17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за урод трябва да си, да извършиш подобна гнусотия?! Заслужава ли да живее??? Мир на душата на убитата.

Нужен ни е един истински националист, който да разреши "циганския въпрос", веднъж за винаги, газови камери ли, стадиони с картечници ли, давене в морето ли...или напалм.

Но преди затвора да му изскубнат инструмента с които е извършил престъплението

От тъмно-зелените ли е бил, че не се разбира от статията?

че е от тях щом го изписват само с инициали

Смолян,Асеновград,Бяла,Нова загора, Дунавци,Садово,Луковит,Баня,Шивачево,Пловдив,Цофия, Угърчин... Сега и в Бяла Черква.... До КОГА ? Алооо управляващите, ДО КОГА?????

Бахти гнусния... Толкова ли трябва да си отчаян да изнасилиш баба

Веднага да става донор!Толкова достойни хора чакат -кой за сърце,кой за бъбрек!

Няма ли кой да сезира БХК, защото те няма да се самосезират В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! Няма ли кой да поиска от БХК да защити правата на БЪЛГАРИТЕ? Предлагам всеки един от нас да напише по едно писмо до БХК и да поиска ЛИЧЕН отговор какво се прави в защита на нашите родители, баби и дядовци! До кога "зелените" изроди ще живеят на хаш гръб? До кога ще бъдем за тях единствено ГОСТОПРИЕМНИК? До кога БХК ще защитава правата на кърлежите, а не на организма, върху който се размножават?????????????

Много често се питам нарочно ли законодателството е толкова компромисно към престъпниците и убийците??? Изобщо не мога да разбера, ако хората наистина искат да се справят с безредието в едно общество дали ще създават такива закони, които по никакъв начин не са в състояние да въведат ред, а дори напротив, стимулират се само порочните и непочтени отношения между членовете на същото това общество. Може би греша, но така чувствам всичко това, което става в тази държава ...

С НАЛАГАНЕТО НА ИК, ПАКТЪТ НА ООН ЗА СВЕТОВНА МИГРАЦИЯ , ТОЛЕРИРАНЕТО НА ЦИГАНИТЕ У НАС (И НАВСЯКЪДЕ) КАКТО ФИНАНСОВО, ТАКА И МАТЕРИАЛНО, ЛОГИЧЕСКИ ВОДИ ДО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО, ЧЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ БЕЛИТЕ ХОРА-ХРИСТИЯНИ !!!! НЕ МОГА ДА ЗНАМ ТОЧНО ЗАЩО, САМО ПРЕДПОЛАГАМ, НО СМЕ НАРОЧЕНИ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ !!!!! НЕ МОГА ДА СВИКНА С ТАЗИ МИСЪЛ !!!! НЯМА КАК !!!!!

ОБРАТНОТО : БЪЛГАРИН ВЛЕЗНАЛ В ЦИГАНСКА КЪЩА И ОБРАЛ , ИЗНАСИЛИЛ И УБИЛ ЦИГАНКАТА !!! КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА ????!!!!!! А НИЕ ЗАЩО СИ ТРАЕМ ???!!!! АМИ ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ УЧАСТТА !!!!!

Дали държавата е платила за раждането, за детските, за медицинското обслужване, за детската градина, за училището, за социални помищи? Защо поне веднъж не проверите вие журналистите и икономистите, какво струва на България, да отгледа престъпник?

Такива болни индивиди (които веднага напомнят за хора от етноса на орките) са за един затвор, в който да бачкат здраво до животно.

Пак ли да се сещаме за етноса? Та те не са спирали! А тоя олигофрен Цветан Цветанов ми говори за ред и просперитет! Проблема с вашият основен електорат кога ще го решите господа Борисов и Цветанов?Никога ли? Знаем, че никога! НЯМА ТАКАВА ИНТЕГРАЦИЯ! ДОБРЕ ГО ЗАПОМНЕТЕ! ЗА ДА СЕ РЕШИ ЦИГАНСКИЯТ ПРОБЛЕМ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА! НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА ГЛАСУВА ЗА ТАКАВА ФОРМАЦИЯ КАТО ГЕРБ!! ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТОВА ЦИГАНСКИТЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯ ДА ПРОДЪЛЖАТ! Същото се отнася и за "патриотчетата". Какви патриоти сте ми вие? Измислени! Истинските патриоти отдавна щяха да скочат срещу безчинствата на циганите! А главното занимание на "патриоти" като Валери Симеонов е да плюят по Президента Радев! Отврат! Егати патриота!

Първо комунистите научиха циганите да изнудват с изборите на първите избори ги пояха и хранеха на корем с кебапчета и ги пояха с бира,с голямото желание на всяка цена да спечелят,така че не прехвърляйте вината другиму.Изобщо всички лоши практики идват от тях, колкото и да не ви се иска да е така.

ГЕРБ ако не са вторият ешелон на БКП - демек пак КОМУНИСТИ!!! - то какви са?

Ма ноу му бели ръцете на снимката, на тоз "Д.Г". Да не е швед, случайно?

Снимката е илюстративна, защото е от 29 ноември 2018 г. static.dir.bg / uploads / images / 2018/ 11 / 29 / 1608305 / orig.jpg

Нищо друго не им остава на хората по селата, освен да се въоръжат и който им влезе в къщата - без предупреждение. Така след няколко подобни случая, вярвам гадовете ще се запрат.

