17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ това е убийство с доживотна присъда без право на замяна. В България пребиване почти до смърт, с 18 годишна присъда от които най-много 5 ще се излежат. Държава ръководена от некадърници.

В САЩ това е убийство с доживотна присъда без право на замяна. В България пребиване почти до смърт, с 18 годишна присъда от които най-много 5 ще се излежат. Държава ръководена от некадърници.

Плячката на Стивън била 2 кутии цигари ... Аз в България ли живея или в роман на Карл Май??

ако случайно се наложи да се защитиш от агресивно бездомноо куче, рискуваш от 1 до 6 години затвор и глоба от 1000 до 5000 лева... за циганин, не ми го побира в ума, със сигурност е поне доживотен и 1-2 милиона.... ех, закони.

След като присъдата не е окончателна, не би трябвало да си хабите малкото ум да пишете статия, която да ни губи времето да четем.

Само оловото ще свърши работа (7,62мм.). Закони,съд -без съд и присъда!

танк да гази цигани и от куполата пкт да сее смърт и напалм върху избраниците на властта от 10 11 89 досега

Е аз откога казвам ,че трябва да се разреши притежаването на оръжие и правото да защитаваш собственоста си. Ако това го има тези случаи драстично ще намалеят

Присъдата е такава, сигурно щото РОМЛЯНИНА е "млад, живота е пред него, затвора ще го превъзпита, обществото ще го приеме и той ще отдаде своя дан за просперитета на БЪЛГАРИЯ" ... 100%, че са такива мотивите на съда!!!

за мангали дето не са се били родили по времето когато дрътия циганин е извършил престъпление може по 50 000 а за БЪЛГАРИТЕ наследници на прибит БЪЛГАРИН от ЦИГАНИН по 2 3 хилки,мамичката ви и безродници

за съжаление си прав, за съжаление няма адекватна присъда за тези изроди-смъртна присъда. и нищо не може да върне поредният скотски убит българин от поредната безсмислена орка! но тъмно-зеленото животно "стивън"-"северин" ще изтърпи РЕАЛНОТО изпълнение на присъдата си от същите като него изроди, в затвора. добре ще е, поне 10 години да им е булка и да се сеща, че е трябвало поне веднъж ва жалкия си животец нещо да заработи и да си купи двете кутии цигари! което все пак е някаква справедливост...

тоя с това име стивън циганин ли е,мангал ли е,или е РОМ по ваште правола

Напоследък по сайтовете думи като "младеж, момче" и др. са синоними на млад ...анг..л /не е ангел/.

Та той ще излезе на 37години!!!!! Това нормално ли е? А данъкоплатците през това време ще са се грижили за него, покрив над главата, топличко, уютно, здравно осигуряване, фитнесчем храна... И излиза чисто нов човек на 37, готов за нови убийства. И това, ако е съдебна система.