17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що постъпват в болниците???

Какво правите в болница?

тва сведение беше почнало много да ми липсва... вечер не мога да заспя, мъчи ме колко ли са заразените и починалите днеска.... ся ша спа спокойно.... а някой знае ли кога ше пускат новия вирус? септември или октомври?

то докторите вече не помнят имената другите болести и затва сичко е само ковид...

С тези клечки и факса и парцали!!!?

Защо изобщо ходят да си правят тия безмислени и фалшиви тестове???? За тия дето пшъх ходят сега да се бодат, няма коментар. Що за идиоти ?

все още ли стоят 80 хиляди активни случая, още ли не сте ги изчистили, че то общо 80 хиляди няма за последните 3 месеца сигурно

Няма ковид 19, нали знаете, защото "слава украине".

Къде се ваксинирахте като тайно затвориха всичките ваксинационни центрове? :)))

Лека полека ще си кажете. Това инфо е отдавна на бял свят. Лошо че нема да има наказани.... Щото набоцканите сами са дали съгласие.

Ти си типичният български толуп. Ходи да плющиш кифтета с боб и лютеница и да симпатизираш на путя!

кои са тея "гении" които ходят да се ваксинират сега?

Той ковидът свърши (само единични бройки), те ходят да се ваксинират. По добре да ходят на психиатър. Да не говорим колко ефективни са ваксините срещу последните щамове. Интересно дали средната възраст на починалите дето приписват на ковида, не е всъщност по-голяма от средната смъртност по принцип в България?

Добре че почна войната и ковида изчезна, че не е актуален. И като махнаха мерките смъртността постепенно спадна с над 1000+ по-малко починали на седмица.

Това е още по-голяма причина да не се вясват е в болница. Ама Вие всички сте против лекарите ама като ви заболи нещо търчите в най-близката болница и вдигате скандал че трябва първо вас с предимство да обслужат.

Точно така, Путин е лош, ваксините са манна небесна....Ти си стадо,брат. И уй с майонеза да ти подадат, и него ще лапнеш....айде бегай за 15-я бустер,че да спинкаш спокойно.

Щом дори се колебаеш за путя и за това дали е крив или прав, то е ясно кой е стадото. Много жалкото е, че доста голяма част от населението са лумпени като теб. Винаги съм се гордял, че съм българин, но от 2020 г. насам, като гледам мнението на опрастачените и русофицираните ми сънародници, първо за Ковида, после за "военната операция" в Украйна ме е СРАМ, че съм българин. И най-накрая си отговорих на въпроса, защо държави като Полша, Чехия, а вече и Румъния са толкова пред нас. И не ни е виновен никой, дори Русия, само зверската простотия която е обхванала този народ, защото и в Полша има руска пропаганда, но колкото по-буден е един народ, толкова по-неефективна е кремълската

А и х*я са майонеза го остави за макя си:)

Както виждате, котилото е същото ... Еврогейски трансджендърно либералистичен проваксърски антиПутинистичен славоУкраински свободноАбортирал русофоб ... Що е то? ... ПУСИФОБ!

Когнитивно променливите?