2-годишно момченце изчезна безследно

Малкият Михаил Чиков живее в Пещера, а търсенето му до момента е безрезултатно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или са го пребили, продали за органи, ся се правят на невинни.

"Кале"-то на батко си... Търсете го след петък...

как ще изчезне безследно 2 год човече, бе? - то да не е заблудена козичка в гората???

ми може да са го изяли наскоро един от етноса удави братовчед си в дунава, това може да са го изяли от съседния кятун

ще направят друго

Обаче си говедо!

Много рано са се сетили да публикуват снимката му тук!

Продали са го, я за осиновяване в чужбина, я за органи, я за кой знае какво, а останалото е за парлама. Ако не беше отвлечено, кучетата щяха да го намерят веднага.

За органи може би е малко рано, защото органите му са доста недоразвити още, но за другото... Кой знае, има и други вероятности с недобър край.

На 2 години му трябва я сърце, я бъбрек или черен дроб - като нищо са го продали

Днес сме 12.09.2018г.?!? Детето изчезнало преди две седмици (на 26.08.2018г.) Е за какво ни съобщавате тази история? Да си пълните страницата? Тая статия е абсолютно безсмислена!

тук съм, в обрасла гориста местност над Пещера и намерих 2 други, но не приличат на това от снимката. По-големички са.....и секат буки.

Още едно доказателство, че този етнос не се грижи за децата си и трябва да му се спрат всякакви помощи, за тях децата са бизнес и източник на доходи.

Търсете го продадено в Гърция

Клатяааааааа си уяяяяя цял ден и манипулирам!!:)))))))))

Не е комплимент бе серсем!:)))))))

и ти ли се загуби? уж си голям мангал, пък загубен.

В Демократична България определен етнос се ползва от по-големи привилегии и не му се търси никаква отговорност и резултатът е на лице! Трябва да има наказания за тези родители, които създават деца, но не се грижат за тях!

Двегодишно дете си играело с негово приятелче в отдалечена местност????аАлооооуууу, каква приятелче бе т.п.а.на.р.и?? Те още с памперс и биба.....ама с приятели се играят.

Не съм ром, но на три години обикалях по цял ден сам с един приятел /малко мургав българин, тогава им викаха български цигани, защото говореха само български/ град с население няколко десетки хиляди, включително улици, паркове, околности, ниви, реки, заводи, фабрики и т.н. , пътувахме с автобуси и то с билети, с пари от върнати шишета, и т.н.

Абе ти на 3 години не мож стигна гишето да върнеш бутилките... Посмали ман... нероме!

Двегодишните не се оставят без надзор дори, когато си дома, камо ли навън. Тея роднини/родители са много безотговорни. Горкото дете.

Не се кахъри много !Родителите му,ще си направят 5 на неговото място !

Мммм,колко вкусно беше...

Продали са го!!! Те така чезнат у горите точно....

Изчезнало друг път! Тъмно-лилавата му рода го е шитнала в Гърция за осиновяване или за части.

Дано да го намерят защото детето не е виновно за произхода си нефелните родители дето пуснали 2 годишно дете да си играе с ''приятелче''...

До всички, които плюят детето и циганите: Вие, драги, каква по-точно заслуга имате за това, че не сте се родили цигани? Ако ми отговорите смислено, ще приема елементарните ви, но за сметка на това злобни, лишени от човещина, коментари...Срам ме е, че съм ви сънародничка...и да, от български произход съм, не че има значение това, а и този факт не ми носи кой знае какъв повод за гордост /осъзнавайки сред какви хищни и настървени хора, като вас, живея/...

от къде? Живуща не в България? Подаряваме ви всички цигани там, където живеете. Никой не плюе детето, то няма вина, че се е родило в семейство скотове.

Напротив, живея и се трудя в БГ. Нямам проблем с циганите. Сигурно и вие, но защото се насажда масова омраза към тях, и вие...хайде със стадото. Със сигурност, проблемите на българите не се коренят върху взаимоотношенията им с циганите, ако изобщо имат такива. И да, за разлика, от вас, НЕ МРАЗЯ...

След като сте толкова състрадателна женица предполагам сте взели у вас подобни подчовеци за отглеждане , а част от месечния догод дарявате на някое бедно ромско семемйство, а събота и неделя ходите и помагате безвъзмездно в махалата им. Нали е модерно сега да сте ролерантни родоотстъпници и лицемери.

Значи Вие по подразбиране приемате, че ако някой е роден циганин то всичките му изцепки и неграмотност са му простени автоматично

със сигурност нямаш допирни точки с хора от малцинствата, или си една от тях, но те е срам да си го признаеш, което е още по-лошо

Веселина К. дали сте чела "Под Игото"? Дядо Вазов много добре описва този етнос. Не са се промени и " грам" за 150 години. В този ред на мисли, се запитай защо хората се страхуват и мразят кърлежите, не всички от тях пренасят болести. Мога да помогна - никой не харесва паразитния начин на живот, и най-вече демонстриран от хора.

