18-годишен издъхна в болничната стая пред очите на родителите си, те винят лекарите

Бащата и майката заварили сина си в агония, а медиците - да пият кафе в съседно помещение

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен издъхна в болничната стая пред очите на родителите си, те винят лекарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е ужасно, никой родител не заслужава да преживява това... млад живот в разцвета на силите си...

"Майката е изявила желание да остани" - сядай си 2=

Пак им ръкопляскйте!

Тия докторчета заслужават същата съдба.Жалко за момчето.

80 процента от починалите българи са след престой в болница. Там ги изтезават и убиват най-безжалостно. Всички ,които са предадени в заковани ковчези за без органи,кръв и костен мозък. Който има мозък да не влиза в болница.

Важно е 1000 лева първа линия... БГ реалност.

Чист Ковид. Сега ще си делнат 2 бона и следващият. Ръкопляскайте. Само родителите са ги разкрили бързо преди Ковид теста.

Непростимо, истински чудовища! Неграмотни и нагли, нямам думи! Светъл път, момче!

При тежка контузия на главата може да започне повръщане и е задължително пациента да се настани в неврохирургия за минимум 10 дни, за да бъде под постоянно наблюдение, тъй като подобни контузии не дават усложнение веднага и е трудно да се предвиди как ще протече възстановяването. За първи път чувам пациент да бъде третиран с препарат за силно обезболяване и приспиване при подобен тип контузия защото едно от най-важните неща е пациента да е адекватен през колкото се може по-голяма част от денонощието. Ако действително се е случило това, което е описано в статията трябва да се проведе незабавно разследване, защото това си е чисто убийство.

Гешев и Борисов утепаха човеко. Мая и Бабикян са ги видели. Оставка!!!

Трагедия не мога нищо повече да кажа

В Кочината витае разруха и смърт на всяко кьоше. Сбъркани гени, недостойни за цивилизования стар континент.

това е тежката истина за България. тези които могат повечето са в чужбина. в медицинските факултети вземат буквално всички. от тия дето за нищо не стават, много от тях си плащат изпитите. е, как очаквате тия хора да ви лекуват??? ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И ЩЕ СТАНЕ ПО-ЗЛЕ Бог да прости момчето!

Но дано бащата да има сили и да се извадят на бял свят виновните, не може заради безотговорните да се винят отговорните лекари.

Картина, която с години остава непроменена- лекари, сестри пушат в безхаберие от работата си, а санитарките вършат някоя и друга неприсъща за длъжността им работа. Нека отново им ръкопляскаме - ПРЕСТЪПНИЦИ. Омръзнало ми е да бъда свидетел на горното, а ако се ожалиш - медицинската хунта потулва случая. Само бой и кютеци за тези некадърници - минимална заплата и нека напускат - кой ли ще вземе тези некадърници. А тоя дето измисли пътеката - пациент - пари, да го духа.

ще ви дадем едни 1000 лева, и на вашия герберяжки патрон доносчик блатарски

Къде са били тези отговорни медици?

Проблемът е че махайки едни чудовища идват други...

Гешев е облъчвал момчето с 5джи. Има доказателства!!! Убийци!! Оставка!!!

никога не ходете в държавна болница

А цялата ни държана вече издъхва 31 години пред погледа на целия народ. И никой нищо не прави. зуека правилно се махна.

по скоро лудост , от сбърканата система на терор репресии и безчинства на политическата шайка и роднините им

С нетърпение очаквам новината: " Умрял от целувка" Засега само такава смърт не е регистрирана в България? А докторите са велики в исканията си!!! Но на повечето не бих поверил дори хлебарките си, когато настигнат!!!!

Сега разбрахте ли как се лекува и ковид!

Лекарите са не са допуснали грешка, а са извършили престъпление. Обикновено винаги защитавам лекарите, защото е човешко да се греши. Не можеш да виниш неврохирургът, ако ръката му трепне и пациентът почине. Да избегнат евентуална аспирация е първа грижа в такава ситуация.

КОЙ Е НАЗНАЧИЛ ТОВА " ОБЕЗБОЛЯВАЩО " ИЛИ ПРИСПИВАТЕЛНО???????? ТОВА Е АБСОЛЮТНО ПРОТИВОПОКАЗНО В ТОЗИ СЛУЧАЙ!!! ЕДНА ОБИКНОВЕНА АРНИКА 15СН - И ДОРИ НЯМАШЕ ДА ВЛИЗА В БОЛНИЦА!!! ЧЕТЕТЕ, ХОРА, УЧЕТЕ И СИ ПОМАГАЙТЕ САМИ!!! ИНАЧЕ СТАВАТЕ ЖЕРТВИ НА РАЗНИ УЧИЛИ - НЕДОУЧИЛИ, НО СЪС САМОЧУВСТВИЕ.

