17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е виновен ТИР-а....че жената на шофоьр е курва? Аз нямам жена но имам ТИР, трябва ли да отида в затвора 18 г или мангасарите списващи ДИР.РУ трябва да отидат на курсове по Свещен Български език и граматика? В нормална държава адвокатите на транспортните съюзи ще фалират ДИР.РУ от обещетения за език на омразата.

А кучката защо не е осъдена като съучастничка в убийството?

А лелчето вече 100% си има нов тъпкач. Изключително тъпи можем да бъдем ние мъжете.

Граа-а-дил Илия кили-я....

Само глупак би се вързал на жена. Сега глупака ще му го вкарват в затвора ,а жената ще си чеше шундата. Акъл от жени не искам и не вземам. Аз командвам.

Браво, Ачо! Ти си мъж! Само така.

За убийство по особено мъчителен начин - 18 г., а на Иванчева дадоха 25 г.

Първо ...защо в заглавието се акцентира ,че е ТИР-аджия ? Второ : 18 години ,който и да е престъпник, длъжни ли сме да го храним, осигуряваме подстлон и здравно обслужване , при това и от данъците на жертвите ? Трето : Законодателството ни е скапано и трябва да се промени ...такива с влязли в сила присъди да се вътворяват в трудови лагери ...да бачкат -каквото и да е , като на първо място с изработените с-ва си заплащата ...пребиваването ... след това ...обещетенията към потърпевшите които са им присъдени ...и ако им остане нещо ...за кафе и цигари ...Да лежат докато се ...изплатят ! Те това е справедливост ! КАЗАХ !!!

не бой са тираджият асе издирва и едвали ще го вкарат в пандиза

Акцентира се , защото са срам и позор за цялата нация. Излагат ни по света и у нас. Обаче германските Баг-аджии и щрасенконтрола така ги наместиха напоследък нашите тираджии, та сега като чуят само за немски аутобан и получават три денонощия после паник атаки даже и насън. А от тираджия по- жалко и нещастно същество е само Пловдивския тираджия. КАЗАХ

Да не те е преебал някой тораджия, та така ги мразиш?!

Как така ще го е преебал ТИР-аджия.? Направо го е ебал за 20 евро до дойчланд аутобана. Без вазелин. И е бил турчин....но не смее да си признае.

То цялото сдружение на Пловдивските тираджии са недееспособни още от самото му създаване поради редовна употреба на стимуланти, мека дрога и хроничен алкохолизъм. Затова жените им търсят утеха при престарели мераклии дедовци и преснолюбци.

Няма нищо по-просто, неграмотно и първосигнално от шеф на пловдивска транспортна фирма.

Стефчо беше голяма дружка с директорката на института, колко далавера извъртяха, колко окрадоха, не е за приказване. Беше преподавател в един измислен колеж, най големите тъпунгери идваха да учат там, обираше им парите, за да им даде диплома. На всичко отгоре набута и синчето си в института, че да продължава далаверата, абе за тях института беше семейна фирма за точене на пари. Този карай рано или късно щеше да дойде, дано да е за урок на други такива професори

Те, много професори намазаха, през последните 30 год. от ''дипломи за шимпанзета''.

единият в моргата, а другият в панделата, а мацката си вее шундата на свобода, е това ако не е изратенящина, кажете ми какво е?

От какъв зор се намаляват присъди на подобни изверги?!

В една демократична държава, за такова деяние умъртвяват с електричество!

Я кажи къде? Едно време - може би, но сега ... надали!

например

В грешка си! В САЩ умъртвяват инжекция. Отделно в момента има мораториум върху смъртното наказание. А за такова деяние този щеше да получи може би 2 доживотни. Последната, дето я убиха, беше убила друга пребила дрига жена, докато е жива я беше срязала за да и вземе бебето, взима бебето, но вижда, че онази още мърда и я удушава. Та ... не е баш така, но подкрепям, че от затвора нямаше да излезе!

А къде е била държавата да защити жената от попълзновенията на доцентчето? Много е лесно да стовариш цялата тежест на закона върху (защитника на) жертвата! Кога държавата ще се самоосъди за 30 години престъпно бездействие?

