2/3 от българите тръгват на път веднага след падане на ограниченията

Анкетираните до 50-годишна възраст посочват, че първата им дестинация ще е в България

Обратно в новината

Коментари - 2/3 от българите тръгват на път веднага след падане на ограниченията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Анкетираните до 50-годишна възраст посочват, че първата им дестинация ще е в България" А втората, къде!

Моликанооо сандъци...

щом сте бедни, значи сте прости, мързеливи , и некадърни!

Както сам се убеждаваш по броя на пътуванията и това как харчим - СПВСЕМ НЕ СМЕ БЕДНИ !!! Плачем за пред чужденците , за да ни съжаляват и да си мислят че сме зле , но на практика сме си СУПЕР !!!!

Някой може ли да обясни как 70 процента от тези които ще пътуват , от 63 на сто от населението, т.е. 44 процента от работещите са с доход над 1500 лева, след като за март 2020 средния осигурителен доход за страната е 1021 лв. Тук някой много , ама много лъже. Това са тези написалите поръчковата статия или тези от НОИ - за да дават по-малки пенсии или осигуряващите се , които се осигуряват на по-малки заплати, или всички лъжат - егати държавата. По скоро всичко в статията е измислена лъжа.

Само ти ли Не си разбрал , че в тази държава ВСИЧКО Е ЛЪЖА , ВСЕКИ ЛЪЖЕ , МАЖЕ и КРАДЕ както може ?! Карат по 2-3 коли , обзаведени , облечени , всичко е последен писък на модата , почивки , екскурзии , ресторанти , кафенета , барове , дискотеки и т.н, и т.н. - И ти вярваш , че това се постига с МРЗ - Или си много НАИВЕН , или си меко казано глупав ?!

Не съм нито наивен, нито глупав, просто се бъзикам с всички лъжци в тази Държава. Хуморът е хубаво нещо.

Я! Нали уж бяхте бедни, диванни тулупи?

Що ти да не би да мислиш,че сме богати..Я,излез малко от Софето.

Уж бедни, а пукате постоянно дюнери и пърпороте с таратайки. Как става тази работа?

Смрадлив нещастник ...

ще пътуват по гурбет бе тъпанарче. ти да не си помисли , че ще пътуват да почиват бе?

А това допитване за коя държава се отнася, че не разбрах нещо добре от текста май?

Браво. Смели хора. Достойни наследници на Ботев у Левски.

По Пеню Пенев - само да не го изтрият. Човекът е човек, когато е на път. Мъжът е въж, когато е та път. Жената е жена, когато е на гръб.

Не ти разбрах "та път".

А аз - Мъжът е въж!

Вие сте млади, ще емигрирате, ами ние нещастниците - куци, кьорави и сакати за къде сме...Другата събота на 6 ти е задушница, а пенсиите ще ги дават на 8 ми. Едно ,че едва кретам с тези пари, а сега няма да имам да направя задушница за дядото - трябва т ми поне 30 лава за да купя продукти...ОТКЪДЕ БЕ ХОРАААААА!?!? И мъртвите не можем да си почетем!!!

Госпожо, всички до един сме виновни за ситуацията и страданията. 30 години търпим изроди да се гаврят с нас. Че и по няколко пъти си ги избираме, вместо да ги избесим по ламБите на жълтите павета.

Бачкайте бе, нещастници! Никой не вине крив за мизерията!

Жената е пенсионерка бре, боклук дръглив! Какво да бачка? Смрадлив нещастник ...

Ти какво искаш? Бачкаш цял соц за 100 лв инсега взимаш даже 2х 100, вместо да взимаш реалните ти 20 лв пенсия! Каквонсе оплакваш?

Ей копеле, моли се да не те срещна някъде, света е малък! Само да те светна, че тогава 200 лева са се равнявали на сегашни 2000 като продукти които можеш да си купиш.

след над 100 000 безработни с техните членове на семействата са половин милион души които както се казва изнемогват, огромна част от тях ще хванат чужбината да берат по полетата за да могат да си платят забатачените банки ток , образование на децата си.....и много от тях няма да се върнат , ще изтеглят семействата си децата и ...... а честито на Тиквата за обезлюдяващата държава , той нали това иска прости хора за да ги контролира с по 50 лв на изборите и 2 кебапчета и една тениска

За 2/3 не знам, но като тръгнат самолетите ще има масова емиграциа еснопосочна. Тук е брутална мизерия

Е как може да направите подобна реклама и малоумна агитация още в самото заглавие? Аз съм на 60, ама в лайна няма да плувам. Да ми ядете бетона, мутри прости.

