17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дитето изпреварва камиони при непрекъсната линия,да оставим това, че е качил двама души и е отговорен за тях.Книжки от 21 г. и труден изпит трябва.

Грозни коментари. Бог да прости Явно шофьор без достатъчно опит. За 24 часа кормуване не се става добър шофьор.Явно е нямало някой, който да го съветва и напътства.

Чета ви коментарите и май сте отвикнали да съчувствате.

Претръпнахме, бе човек. Да не говорим, че утре някой от нас ще бъде убит от такъв самонадеян джигит.

Като цяло българската нация е много проста. Пример ще бъде новото ляво правителство.

Трябва да се забранят филмите "бързи и яростни 1-9".

Как ще ги забраниш? Ще спреш замундата сигурно?

Трябва да върнат психологическите тестове. Не може да си с интелекта и разбиранията на примат и да ти дадът да караш МПС, което потенциално може да убива хора.

Да живеят селяндурите - ядрото на българската кулутура и мисъл. Е, тези са умрели, ма нищо - селото ще роди други дебили.

Естестен подбор в природата !

Поредното човекоподобно!

"Тежка катастрофа със загинали затвари за движение пътят Кубрат-Русе съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград." В това изречение има и правописни, и граматически грешки! Хора, които не спазват елементарни правила на езика, не могат да спазват и правилата за движение по пътя! Смотльовци, които не могат правилно да пишат, не могат правилно да говорят, още по-малко да спазват правилника за движение - и се узбиват

Нали знаеш доскорошният ни премиер как говори? Неслучайно 12 години кара джипа.

и това е резултатът

18-годишни шофьори нема. Това са келеши.

Преди около 2 години минавах по този път. На места спирай, оглеждах дупките и тогава продължавах. По по отвратителен път в България не съм минавал

Сега е чисто нов. Буквално. Още не са се прибрали валяците по гаражите сигурно. Не се бъзикам.

Изкарал курса и какво ги учат за толкоз много пари. Кубрат. Разград пътя туйто. Който разбрал разбрал Важното е парите да се дадат

през 2000г с една кака учехме немският правилник за движение. Краката имаше "умберфристе" и бе длъжна да има германска книжка взета чрез ПЛАТЕН ПРИСЪСТВЕН МНОГОМЕСЕЧЕН КУРС по теория и практика. С нея карахме коли за продан в България и бе отлична шофьора. Проблема бе немският технически език. Тя чете он немски, аз обяснявам ситуацията на картинката на български. Защо пиша толкова дълго? Защото почти всяко 10-то изречение в германския правилник за движение по пътищата е " Их мус вартен" - АЗ ТРЯБВА ДА ЧАКАМ. Натискането на педала до пода води само до 1 известно място.

Фончо, Фончо ...

За това си ги пускам всеки който бърза, не обичам да има пред мен и зад мен кола. :) Бавните ги пускам да избягат напред , бързите да си бързат ... Стига да не ми пречат и да не застрашават моя живот. Да си карат както искат. Всеки би трябвало да има поне малко акъл за да кара кола.

Като гледам какво става по пътищата ме е страх да си купя книжка.

Жалко за жената ,загубила живота си ...по нелеп начин! Жалко за младежа , на 18 ....и край Гледам ги всеки ден , за 200 метра до светофара да Се покаже каф е пиЧ ! С главно Ч - чукундур @@@@ КАРАТ С 100.. ХОРА СПРЕТЕ ВЕ...СТИГА СЕЛЯНИЯ ВЕ КАРАЙТЕ СИ НОРМАЛНО БАВНО , СПОКОЙНО ТИЯ 1,2 МИН КО ТЕ ОПРАВЯТ ??? КАКВО ТИ ДАВАТ ? ЖАЛКО ЗА ....

Вектрата е отскочила назад като билярдна топка. Жалко за жената и за счупения Туарег. Баш шофьора нито се е научил да кара, нито някога ще се научи. Накарал се е вовеки.

