18 области "светят" в тъмночервено на Covid-картата, само Кърджали е в жълто

В София-град и в областите Перник, Монтана и Видин, където са отчетени над 1000 на сто хиляди души население

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То епидемия няма, вие пандемия. Ваща майка продажна

Едва ли. При 110 на 10 000 сме още много далеч от истинска епидемия. Са доколкото разбирам обаче критерият за пландемия е друг. Там се брои над 50 на 10 000. И става пурпурно-цикламо-розово ужасно положението.

С Вашите статистики.

Излязоха данните за общата смъртност през 41-ва седмица на 2021г. 3302-ма българи са починали през тази седмица. Да напомня пак, че в България нормалната смъртност е около 2000 души седмично. Това беше преди 2 седмици. Няма да съм изненадан, ако в момента е двойно по-голяма от нормалното. Един много умен човек /Вечна му памет!/ казваше, че Господ, като иска да накаже някой, първо му взема акъла. За народите напоследък установявам, че май важат същите закономерности, като за индивидите. Българите много сме грешни явно, щом така ни наказва Господ... Почти безобидни... Скоро и в минало време.

е плодотворен резултат от хибридната война водена срещу България.

Е резултат от тъпоумието на идиоти като теб.

При готова работеща система НОЩ. Със усмивката на Кантарджиев, спокойствието на Балтов, авторитета на генерал Мутафчийски. Бойко Борисов беше избрал точните хора, които обясняваха, предупреждаваха, плашеха, когато е необходимо. И винаги вземаха точните мерки. В началото никой нищо не знаеше за пандемията. Но в България бяха най леките мерки със сравнително малко заразени. И дойде другарят Радев и всичко отиде по дяволите. Не вярвате ли? Вижте картата.

поне е в червено!

Червено та, чак отива на черно.

Това го дължим на вас антиваксърите, дето непрестано протестирахте и саботирахте всички мерки и спамехте колко вредни са ваксините. Това е ваша вина, не на някой ваксиниран или правителството, това е ваша вина, сега си носете последтвията без да обвинявате другите.

А преди какви мерки имаше. 5000лв. за не носене на маска, караули на изхода на всеки град. А сега какво? Купуваш си сертификатче и на кафнце в мола

Муньо Миндилов, благодарим ти! За 6 месеца съсипа почти всичко с шайката си некадърници и ти начело! Ток, газ, услуги, храни, Вера Су, туризъм, икономика, образование, здравеопазване, инфраструктурни проекти, ваксинация! Изпуснах ли нещо, предателче? Ганьо ноември пак да те избере, че да доосе.еш всичко!

Проф. Кантарджиев: Бабите и дядовците да се ваксинират, защото през октомври няма да ни дадат внучетата COVID-19 28.06.2021 | 08:27 ч.

https://www.24chasa.bg/novini/article/10326217

От миналата година се знаеше, че този вирус се чувства значително по-комфортно и се разпространява по-бързо при хладно и влажно време. Това време в България настъпва през Октомври. Какво е излъгал Кантарджиев?

Искаме си пак локдауна на Годжи и Боко, искаме си НОЩ , искаме КПП-тата по уличите и да се махнат пейките от парковете...

Искаме да мрем свободни!

Нарисувайти ги зилени и сичкуй ТТ

Хитрец си ти! Вие не ги рисувате и се грижите за здравето на хората, ама българите на никой не са мили, да умират, казваш!

Като светнат в "рядко кафяво", тогава ще е новина.

Да се запасяваме ли с тоалетна хартия ?

Според престъпен договор подписан от български политици самолети на САЩ не са длъжни да искат разрешения за полети на нашата територия. Така безпроблемно ни засипват със зарази, вируси, химикали, алуминиев прах и какво ли още не, за да ни ликвидират, редуцират на 2 - 3 милиона население. Ликвидацията става и чрез храната, която е 100% само ГМО, синтетика. Българските служби умишлено не засичат какво точно ни сипят от въздуха да дишаме и какво точно ни слагат да ядем в храните, защото българските политици отдавна са купени и ги държат за топките с компромати. Българските политици са крадци, разбойници и бандити с милиарди крадени пари пръснати по чужди банки и офшорки. Именно така САЩ ги държат за топките, плашат ги, че ще им бъде блокирано всичко, ако не са послушни кученца - помиярчета.

Луд за връзване си!

спри да се ваксинираш с хероин, шизо

и на такива олигофрени им дават трибуна....

Ваксинирам нежни антиваксърчета по домовете! Удоволствието е гарантирано :)

Доктор Йоткер съм го плющял и като беше неваксиниран.

Значи бих искал да кажа,че поне според мен е,че нямат никакво право не-ваксинираните,или Не-чипираните да се разхождат по улиците и да заразяват другите останали,за това трябва да се пробегне като филма Заразно Зло,да се отделят и токато не се ваксинират да си седят вкъщи и някой да ги наплюдава,дали спазват мерките,и докато не бъдат чипирани както си мислят да си седят вкъщи. И който иска да има работа постоянна,да напуснат работата по Моловете,изключение,ако не е във хранителен магазин,или Аптека. Някъде бях чел,преди години,че след години почти всички Молове ще фалират и ще останат празни,и как за няколко години над 10.000 мола били фалирали,във Америка и други страни,и този Ковид май това цели дами и господа. Който не е чипиран Вкъщи,само колко добре звучи ахаха

Искаш 20% да останете да работите, а 80% да си стоим вкъщи.

Да, разбирам че приемаш за нормално само, когато ваксинирани заразяват останалите?!

Крадев няма ли да спретне някоя веселба на Шипка?

