17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“ 20 месеца затвор за Шалтера, който преби и стреля по шофьор край Добрич 37-годишният Илтер Аксанов се е споразумял с прокуратурата” Прокуратурата много обича да се споразумява с престъпници! Би трябвало Гешев да го изправят пред прокуратурата пред хората и да му ударят 100 тояги на голо, белким му увре тъпата лъжлива тиква! Но е безнадежден случай! От този нищо не става, те и затова Мутрата и Катарзиса си го избраха!

Това ми направи впечатление и на мен. Би трябвало първо да се споразумее с потърпевшата страна, а след това и с хора от властта, които май не се вълнуват особено колко престъпници и луди скитат на свобода!

Демокрация,а едно време е имало каменоломни да чукат скалш и енергията им носила полза за обществото като камъни за строеж.

Не разбрах дали си лежи в момента присъдата от 2019?

Браео Гешев ти си гордост за прокуратурата , на що годе почтени хора им скакъпва обвинения, а на въоражени Престъпници споразомения. сигурно ще връщат услуги...

Энаете как става, адвоката се обажда на прокурора, раэбират се, едни пари си сменят собственика и ето ти минималната присъда. Иэненадан съм че иэобщо са го осъдили.

Ти с кой прокурор и адвокат го прави и за какво щяха да те съдят? Ачул си го на пазара "Г. Кирков" и го чете ввъ Фейса. Тъпо е. А тази гад с малката присъда е имал късмет, че другият няма КНО. Щеше да има един престъпник по малко. съдба. "Яките" татуси се репчат на хора без огнестрено оръжие.

Абсолютно вярно е това! Танчето измъкна набързо от ареста Иван Тобиев, който имаше незаконен склад за 2000000 литра гориво - познай как!

20 месеца???? А бе вие чакате да убие ли някой???! Смотана държава

Идиоти! Не можеше ли 10 години и поне 5-6 да излежи. А сега ще е в затвора, колкото пострадалият в болница.

Благодарение на Гешев и Цацаров сме на този хал. Прокуратурата вместо да го осъди, се споразумява с престъпника. Браво на каскета, браво...

Поредното съдебно безобразие

От Гешев какво друго да очакваш?

ми кастрирайте феса

Престъпността явно се толерира в България.

Както е казал поета-разстрел и след разстрела червей.

за това нещо в една америка не му мърдат 10 год.без предсрочно.

Цитирам една друга статия от дир-а в случай,че някой не я е прочел и съм в шах с пешката: 10 години след извършването на престъплението - през 2012 г., Георги Христов бе арестуван в Испания и предаден на българските власти. През 2014 г. обаче присъдата му бе намалена на 14 г. затвор. След това не е ясно колко време е прекарал в затвора и кога е освободен. Никой никъде не знае кога е излезнал от затвора и защо!!!

като се замисля-дали е влизал, че да излиза или само сме си го прибрали в България

само???!!!!

Това не е правосъдие Коментарите са излишни

Това е гешевтура.

Пикам ти на правосъдието. Без коментар.

Питам: Този човек трябва ли да е на свобода? Човек който заплашва баща си с убийство? Според мен 20 м са му много,за добро поведение и още следващото лято ще пребива хора по-пътища и дискотеки.

Човек е желателно да има огнестрелно оръжие и да гърми в такива ситуации. Лошото е че закона не работи и влизаш в затвора

А, точно в такива ситуации стоиш добре - онзи те гони, блъска и стреля по теб. Ти откъде да знаеш, че неговият е газов? Такива като този са неосъзнати самоубийци, иначе нямам обяснение как ще вадиш газов пистолет, като така само даваш пълното основание отсрещният да те гръмне.

Каква споразумение , какви пет лева? Егати и съдебната система. Да извадиш патлак и да стреляш, да пребиеш човек не е ли опит за убийство. Какво са 20 м. , ще лежи 10 м. и за добро поведение ще го пуснат. После очаквайте разкази с /не/очакван край от този Шалтар Малтер. Подигравка е тази присъда. Срам за съдебната система.

той вече я е излежал и сигурно е навън

Освен, че може да отбие половината с добро поведение, може и да работи в затвора като така може да отбие 1/3. Демек - я лежи 6 месеца, я не.

Кога ще ги стигнем германците?

Ей като каза Германия... Много бързо спря да се шуми по оня стрелец от бензиностанцията.

Какво споразумение с тоя дебил? Вие нормани ли сте??

Другата дума за "споразумение" е "сделка". Само дето плащането е под масата.

Дърпайте му шалтера на този!

37-годишният Илтер Аксанов-Шалтера, който преди година стреля с картечен газов пистолет на пътя Добрич-Варна по колата на Пламен Михов, а след това го преби, е сключил споразумение с прокуратурата, което е било одобрено от Районния съд в Добрич. ИНТЕРЕСЕН БИЗНЕС ВЪРТИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ!

Този очевидно е рецидивист и заплашва дори баща си! Като излезе ще направи пак същото само, че този път може да убие!