията са видими. Това върви ръка за ръка с все по -лумпенските физиономии на мотористите , които се наблюдават. Гарнирано с ниската култура, липса на всякакъв морал у мотористите и чувството за недосегаемост и безнаказаност и резултата е видим. Чини ми се , че полицаите имат инструкции да не ги закачат така наречените "донори". Тези заповеди идват от богати лица , чиито синове , дъщери и роднини страдат от неизлечими болести та органи са им необходими.

В магазин за мотори звъни телефона. -Ало, магазина за мотори ли е? От спешния център се обаждам, да попитам колко мотора продадохте днес? -12, отговаря продавача. -Мама му стара, един ни се губи, може да не са го видяли и да не са ни повикали...

Тези мадуристи не спазват никакви правила за движение, карат като че ли са сами на пътя!

това са добри новини, защото сметнете колко хора са били спасени, а чакащите органи от "донорите" не са малко. трябва да се стимулира карането на катафалки с 2 колела. желателно е това да се прави м/у анадолските и индийските цигани, за да не гинат българите.

Аз катастрофирах с мотор в Лондон.Ръката ми беше счупена на 4 места,оперираха ме след 8 часа,сложиха ми имплант, казаха ми,че след година ако искам могат да го махнат.

"Айде на бъбреците, народе. Черния дроб днеска го докараха. Чревца, туй-онуй" - приликата с действителни лица и събития е случайна.

"Най-честите причини са несъобразена скорост, неправилни маневри, отнемане на предимство и неправилно изпреварване." Двуколесните стават все по опасни, защото двукраките които се возят на тях са много самонадеяни и прости.

Абсолютни кретени и за това си заплащат с живота.

ЕЙЙЙЙЙЙ! ЩО не пазите мотористите? М?

Ми прибират им по 20 бона на калпак и ги пускат да си ходят по живо по умряло.

Верно ли, аз пък си мислех, че са супер шофери това мотористите ...

всички други на 4 гуми спазват всички правила???!!!!

Грешката на младежа не е в точката за спиране за завой, а в точката зад очите.

Не само, но по Княз Борис I във Варна редовно фучат все едно са на писта. Оня ден трима се състезаваха със скорост между 160-180 км/ч посред бял ден, при ограничение 50 км/ч. Естествено, че не всички са такива диванета, но това подсказва отговора на въпроса защо се случва това.

и за двукраките в четириколесните... никой не си гледа в огледалата и никой не кара с нормална скорост и дистанция.

Няма ли пътни полицаи във Варна ? А, чакай, чакай, те пътните полицаи във Варна са много заети с много важни дейности, като да разнасят глоби за паркиране с надеждата да намажат някоя 20-тачка.

И като си гледам в огледалата, какво... тия, дето ми летят с 200 за 1 сек изминават 55м. На 55м са точка зад огледалото на автомобила зад мен. Обикновено първо чувам пробитите им аспуси (от 200-300м) и после ги виждам, когато в огледалото са по-големи от 3мм, което се случва като са на 30м/0.5сек от това да профучат покрай мен. Ако съм започнал маневра, нито аз, нито донорчето може да направим нещо...

Малко са 16 парчета.. по толкова на ден трябва да си отиват, че да се очистят пътищата за няколко години. Ако не признаваш законите, искаш да караш с 200 по булевардите в града и 300 на магистралата, ако не ти пука за твоя живот и този на другите хора... ами, ставаш моторист!

Аз карам мотор, но от съображения за сигурност в града се придвижвам с кола. Моторът го карам събота/неделя по ненатоварени пътища. В България масово липсва култура сред шофьорите както на двуколесни, така и на четириколесни МПС-та. Ако ме питате за какво все пак ми е мотора ... всяка година от 10 години насам карам по 2 седмици в Алпите - Италия, Австрия, понякога и Швейцария. Там манталитетът сред хората (включително и туристите, дори и българските) е друг и карането сред планинските пътища доставя огромно удоволствие. Между другото - за 14 години откакто съм се качил на мотор, не съм срещнал нито един лош човек сред мотористите. Винаги са готови да помогнат на човек в беда, дори и да не е един от тях.

Време е за сериозни хайки срещу тия. също и за шум.

Много съм за но за малките мотори. Идеално решение за града. Големият мотор си е за писта. Малко повече уважение между всички и при нас ще има много преминали на малки мотори.

Ами да са ни живи и здрави. Като излязат от пирогов пак така Мно-о ма кефи даги слушам вечер по тъмното как се лигавят. По тъмното зада не ги хванат.

Вчера един палячо ръчкаше мотора си на задна гума по " Цариградско " !!! И после " пазете мотористите", по точно как да опазим тоя олигофрен че не мога да се сетя ?!??!