Скъпа Веселина К., нека онагледа проблема така, че да е разбираем и за Вас! Ако във Вашата семейна къща живее Ваш роднина, който непрекъснато отмъква всичко едро и дребно до което се докопа (като това което не може да отмъкне го прави на салата), за да го продаде, защото го мързи да учи и работи, каква точно "заслуга" ще имате Вие за това? В същото време съседите Ви нямат такъв "родственик" и техните къщи са подредени, чисти и хората в тях живеят спокойни и щастливи, всички работят и имат принос в поддръжката на общия имот, Вие им завиждате всеки път когато минете покрай къщите им и се чудите на "късмета" им. Кое семейство според Вас ще живее по-спокойно , в кое семейство хората ще са по-заможни и ще отглеждат щастливи деца - вашето или тези на съседите Ви???

Това е цигане на което ние плащаме издръжката. Много е вероятно неговия татко, майка, чичо , брат и т.н. да е извършвал престъпления, най-вече кражби оти без други бедните български пенсионери. Това детенце след още 20год. ще има няколко сина и дъщери,за която издръжка ние ще плащаме докато баща им гепи нещо от някъде. От тази гледна точка всеки да си прецени дали е хубаво да го намерят. Наистина е човек , но и човеци са всички потърпевши от циганските набези. Всъщност има огромно липса на човещина да откраднеш на бедния пенсионер кокошката, да му вземеш последните 2-3 лева или да му откраднеш черешките още от дървото. Пък после всички сме хора а?

Какво точно ви е виновно това 2 годишно дете че изливате заслужено негодование от системата върху него???

Всъщност написал съм всеки сам да си прецени дали трябва да го намерят! От отговора ви разбирам че дълбоко във вас самата вие каквото мислите по въпроса.

Един мангал по-малко

Двегодишно дете и неговото приятелче си играли без надзор в гориста местност? Невероятно! А има страни, в които е забранено дете до 14-годишна възраст да бъде само извън дома си. В такива случаи детето се прибира от полицията и на родителите се налага солена глоба. У нас всичко е възможно, защото сме страната на неограничените възможности. В личния си живот всеки прави каквото си поиска и на никого за нищо не се търси отговорност, особено когато се отнася за дете. А уж децата са най-голямата ни ценност!

A v niakoi strani samo daje i v kashti ne moje da go ostavish ako e pod 14 godini.

Стискам палци детенцето да е добре и да бъде намерено час по-скоро!

Аз пък стискам палци,като го намерят и порасне,да те ограби и защо не изнасили !

Продали са го и сега правят циркове. Едно време милицифайките щяха да ги смажат от бой в някое мазе и щяха да знаят къде е продадено детето до 1 час. Сега... няма никаква надежда. Анархията е тотална.

и сега бият, иначе не си признават

Циганче или българче дано да намерят живо и здраво невинното детенце!

Абе как така изчезва две годишно дете бе. То още неможе да ходи като хората.

тя знае как.

с пълзене се отдалечило на няколко километра в труднодостъпната гориста местност

Дано го намерят живо и здраво. Това е дете, няма значение етнос, религия.

абе, нямат значение етнос и религия сега, ама като пораснат убиват балетисти

Около нас, в търновско го няма. Тръгвам към Габрово да търся.

Малко са го продали май аааа?

Брей, толкова толерантност и гостоприемство на едно място не бях виждал. :)))

Амииии, каквото сме заслужили

Аайййдеее отидоха детЦкитее...

защо не са арестувани родителите?!? кой оставя само дете на 2 годинки... /е сещам се за един етнос, който е безнаказан за всичко/

Не могат...в момента са заети....правят следващото...

Я им проверете фактурите и касовия апарат, да не са го продали и да са забравили.........

Дошло е време да вземат детските помощи и са се сетили за него !

Отиде с/ц(подчертай правилнито)оциала....

Маугли - BG !

Ако можеше всичките му съплеменници да изчезнат безследно, животът в България би бил много по-хубав!!!

Бъде по-толерантни и използвайте правилните думи! Изчезнало е ромче, а не момче!

бхк, както винаги много толерантно е казано, но както винаги не е уточнено 50 милилитра ли е или 100 милилтра...

От 26 ти август сега го обявяват за издирване, е... Не знам какво да кажа

Много хора не си дават сметка, че това дете може да е бъдещия президент на България, или поне бащата или дядото на бъдещия президент.

Абе можеше....поне министър на транспорта....

26.08---12.09.2018 ??? ...20 дни го търсят, сега искат съдействие полицаите...?

Полицията да си го търси. Неграмотни родители и прочие...

изчезнало е ДЕТЕ...

Дете - малкото на човек. До кога ще се дават милиарди за животни? После помиярите гризат децата, оставят ги инвалиди - но на, помиярите имат права, но не и хората. И тук така. Хората плащат с живота, труда и времето си, но помиярите освен да се множат и да ги гризат ...

спокойно бе,айше, ше си направим ново...

..може 2 годишно дете да бъде оставено само да играе с приятелче?

може. както може да продават дъщерите си, за да ги забременят на 11 години и още хиляди такива неща, например да не учиш, да не работиш, да не плащаш за нищо и да не спазваш никакви правила и закони. "културни особености", заради които нормалните хора биха отишли в затвора, но "културно-особените" си живучкат така необезппокоявани...

Техните са го продали... или някой го е прибрал.

2 годишно цингане изчезна ...

Дир, какво точно не ви харесва в думата "мангал", че триете коментари?

това не беше ли отоплителен уред?

циганин е правилния термин

И аз имам права - да ги наричам както искам, харесва ми мангал. Другото ми право е да плащам данъци за да има детски тях.

Тъмно виолетовите родители пак са забравили чавето .

Ай вай жената гладен децата и той...