От все сърце ти пожелавам и на теб да ти наврат една бухалка в гъза!!!

Обаче и доцентът не е цвете за мирисане,защото налитал на млади булки. Той так е бил и примамен,за да стане жертва. И все пак,не оправдавам убиеца!

И за този отначало ганювците се кълняха, че бил циганин. Сега обаче не питат от кой етнос е.

Ромите чак такива извращения не правят.

Красиво нещо е разстрела.Няма по светът да бродят изроди като този.

знам колко "моми"са стръкали живота на не един мъж...Тука-на даама

А кучубрата за подстрекателство, съучастие и обир...?!

Каква връзка между 32 годишна и 71 годишен?!??? На 71 повечето мъже , особено интелектуалците, не могат да дигнат и половин крило от самолета...това са оправдания за неадекватната жестокост.

Стефчо от млад си беше мераклия без покритие. Жена му също работеше в института в садово и се срамуваще от неговите набези. Няколко пъти е бил бушониран заради налитане на чужди булки. Никога не е бил преподавател, между другото. А въпросното момиче е лъгал неколкократно, че ще й уреди изпитите, но не безвъзмездно.

Че убития също не е бил стока е ясно. Но и "момичето" е било жена на 30 години, не е някоя тудентка на 18. Ако е имало "договорки за услуги" - те са били и от двете страни. Ако е имало насилие - има си начини да се докаже, има си затвор. Ако се предполага да е имало някакво насилие преди убийството - съда щеше да го вземе под внимание. Но в случая става дума за убийство поради ревност и с твърде много утежняващи вината обстоятелства. Бушонирането не е като да пребиеш някого до смърт.

Бате, който с междукрачие иска да си уреди живота -това получава понякога!Мадамата да си е седнала да задника да учи, не да се предлага!А тираджийчето е можел да мине с 2-3 шамара за наказанние, ама не, до убийство го е докарал!Затова и ще лежи -като се води по кокоши мозък!

То и за професора трябва двадесетина години, даже и пожизнено . Това е злоупотреба с власт и служебно положение. Имаше подобен случай с офицер който подобно е*ал наборниците, разкриха го и разстреляха. Не бива с лека мисъл да се съди някой, някой пъти и убития не е съвсем жертва, даже има държави дето обесват подобни професори-изверги.

Нещо не си разбрал. Пише че поводът уж бил " връзка" , а не изнасилване от страна на професора - пенсионер!

От целата работа хурвето печели мача. Сега ше мое да се ръга на воля....

Само 18 години за толкова много забавления! Е па, евтино си е в бегето, никой не може да го отрече...

Ох на бате хубавеца... Бухалки ще развяваш, в дупета ще ги надяваш, а? Е сега ще видиш големия кремвирш дето те чака в панделата. След 18 години бухалката ще си я навираш сам отзад от дебелата страна без усилие! А пачаврата, заради която си го направил ще си обръща хастара с други преподаватели, а и не само :) ТЪП, ТЪП та дрънка на кухо чак!

Ега си ИЗРОДИТЕ ! Този е правен в пияно състояние , като повечето от престъпниците в това време ! Вижте кои гласуват за пари днес за ГЕРБ , такива като този !

Как само 18 г за такова зверство?Този трябва да изгние в затвора.Верно,че ако излежи цялата присъда ще излезе на 63,но все пак изрода си е изрод.

А курвето няма ли обвинение за съучастие в убийство?

Малко са му 18г. Доживотна

Дано убиеца си е направи извода - коврите са си коври, а сега за едната мъжка чест ще стои на топло докато му изсъхнат орехите. А оплакалата се ще си намери друг!

А мъжете какви са в случая бе животно непоръбено? Сексистка свиня.

