17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Учет" е думата, отчет е друго.

Интернет+наркотици= Чудовище. Това е простото обяснение. Показаха по руската телевизия въпросния стрелец. С изрисуван пречупен кръст на тениската си. Точно по тази причина всяка измет, която използва нацистка символика и идеология трябва да бъде унищожавана! Националността няма значение. Има я навсякъде. На едно място обаче тя достигна върхът на своята арогантност. А Европа се прави, че не вижда и не разбира какво се случва. Само да не стане много късно!

Какъв е тоя изрод, който да избие невинни дечица, ум не ми го побира в главата?!!!!! Мир на праха им, дано намерят покой ангелските им душици, както техните така и на изпепелените им родители! Амин!

Деба и глупака, избил невинни хора, да беше отишъл в Кремъл и там да се развихри и очисти стотина изрода начело с касапина путкин

доста хора си изкараха прехраната на гърла на мъртви деца. Все едно да кажеш, че американския президент е виновен когато някой луд почне да стреля на концерт или в училище. Друг е въпроса защо лудите и в двете страни са извън лудницата. Друг е и въпроса как се снабдяват с огнестрелно оръжие. Ама какво се занимавам и аз. Вас ви интересува само да си изкарате хонорара.

Цялата работа смърди на "разделяй и владей". Лщбимият начин за всяване на паника сред народа. всички разузнавания го ползват.

Глупости на търкалета.

Мъжът е бил облечен с черна тениска с "нацистки символи", добавиха от следствието, без да дадат подробности за мотивите му. ------- БУХАХАХАХАХАХА Сигурно на фланелката му са били герба на Украйна, Звездите на ЕС и логото на НАТО! НАЛИ, рашистки МАЛОУМНИЦИ!

Russian Lives Matter

Not really

А в САЩ защо бият негрите? НАТО са виновни!

Негрите ги бием редовно, но с любов

САЩ и ЕС се надпреварват кой да превземе педераша, че всеки месец да изплаща пенсиите на руснаците?

Путин си съсипва държавата. Отвори кутията на Пандора и такива новини ще са вече ежедневие в Русия. И това е най-малкото, което може да им се случи, на фона на война, мобилизация и икономическа криза.

+ 40 милиона бели, рускоговорящи украински терористи, които по нищо не можеш да разпознаеш в московското метро.

Само дето на Путин не му пука. За това животно, човешкият живот не е от никакво значение, освен ако не е някое малко момченце, което страстно да целува по коремчето и след 10 години да го прати, като месо в Украйна.

Само лудите правят престъпления в рашистката педерация. Интересно дали не е бил и таен обожател на Азов.

От години набива в чутурите на стадото как требва да се убива От февруари пък направо се оляха Денонощни яростни призиви за убийства, включително и с оръжия за масово поразяване Любимият на путлер, теоритик на путлерасткий мир - Дугин, си го каза ясно: Убивайте, Убивайте, Убивайте Ми крепостниците изперкаха, което не е трудно, квито са алкохолета А паникьосания путлер допълнително усили хаоса със частичномасовата моГилизация И избега в Геленджик Пародия на държава Пародия на нациия Пародия на лидер Обикновенна орда, застинала нейде в 15 век

значи на руснаците им е много лесно да се подиграват на американците като някой тамошен луд нахлуе в училище с оръжие... Питам аз как така в русийката пациент под психиатрично наблюдение може да се сдобие с оръжие????

Простотии от руската кочина.

Уса урвс

Чарли ако беше жив … такъв филм за Путин би направил, че половината човечество да умре от смях!!! И Путин също!

Филм не е нужен Напълно е осран

?? то филм има.

Кръжат из Русия и за 20 000 долара на човек изнасят руснаците на вън! Фирма рапортува за пет хиляди заявки на ден! Най ниска цена за място - 4000 долара! Но няма свободни!

Афроаме рикански тъп ебалник

Московска геймърска фирма купува всички места в нает частен самолет и изнася целия персонал в Дубай!!!! Така след като той самият полудя , успя да подлуди и цяла Русия!!!

Въпрос с повишена трудност /// Колко зелени гъсеници има под шипковият храст ? Гледайте внимателно https://www.youtube.com/watch?v=ZF_h-zwO5S4

Интересно, Путин дали се води на отчет в психиатрията?

Kato cheta komentarite za seten pat se ubejdavam,che balgarite sa svine!

Подобно

А мурат е куче.

Като се има предвид чя след избухване на демокрацията от българските лудници пуснаха болните на улицата с може да се очакват такива събития и в България.

Едно време имаше лудници. И опасните ги държаха там. Под ключ. Но тъй като не било демократично, пък и било скъпо, ги пуснаха в къщи на хапчета, които между другото убиват волята на човека. Само че е много трудно да се следи кой си взима хапчетата. Ей тук някой си Иван Господинов явно не го прави.

МАЛКО СА. ЧАКАМ ОЩЕ.

Хващай автомата и действай! Не става с чакане.

