18-годишна помете с автомобил група деца, моторист загина при сблъсък с автомобил

Две деца са в тежко състояние в болница. Втора катастрофа с моторист в региона, шофьорът също е в лечебно заведение, два леки автомобила се забиха в ограда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в хасково има много чалгари

е от околните села: "... "Форд"-ът е излязла...". - 'Къв да бъде швепса? - Няма смисъл...

Внимавайте бе хора, Половин България се изтрепа с тия коли и мотори в последните 25 години... Като се качат в МПС някои хора и имам чувството, че и малкото им налични мозъчни клетки се изключват...

последните 25г. викаш? я да видим! имам книжка от 1987г! 1987г. жертвите от птп бяха 1153 души! рекорда е 1990г. - 1567 загинали!!! за 2020 са под 700 !!

Просто щото колите са вече по-сигурни бе умник (па макар и стари западни таралясници!). Имат еърбеци, не са ония лади и москвичи дето като се праснеш и си на място! А не щото пътищата са станали по-сигурни и шофьорите по умни!

Като че ли едно време, преди 15г нямаше толкова много катастрофи. Май със сегащните по-мощни коли народа здраво почна да натиска педала на газта.

Моторите вдигат адски шум, пушат, а никой не ги спира. Старите коли също. За какво са ни всичките крадливи контролни органи.

Трепеме се като нямаме акъл в главата си!

вероятно е педофил. По друг начин поведението му не може да бъде обяснено!

А кифлата какво прави зад волана след като няма книжка?

В Германия ако хванат шумотерорист да вдига шум повече от 90 децибела му конфискуват мотора веднага.

глобата е до 90 евра и зависи от данните в талона. БМВ ми е с 93 dB

Това тук е единствения човек, който има и БМВ и мозък.

За тези от Хасковско има една дума-каунь.

Те в село сладун се братчеди и цялата рода пострадала в катастрофата

И нека сега някой да обясни на нас обикновените граждани как точно “масираните проверки на КАТ за превишена скорост “ предотвратяват стотиците подобни катастрофи ? Предизвикани от : неправоспособни, дрогирани, пияни и разсеяни !?! Защо със скоростта пълним бюджета , а жертвите на пътя са от съвсем друго естество ! Защо така ? Моля някой “компетентен” и отговорен фактор да обясни ?!?

Защото на никого не му дреме...защо лятото в градовете не може да се спи от арогантно и показно форсиране на мотори и коли? Защо когато убиеш някого на пътя ти се отнема книжката за 2-3 години? Защо няма наказание отнемане на СУМПС доживот? Защото тези, от които зависи да създават правила (парламент) и тези които следят да се спазват тези правила (правителство) и тези които трбва да налагат наказания по тези правила (съдебна система) ГРАМ не им пука нито за тебе нито за мене, а единствено дали този месец ще са по на кяр от предишния. Отговорите на всичките тези въпроси са и причината много хора, включително и аз не само да напусна тази държава, а и да нямам желание да се връщам.

То па на милия гражданин много му пука за закони, правила и морални ценности. Все някой друг ви е виновен.

Гражданина трябва да знае, че ако направи нещо санкциите са тежки и най-важното НЕИЗБЕЖНИ. Затова всичките цървули като отидете в чужбината сте като кученца, защото половината заплата отиде в глоби, а като се приберете на село (България) сте много голям ербап и нестита че ербап ами и философи, а там не можеш да гъкнеш- за това става въпрос. Затова там загинали ма пътя на 1 милион души са 10, а тука в най-добрия случай 100, мнгоо често и повече

Ее*ем ти и неандерталците

Господ Исус Христос е милостив!

Тия мотористи колкото повече измират, толкова повече стават...поне да имаше кяр като се лепят като мухи за броните на хората

Мотористът едва ли е карал с 50-60 км., колкото е ограничението на това кръстовище. Дано да е подписал декларация за органите.

джими ще изгори, побългарили са го и него

Нека има органи но не детски.

че отмина времето когато е могло да се карат мотори . А това време е било когато по света е имало много по малко коли и моторите са били много по бавни. Сега и колите и моторите са много мощни и бързи и почти винаги мотористите губят битката.

По принцип си прав, но ми кажи при среща между ТИР и автомобил кой почти винаги печели? Резултата е същия!!!

сега шофьорката да я пратят да бърше гъзовете на пострадалите в ортопедията за назидание .

Днешните млади хора са оставени на самотек, главите са им пълни с нарцисизъм, хедонизъм и суета. Нормални процеси. Обществото и вързрастните носят отговорността да ги научат къде са границите на поведение. За голяма изненада възрастните по тези ширини рядко са пораснали индивиди. В повечето случай главите им са пълни с клюка, суеверия и мания за величие. Единственото нещо, което стряска младите сериозно е действаща съдебна система. Но и това няма как да стане при положение, че съдиите са ДС наследници, които милеят за далаверката над закона.

Ей го на - връчиха мандата на БСП и хората започнаха да се изтребват по пътищата от отчаяние. И при ГЕРБ са ставали такива работи ама чак по толкова на 1 ден...