Никой никъде не е отскачал, ами са се въртяли след челен удар с непълно припокриване и двете. Къде е станал ударът можеш да видиш по разпиляните парчатии. Те са се движили в обратни посоки на положението им след удара. Това съм го виждал наживо - X5 срещу ML на созополския път преди да сложат мантинелата.

Ми те не учат в училище нищо.Не знае какво е маса и скорост как да прецени колата си пътя и другите работи.Тва не е Фейсбук и ундо .Жалка работа.Да въведат правило до една година шофьор млад да не изпреварва.

Няма и от две седмици книжка и вместо да внимава оня се засилва все едно от осемгодишен е картинг шампион. Абе хора, състезателите имат хиляди часове зад волана преди вие за първи път да завъртите геврека и пак стават инциденти и си губят живота. Какво ви кара да се мислите за майстори на шофьорлъка като даже не можете да паркирате като хората???

Къде го търсиш ти

prostotiyata ,tova e problema .neobrazovaniyat chovek e problema

В първото изречение има една правописна и две граматически грешки.

Те неграмотни си живеят много добре!

Така и не разбрах от текста кой е изпреварвал.

Красота! Бойко Борисов е виновен, нали!

Виновен е и още как! Косвено , разбира се, но ти нямаш достатъчно умствен капацитет да го осмислиш. На такива малоумни помияри като теб само им се подхвърлят едни стотинки и не се интересуват повече. Други въпроси

На такива прости сливи като теб все някой друг им е виновен! Някакви други въпроси?

Жалко за нелепия инцидент, а доколкото съм запознат, изпреварване на извънградско не се изучава в курсовете, т.к. при ускорение вече си с превишена скорост и в нарушение. Отделно, това е доста трудна маневра, която поставя на върхово изпитание машината и точната преценката на водача, каквато новобранец няма как да има. Насрещния би могъл да натепа спирачки и да отвори половин лента само за прибиране на колегата, няма да му падне самочуствието с това кой знае колко, ама нали е черен джип и момчето не го различило това. Всеки греши.

Нелепо е изказването ти, а катастрофата е просташка. Не помня вече кво се учеше на курса, обаче в правилника и в листовките имаше нещо за непрекъснатата осева линия, но ти си толкова наблюдателен, че не си забелязал на снимката. Можел да го пропусне, викаш... Откъде знаеш имал ли е време и чалгарчето кога е изскочило срещу него, след като е било скрито зад камиона. Неведнъж съм ги пропускал такива изроди, като съм нагазвал банкета с риска да се завъртя, а веднъж директно спрях след мантинелата в пръстта, щото насреща ми по нагорнище ТИР изпреварваше колона и натискаше педала така, че ако бях останал в лентата си, щеше да ме отнесе. Колоната беше от други камиони и всички му бяха надули клаксоните и мигаха с фаровете, барем онзи да се усети какъв е катил и какво прави. Докато колоната ме подминаваше както си бях спрял, шофьорите в кабините яко ми жестикулираха и викаха в стил "егати идиота беше този". Ако мантинелата не беше свършила, нямаше да има как да го "пропусна" тоя, по твоя акъл. Ако бях обърнал да го подгоня и съобщя номера му на 112, щом нямало пострадали, нищо не били могли да направят - играл съм го вече. Ако го спра и го наритам за това, че на късмет не ме е отнесъл - хулиганство, текстове по НК и т.н. И това също съм го играл. На път за морето навремето докато още не беше готова магистралата, след Ст. Загора както се влачихме в колона, някав изрод на непрекъсната осева профуча покрай нас, а насреща идваше кола. На изрода даже стоповете не премигнаха и насрещната кола се метна изцяло на банкета, като десните й колела пропаднаха в края му, та се потроши отдолу, но поне не се завъртя и да се нахака я в къра, я в нашата колона.

Честичко натискам спирачка, къде за сигнал зад мен, къде да отстъпя лента на отсрещния. Е, Не съм се минал чак толкова. Както отбелязах всеки греши, в моя пост.

Подобна история-мен ме спаси от такъв идиот ,само че с Голф 4 отбивката .Като идиота се засили в забранен участък да изпревари трактор с ремарке и зад него зърновоз...при мантинели от двете страни на пътя.

