18-годишен шофьор прегази пенсионер на тротоара в Монтана

При изпреварване тийнейджърът загубил управление на автомобила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BG auto SAD-traditions! Every day Mounrn VIP BG-drivers kill each others............

Хлапе, айде сега една годинка да полежиш, че да ти дойде акъла в главата! Не ти си за трепане, родителите ти са, ама хайде, това е друга тема! И аз съм бил на твоята възраст, и аз съм правил лудории, но не и по натоварени пътища с пешеходци разхождащи се наоколо. Е, сега ... накелеши ли се? Или до следващият път, в който ще те стържат от някое дърво?

Сега ще стане булка във Враца,оправдания,извинения...няма значение има мъртав човек.Наказание,кръвнина и затвор за келеша.

Бай мангал откъде има Ауди? Бай Мангал се перчи с аудита, беемвета и мердседеси с просташкия си манталитет на ненаказуемост! СТИГА !!! Умират хора!!!

Момчето не е ''бай мангал''

те колите ей тъй си се завъртат от самосебеси както си се движат с 30 км.ч.

Млади гъзарчета убиват на пътя. Те са най-тежките нарушители. И няма кой да ги спре!!! Статистиката е жестока: млади пишлемета и млади мутреси са причинители на над 2/3 от произшествията на пътя.

Има кой ... или поне на 80%. В България погледнато реално застраховката на автомобила не е толкова висока. Как е в белите държави - ако си млад шофьор, нямаш бонус и започваш от, да речем 140% застраховка. Но застраховката, дори и 140% за едно рено туинго 50 коня ти е 500 евро и ти върви застрахователен стаж. Ако нямаш нарушения след три-четири години за туингото ще плащаш 300 евро застраховка. А ако отначало си вземеш стар издухан ауди барутник с 250 коня под капака ще те сурвакат с 1500 евро застраховка. За това и масово младите шофьори на запад карат туингота, поло-та и подобни автомобили до 60 коня. Шанса да се правят на гъзета е по-малък. Разбира се, има едни 20% на които мама и тати им позволяват, но като цяло едни 80% потенциални нарушители се елиминират и съответно жертвите са по-малко!

Да влезеш в насрещното, да се удариш в някой от насрещното разбирам, ама на тротоара, че и да убиеш човек, трябва да си или тъп и прост или мангал...

най-вероятно е "тъмнозелен"

Може би и трите едновременно.

Слаби шофьори. Не може да кара. Я да му бях аз инструктор. Щеше да кара едновременно бързо, едновременно нямаше да има актове. Сега ще му напишат акт.

тоя е готов за убо

А тоя пенсионер какво е търсил на тротоара, бе?! Той не знае ли, чее ... хм ...

Младеж на 18 години, който шофирал "Ауди", е прегазил възрастен мъж в центъра на града към 11.00 часа днес, съобщиха от ОД на МВР в Монтана. Нещо не разбрах на 18 г. има книжка и кола - вЪПРОС : 1. кАК СЕ КАЗВА 2. Чия е колата 3. Ако е негова от къде са парите 4. Кой даде на луд картечница и му каза ти си сине

Още един, ВЪПРОС: 5. Какъв е етноса ? Или щом етноса не се споменава, значи етоса е ясен, но не е политкоректно да се уточнява.

отговор:!Казва се Стилиян,2.колата е лично негова,3:сам си изкарал парите за нея,5.Блгарин

Да му пожелаем дъъъъълъг и щастлив до 87 живот....

Разгледах снимките, тук нямаме класическо изпреварване, защото имаме многоредово движение (в случая двуредово). Най вероятно виновния водач е натиснал педала яко, за да "хване" зеления светофар и е изтървал контрола над колата. Не знам колко е ограничението там, но много вероятно е да е карал с доста превишена скорост.

E, колко да е ограничението в населено място?! Като във всяко населено място, що за въпрос?!

В населено място колко да е....май 40 км,но да се качиш през този висок бордюр,да скъсаш пожарен кран,да отнесеш 1/2 от дървото и да убиеш човек на тротоара .....според мен е карал не по малко с 70-80 км .

Класическа дивашка необуздоност в генетично повредения Вулгаристан. Всеки ден, всеки час, на всеки километър. Който не е съгласен с истината, да цъкне един минус.

3000 000 000 000 маляк.

При демокрациите изродчетата се множат, обусловено е от неспазване на природни закони.Ако не се сещате кои, си е за ваша сметка. Сигурно ви е правило впечатление какви изродски физиономии имат масата народ живеещи в т.нар стари демокрации. Ако видите някоя симпатична физиономия, повече от сигурно е, че има скорошна имигрантска жилка, неповлияна от "ценностите" И не става дума само за изродяване във физически смисъл, отклоненията в психическия такъв са даже още по-разпространени. Нека някой да ми каже само ЕДИН български автор на психарски романи от началото на литературата по нашите земи до края на 80-те години. А на запад са явление още от 19-ти век, че и по рано.Печалното е, че има и пазар за ткачените им творби, което означава, че читателите им са толкова сбъркани.

