Коментари - 1652 са потвърдените случаи на COVID-19, четирима са починалите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се оказа че са измряли най бедните и мигрантите! Тичайте да им слугувате на западняците отново! Бойко да прави програма за излизане от кризата и прозрачно харчене на средствата! Работа за всички българи които не могат да си създадат работа! В селското стопанство и инфраструктура! Ще се пребием по тези изтърбушени тротоари!

Защо никой не казва колко са оздравелите днес?

Излекувани: 321 Има във Вайбър чат бот, дето дава точните данни, когато му ги поискате.....

До вчера Борисов говори за морги и трупове, а сега с лека ръка отменя карантината. Не трябваше ли първо да проследят ефекта от облекчаване на мерките и така да вземат решение и решението трябва да е поне 14 дни след облекчаване на мерките. Или Борисов иска да се разболеят още хора или не могат да изплатят парите на безработните.

Не нали е популист човека......

Да ви е честито Северозапада надмина София с 44.1 срещу 42 заразени на 100 хил. население. Гарантирано от НОЩ, Великденска вахналия във Видин?

Вероятно не е по-ралично в другите областни градове,просто Видин е сега на "мушка" .Дайте да тестваме повече за да разберем къде е имало Великденски вахналии

И двамата нямате ли предвид 'вакханалия' или аз бъркам?

Благодаря за уточнението, вакханалия е правилно да се напише.

А каква е професията на жените, че има такава разлика.

Колкото до Мънгъров, надяваше се да надхитри Ген. Мутафчийски и изследванията на хората, да минават през частната му лаборатория. Във ЕМИ е направил частна лаборатория, без да уведоми и без разрешение, поради тази причина, е бил изгонен. Е, не му се получи да забогатява в/ху трагедията на болните. Човек, който цял живот се е облагодетелствал от връзките си, обикаля по студията, вместо да лекува. А вие мислете с главите си. COVIF-19 е световен проблем и е страшен. Носете маските си и се пазете.

Ако има доказателства, направо на съд

А кога ще дойде ада?

Мънго, не знам от къде си,но звучиш като от дълбоката провинция.

Десетки медици от “Пирогов” са тествани позитивни за коронавирус, като поне двайсет от тях са хирурзи, научи Биволъ от източници в столичната болницата. Най-много са от клиниката по Обща, висцерална и спешна хирургия. Друга проблемна болница е Св. Анна, където всички, работещи в инфекциозно отделение, са тествани позитивни за антитела, но пък PCR-тестовете им са негативни. Битка, за да се изследваш “Не ти дават възможност да се изследваш. Трябва да водиш битка, за да се изследваш. Не го разрешават. Изследването става на двора. Крият изследванията на персонала. Персоналът няма достъп до изследванията. Те крият резултатите и не ти казват кой е болен и кой е здрав. Казват ти – отивай си вкъщи” – съобщи източник от болницата, пожелал анонимност. Защо сред заразените има толкова много хирурзи? Причината за такъв голям брой заразени е смесването на потоците на пациентите според един от специалистите, с които Биволъ се консултира. Болни и здрави и персонала влизат през един вход. За да направиш снимка на болен с ковид отиваш на един и същ рентген като другите спешни случаи. Причината изглежда е също и в липсата на защитни средства, които са доставени едва в последните дни. А иначе маски за медиците от спешното се продавали във филмотеката: “Хирурзите ходеха по консултации по различните клиники без предпазни материали. Шапка, ръкавици, маска, на нас не ни се полагаха. Всичко отиваше за ковид-отделението. Допреди две седмици нямахме маски. Даже имаше един кабинет, във филмотеката, където се продаваха маски. Който иска си поръчва и срещу 4 лв. си купува маска.”, разказват очевидци. Ген. Мутафчийски: “Много жертви паднаха там” Информацията за големия брой хирурзи с ковид беше потвърдена днес и от ген. Мутафчийски, с когото репортер на Биволъ разговаря по телефона. Според него болните медици в Пирогов са около 40, което включва лекари, специализанти, медицински сестри и санитари.

Аре бегай бе мурзилка !!! Стига си лъгал, къв бивол, кви пет лева. Само дезинформация пускате.

Ти не прочете ли че твоят любим женерал е потвърдил информацията.

според биволь

"“Хирурзите ходеха по консултации по различните клиники без предпазни материали" - Стига глупости. В аптеката отсреща колкото искаш Или са чели по форумите, че няма такъв вирус.

Случая с починалата лекарка след два отрицателби теста и за вируса и внезапната и смърт, за мен показва, че правителството и медиците не владеят положението и мерките изобщо не трябва да се отхлабват, напртотив трябва да останат същите, единствента причина това да се прави е че икономиката и малкият бизнес тотално заминават, който е умен обаче ще си седи вкъщи.

Преди да има коронавирус умираха за няколко часа в болница от скоротечна пневмония.

Не ви оспорвам правото да се стремите към истината, но тази дама е изписана като здрава, веднъж тя е била щателно проверена заради вируса и втори път заради това, че колежка на медиците. Но те просто не разбират вируса и не го владеят, в момента нямат и никаква представа какво е станало, скоротечна пнемония е само хипотеза.

от други болести са починал над 35000 човека! Стига сте хленчили с този ковид! Явно трябва сериозно да се пазят лекарите но за съжаление като не могат да опазят себе си как ще запазят нас! Всеки да се самоизолира колкото може за да не претозарвама системата! Работоспособните да работят защото и бе4з хляб не може! И прозрачно харчене на парите каза президентът!