Ето заради такива чалгарчета, които изпреварват на непрекъсната осева линия отдавна не се чувствам комфортно в кола, която не е на шаси. Вярно, че и на пикапа и на буса ми центърът на тежестта е по-висок и такъв келеш по-лесно може да ме преобърне, но при челен удар поне съм с несравнимо предимство - броните ми са на нивото на страничните му стъкла. Добре, че насреща са били с голямо комби като туарега, иначе бабата е можела много да пострада, дори и да е била с колан.

Оня мангал олигофрен дето се радва че дал на чавето да го вози в ареста ли е вече?!? Нула контрол -> избити като кучета всеки ден.

Води ме в някоя кварталнаааа кръчмааааа ... бясно карай на червенооооо ...и прочее високоинтелигентни хитове, които все още се въртят в някои дискотеки са причина такива момчета, без грам опит, да се правят на Пол Уокър, и в крайна сметка да идат при него. Тъжно е, когато младежи си заминават, но е работа и на нас, родителите да ги опазим. Ако е имало някой възрастен с опит да му каже на тоя аджамия да спре маневрата овреме е можело всички да са живи. България не може да си позволи лукса да губи млади животи. И без това сме малко! Трябва да се помисли за рационален начин за наливане на мозък във всички под 30 години. Вчера се оказа, че един утрепал друг в гонка, днес това ... абе, деца, живота е най-ценното нещо. Вземеш ли го, не можеш да го върнеш! Разберете го, ще патите!

Айде бе, решението е елементарно. 1. До 21 години - нямаш право да караш сам. Всички нарушения, които направиш се приписват на тоя до теб, който те наблюдава. 2. Изискване изобщо до явяване на курсове - средно образование + есе по БЕЛ. Няма дискриминация, нивото на образованост сред мургавите може и да се вдигне. 3. Жестоки глоби. Тук обаче трябва и жесток контрол.

Защо така? Има и по-лесен начин. Застраховките за автомобилите да се правят поименно. Ако аджамия шофьор кара автомобил, на който не фигурира в застрахователната полица - застрахователя да има право да не плати. Първи автомобил на аджамията - до 55 к.с. 300 лева застраховка, до 75 - 500, до 100 - 1000, над 100 - 2000+. Ако колата се води на възрастен шофьор, и впише като водач младежа, застраховката се вдига с 30%. Ако младежа има собствена застраховка, и след една година не е причинил застрахователно събитие - премията прогресивно пада. След 3 години без катастрофи може да я докара до нормална цифра. Тогава ще видите как най-търсените автомобили ще станат дайхацу и смарт. Чак като се научи да шофира, може и нещо по-сериозно. Не от вчера се знае, че водачите с малък опит правят най-големите бели. Жалко за загиналите!

Затова в една Германия, например, ГО на младите шофьори струва майка си и баща си и никой не те пита и чака да покажеш какъв си Шумахер. Превантивно ти режат главата от кръста.

Он си знае работата ... Да се трепят овреме щуравите дефективни селтаци, че да не трепят нас и наште деца и внуци по зебрите ...

Пътят вече е почистен - т.е. било каквото било.

Кофти материал. Много кофти. Дали ще е на 18г, или на 68, качеството си остава на светлини години от цивилизования свят.

Я кажи, в Делиормана кои са мнозинство вулгари или резняци? Щото като гледам картата от последните избори, само в Кърджалийско и Делиормана (Търговище, Шумен, Силистра) ДПС са абсолютни фаворити?!

Абе в Делиормана не са абсолютни фаворити, имат най-много гласове, защото българските партии са силно фрагментирани - примерно в Силистра турци няма, в радиус 30 километра даже няма турски села - две общини обаче са само турци и от там идва тоя процент за ДПС, но като цяло турците са около 30%. Нещо подобно е и в Шумен и Разград, но там са омешани здраво

Като гледам пътя колко е прав, най-вероятно келеша е тръгнал да изпреварва срещу джипа, русенския чичка се е направил на мъж и не е намалил да го пусне и те така. Кат стане тъй, понякога тъй става...

