17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за детето ... жалко за човека ... донякъде доживотен затвор без право на замяна като че ли е по-добре от смъртна присъда. Не за друго - смъртта е бърза - куршум ... и те няма. Сега тоя се гърчи двадесет години в килия 2х2 и не вижда бял ден. Да гние ... ще се радвам ако инструктират другите пандизчии да не го убиват но да го оставят насаме с тях за малко. А този човечец ... има още две деца! Заради тях е трябвало да продължи, не за друго. Живота е най-ценното нещо.

трагедия ..това са изроди. Да почива в мир човека..тъжно и ужасно

Само много извратена държава може да си позволи такива изроди да живеят след престъплението и да се грижим и храним доживот. Пътя е само един: на площада и линч от народа докато мърда и на кучетата.

Като почнем да ги екзекутираме публично такива зверове ще спрем да погребваме нашите деца. На площада и на бесилото

Само след като се самоунищожи цялата милиционерска каста, която и теб, ако поиска, може да изкара педофил.

На тоя изверг няма ли някой да му помогне да се самоубие?! Смъртното наказание не било хуманно! Тъй ли? А в случая не е ли най-подходящото?! Какво общо има този с човешкото и човешките ценности?!

за този изверг смърта е спасение . Нека се събужда всеки ден в клетката , нека страда всяка минута и час и да бъде прокълнат до последния си ден. Тогава ще потъне в забрава а тялото му ще бъде замине по медицинските факултети за благото на науката.

идеята да го убият не е лоша но колко пъти межеш да убиеш изруда ? секуда болка и после край. Нека си седи изолиран в килята , сам в клетката . Нека страда и се мъчи на земята а после каквото дявола иска да прави с него си е тяхна работа

Може но без храна и вода каккто се казва до живот.

Имате грешна представа за българските затвори. Нито някой ще го пречука, нито ще го изнасили, това не е САЩ. Пречукани и изнасилени сме данъкоплатците, защото храним и плащаме подслона на такива изроди.

То пък в САЩ само изнасилвачи по затворите има. Това плюс ли е, минус ли е, не разбрах мисълта ти?

Тръмл ги подгони в САЩ - педофилите сатанисти - и те пращат писма от починали да гласуват за дементното старче в отговор

В Перник има частен нацистки лагер за изтезания,чакайте да убият още някой човек,иначе кучета спасявате!

Защо затвор не знам... Няма ли уранови мини?

Да не дава Господ. Сърцето ми се къса за горките хора. Разбирам го бащата, мир на праха му. На истина не знам как се живее с такава мъка, не му е било лесно.

а разправят, че в затвора тези изроди ги убиват! явно и затворниците ни са мухляри

Ще го убият, ако имат достъп до него. Но нямат. Изолиран е.

Те от полицията са виновни. Конвоират го до съд или затвор и хоп "опит за бягство" и куршум. Сори!

Трагедия. А на Запад рано или късно педофилията ще стане просто вид сексуалност и ще бъде извадена от списъка със заболявания. Не отива на добре този свят....

Косите ми настръхват на какво е заприличала България. Бог да го прости човека. Един познат който загуби детето си просто престана да яде и си отиде от този свят. А ,,политиците,, ни ,,много добре се справят с криминалитета,,. По времето на соца почти не е имало такива неща, а се чудят защо хората имат носталгие по онова време когато се живееше спокойно.

Schilo

Имаше и тогава. Но като цяло получаваха възмездие.

Да му поясня мисълта - бяха незначителни отклонения, като бройка. Нали, иначе ако използваме силата на мисълта си, то и муха да убиеш може да страдаш безкрай. А по онова време имаше обществена сигурност, каквато сега не съществува дори в мислите, на иначе ощетените индивиди.

веднага изпратени полицаи и след 5дни откриват и скоро след това осъждат. Еми да аматогава беше правителството на Иван Йорданов Костов. След това а и преди това с месеци,години нищо не могат да открията,освен ако друг не открие. Беше голям номера с царя, когато подмами хората а им извъртя номер.

Schilo

Правителството на Костов ли е търсил детето и убиеца? Друго е-тогава в МВР имаше дългогодишни служители, имаше и прокурори и съдии с топки.

ти луд ли си,нали тогава точно подмениха поне малко полицейския състав, кадрите в мвр които са от времето на бай Тошо само знаят да се напиват и да гледат мачове.

Бог да го прости детенцето, а човека ... не знам какво му е на човек в такъв случай, нормално е да му притъмнее и да не му се живее. Това е ужас и безумие!

За какво го храним 20 години този изрод? Жив в месомелачката и на кучетата!

Дори и кучетата не биха яли такава мърша.