Няма да помогнат нито по-високите глоби, нито повечето часове кормуване. Ще помогне /при ниско челите и ниско образовани индивиди е съмнително, но при повечето шофьори може и да помогне/ тренажор, който поставя кандидат-шофьора във виртуална стресова ситуация на предизвикана катастрофа. С целия смразяващ звук на смачкани ламарини, на пръскащи се стъкла, на ужасените викове на пострадалите, та даже и с лееща се кръв. Знам, че веднага някои ще подскочат - това е прекалено и може би незаконно. Но само преживеният ужас от истинската катастрофа може наистина да стресне неразумните и незаслужено самоуверени шофьори и да ги накара да се замислят как шофират. А аз бих прибавила и задължителното гледане на филми с възстановяващи се след катастрофи хора - колко страдания им струва, колко дълго време трябва, за да се възстановят поне отчасти, колко много средства също така са необходими за лечения и рехабилитации и т.н. Много хора, особено младежи, смятат, че смъртта и болестите не се отнасят до тях. Фатална грешка!

Не много отдавна една новоназначена Калинка се бе заканила да "подгони" пенсионерите водачи на МПС !?! Къде се дяна тази нещастница ?

Ми, издигнаха я. Сеги е менистър на Социалните "грижи".

Ми то е ясно! Тати ще плати, мама ще бутне и накрая пенсионерът ще излезе виновен, че е бил жив! Това е ралността днес!

В кауша, до пенсия !

В центъра на град НЕ се правят изпреварващи маневри. В център се кара умерено и с внимание, защото концентрацията на пешеходци е голяма.

Бял шум да се замаже прегазването на детето от милюционира на НСО.

Червените дърти 87 г. мръсници вместо да мрат, унищожават бъдещето на младежите на България. Дъртия безполезен паразит вместо да смуче пенсия която не заслужава, отдавна трябваше да е напълнил трапа.

Млъквай бе!Утре ти ще си на негово място!

Не утре, още днес ако може.

Теб бих те утрепал на пешеходна пътека и ще те лежа!

и изрода Ото !

Ашколсун евалла Ердоган е голям пич. Супер ще е ако се запишат само туркини. Да го учат и да идват в Люлин при мен на практика. Мене по възродителния процес ме командироваха на границата. Там колко туркини опънах в храстите, те са много дащни. Хич не си сваляха шалварите,щото имаха дупка по средата, Правят го за кеф а пък мустакатите булгаристански вешици се ръгаха само за софийско жителсво. Единствения недостатак от моята командировка беше че лепнах сифилис и гонорея, и за съжаление като се върнах ги лепнах на жената. Ама успях да я изманипулирам и да я убедя, че тя ми ги е лепнала. Дори ми каза с кого се е клецала докато бях в командировка. Аз утидох да му избия канчето на онзи и след това го опънах и него. Явно много му хареса защото после всяка събота в 3 часа след обед идваше в къщи у Люлин да го опъвам докато мастията ми беше при маика си в Перник. И така до идването на демокрацията, след това се загуби а аз чух че си е намерил гаже друг тапкач депутат, комуноиден боклук.

18 годишен с Ауди, в петък 13-ти - просто е търсел къде ще го срещне Дявола! Е, срещнал го е, за съжаление- и възрастния с него!

Туй у то живота в БГ. Братя, няма надежда.

Да не би от НОИ и МФ да са обявили награди за неутрализиран пенсионер?

Не е възможно да се поднесеш, да се качиш на тротоара, да сринеш пожарен кран и да оставиш на място човек. Имам предвид не е възможно да стане това последователно, а иначе с ограничение 50 км и слаба реакция на водача всички тия неща са възможни но по отделно всяко едно. Карал е пича с поне 80 км/ч.

има опция за това колега, има места с бордюр на нивото на асфалта за инвалидни колички. Отгоре на това пожарникарските кранове стават много крехки с времето. Метални са и изгниват точно в основата. Виждал съм как на паркинга жена с 5-10км/ч го прегъна. За плъзгането се загледай когато има лед какво е положението преди пешеходна пътека и легнал полицай. Всеки натиска спирачка тогава и е възможно най-гладкия лед, само вериги и гуми със шипове имат значение в това положение. Като цяло не е невъзможно, НО е малко съмнително всичко да е станало на едно място.

Точно там няма такова място,бордюра е достатъчно висок (вижда се дори и на снимката)

Ти си оптимист, бре пич.

Да не се дават книжки на 18 годишните. По рано от 26 да нямат право на управление.

По света дават книжки на 16 годишни. Възрастта не е причина. Културата е!

И генетичното наследство!!! Културата е вид дресиране, ама гена(особено интелекта) трудно, много трудно се култивира и отнема поколения! Доказателството - някои от съвременните ни политици!

На това малоумно племе трябва и улиците и пътищата да са с мантинела, вместо осева линия.

Ама и от към тротоаро, ве.

айде сега младият келеш да бъде вкаран по бързата процедура в Софийския затвор, къде пандизчиите ще се зарадват на млада булка като него. Затвор трябва да има и за мама и за тати, които са дали колата и ключовете на синчето-убиец

В случая друг е трябвало да бъде жертвата.

