17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно заслужено! Именно върху тях пада най-голямата тежест в борбата с вируса. Имаше и инициатива за почивки в Банско за лекарите от първа линия. Дано и други курорти се включат в това благородно начинание.

Можеше да получат повече пари, ако "зелената" мафия на Тома Белев не източваше държавата през обществени поръчки за броене на делфини и бели мечки...

Малко са

10 чекмаджета на премиера - не е малко дееа

70 милиона получиха служителите на колекторската фирма, 140 милиона получи Цеко Минев и тн и тн.

Абе тия даже 75 млн лева отидоха за лошите кредити на Пощенска и Общинска банка.

КОЛКО??????????????????????????????????????????????????????

Толкова са социалните помощи на циганите за МЕСЕЦ!!! Да, ЗА МЕСЕЦ!!!! Като добавим и фалшивите ТЕЛК решения .. цифрата скача до небето! и това е МЕСЕЧНО... от ГОДИНИ!!!

да не са чекмеджените парички от едни снимки? Тази сума не е малко,но едва ли ще стигне до когото трябва. По веригата са много вожд,малко индианец.

А какво стана с цял един народ, който принудително беше затворен в домовете си под предлог, че едни тулупи ги интересува за живота и здравето им? А хилядите семейства, които останаха без работа, и без доходи за насъщния защото някои се правиха на богове и решаваха, че работа на тези хора е незначителна и ненужна? Това ще остане като най-срамния период в историята на човечеството. Страх, паника, разединение, игнориране на болните, освен ако не са на финала, за да ги отчетат като бройка?

Виж ся, който е събирал в чекмедженцето, ще си кротка и ще си живее. Другите да се оправят. Мен ме следят с дронове, поръчват ме политици от партиите на опонентите ми, мразят ме, щот' съм ларж. И английски не знам, ама съм ги евал с 200 не ами с 500

Не ми се оплаквай, защото на последните парламентарни избори 50% от вас пак не отидоха да гласуват.

Гласуване е имало, само че е било без смисъл, защото всичко е било платено авансово и резултатите са били известни още преди старта. Но, покрай сухото гори и мокрото.

Цялото правителство и премиерът работиха в окото на звяра, в епицентъра на пандемията, на най-първата линия на доброволчески принцип - съвсем безвъзмездно! Дори от Щаба, за огромната отговорност, която носят, работата под стрес, която се отразява и на здравословното състояние, почти никой не получава достатъчно адекватно възнаграждение за труда си и огромните усилия и старание, които полага. И за тези хора не само нямаше аплодисменти, но дори им се изфабрикуваха компромати! Някои лекари, полицаи и други специалисти трябва да се замислят и да дарят поне една част от тези средства за лечебно заведение, дом за стари хора или държавна институция, като израз на доброволчество и солидарност!

ТЪПАК....ТОВА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА...

Правителството е работило под стрес? Чудесно! Значи вече знаят как живеем всички в тая държава от години.

Това колко чекмеджета Бойкоборисови прави? Да си го представя така, образно

4-5 максимум.