Ти си още един за психиатрията. Но за стационара, не за диспансера.

Жалко че се е самоубил. Ако не се беше застрелял готвачът на ПУТКИН - Пригожин щеше да го изкара от затвора и да го вземе да воюва в Украйна

Този убил 17 и ранил 20 а ПУТКИН до момента от 2014 г е убил 200 000 и ранените без крака без ръце са тройно повече Е , кой е психопата и за лудница се пита в задачата ?

Съдейки по историята, не знам кой е за психиатрията, но Путин е за Нобелова награда, защото Обама за такива заслуги получи.

Не питаш на правилното място.

Ходи питай в козвк защо искат да управляват русия и окрайна :)

Да питам - dir.ru писаха ли за застреляния в наборния офис и за палежите на такива офиси?

Писаха! Олекна ли ти?

Ееее! А я па мислех, че само у ФАЩ ставали такива неща!

Е сигурно че и руснаците са хора. Въпреки че диктатора им не мисли така.

Ако това, че не се радвам на убийства на деца ме прави русофил, тогава пожелавам на цял свят да се отърве от русофобите!

Всичките русофили пишещи коментари се радват на убийствата на жени и деца. Даже призовават за геноцид в украйна.

Дали не се бъркаш нещо? Всички русофоби призовават за нечовешко избиване на руски граждани и то дори вече им е позволено официално от любимите им "демократични" лидери! Но когато е война разбирам, защото експерти в избиването на жени и деца са американците, нека пак да напомним за куклите с експлозиви или едрата шарка сред индианците. Обаче да злобееш на нещо, дето и американците не го правят, защото знаят какво е, това вече е подчовешко, ниво на някаква твар, каквито е имало едно време в концлагерите, но не от страната на затворниците.

Авторката да знае , че в психиатрията (а и във всички здравни заведения) те водят на "учет" а не на "отчет"! Думата е руска ,така че със сигурност не е бил на отчет:))

Нацистките символи на фланелката са били Z и V Путинкантропи, сър!

- Сър, каква е разликата между гробищен парк и софията, Сър? - През нощтта софията е много по-добре осветена, Джон!

Вчора три стрелби в Рашката педерация. Днес да дава Господ - двойно! И в Дагестан да започват да стрелят и да трепят ментите вече да дадат пример и на останалите педерасти в педерацията.

На вас, пациентите в психиатрията и достъп до интернет ли ви дават вече?

ВСИЧКИ РЕПУБЛИКА ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ , ЧЕ АКО БЯХА САМОСТОТЕЛНИ ДЪРЖАВИ, НЯМАШЕ ДА ПРАЩАТ ХОРАТА ИМ ДА МРЪТ ЗАРАДИ ЧУЖДИ ИМПЕРСКИ КОМПЛЕКСИ ...И ДА ТРЪГНАТ КЪМ ОТДЕЛЯНЕ ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА !

Какво общо има един изперкал психопат с политиката? Или просто не ви пука какви гнусотии ръсите, стига да са в крак с опорките ви?

2022-09-27 08:31:14 Иван Господинов Путето кога ще хвърля бомба в стратосферата, че да си увия главата в алуминиево фолио преди електромагнитния импулс да ми е препрограмирал соросоидния русофобски чип от ваксината срещу КОВИД. --------- САМО СИ Е ВИНОВНО , ЧЕ ГО НАМРАЗИХА , А ПОКРАЙ НЕГО НАМРАЗИХА И БЕНЗИНОСТНАЦИЯТА, КЪМ КОЯТО ПО ПРИНЦИП НИКОГА НЕ Е ИМАЛО КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ПОЛОЖИТЕЛНИ АСПИРАЦИИ ! ПОГЛЕДНИ КАРТАТА НА БЕНЗИОСТАНЦИЯТА ... АМО ТО КАТО ГРАБИЛО, ГРАБИЛО, ГРАБИЛО ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ...ТО СЕ ЗАДАВИЛО БЕ ...ТАКЪВ ТЪРБУХ НАДУЛО ОТ ЛАКОМИЯ, ЧЕ СКОРО САМО ЩЕ ИЗПОВРЪЩА ИЗЯДЕНОТО !

Едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет, десет, единадесет, дванадесет.... И так далее.

Абе русофоб, ти що знаеш руски?

Образованите хора знаем езици. Не сме като простите русофили. Напоследък и украiнска мова започнах да розумiям.

Какви времена доживяхме! Образовани хора да се радват на убийствата на деца! Явно си много образован!

Руските тролове и предателите на копейкин да не се напъват. Току-що вашият копейкин публично по телевизията показа че е руско мекере. Дума по дума повтаря всичките опорки на московската пропаганда и на платените руски тролове. Обаче гледам на шизофреника без паника не му харесва за пореден път истината за стрелеца. Не ти влиза в пропагандата че в твоята любима русия има неонацистки организации???? Които освен това са поддръжници на путин и активно участваха в окупацията на донбас и луганск??? Дали с шизофренични платени коментари ще промениш фактите много ми е любопитно???