Чадо ненагледно, има предистория в цялата работа - дедото е обещал на момето, че ще и уреди изпитите. Но с помощта на "онзи въпрос" ... няколко пъти се е възползвал от "онзи въпрос", но не и е уредил изпитите. Та, Савинче, да те питам, ти с "онзи въпрос" ли си вземаш изпитите, особено ако имаш приятел? Това нормално поведение ли е? Точно толкова, колкото да обиждаш по форумите, мисля. Колкото до мъжете в случая ... какво да коментирам - и на двамата чавка им е изпила мозъка! Особено на младия - зарязваш коврата и си живееш живота напред ... ама не! Тъпа балканска селска чест! Да си понася последствията ... апропо, от злобата в коментара ти, Савинче, направо все едно си пиша с въпросния женски екземпляр!

Савинче, не всички жени са коври, но ти май се отъждествяваш с такава, щом се палиш.

"Младата жена карала част от студентското си обучение при 71-годишния преподавател" Щото чичака я беше привикал някъде в индустриална зона или нещо от рода да я изпитва.

Не да я изпитва, а да направят упражнения по полевъдство

За всички има поука в тази история. И за ебливите доценти, за съпругите им, за ревнивите мъжкари, за коврите студентки. От курвенски и курварски номера, резултата е налице.

Сега ми се ще да видя дали някой пак ще сравни виновник за жертва на пътя, където всичко се развива за секунди, с този случай, при който хубавецът е разполагал с време от порядъка на час, за да обмисли много добре какво ще направи.

Май повечето не вземат предвид оригиналната история, заради която е цялата работа

Каква оригинална история те гони??? Никой няма право да отнема човешки живот и само наистина гнусен човек би го направил...

Някой да подлага жена ти на психически тормоз, принуда, изнудване, изнасилва тридесетина пъти, какво би му направил?

има си законов ред за всичко изброено да се доказва; и двамата не са били стока, сега този нервния ще плаща

Сега жената на Илия - Иванка ще си скъса трътката на воля, а па кретена нека лъска наровете..

Не само нарове ще лъска...

И неговата трътка ще е скъсана.

Дъртият, по спомени, го напипал мъжа й на младото урве след като си чукнали среща някъде край Пловдив около полнощ в една кола. Та малко си поиграли с една бухалка и една бутилка...

Това говори за ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО.

няма ли и тя понесе някакво наказание ?

падобна саморазправа не е оправдана с нищо, такива ги правят по наркосредите и каквото ида е направил 70 г професар А този ако излезе и за дборо поведение ще е върха..

72 годишен секс маниак изнасилил студентка бил пребит от съпруга и.Нямам коментар.

глурости пълни..да убиеш преподавател и да го обереш

Глупости-никога не е бил преподавател. Това явно е за украса. Стефчо беше насила научен работник, който се закачаше и с чистачките и с колежките и няколко пъти преди, още на младини е ял бой за това. Естествено, че сега вече никой няма да пише на всеослушание какво леке беше. Лично го познавам.

Трябва пълна реформа на тази съдебна система. Този садист мръсен за такова жестоко убийство след 10 години вече ще е навън, защото ще бачка в панделата и ще излезе по-бързо.

Т.е. според българският съд, този човек след 18 год ще е един пълноценен, пълноправен, нормален, напълно реабилитиран, вежлив и спазващ законите човек, така ли? Интересно, ако след 18 г този изверг излезе (а то вероятно ще е и по-скоро - "за добро поведение", особено ако бутне нещо на шефа на затвора, да му напише добра рецензия на поведението и препоръка за освобождаване) и после осакати и убие по същият начин детето на някой от тия съдии, дето така са отсъдили - след това въпросните съдии какво ще мислят? Пак ли ще смятат, че тази присъда е "спаведлива" ? Не им го пожелавам, само правя хипотеза, за да се замислят.....

Навсякъде в Гейропа са подобни наказанията. Тук поне 10те години ще му скъсат неговата трътка, ако беше някъде по северните държави, щеше да лежи 10 години в хотел дето половината бъгари могат да мечтаят. Решението за доказани такива уроди е кастрация(ако е изнасилвач) и бесило(след кастрация и разширяване на клоаката) за подобно убийство

"Освен това Илия Стоичков се изгаврил с него. Той разкъсал аналния отвор на пребития, като е пъхнал бухалката в него." Дано му се върне петорно и мазни мангусти да му разкъсвот анала ежедневно в затвора. Боклук. Нищожество.

Хах

малко са му..това е изрод