19-годишен сред жертвите на Covid-19 в Пловдив за последните 24 ч.

Пловдивчанин е заразен с различен от Делта вариант, който се наблюдава от СЗО, но не е ясно дали е Мю

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И все пак най накрая да прочетем една правилно написана статия... цитат от текста "За последното денонощие с коронавирус са починали 21 души"... ... много точно написано "С коронавирус" а не "ОТ коронавирус"... браво на човека написал статията, авно знае че оня горе гледа и има топки за да не се дупи за пари...

Хора със спин умират от настинка. Въпроса е - каква е истинската причина? Не се напъвай, че ще прегрееш 5те си мозъчни клетки, аз не искам отговор от тъпаци.

Да прав си , питекантропе. Друго си е да умреш с куршум в главата, а не от куршум в главата.

Ок починало е момчето, лека му пръст... ..направили сте тест и той бил положителен... ...теста положителен хубаво, ама кажете и от какво е починало момчето! .. преди време се наслушахме на придружаващи заболявания като "тежка черепно мозъчна травма"... ама хайде недейте сега да ги спестявате тия работи!

Пържи се новият щам. Ако някой си мисли, че всичко ще приключи с "делта" - жестоко се лъже. Тия няма да пуснат кокала лесно, и ще избият още много хора. Скоро ще започнат да посягат и на деца.

първата стъпка вече е направена с маските! защо никой не обясни за какво децата трябва да се задушават с тия маски като учените вече доказаха, че те имат имунна защита и не могат да се заразят!

Нали медицината е доста напреднала, а се плаши все едно сме в средновековието? По това се разбира,че всичко около вируса е голяма манипулация.

320 на 100 000 значи 32 на 10 000 - далеч под норматива за епидемия у нас ,деистващ от десетилетия,а именно 200 на 10 000. Аз на него му вяррвам, а не на стъкмистики Много починали със съпътващи заболявания и не ваксинирани. Напълно нормално, при много от сериозните заболявания не се допуска ваксинация , нормално е да не са били.

Не е проблема от неадекватно лечение и некачествени евтини лекарства

лекарска небрежност цари в тази болница !

Починал С ковид или починал ОТ ковид. Разликата е мноооооого голяма.

на месеца страха ще става все по-голям, срока им изтича.

Гледаме справка от 3 септември от РЗИ - пловдив и какво да видим в последния абзац, цитирам - В ежедневната справка се посочва броя на починалите с COVID-19, а в общия брой починали се регистрират и тези починали по други причини, но с положителен резултат за COVID-19.