Въпросът е, защо не го разследват поне за национално предателство Този тип единствено натиска върху първосигналните и няма никаква политическа платформа. Миналата година бяха мерките против КОВИД. Сега е руската пропаганда. Догодина какво ли ще е? Прави пари на гърба на видиотената маст на народа.

Като си толкова умен, я ми посочи в коя държава нямат хора с психични отклонения? Защото този дори се водел на диспансер, както повечето русофоби тук, дето се радват на убийството на деца!

Пък аз не съм видял нито един русофил с портрета на путин на площада откакто почна войната в украйна. Само в интернет ви виждам. Което значи че или ви е срам от самите себе си или точно вие сте със психичните отклонения.

Другарю! Няма нужда да нося портрета на Путин, защото той не ме кефи, обаче и убийците на деца не ме кефят, както и хората, които им се радват, така че хващай портрета на Зеления и марш да оказваш подкрепа поне на площада на неонацистите и убийците на деца!

Днес да си пожелаем два пъти повече жертви и малко по-близо до Москва.

Внимавай, защото има Господ и връща клетвите по много лош начин! Дано да нямаш деца, че да не страдат заради твоята простотия!

Русия, за съжаление е деградирала държава. За разлика от САЩ, които също са деградирали, тя обаче няма пари, икономически слаба е, прогнила е от корупция, а управляващите я са крадци с мегаломански амбиции. САЩ инвестират в образование, вътрешен ред и са икономически гигант. Русия се самоизяжда, водейки безсмислена война - агресия, породена от самозабравата на една твърде дълго овластена клика.

На Бог му е дошло до гуша от руските антихристи.

- Сър, защо в казахстан има проблеми, Сър? - защото там има над 2 милиона немски окупатори от преди 3 века, Джон!

- Защо в Цължария има толова много педерасти, сър? - Защото е имало съветска окупация и комунизъм.

Не ми кради ника, ей европеецо! измисли си собствен!

Стрелецът е член на физкултурното дружество "Русич": Диверсионно-штурмовая разведывательная группа (ДШРГ) «Ру́сич» — боевой отряд русских неонацистов, принимавший участие в российско-украинской войне как в войне в Донбассе с июня 2014 по июль 2015 года на стороне самопровозглашённых республик, так и во вторжения России на Украину в составе российских войск. Начало истории группы «Русич» было положено в 2009 году, тогда была основана тренировочная база для военной подготовки. Основатель — Алексей Мильчаков (р. 1991) — скандально известный неонацист из Санкт-Петербурга, до отправки на Донбасс[6] носивший прозвище «Фриц» (там сменил на позывной «Серб»). Проходил программу военизированной подготовки «Партизан» в координационном центре помощи Новороссии (КЦПН), проводимой Имперским легионом, боевым подразделением Российского имперского движения.

Ало, Паниката, троле нагъл руски, Понеже и тук си се появил, ще ти задам пак въпроса, от който старателно бягаш: Как така ковид хем е разработка на американци, която е убила много хора, хем две години вече разправяш колко безопасен бил? Отговри бе, трол!

А жертвите на Капутлер? Те са над 100 хил руски и украински войници и цивилни граждани. А ранените и осакатените, които са в пъти повече? А заплахите на този психопат да унищожи живота на Земята?

Повтарям за по-късно включилите се. МАЛКО СА.

Излишен си.

Явно не съм, щом квичиш толкова.

Не бъркай възмущението ми що за отрепки и боклуци сте със значимостта си :). Не ти минават тъпотиите и с всеки изминал ден добавяш още хора, които искат да ви орегризат гърлата на всички предатели, джендъри и фашизирани отпадъци.

Една от най-големите отрепки и пълен боклук-паниката-бил си бил възмутил:)))) Че как тогава се гледаш в огледалото? То ти си най-голямата утрепка и боклук след македонския трол Ак.

- Сър, защото в софията има толкова билбордове с разни типове? - За да няма пари за жертвите от природните бедствия, Джон!

Не може да бъде,според кремълското джудже такива неща се случват само в Америка.

Развихрил се е по повод мобилизацията, били го пропуснали призовкарите

- Сър, защо в българията не броят жертвите на демокрацията, европата и натото? - Защото нямат значение, Джон!

Как само квичите за 17 уж русначета с леко дръпнати очички. Деца, баби, жени и инвалиди, щом се самоопределя като руснак, стреляй и не питай.

Само в Америка се случва подобно!

Този стрелец е по-добър и от украински СПЕЦНАЗ. Гледах разпит с пленен руски орк. Ротата му от 60 човека тръгва на разузнаване с бой. Петима украински СПЕЦНАЗ ги издебват и разстрелват цялата рота и само този ранен го вземат в плен жив.

И след това превзели Москва двама от тях, докато тримата седели и пушили цигари щото няма нужда от тях, а? А Русия добави 150х.км2 само на хартия нали?

Ку ку

Руснаците още преди пет месеца превзеха киев ама ти руската подлога още не си разбрал.