В Германия ако хванат моторист да вдига шум повече от 90 децибела му конфискуват мотора веднага. А у нас кога ще стане така?

В документа са ми записани 95 dB. С оригинално гърне съм, иначе забрави да мина на преглед.

Докато шофьорските книжки се раздават като подарък ..... Днешните млади шофьори нямат ни най-малка представа що е то отговорност зад волана /почти без изключение/

Форд"-ът е излязла от разклона за Крепост, отнел е предимството на мотора и - а че моторът е хвърчал със 150 за какво предимство в този случай говорим? На разклон ограничението е 60 и ви гарантирам, че ако беше спазено, моторът щеше да спре при нужда.

Англичанина не е много запознат със законите тук. В Англия точно така се учат децата от 16г. Карат с придужител и когато са готови, се явяват на практически изпит и чак тогава взимат книжка.

изтрепахте се бе ей

Преди година точно по същия начин един моторист щеше да се блъсне в колата ми. На дълъг прав път в града, ограничение 50км. нямаше жива душа на пътя. Излизам си спокойно от една отбивка и след малко гледам зад мен един мотор се насмел с над 100км. и ми свири с клаксона с цялата си наглост че съм му взел предимството. Уникален идиот. Нямам нищо против тях, даже имам приятели които карат мотори, но ако караш в града със 150км. не се сърди на другите.

Стопли се времето и аз имах подобна ситуация. Чакам в секция за ляв завой на бул.Т.Александров в София, светва зелено, гледам в огледалото -100 м. назад няма никой. Влизам в кръстовището, гледам отново - няма никой, завивам леко и един зелен метеор профуча със 100+ км/ч. Не му дреме от камери и коли. Станал съм разноглед от взиране по огледалата, защото пазя идиотите с тротинетки и мотори, които карат на слалом между колите. Отново казвам - очевидно високоскоростните мотори и "бегачки" са прекалено лесно достъпни за пишлегарите. Ако искаш адреналин - това трябва да е скъпо удоволствие, или да караш на писта. Всеки с 5000 лв. може да купи 25 годишен барутник 200 КС, слага газ, гуми трета употреба и се прави на рейсър. За такива застраховките трябва да започват от 1500 лв. при инцидент - да се удвояват и утрояват.

Щрихи от живота в гетото.... Идиотите нямат спирачки...

Крайно време е да се направи реформа в застрахователната система. Ако си под 25 години и караш мотор, който конструктивно може да вдигне повече от 100 км/ч - веднага за теб застраховката да е 1500 лв. Ако имаш инцидент - 3000 лв. Същото да важи и ако караш автомобил над 150 кс, и да се добавя коефициент "коли със задно предаване" и "тунинг".

Четирима малограмотни и високоскоростни не харесват твоят пост.

Поне да бяхте прочели статията да разберете, че при всички инциденти са виновни тези в бракмите. Единствено 44-годишният моторист сам се е съсипал. По-скоро звучи като да му е прилошало. Но, нито се е утрепал, нито е ударил друг, за разлика от бракмаджиите. Но, Ганьо като излиза от септичната яма, до ушите омазан в лайна, подигравателно сочи другите, че им се и присмива ...

Както сам каза сульо, все някой друг ни е виновен.

Тая мантра с конските сили, как не ви омръзна? Нищо общо няма мощността с малоумните изпълнения! Аз карам 410 коня кола, няма как да ме видиш със 150 при ограничение 50. За последните 15 години са ме спирали не повече от 5 пъти, имам един едиствен акт, за неправилно паркиране. А съм обиколил цяла Европа с колата.

Ти си уникат, батка! За съжаление другите 99.9 % яхнали много коне не са като теб

Аз нямам коне за това го карам на momentum и saudi drift. Като улекотиш купето и паднеш към 3те златни цифри под 999кг нещата доволно се получават.

По принцип е така из цяла Европа...но не и в Тулупландия....щом има толкова катастрофи и загинали в БГ...защото великите политци не вдигнаха граница за получаване на книжка на 21г....караш пиян получаваш 1г. ефективна....убиваш човек на пътя защото си пиян 15г. минимум... В UK вече ако караш пиян и убиеш 2-3 човека може да получиш доживотна...а качи се пиян да е...ва твойта да гниеш минимум 15г. в затвора.

Това е като някакво проклятие. Дойде ли Великден и все нещо гадно става. А е най-хубавият празник.

Стига с тези мотористи. Да започнат да карат нормално, спазвайки правилата и няма да умират. Такъв уби мой познат преди две години. Просто се вряза в колата му, която чакаше на светофар. Що не ревахте тогава за мъртвия? А, да забравих, в тази мъртва територия България всички са фенове на лошите. Гледам и в парламента е така, а после мрънкаме, че живеем зле.

Моторжия бесен....

И сега какво? Условна присъда!

Напоследък освен мотоциклети, по пътищата все по-често се срещат и АТВ-та.И там има едни комплексарчета...Да ги пази Бог и нас да пази от срещи с тях.