всички сме пътници! активирали са водомери, електромери, топломери и всекакви други мери и комуникации на дистанционно отчитане! постоянно ви следят с мобифони и тракери! така ви го набиха, че ако изкарате още 30 години ще имате голем късмет! събирайте пари за погребения и паметници щото европата нема да се охарчи заради вас! лека ви пръс!

Направо им тури кръс!

Къде да подам сигнал срещу В и К дружеството в Благоевград, които ме заплашват по телефона за неплатената ми сметка от 40 лева, която в момента не мога да платя,защото хотела, където съм сервитьор не работи и аз нямам никакъв доход. Междувременно - каката от Вик вчера вдигнала скандал по телефона на жена ми и я заплашила със съд. Аз не съм закононарушител и съм си честен платец, ама като няма ,откъде да платя, бе хора? Посъветвайте ме къде да се оплача от телефонни терористи.

ВИК дружествата са под шапката на МРРБ. Но като се сетим за Перник надали някой ще обърне внимание.

Не получаваш ли обезщетение от борсата? Жена ти не работи ли? Като гледам интернета можеш да си го платиш, 40 лева за вода не са чак толкова много. Не можеш ли да си намериш друга работа?

Къде са ти спестяванията, боклук смотан?

Преди 24 май имаше проучване, според което 80 % щели да практикуват патриотичен туризъм, новината предизвика подигравки и присмех, но дир са упорити и продължават с анегдотите.

Проучването е дело на собственото на ТИМ "Висше училище по мениджмънт" във Варна и Cardiff Metropolitan University, това "нящо", което е базирано в София и им печата дипломите на конвейр и ги продава на кило - общо пълният им курс на обучение е 3 семестъра, в рамките на една календарна година (това е официално заявено на сайта им). Естествено, основната клиентела, купуваща дипломи от тези жалки подобия на прословутите комунистически рабфакове са гербопитеците.

Та не виждам какви ограничения още чакат да отпаднат, че да тръгнат на път. Просто хората продължават да си работят от вкъщи и затова няма толкова много по улиците.

две трети са мизерстващите в България и едва ли пътуването им е основна цел. виж, чиновниците са друга бира - тях само това ги вълнува - къде да пръскат парите на работещите в реалната икономика.другите - най - много да си отидат до селото да си видят родителите...

И работа като нискоквалифициран работник друго няма. Има още хиляди професии и много хора продължават да работят от дома си, да им плащат заплати и да си плащат данъци.

Ами така е ... селско-стопанския двор процъфтява в тази страна. Не, че няма вирус, ама те отмениха извънредното положение ... той вируса сигурно се е уплашил и се е поскрил. Не, че нямат маски, ама те сега не са задължителни ... те 2-та метра отпреди сега са сигурно 50 сантиметра дистанция. Не, че заразените са около 6 милиона, ама то вече отмина бе ... почти няма заболели тука ... 20-на човека. А .. ама то при него няма да отиде бе ... другите да му мислят, дето не вземат мерки ... Хайде, халал да ви е пътя ... и дано да убиете по-малко хора - било то с катастрофи, или чрез предаване на болестта ... че на много не им стига мозъка, нито съвестта.

тъп трол...кое извънредно положение са отменили. България ще е в извънредно положение докато всички яко измрете. мръсните маски са задълзхителни и така докато се разболлеете от бактериите там или хвнете някои сериозно респираторно заболяване. стой си в къщти с пет слоя маски, тракай със зъжи под юргана

Юруш! Който не го уби "Короната" ще се изтрепа по пътищата от несъобразена скорост ,алкохол и наркотици!

Хапчетата?

Какви ограничения ? Те паднаха с махането на КПП-тата. Още същата сутрин направихме едно пътуване, за да се разтъпчем. Всеки ще си ходи по имотите тази година и мутрите ще останат с пръст в ... устата.

Това е манипулищата обществото статия. Първо, няма да са 2/3 от българите и второ дестинацията им въобще няма да има нищо общо с България! Изчакайте да приключи сезон есен-зима и сами ще се убедите, кой, къде, как и защо! И да питам тук присъстващите във форума, вас специално колко пъти са ви анкетирали до сега, поне веднъж, без значение естеството на анкетата?

Че ти кво очакваш от собственото на ТИМ "Висше училище по мениджмънт" във Варна и Cardiff Metropolitan University, това "нящо", което е базирано в София и им печата дипломите на конвейр и ги продава на кило - общо пълният им курс на обучение е 3 семестъра, в рамките на една календарна година (това е официално заявено на сайта им)?