България имала най-висока смъртност в света от какво че не чух? От ковид?

Политическата шайка се е пръкнала от същата некачествена семка.

Кацаров, спиш!!!!!

ТОВА Е АБСОЛЮТНО И БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! СРАМОТА!!!

които направиха от Родината ми гробище, да изчезнат завинаги!

Родителите да съдят до дупка държавата в Страсбург и във всички останали подобни институции в други държави, защото тук статистически годишно умират от лекарски грешки до 7000 българи, увредените и осакатените са в пъти повече, но осъдени лекари няма. Това не са празни приказки, това са статистики ! Ако родителите не разполагат с достатъчно пари за водене на дела да пускат веднага дарителска сметка в някоя банка.

В България няма здравеопазване !

Толкова ми е мъчно да гледам този баща, чиято единствена утеха е да търси истината и да превърне трагедията си в кауза. :(

С кафе и цигари ли? И неваксинираните виновни, че не могат да си пият кафе с цигарка и да гледат турски сериали. Вашата мама, че и искат увеличение на осигуровките за здраве.

ко пак збърках......трета гудина пофтарям

Трагедия. Ужас. Прав е бащата. Здравната система е пълна с лекари и сестри абсолютни чудовища. Бог да прости това дете.

За съжаление в БГ за повечето лекари пациенти са в две възрастови групи! - "много си млад да ти стане нещо" и "много си стар за да те лекуваме вече" ! Така се пренебрегват тежки състояни при млади хора и не се лекуват леки заболявания при по възрастните. И в два случая резултата е един и същ за съжаление! Бог да прости момчето!

Тиквата оди по болниците и им сипва отрова у чашите. Мая го е видела. Оставка!!!!

Кацаров оставка!

Съгласен да съдят, но защо държавата и респективно нас. Да съдят конкретните виновници. Отдавна съм казал, че най-доброто наказание за недобросъвестни лекари и сестри е понижение. Лекар на сестра и сестра на санитар. При по тежко нарушение до живот. Кой не иска работа бол. По добре без лекари отколкото да убиват.

след всеки некадърник да ходи някой читав, няма как да стане. Отговорността е лична и всеки трябва да си е носи. Не може да се заклймяват всички. Определено трябва да се вземат мерки срещу некадърните.

Съчувствам на родителите, всичко е така, както го описват. Когато в Спешно отделение, чакаш дежурната сестра да си изпуши цигарата и да си изпие кафето, за да напише документи за приемане в болница... сърцето едва издържа желанието да хванеш тази въпросната сестричка, и да измете болничните коридори с наглата и мутра. Защото Те нямат кърце, Те са сметачни машинки, без човешки чувства и морал.

е затва съм рекъл на наще, кат ма видат, че съм станал син зелен кат патладжан да ни ма карат у болницата, оти там ки пукна кат кьопек, докат разни кадъни и циганки си пият кафето и си бъркат из шалварите По-добре да пукна у мойта си къща, дет са умрели деда ми, отколкото с разни агарянски мъстии и да земат накрая и 1000 лева за главата ми да им плати оня олигофрен Кацаров

не Кацаров бе, Гешев, Гешев... уууууу

Не знам защо, но го вярвам. Цигарата и кафето са свещени за българина. Никой и нищо не може да ги прекъсва за щяло и нещяло. Съболезнования!

Капитализъм и държавни болницо са несъвместими неща. Ако болницата е частна, и санитарите не си вършат работата - предупреждение и втория път - шута и си навън. За това и не се допускат подобни неща. Случват се, разбира се - както онази акушерка, коят удряше бебето с бутилка от минерална вода. Но и разкатаха фамилията. В държавните учреждения, наред с кадърните доктори са и най-големите мишки, плужаци и скатавки. И като стане подобно нещо, се крият под знаменателя "всеобщата безотговорност". А при такова положение - половин милион обезщетение на родителите плюс дисциплинарно уволнение на виновните и директорите на държавни болницо ще се замислят. Иначе- куче влачи, дири няма. Съболезнования на близките. Жалко е, че кадърното здравеопазване не е по джоба на нормалния българин!

Е Зуека има милион. Какво да кажат тези с гайдите? Къде да отидат?

Дали ще доживея да видя Български лекар със ефективна присъда за убийство..или поне за корупция...

Радев оставка!