С колко се е движил моториста? С 60 колкото е ограничението или със 160? Време е донорите, да се научат да спазват правилата за движение!

Жалко за мотора! Не е лош!

Абсурдистан в действие .

Англичанин?!? учи?!? деца?!? да шофират! Да не е инструктор, бил ли е в автомобила - май-май не! Защо този човек не учи деца на албиона как да карат автомобил? Колко време ше мине докато му лепнат свирепа глоба и съдилища. Идват тук и си правят каквото искат. Дано да се оправят децата, но ...

Говорих с него по телефона и ми каза че се опитал да инсталира Wreckfest и Need For Speed ама компа му бил много бавен и nvidiata много стара затова директно на live lessons с мерджана по бързо да се научи момата

Време е да се мисли в посока на пълна забрана за движение на пистови мотоциклети по пътната мрежа.

goose

За да можете да си правите нарушенията и отнеманията на предимство по-спокойно ли?

Ако моторът се е движел с 100-120,130, и повече не е отнемане на предимство. Никой не може да прецени, че намиращият се на 200-300 м. се движи с голяма скорост и ще дойде за секунди. Ограничението е 60 км обикновено при преминаване по главен път пресичащ път без предимство. 200 м разстояние е достатъчно да и злезеш от път без предимство. Много рядко е виновен излизащият от път без предимство, независимо че почти винаги го изкарват виновен. По-голяма вина има Караиванов оо пътя с предимство, ако не спазва ограничението от 60 км.

Не!За да не ви гледаме как самойзбивайки комплекси се самоизбивате.Затова.

ми тя колата е виновна бе ахмак

...да се мисли в посока доживотен затвор за нарушителите убйци на пътя. Минимум 20 години. МИНИМУМ!

Ясно ли е кой е убиецът. Дали не се намира и един самоубиец-дебил, а.

Защо ДИР-а винаги дава заключение кой на кого е отнел предимството? Може да е така, а може и моториста да е карал бързо и да е излезнал от нищото. Едва ли автора има пари да отиде на място да пита.

Моторите все още не летят, за да идват от нищото.

Не летят, но се опитват. Вчера имаше цели банди от мотористи, които караха с висока скорост по Искърското дефиле - тесен път с много завои. Често навлизаха в насрещното движение на завой, за да могат да го направят с висока скорост. Рано или късно от завоя срещу тях ще се появи кола или нещо по-голямо...

Ако влезеш в насрещната лента преди завой, трябва да НАМАЛИШ скоростта, защото увеличаваш прекомерно ъгъла на завоя. Умереното отваряне на завоя е правилният начин на завиване на двуколесни. Ключовата дума е "умерено". В насрещната лента се навлиза при два вида неправилно завиване: 1) недостатъчно отваряне – тогава се влиза в насрещната лента малко след самия завой; 2) прекалено отваряне – тогава се навлиза в насрещната лента преди самия завой. И двата начина са неоптимални и опасни. Апропо, мнозина автомобилисти секат левите завои по вити пътища, с което създават сериозна опасност за други участници в движението – поради по-малия радиус на десния завой, двуколесните са практически задължени да се движат близо до осевата линия.

"Увеличаваш" да се чете "намаляваш" :)

Аха. Наглите донори НИКОГА не нарушават ПД и НИКОГА не се провират между колите на кръстовищата :))

За местен казаха, че не той, а бащата на починалия бебе му е отнел предимството

За Местан казаха, че не той, а бащата на починалото бебе му е отнел предимството?

Лошата образователна система води до необразовани, ниско интелигентни деца, които като гледат два американски филма и си мисклят че са безсмъртни.

Ако гледат някой руски кво ще стане? Фатмак!

Защо Бог ни наказва и на най-светлите празници винаги стават най-страшни трагедии?

Бог не ни наказва. Тя глупостта по хората ходи и няма нищо общо с Бог.

При 80% дебили това е резултата.

Англичанина дали у опъвал кифлата?

Теб така ли те учиха да караш?

село сладун предимно цигани, десетина български баби пенсионерки и пет- шест англичанина за цвят! общо 127 души!

ДИР-а,и ром няма да направи такъв гаф като вашето(Форд-а излязла от.........)

На разклон ограничението е 50-60 км/ч

50 е и има знак при село Крепост. Но отбивката е някакво недоразумение на плановика. Да прекъснеш мантинелата на 4 лентов магистрален път е подсъдно. Явно са спестили някой лев.

не е магистрала, 2 ленти +аварийна объркват. Е 85 е

Добре се е научила да шофира ! Нека да продължават инструкторите да протестират срещу новият закон за движение по пътщата !

Да я опнат анално тая некадърната шоферка

Селендурите се изпотрепаха с МПС-та по прованса, но това щом си е за там само е без значение за останалите. От значение е само когато такъв селендур дойде в София. Тогава требва човек да внимава как кара, та той да утрепе селендура пръв, преди той да е утрепал него.

Ти до кой клас в училище се докопа? Май някъде към втори клас вече са те изгонили, нали? А и от диалекта ти личи, че си от циганската махала на Ихтиман...

Чували ли сте думата "ирония" ?