Относно анкетите мен лично доста пъти все пак имам съсед собственик на агенция.

От началото на демокрацията досега, на мен НЕ СА СЕ ОБАЖДАЛИ НИТО 1 (ЕДИН) ПЪТ!!! За нищо! Явно всичко е нагласистика:(:(:(

Поредната антимозъчна изява на гербопитеците, опитващи се да наложат някаква измислица за реалност. Проучването било в началото на май - алоу, гербопитеците, днес е 28 май и забраните вече паднаха. Нещо не се забелязва особена склонност за туризъм. Щели да пътуват в България - ми да, къде да отидат? На повечето вилите и/или близките са по селата и малките градчета. Нормално е първо там да отидат. И естествено, че мотивът за тях ще е "отдих и релаксация" (на български - отдих и отдих). Отделно - дестинациите на тези дето щели да пътуват. В България - 54, а в чужбина - 28.4 на сто. Общо 82.4 на сто. Останалите 17.6 на сто сигурно ще пътуват до Марс или поне до Луната. Щели да пътуват с автомобилите си. Баси и изненадата, а?! Ми щом пътуват до места в България да не очаквате да ползват скапания ни обществен транспорт?! И след всичко това, гербопитеците правят ГЕНЕРАЛНИЯ ИЗВОД: Българите предпочитат вътрешния туризъм! Това ще оправдае не намаляването на ДДС на 9%, а направо отмяната на ДДС в туризма, хотелиерството и ресторантьорството. А и държавата на гербопитеците ще даде дотации. Безвъзмездни. Щото се грижи за народа, а той предпочита туризма в България! Наградата Дарвин е ваша, гербопитеци!

Пътуват, защото са селяни и родните им места са далеч от наетите за живеене.

Мисирките лъжат със замах. 2/3 тръгват. Тръгването е във вашите лъжливи тикви, журналя тъпи, продажни.

мама и тате дават пенсийте да харчат тея нехранимайковци..... С две деца какви пътувания и морета като сметките за ТОК ВОДА И ПАРНО СА ПО_ГОЛЕМИ ОТ ЗАПЛАТА... А трябва да учат да ядът да се обличат.. А ЖИЛИЩНИЯ БАЛОН????? ЩЕ ЕМИГРИРАТ ЕДИН ДЕН ЯВНО УРОДИ АЛЧНИ!!!!!

ми то останалата една трета са циганскитероми и комунделитенекадърни! те няма къде да идат, щото едните смърдят на пушек, другите на мърша!

Айде, разкопчавайте положението, щото знам един, дето вече МУ е кафа да обикаля с джипката по инспекции! Време е за Фалкона и да плонжира по шиите на евродебилите!

Нали българите бяха ужасно обедняли и оскотяли бе дебил както изхрачи зеления потник......от къде пари да пътуват или само червеняата пасмина е оскотяла?

Ай стига де.......Нали сме бедни, онеправдани.....на последно място в ЕС.....На първо преди 1989г.........нее го разбирам този абсурд.Пре.....на държава от Брюксел....Мутри ни управляват, опозиция де пута мадре....Няма нужда от превод последното.,,Президент" на мястотото си.....Втора употреба коли караме....Едва свързваме 2-тя края......Короната се използвала за диктатура....Ресторантите едва смогват да се адаптират....Икономиката закъсала....Но нашего брата......ЩЕ ПЪТУВА....

интересно, как някои неща започват да се изясняват. Какво стана с фалитите, безработните, гладуващите, изнемогващите, останали без доходи? Имат пари да пътуват, а нямат пари да си поддържат бизнеса, разботниците, да преживяват. Някой лъже сериозно.

Кои неща се изясняват бе? Тия дето имаха пари ,пак имат ,тези дето бяха зле станаха още по зле.. И да Боку набута на свойте хора още пари щото били засегнати..

ми две трети от населението сме си добре! ако вие комунделите, и ромските цигани положите усилия и започнете работа, също ще може да пътувате до някъде, в началото с обществен транспорт де !

Явно комуноидите очакваха да набута на тях-НО ПАСАРАН БГ предатели-за вас само бой,глад и стригане

Да не тръгват!

Бай Ганьо обича да пътува ама подалеч от носа си не вижда...

Абе как не се научихте, че не в пътуването е разковничето, а в прекарването на известно време в релакс на друго по-хубаво и по-добро, по-спокойно ако щете място от зверилника, в който живеят повечето българи. Особено пък софиянците...

АМА ВЕРНО ЛИ?

Мъ чи кък?!