Ванко, аз не познавам добър човек, който не спазва правила, а вие мотористите не спазвате правила или не ги знаете.

Казаха ви хората - ПАЗЕТЕ ГИ! Вие не, та не, те сами не се пазили...

За спасяването на идиоти "Пирогов" да не харчи пари. Преди малко ме изпревари едно ла*но с 200. После и той ще обяснява, че "за малко изпуснал точката на спиране" По цяла нощ бръмчат, а напоследък и през деня. Некъпани, миришещи на пор борсуци с къси дънки и шкембе цепят мрака в квартала с изтърбушени таралясници.

Аз лично досега не съм срещнал моторист, който да спазва правилата ! В 99% от случаите са си виновни самите те ! И стига с тези малоумия пазете мотористите - те пазят ли ни като карат изтърбушените си двуколесни вдигайки шум, особено катилите с кросоваците ? Или като те задминават отдясно с бясна скорост ? 100%-тови комплексари и егоисти ! Въобще не ми е жал за такива, а за жертвите, предизвикани от тяхната наглост ! Както в песничката "А рейсърите да мрат"

Няма да забравя веднъж преди 2-3 години безкрайната наглост на малоумен моторист. На Цариградско в София си карам в лява лента с 89км/ч, пред мен колона от коли, спазвам си дистанция, в дясно също колона от коли и моториста зад мен кара кара, притиска ме най-нагло и накрая като видя че не мърдам, ме изпревари отдясно и !забележете! Размаха ми пръст?!?!?!? Та къде трябваше да отида аз, докато изпреварвам колоната в дясно. Ето това ако не е тотален малоумник, значи той въобще не осъзнава, че при една грешна маневра с тази скорост става за органодонор директно. Изключително прост беше този индивид.

В България моторите трябва да се забранят! Друго решение няма...

Прав си,наистина в последните години,забелязвам голям процент "мотористи" с два пръста чело ,или с лице кръгло като месечина,което веднага издава умствения им потенциал!

Значи викаш,ние с колите да си гледаме в огледалата,а вие да не си гледате скоростомера,така ли?

Да са живи и здрави нашите жени-шофьори. Те ще се погрижат мотористите да ги включат в Червената книга като измиращи.

Но ще помислел за грешките.......????? А за майка си и баща си, създали го, родили, гушкали, носили на ръце, изаквали го, миели, не спели, лишили се от всичко, отгледали го, водили го на ДГ и училище, образовали го и отгледали ......дали ще се замисли? ЗА ТЯХ - НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ, ЧИИТО ЖИВОТ Е ГОТОВ ДА ОБЕЗСМИСЛИ ???? А за нечий друг, отнет живот на пътя, отгледан от двама родители и четири баби и дядовци, дали ще се замисли? Или пък за създадените си деца, които могат да осиротеят ????? Аххх-ах-ха-ах-аххххххх, какъв егоизъм! Каква страст към силни емоции, дори рискуващи природни и морални ценности и притежания!!!! Нямам думи....

Значи "да са живи и здрави" убийците на пътя ли? Гъските? И гъските рискуващи живота си? А родителите на убитите мотористи? А любимите и жените им? А децата им, осиротели??? ТИ ХРИСТИЯНИН ЛИ СИ ИЛИ САТАНА ???? Макар че, такива тъпаци, незачитащи живот, любов, синовен и родителски дълг са длъжници на Господа!!!!! НО....ТИ КАКЪВ СИ ???? НА КОЙ ГОСПОДАР СЛУЖИШ С ТАКИВА ПОЖЕЛАНИЯ ????

Силно казано, дано го прочете накой моторист или алпинист.

И тука са така, баце. Уж Германия, винаги карат по осовата линия - провират се между колите. Тука при задръствания колите правят лента за линейки и полиция, ама тия цепят по нея.

Всички тия ,,любители на адреналина'' са малоумници избиващи комплекса на малката пишка.

Малоумника на пътя си е малоумник независимо какво кара - мотор или кола. Факт е, че последните години все по-малко се спазват правилата за движение по пътищата. Да не говорим, че липсва всякаква толерантност на пътя...

Повече от тия гламари да приемат, ама и да не излизат от там. То такава нагла паплач като тия няма. Минават през тротоари, надуват колкото могат през нощта, навират се навсякъде, все едно всеки им е задължен. Със закон трябва да я забранят тая сган!!!

По закон в България мотоциклет може да се движи с максимално 50км/ч в населено място, 80км/ч извън населено място, 100км/ч по магистрала и 90км/ч по скоростен път. Ако само това се спазва преживяемостта сред мотоциклетистите ще бъде в пъти по-висока.