17 семейства от село Богдан са поискали да живеят във фургони

В селата Каравелово и Богдан и днес 95 военнослужещи от Сухопътните войски отстраняват щетите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Настанете хората в хотел и им възстановете къщите.

Прецедента, да не се ослушва Ами да ги настани в хотели. Няма само украинци да гледаме я.

тъпако, писах ти! построй си хотел и ги прибери!

Ейййй,той -ти си боклук

Абе бахти малоумната сган сте бълХарите. По прости малоумници от вас няма. Аре обясни как човек без власт може да направи такова нещо? Аре чакам отговор..

от товасело е единствениятурчин опълченец ! али рефик! билсе срещу турците!! тоя дали е предател, или родолюбец е? а на тоя кретен написал десет поста за украинците, ще пиша! бе що пращаш селяните от богдан на хотел в чужди хотели бе? или ги покани в къщи, или си построй хотел и ги покани! не давай акъл на хората дето имат хотели какво да правят, голтако проЗт!!

Боклук изчезвай в ши…баната Украйна

Кретенът ТОЙ. Никой не дава акъл на на хората с хотели, това е обръщение към държавата да се погрижи за хората си, така, както се погрижи за Чуждите и да плати

Важно, че укрите са на хотел с ол инклузив на морето!!

Дано Русия нападне и българия и тогава да ви видя как ще ревете в чуждите държави че искате хотелчета…

ех, овце български, защо не поискахте да сте на хотел - за украинските орки може, а за нас не?!?

Честит празник на всички Българи (22.09.2022 - Независимоста на България от Османската империя) !!! Срамота е, на бежанци от цял свят се осигуряват луксозни хотели, дневни пари и привилегии, а за Българските граждани - фургони. Един бивш премиер даряваше цялата си заплата за закопуването на оръжие за чужда държава, къде е сега този същия да направи дарение за хората които са му плащали заплатата ? А другия преди него, със пачките, кюлчетата и пистолетите, нали и той мислеше само за хората къде е и той ? Някакви двама дебили които "изразявали граждански протест", пребоядисвайки чужди посолства, защо и те не са там да помогнат с пребоядисването на къщите на хората ? До такава идиотска ситуация ни докараха малоумни некадърни политици !

Хотелите по българското Черноморие не са само за безплатно ползване от наглите нахални украинци. Щом има пари да ги хранят по 40 лв на ден, ще има пари и хотели за пострадалите българи от всички Карловски села. Безобразие, да се грижиш за някви богати бежанци със скъпи джипове, а бедните си съграждани да настаниш във фургони!

Да настанят хората по хубави хотели, докато държавата финансира строенето на новите им къщи. След като имаме пари за чужди граждани, имаме пари и за българите!

Антоний Гълъбов внезапно умря защото имаше три поставени ваксини срещу Ковид. ВНЕЗАПНА СМЪРТ ЩЕ ИМА ЗА ВСЕКИ ВАКСИНИРАН .

За подпомагане на бежанците се усвояват пари от ЕС, да не мислиш че ти си платила… за български граждани трябва от данъците на работещите българи… който плаща разбира се!

Само да кажа че никой не ги е карал да живеят в село Богдан. Нали има София и големи градове за тая работа. Ас живея в София в Люлин и съм нямал такива проблеми.

Ного си умен, Саше!