Тези ,18-годишните са тайни агенти на НОИ, ....така да знаете!?.

Към терминал 2

ама и там вече не е за бегане

Щом на 18 г. кара АУДИ е НАШЕ МОМЧЕ и е НЕВИННО ....А този старец ЗАЩО се е разхождал по тротоара?

Да си е седял у дома,бе!

УТОЧНИ КОЙ от двамата-?

Щото ако беше ти нямаше да пишеш това.

Какъв е пробелнът тука?

"Той е имал шофьорска книжка от 6 месеца." Нещо да Ви притеснява в това изречение? Не? Слабо познавате родния си език, а сте редактор в медия....

По-полезно би било да проверявате писмени работи по български език в училище, вместо тук да се заяждате.

Какъв е проблемът тук?

Имал? Има? Минало време, сегашно време?

Масово авторите и редакторите не познават употребата на глаголните времена и наклонения в българския език. Тук включвам и онези, които са завършили журналистика и работят в разни институции. Тези глаголни времена и наклонения не се учат в университета, те се учат най-напред в първите няколко години от по-възрастните и най-вече от майките, които им разказват или четат приказки. Когато децата се научат да четат на 4-5 години, след това ролята на родителите играят прочетените книги.

Изключително точен коментар! Това времената и възвратната форма на глаголите са турлю гювеч при нея! От написаното си правя извода, че може би чалева, е нямала майка и "прочетените" от нея книги са или комикси или XXL!

На 87 години да те убие 18 годишен сопол! За работа сигурно е бързал

Е, па този ,,кому го е дървил,, чак до 87 годин?

Кой от двамата е бързал за работа?

Да доживееш до 87 години и да те прегази някакъв пикльо!

Народ се е събрал, сигурно ще бесят виновника !

Това са днешните Шофьори , с купена книжка , мръсна газ и като мен няма втори ! Глоба , затвор и без книжка ,повторен курс на обучение , под погледа на КАТ ! Като мен 6 месеца Убочение във Видинската школа за военни шофиьори и 1,6 години в казармата шофиране

Улицата където е станал инцидента е тясна и много натоварена - това е изключително опасно място. Има шофьори, които паркират на улицата и пречат на движението, има и други, които изпреварват в насрещното. Луди хора, така е като КАТ-Монтана не си върши работа.

Това не е оправдание.

точно пък тази улица е широка и никой на паркира там, с по две ленти в посока е!

Azzzzzzz

докога бе .. некадърници... отрицателен прираст, не стига, че няма хора ами вие и спомагате да те трепят.... некадърни управници.. и прост народ дето ги търпи.. само циганите ще останат след 20г в БГ

Този от коя страна е изпреварвал та се е отзовал отдясно?

щеше да се оТзове, ако някой го беше извикал...а в случая просто се е ОЗОВАЛ!

прозт си...

Пише се "прозд", да знаеш! А точният цитат е от един виц: "Опати чувекъ, оти он е прозд". Но все пак, това е виц, докато палмата на първенството в реалния живет се държи от написаното от високообразован милиционер в един АУН - като адрес на шофьора, вместо "ул. Хан Кубрат", той беше написал "Ханко Брат"...

Това е класика,или младеж удря стареж,или възрастен шофьор удря младеж,щото и двете страни нито могат да карат ,нито могат да се пазят.Има и изключения разбира се,бог да го прости дядото,да си отидеш по този начин на 87 е нелепо.

този младеж после как ли ще излезе на улицата на този град.

С мерак ще излезе

Няма респект от закона .Защо в Гърция същите дупета са кротки като агънца?

Защото там Закон ,Съд и Правосъдие ЯВНО важат за ВСИЧКИ....ДАНО и при нас така след 100, 200 години....За по-къс срок- едва ли....

На нашата улица постоянно става родео между ауди и бмв но никой нищо не им казва.

Поръси с пирони и ще спрат

Ако се въведе публичен бой за за шофьори с голямо самочувствие качванията по тротоарите ще намалеят

Общо взето Ауди не ги наказват а убития убит. Бог да го прости.

Тъпо!

Естествено, с ауди... Най-върлите селтаци и малоумници карат аудита, по това се познават.

Гоуф, бием вие и миерцедес...

А какво карат интелигентните неселтаци?

Престъпление и наказание - човекът не бил карал с висока скорост. Ще вземе и да си повярва. Защо на мен не ми се подхлъзва колата, когато карам нормално?!? Имам чувството, че Крумови закони трябват за такива малоумници. Вчера един с едно ауди пожела да мине нахално пред мен - не го пуснах, защото е нахален и изпреварва всички. Познайте какво направи - хиляди опасни маневри, само и само да ме изпревари, защото му нараних егото на лайното. И някак не успя и сигурно се е дрогирал после, за да не бъде нещастен. Направо ми се повръща!

Айде, айде. Ще готвят за един по-малко по коледа и нова година. Пък аудижията с условна присъда да трепе некой друг по пътя.