Нали щяха да спират с оповестяването. Депресирам се.

Май огромен процент от броените на запад, са точно от старчески домове. Там един вид ги държат да не умрат, където в естествена среда ще е по-рано. Нали и тук покрай оплаквания от омбудсманите разследваха 24 умрели в старчески домове. Там почти каквото и да ги тръшне, ще ги утрепа. Естествен подбор. Поне още не са стигнали средната за България смъртност на ден. Зимните месеци може и 300 човека.

някой вярва ли, че във Варна от два месеца и повече са залепнали на 26 случая и не мърдат напред? Явно кметът Портних е заповядал да не го занимават с кронавируси, тестове и т.н.

Мълчат като комунисти, да не ги сложат под карантина. Щъкат си из морската.

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността. В момента, седемдесет процента от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много болни хора. От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад и епидемии, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество и качество) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите, които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал миг.

Аре стига с тая утопия и намали тревата. Примери - в ЕС всеки дърпа чергата към своята държава, със Северна Македония за език и история не можем да се разберем, с Турция имаме тежко минало и различна вяра, някои араби искат Ислямски халифат. Знаеш ли колко локални конфликта има в Африка и Азия. Абе къде отидох и аз в Африка и Азия само Ирландия, Англия и Шотландия не могат да се разберат. Как мислиш, че всичко това ще се преглътне и светът ще стане едно безконфликто цяло. Къде виждаш тези служебни световни правителства и как ще се изберат.

Ако това, което сте написал не е някаква пародия, то значи имате много сериозен проблем в разбиранията си за РЕАЛНИЯ свят. Ако ги пишете тези неща за да трупате внимание - добре, но ако наистина вярвате в подобни безсмислени утопии - наистина е жалко.

Не разбрахме Бойко защо спря да се хвали, че е втори по военни разходи в света? Защо такава излишна скромност?

Тулупа се е концентрирал около празния чек за 10 млрд. лв. за войната с невидимия враг :)

3евзек

инфо, защо се излагаш пак с 1/2 инфо? Хем празен чек, хем за 10 милиарда. Коя 1/2 от двете е вярната?

зевзек, по-тъп въпрос не можа ли да измисли кръглата ти глава?!

3евзек

Мога, но не би ти отивал толкова.

нали сега събира пари за самолетоносачи. А летците не спират да тренират и тръпнат в очакване на новите самолети!

в 19 часа ще има нова пресконференция след извънредното заседание в МС. Гледайте,че после да не дрънкате глупости по слухове.

300 умират на ден от немотия, катастрофи, отчаяние, болести. Не ни занимавайте с тая измислица.

ЦИРКЪТ ГЕРБ е на Световно турне ... Трето турне ... с 10 млрд пътни ... Да живее БМБ !!! Баща му, Дядо му ..., все членове на Ниновата Бивша Партия ... Нек сме Живи, нек ни Таковат !!!

Айде, дирниците пак почнаха да плашат със снимки на маскирани!

Бог да прости починалите !

Да прости тулупите

Това че в Китай има само 4000 жертви а в останалият сват са 250 000 и растат е много съмително . Или не е вярно или Китайците имат вече ваксина и са имунизирани .

Или имат дисциплина в Китай и Корея а останалите сме туплупи?

Или всичко е един голям фарс, а рибките клъвнаха.

Каквато и да е стъкмистиката на китайците, факт е, че те имаха драконовска карантина, построиха огромна болница за броени дни, която да поеме случаите и закараха 50,000 души в Ухан, както и огромни количества медицинска техника (която изкупиха от световния пазар, което пък доведе до недостига й сега). Всички тези ресурси и грижа за болните със сигурност са намалили смъртността там.

Пардон, *закараха 50,000 души ЛЕКАРИ в Ухан.

Gia, в Китай въпросните построени съоръжения, по неофициална информация, са били нещо като изолатори/затвори за болни. Който оцелее - оцелее, нямало е някакви специални грижи.

Навсякъде болните намаляват. Само в страната на тулупите бройката расте ли расте и то все по-бързо. Браво тулупи! И да не вземе да си сложите маски ей...не Ви трябва, всички рано или късно ще умрем. Защо да не е от някакво си грипче или настинка.....

Колкоти да ревеш, БСП няма да спечели скоро власт :D

Какво БСП драги ми тулупе? Става дума за общата ни тулупса нация. Мислих я за Ганьовска, но гения на нашия министър председател по-добре обрисува интелекта на средностатическия обитател на родината - тулуп Това си ти, това съм аз. Тъпанри от класа. Ще се самоубием, но няма да послушаме разума. Няма да носим маски, няма да спазваме дистанция, за празниците, ще идем да заразим роднините в прованса. Нии сме най-ганиалните тулупи......начело с генералите тулупи

Намаляват новите заразени, а болните намаляват в държави, които са на сравнително късен етап, в който голямата вълна от болни вече оздравява. Тук още сме на етап пътуване по Великден.

дайте графиките от 01,01,2020 до днес и вашите предположения за бъдещето! стига с това тъпо изсипване на факти!

Равно ускорително му казваха на нашето движение....... Най-интересното предстои. При нас заразата се засилва и ние за да помогнем махаме мерките. Искаме по-дълго да се наслаждаваме на КОВИД-а и да намалим натиска на пенсионната система........

78 жертви, от които двама лекари; 177 заразени от медицинския персонал... Повече от плачевно...