17 години затвор за пиян шофьор, прегазил млад колоездач

Да лъжа ли детето си или да му кажа, че баща му е бил убит, проплака в съда вдовицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! -------->>> www.WebJob33.Com

а тези с по 2 убийства н а пътя и с условни? прокурорски син 2ма на тротоара на б българия- условна. оня бифш кмет потрошил детето- нищо. дъщерята на пършвицата убила на пътя даже нее с взета книжка.. и още и още

17 години е завишена присъда лишаване от свобода, но понеже е установен алкохол в кръвта или бягство от ПТП определено затова са му отредени. Един ден рано или късно децата на властниците ще започнат да карат и да блъскат хора, тогава ще се отмени това куцо наказание.

Makсим Ставийски

Има някакъв теоретичен шанс някой друг да му е взел колата...но не го вярвам.

По информацията която ни е предоставена в тази статия нещо не се връзват нещата. Ок има убит човек, но кой е истинският убиец се пита в задачата. Ами то да караш кола за 3 часа и ДНК-то ше свети поне седмица по волана. А на камерите какво се е видяло, защо не се казва?

е как за някой 17, а за други .. пробация ????

Цирк "Класик" със стандартна програма. Първа инстанция - ех, какво строго правосъдие имаме. Втора инстанция - 9 години. Трета инстанция - 5 условно. Журналистите естествено ще отразят само първата, втора и трета с по 1 изречение.

Предполагам, че ще обжалва и ще му намалят присъдата. Но дори и той да не е шофирал, кой укрива? Нима някой ще повярва, че някой нарочно му е взел автомобила и го е натопил?

Това дето го гледаш по филмите винаги е взето от някоя истинска история. В тая държава всичко е възможно. На Белнейски да не би да им намериха истинския убиец? Натопиха един манго и тва е. Реши ли държавата да те прецака и папата ще се окаже че си гръмнал.

Че и нагъл - нищо не признава и иска детектор. Сега ще му заврат един детектор в затвора.

Според много от тук коментиращите, когато осъдят някого на малко, то е защото са платили на съдията и заседателите. А когато е на повече - защото не са платили... Такъв негативизъм е доста добър показател за недоверието в неподкупността на съда, но повече - за негативизма на кометиращите. Не пожелавам на никой да изпадне в ситуация, когато да разбере в първо лице, че повечето съдии са неподкупни...

в цялата тази работа.

Изумяващо е колко различни присъди дава нашият съд за сходни казуси. Имахме смърт на дете, сгазено на пешеходна зона, имахме смърт на полицай, сгазен при извършване на проверка, имаме и толкова абсолютно доказани виновници, но такава присъда аз не помня, хем е дадена само по косвени улики. Да не би този да е единственият, дето е няма или не е искал да си плати?

"Според прокуратурата обаче има достатъчно доказателства, които уличават подсъдимия" Т.е. няма неоспорими доказателства, че пияндурникът е убиеца, а има доказателства, които водят към него - ДНК по волана и цигари ще рече, че в даден момент е пипал волана и е пушил в колата. На някои от всичките тия записи не се ли вижда да се качва, да слиза или да кара?!

не че е лошо, но необичайно висока присъда - 17 години и за умишлено убийство понякога не дават. а на ставийски за двама убити - порицание

тука 17 годинки а кънкьорчето условно......... класика.

Ако бяхме нормална държава и в двата случая присъдата щеше да е еднаква. Нямаше да е нито условна и нямаше да е 17 години.

При "кънкьорчето" предвиденото наказание по време на извършването нямаше долна граница и максимумът бе до 6 години,алкохолът тогава беше само утежняващо обстоятелство,а не квалифициран състав и дори е имал възможност за пробация поради липсата на долна граница при съкратено съдебно следствие,споразумение при това престъпление също бе допустимо.Оттогава много вода изтече,санкциите се завишаваха многократно,а през 2012 споразумение при приченена смърт е недопустимо.Какво ли ще кажеш,ако узнаеш че до 1995 г. шофирането в пияно състояние не бе престъпление от общ характер,т.е. глоба като при над 1,2 промила санкцията се налагаше от съдия.

А никой не осъзнава че един от големите проблеми на тая държава е алкохолизма... Хиляди байчовци като тоя чакат да се напият след работа, а други направо си пият и в работно време...

Тоест проблем няма

през 2012 споразумение при приченена смърт е недопустимо---- това нещастник не е верно- прокурорското копеле уби двама - 2 и получи условна

Това вече може да се приеме за нормална присъда.