Браво Шерлок ! Веднага разгада всичко, Пръдльо нещастен.

Най-вероятно това е станало. Тоя Туарег ако набиеш спирачка от 80-100кm/ч за 30-40 метра е спрял, ама то всеки абориген вече управлява МПС. Това не оправадава и младия водач ,но все пак трябва да се пази човешкия живот приоритетно.

Това да не са ти количките в лунапарка %}, кой ще тръгне да си мачка туарега, за да си прави на мъж.

Проверка как е взет изпита. Ако е платен, може да се спасят други животи като се срине схемата.

Е, то всички изпити са платени. Пък, ако е по втория начин, ще разберат на 30 Февруарий. Това е липса на възпитание в ранна детска възраст.

В тъпата държава понеже се раздават книжките ей така, трябва да се вдигне възрастта на 21г. Много посредствен народ, с много циганско присъствие и много руска пропаганда водещи до отслабване на държавата и до унищожението й.

На малкият и мекият, все другите са му виновни.

путин лично раздава книжките на мангалите.

Книжка на 1 седмица и изпреварва тир ! Каква е била тази самонадеяност !

Чалгата последните 30 години си казва думата.

Това си мислех и аз. Първите си години стаж съм карал с 60-70, на магистрала до 100 и съм се влачил като охлюв за тирове или камиони, но просто не смеех да поемам излишен риск. Особено ако имаше други хора в колата

На мен първата ми кола беше 26 к.с. - по-малко от мотора ми, който беше 27. Ще изпреварвам на непрекъсната осева линия ли?! Когато се качвах да карам колата на баща ми, която си беше мощна, я карах със същите навици, с които карах и моята.

Кара се със скоростта на трафика за да си ненужна пречка. Първата ми кола беше 190 кс, карал съм с колкото всички на пътя, не съм се напирал да изпреварвам. Също така беше в държава където средната кола е 240 коня, а ограничението на магистрала е 105

Щерката има книжка от година и още не е готова за извънградско каране!

Аз също имам шофьорска книжка от 7 месеца и ме е страх да карам извън града, поради обстоятелства, за които мисля, че не съм подготвена, предвид краткия ми опит.

Колко гаджета с книжки тепърва съм ги учил да карат ат А и Б...

Може да ми се смеете ама откакто аверчето за 23 дни го изтряскаха три пъти спрях да шофирам. Благодаря се, че живея на 10 минути пеша от работа и минавам през парка. Обичам да шофирам, но просто ме е страх.

тий на нас ковид не ни требе, може да го отменат за българия, ние сами че се изтрепаме

Такова намерило малкото лайненце

Първата година след вземане на книжка е много опасна. Това заради качеството на курсовете.

Няма как с курс от 40 часа да те научат на неща, които се усвояват за над 400 часа (говорим за базова оценка на обстановката).

Твърдя, че по опасна е втората година. След година опит всеки младеж си мисли, че може и в някое рали да се пусне

Колкото по-голям ставам, толкова по се радвам, че нямах кола на 20. Сега преценката ми е доста по ясна, като в никакъв случай не се имам за добър шофьор, който знае всичко. На 18 обаче не знаеш къде си и си мислиш, че си Господ

Към ада с бодра крачка. Заедно със изгнил опел. Изричайки последните си думи... глей ся кво прай на втора

Който е бил с колан е оцелял.

Вече са извадили късмет, че са били с Туарег! Много по-тежък е от опела и същевременно купето не се е смазало! Дал е човека пари за кола и сега тя му се е отблагодарила, катому е спасила живота!

Пътя е виновен

Бойко е виновен!

А не! Костов е виновен!

Разбира се, че Бойко е виновен за опростачването на нацията! При него израснал това поколение. За да е на 18 сега, преди 12 години е бил на 6 години. За първи път съм съгласен с теб Зъл Педро.

И Мавъра и боко и Цв. и чехльо са виновни ,но най вече такива като тебе дето натискат стола в държавната администрация.

Да. Путин.

За къде бързат. На оня свят приемат денонощно.... Бог да ги прости и да даде сили на семействата им.

Бързат,че може да свършат местата в гробищата.