Дддддд

Само да ви попитам законодателно как стоят нещата, а и математически. Какъв процент са 500 уж болни на 100 000 население? Отговорът е 0.5 %. Знаете ли, че според българското законодателство за да има изобщ оо национална епидемия е необходимо да бъдат достигнати епидемични стойности от 250 - 280 болни на 10 000 души население и поне 90% от областите в страната да са обявили епидемия. Т.е. 280 човека от 10 000 = 2.80% А сега да се върнем на въпроса, защо психясвате хората? Реално акоползваме вашия критерий на 100 000 население излиза, че са уж болни под или около 1%. Е кое налага тази изкуствена истерия и облъчване на хората, както и ограничаване на права и свободи на гражданите?

Да те еба у юристо :)

НОЩ: Секс само от 2 метра растояние. После защо няма да се родят хиляди деца, дето забраняват срещите на хора, запознаства и бъдещи семейства и деца. То за 2020г. бе 47% раждаемост от смъртност. За 2021 ще ми е интересно. А да не говорим за ефекта след 20 години и така нататък, в прогресия.

ЛЪЖЕШ... Епидемия се води 15 човека на 100 000 за 7 дена !!!!!!!!!!!!

Когато на 100 000 човека се заразят 100 000 човека или приближващо го, това е краят на вируса. Тогава ще трябва да се празнува. А тях ги е страх от най-естественото нещо. Та даже си го казваха учените, че вирусите са полезни и подържат популации. ;) Човека някога не е знаел, що е то миене на ръце, а вървим към 8 милиарда.

кеф ще ти е да се заселят тука тия що се размножават и правят млрд. хора... т.е. черни, жълти и гаджали.... щото европейците не се множат така.

Няма нищо по естетсвено от това да те изяде мечка. Не виждам, защо се опитваш да го избегнеш...

За обявяване на епидемия от грип са необходими 1000-2000 на 100 000.

Аз съм антивакс и имам една мозъчна клетка.

Имаш две :)

Първичният мозък е корема. Неща като медузите нямат друг мозък.

Колкото повече ваксинирани толкова повече заразени.

Да благодарим на Мунчо подобаващо!

Тема за размисъл- Защо примерно Германия дава числото на заболелите на база 7 (седем) дни, а тука е на база 14 (четринайсет) дни??? И колко е примерно 516 заболели за 7 дни в община Розенхайм ако се сметне за 14 дни???? 1032 дни??? Много по-стряскащо? Ама как така нали там са 70+ % инжектираните? Нали тука сме аборигените и заболелите са толкова много щот нещем да се ботцкаме? Нищо подобно! Всичко е ала бала! А който иска да се боде!

Смята се средно аритметичното за 7 и за 14 дни, а не 7 х 2!

Я пак провери как се смята! И моля без квалификации! бонус ви давам инфо: 1/3 от приетите в болница официални данни са инжектирани. Инжектираните да се молят да им се размине,аз друго невиждам!

За приетите в болница ваксинирани защо някой трябва да вярва на останалите ти лъжи? 86% от приетите в болница са неваксинирани. 95% от починалите са неваксинирани.

♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея --------------------------------------- и кой сатрап казваше на Шипка, че "Няма страшно това е едно сезонно грипче"? и кой сатрап уволни ген. Мутафчийски и професор Кантарджиев заедно с целия щаб за борба с пандемията? и кой сатрап назначи на тяхно място антиваксърските вампири да управляват здравеопазването? КОЙ ? кой безроден сатрап допусна да умрат от "сезонното грипче" повече българи, отколкото са жертвите им през Втората Световна Война? КОЙ ? . МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС . ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? . За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова. . За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава. И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец. . За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони. ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат. Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB. ВСЕКИ. . никаква подкрепа за чалгарската седенка. чупката . НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ . . Θεά Ῥέα . Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ . с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус . ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА . ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН . .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... . =========================================== . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО . Хубав ден, Приятели миряни ! . ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ . https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY . аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Нали уж ваксинацията щяла да намали заболеваемостта колко там над два милиона ваксини са сложили , а става по-зле и от миналата година... Много странно

sawo

при 20% ваксинирани нищо няма да стане по-добре. Ако бяха 60-80% ваксинирани и то преди пика, можеше и да стане нещо.

Не са 20%, тези 20% ги смятат на 6.9млн. население, сега сме около 5.7млн. От тези 5.7 млн поне 1млн са извън България и като извадиш 1млн деца до 18години остават 3.7млн. Тоест имаме около 35-40% ваксинирани пълнолетни в страната. Тези ваксинирани също пълнят болниците, така че зеления сертификат няма да ограничи заболеваемостта. Това е като с вестник да се пазиш от дъжд. Трябва затваряне иначе ще става нещо, което не сме виждали до сега.

В Сингапур са 80% и са с нов локдаун и мерки, както и имаха последните дни над 10% починали от всички общо за целия период на съществуване на ковид-19. Във Великобритания са 80% над 12 години и имат 40-50 хиляди нови случая на ден и починалите им почти всеки ден са над 100, понякога над 200.

В Африка спадат случаите, като не са "ваксинирани", а в Европе се увеличават, като се "ваксинирани.

Там където има най-ниски нива на ваксинация, там има и най-малко от заразата. Така е и в Израел, примерно. Само, че в обратен аспект...

Патката

Ъъъъъ, заболеваемост, или откриваемост? Щото да набедиш здрав човек за болен, на базата на някакъв тест и да го заключиш, а междувременно кихащи и кашлящи ваксинирани да заразяват наред... Нещо сбъркано има в цялата история.

Най ниско ниво там където се носят т.н. бурки! Относително изключение -Плевен.

Кърджали не се дава.

Кърджали не се тества, щото там е така