100 000 (СТО ХИЛЯДИ ДУШИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

АМА НАДАЛИ !!!!!

Това е Бълхария, НЕ е ФРАНЦИЯ ! Тук индо-българите ще ни трепат кат мухи и никой, нищо няма да направи!!! Нали не се е случило на него, че що да си разваля рахатлъка, я!!!!

С иницали са само шведите, българите винаго са с целите имена.

брутално изнасилване, придружено с убийство. присъда-10 години. а има и "споразумение"... дайте ми го тоя тъмнозелен, у нас, за да се "споразумея" с него. веднъж и завинаги! да и кочината, да! това не е държава!

И този изрод ще трябва да го хрантутим в затвора....

Поправка - този изрод ще ни осъди за лоши условия в затвора. 30, 40 хилки от Страсбург.

Приказката за добрия циганин отново конфликтира с очевадната реалност, гледам?Е, браво.

управляващите да вэемат мерки эа битовата п рестъпнос иэнасилства по селата и градовете да эащити нашите баби маки,да органиэира желаещи по места да паэят селата си и полицията най накрая да присъства всеки ден по селата,до кога така в с бяла черква онэи ден вмедовница,да оставиш хората на 80 години да треперят по къщите,какво правите

"Битовата" ти престъпност 90% е циганска. А, циганската престъпност 90% е насъсквана от нпо-рките и безнаказаността, която им внушават моралните мутанти от "право"раздавателната система.

по тоя начин да завършиш дните си в България.... Класика...

И сега следва съкратена процедура и току виж му дали 5-6 години и след 3-4 г. излязъл. Кочина, не държава е това!!! Жалко за младите, които напускат, жалко и за възрастните, които са подложени на изтребление.

Присъдата на примата да бъде огледална, като одушването да бъде след 10 годишен ежедневен 20 часов секс.

По всички села в България вилнеят престъпници, които пребиват и убиват възрастни хора. По селата старците живеят в постоянен страх. Вилнеят, защото "държавата" ги гали с перце и наказанията, ако има въобще такива, са напълно неадекватни на терора. Кога управляващите ще се размърдат най-сетне? Кога ще спрат тези ежедневни престъпления? КОГА???

Чакай ти, "управляващите да се размърдат най-сетне" и най-многото, което можеш да се надяваш да дочакаш, е един цигански...

А така... като е от АрИмски произход е Г. Д. а онзи от Карлово с трите имена само егн и адресът не му побликувахте. Поне напишете че 18 годишният е от Арийски произход....

PEYTSCH

Помощ бе Меркел ! Помощ бре Юнкер! Избиват ни, а вие се правите на либерални интегратори.... Идиотииии....

циганин ли е?

Не, сакън! Индо-българин ще да е...

мръсен, прост и гаден урод!

щом пишат г.д. е циганин. ако беше българин - да са го изтипосали с цело има е точен адрес за по-пригледно.

И сега какво? след 10 г, тоест на 28 е на свобода пак? В най-лошият случай след 20 г, когато въпросният олигофрен ще е на 38г. Доживот или направо разстрел (да не харчи пари за храна).

ТРЯБВА ДА ПОЧНЕ С КАСТРАЦИЯ !!!!

Не съм много наясно с правото, ама как за изнасилване и убийство 10 години?!

ДОЖИВОТНА КАТОРГА ЗА ИЗРОДА !!!

Та извършителят е невръстно 18 г. дете - от етноса са такива. Което разбира се не пречи да са едновременно с това бащи и дядовци.

ЩЕ ГО ИЗКАРАТ НЕВМЕНЯЕМ - НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН !!!! ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ "РАЗБЕРЕМ" СЪС ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЦИГАНСКАТА ПАСМИНА !! ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ВКАРАМЕ РЕД !!!! НО ТОВА УНИЖЕНИЕ ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ - ВИДНО НЕ С ДУМИ !!!!

PEYTSCH

Въобще е изключено и невъзможно да не е циганин-приказен и добричек...

Да беше само я удушил, щеше да е някой българин с психично отклонение, но щом я е и изнасилил, значи е циганин.

Да не е тричал улично куче, та го тормозите?

Защо ли си мисля, че това е поредния епизод от необявената, но провеждана война на циганите срещу българите, а институциите не правят нищо да я спрат... А ние спим ли, в кома ли сме, блеем ли...и аз вече не знам какво правим?

Литни по нависоко. От там по добре се вижда на кого, срещу кого е войната. По план, местната територия е предвидена за плацдарм за ТСВ. Хуманните съображения, изразяващи се в обезлюдяването на въпросната територия имат за цел, да евакуират местното население, за да го защитят от ядрения апокалипсис. Населението недоволства от опашките на терминал две, но политиката на изнасянето му от тук, е само в негова полза. Процесът по въоръжаване на четирите военни бази е в ход. Путин го е закършил. Още повече, останалите българи по тези места.

Колкото и високо да литна, не мога да те стигна. Ти вече явно си излетял здраво.

Чекаме това кюрпе, ше го прайм обща булка.

Luna0102

Циганите в Индия изнасилват деца, циганите в България изнасилват баби. Извода е, че където и да го посееш все плевел ще се пръкне.

зъб за зъб

химическа кастрация и доживотна присъда за извършителя на бруталното деяние

Защо химическа? По-добре физическа, например с две тухли - пляс!