Аз, за такива доказани случаи на посегателство срещу дете, съм привърженик на смъртното наказание. Публично даже. Че и други изверги да видят и да знаят какво ги чака, ако посегнат на дете.

Проблемът е, че винаги съществува елемент на съмнение в доказването. Еле пък в последно време. Иначе и аз подкрепям.

Чудя се дали има изобщо възмездие за такива изроди, горкото семейство ....

Schilo

Не, всяко наказание е леко. Включително и смъртното!

Schilo

Бог да го прости сиромаха! Ама тоя урод, май заслужава с кремък да го дерат.

а всеки ден изнасилване за него в единичната му килия!

Schilo

Да вземе да му хареса, че затвора да му се.стори пансион

Абе поне го заразете този Илийчо с корона и го вкарайте в някое от инфекциозните отделения. Там все ще се намери някой да го изцери.

Човеко, трябвало е да отидеш при урода на свиждане и да му пръснеш мозъка...

Избрал е да отиде при детето си.

Аз първо бих му видяла сметката, няма да имам какво да губя повече

Какво да се прави дойде педокрацията 90 години и се започва с либерастия толерастия джендърство и прочие соросоидни шитни! ако беше соца на тоя боклук да му бяха пуснали един куршум в тиквата а не като сега да си лежи в затвора и го хрантутят и да го хранят с парите на данъкоплатците!

TT2020

Повярвай, че е получил по-жестокото наказение

И да се тъпче на воля, да стои на топло през зимата за наша сметка ли? Евал съм ти наказанието! Смърт!

Така е. Доживотната, без право на замяна е по-жестока от смъртната. Да се буди всеки ден и да осъзнава, че ще прекара живота си м/у 4 стени. Смъртната е лека и безболезнена, бият им една инжекция и заспиват. Много им пука после.

само дето джендърството е толерирано най-първо от Ленин, а после в СССР и тук след 1944 до 1989 хората в малкото богатски квартали само джендъри,дрогирани и пр. кгб джендъризира и дрогира американското и цялото западно население с цел да са негодни за войници за да победи в студената война-факт.

Епстийн, Клинтън, принц Андрю и всички други подобни от САЩ и Великобритания са точо последователи на Ленин, нали? Едиственото общо между всички, с малки изключения, е че са евреи.

до Да бе еми тези дето ги изброи попринцип са за Християнство,но откакто ссср нали ги кришнаризира и народите там мисят само за дрога от 60-те те се видяха в чудо и за да се запази демокрацията дадоха права на джендъри и сие.

Когато бях дете, началото на 80-те, в селото на баба и дядо хванаха за подобно престъпление съсед. Но никъде не го съобщиха по вестници и телевизии. И преди се случваха такива неща. Но ги знаеха само засегнатите и хората около тях, защото трябваше да се правим, че всичко е цветя и рози.

Жалко е, че не го разбираш, но се правеше просто защото нямаше нужда да се тровят хората с нещо толкова отвратително! Изроди има по цял свят, но важното е да си получават заслуженото. По нашия край или по-точно в Провадия навремето един циганин убил баничар за пари. Цяла Провадийска околия и част Шуменско знаеха за случая и без да е оповестяван и знаеха, че убиеца е бил заловен и после му върнали само обувките, това означавало, че присъдата е изпълнена. Никой не знаеше каква е присъдата, дали е бил екзекутиран, дали е бил пратен да копае уран, това е неясно, но за едно бяха сигурни, дойдат ли обувките, този човек повече никой никога няма да го види.

Съгласен съм. Но това притъпяваше вниманието на хората. Те наистина вярваха, че живеят в безопасен свят и не спазваха елементарни правила за безопасност, съответно поставяха и децата си в такива. Също като с колите, децата вътре подскачаха, според закона можеха да се возят, освен броя пътници и 1 до 14 г. или 2 до седем, не се ползваха колани и т.н. Затова и броят на загиналите беше двойно по-висок. Трябва да се говори за тези престъпления, това намалява грешките и съответно жертвите.

Жалко че не са го Убили боклука в затвора

И този изрод ще го хрантутим цял живот. Заради либералистичните теории на безхаберни, изродени лицемери.

Жалко че не са глобили боклука в затвора

Ах лелеее до кога питам аз този не трябва да живее.

Това говедо защо го храните с парите от моите данъци? Гласувам с две ръце, за подобни уроди, да се върне смъртното наказание!

Всички нормални избягаха, тук останаха предимно уроди. На пръсти се броят вече нормалните в България.

Сърцето ми се къса за милото ангелче и за ужаса, който е изживяло. И бащата го разбирам. Дано сега са заедно и са щастливи. Господ да ги прости и двамата! За такива престъпления срещу деца трябва да има смъртна присъда.

и от затворниците ни нищо не става... в друга държава още през първата година щеше да е пречукан...