18-годишен рецидивист нападна непълнолетен в градския транспорт в София

Криминално проявеният младеж може да остане в затвора за срок от 1 до 3 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трудов лагер и химическа кастрация. За всички бабаити като тоя, без значение от възраст, пол , етнос. Само така ще са полезни, работата ще ги освободи, без да могат да се размножават.

Но подкрепям - твърдо трябва с боклуците

В затвора такива няма как да се поправят и става по-зле. Трябва за такива обществено полезен труд с изучаване на занаят. Повечето такива не познават друго освен престъпният живот и работата вна строеж, автосервиз, автомивка итн, според каквото го влече веднага оказва огромно положително влияние. Познавам 16 годишен автокрадец преорентиран в автомонтьор по щастливо стечение на обстоятелствата. Ми сега е на 20 и за кражби не иска и да чуе , а шефчето на сервиза не може без него.

Не беше одавна когато все още имаше некакви правила и за непълнолетните до 10 вечета и вкъщи имаше си вечерен час не казвам ,че оправдам рецидивсита.По отпуснати са сегашните тинейджъри от 13-14 годишни цигарки и шмъркотевици.А момичетата са по зле и от момчетата на 14 се обличат като магистрални мастии

Това е в големите градове.В малките се живее по-спокойно и всичко е по -хубаво.

Зависи, за кои малки градове става дума. Виждал съм и далеч по-влошени ситуации, в малки населени места, сравнявайки ги с по-големите градове.

Едно време, през гадния социализъм, такива индивиди ги стрижеха нула номер и бачкаха в т.нар. "тухларни" - има известна мисъл колко положително се отразява физическия труд на хората, особено на тези, които не ползват много-много мозъка си. Но сега, разбира се, предимно сме загрижени да не засегнем нечии чувства.