1636 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие

Починали са деветима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция

Обратно в новината

Коментари - 1636 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се посмеем на изкривената статистика на алчните мафиоти в бели престилки. Хахахахахахаха Мошеници долни,никой не ви вярва.

Когато почнете да публикувате бюлетин, колко онколнолни починали и оздравели на ден има, колко са такива с инсулти и инфаркти - тогава ще повярвам, че се грижите за здравето и благоденствието на нацията. Дотогава, вървете на майната си - смешната ви пропаганда е жалка.

Слънцето изгрява от запад.

Това е доказано най - заразната пандемия в световната история, която заразява едновременно с хората и крави, кози, папая и сок от портокал.

БОГ да прости починалите ХОРА СЪБОЛЕЗОВАНИЯ на БЛИЗКИТЕ им

Виц: Говорят си две блондинки и едната казва: - Мисля си- ако направя свирка на ваксиниран, това няма ли да е същото като да се ваксинирам ? - Може но е доста неудобно, защото трябва на 20 ден и после на всеки 4 месеца да търсиш отново същия ваксиниран, за да му правиш отново свирки

Един приятел си идва от морето , с диария и повръщане отива за бооничен искат да го пратат на пср и в крайна сметка на бърз отрицателен. Точат нашите пари дигат инфлацията дават едни яки пари само на определени хора от две години и повече насам

Ваксината от какво предпазваше, че вече се обърках! Преболедувах Делта, 2 ваксини, преболедувах Омникрон, трета ваксина, сега пак нещо влача... нито е по-леко, нито е по-кратко! Ваксините НЕ работят! Долни измамници. Но виж туморът в гърдата ми е много истински. И да, преди ваксинитие не беше там. Всеки има глава на раменете и може да си вземе решение сам. После всеки си носи кръста.

Ми, Добре... За последните 24 часа минимум 50000 младежи под 20 години пушиха трева, минимум 20000 гаврътнаха повече от 3 водки на чилЯк И минимум 100 000 изпушиха пояече от 10 цигари на главА. Вече нИ сте интИресни. Казах.!

Izmamata si varvi I tovasie.4ydno mie kak taka symati bolesti iz4eznaxa I esamo kovid.

Мога да се обзаложа, че случаите на педерасТка шарка са в пъти повече, обаче не знам защо не се пише за нея?! Няма педеруги в България ли или не са платени все още парите за новините провокации и промивания на мозъци?! МайкавидаЕбавгнуснатапротритаВагина

Смешни и невежи коментари на прости хора

От какво да ги прости, викаш?

Починалите са с 56% по-малко от вчера, намалели са хоспитализираните, както и тези в интензивно отделение.

с 300 по-малко от миналата седмица на този ден

Недей говори така за семейството си!

Ето го "умния" със сутрешната си доза...

От там правят бройките и налагат мерки чрез незаконни заповеди на РЗИ. Нормален човек, който е под 60 и/или няма заболявания, като сърдечни, диабет и някои хронични, няма да се тества заради тази настинка.

СЗО многооо не хареса това

Idioti sprete se

Тия за мен масови убийци с ковид мерките, няма ли кой да ги съди на доживотен затвор без право на замяна. Където докараха за април 2020 - март 2022 поне 68 хиляди повече починали и сега докарват ново увеличение на общата смъртност! Броените починали констатирани с ковида (неуточнено от какво починали), не са толкова показателни, колкото общата смъртност: https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици На 17 юли въвеждат за болници мерките в София. Това е неделята от седмица номер 28. При сега давани (ще коригират нагоре) 1829 починали за седмица. 2 седмици по-късно е 2014 (ще увеличават нагоре още повече за корекция). Преди мерките седмица с 1702 починали - рекорд, ако след корекции назад, не увеличат с над от за предни години. Средната смъртност за 2019г. преди мерките е 2073 почиващи на седмица. При мерките 2020г. достигат 4753. и между 2021-2022г. 21 последователни седмици над 3000 и разни над 4000 починали. Отделно изключително скапаното ни здравеопазване. Номер 2 по смъртност на милион след Перу. Преди 2.64 пъти повече починали на констатирани от средното за света. Ало МВР и прокуратурата, не ставайте съучастници в масово убийство, а спасете хората от тези! И новата заповед, как да с приложения, как да си мием ръцете, навремето щяха такива да ги лекуват. Гледал съм например по Дискавъри, как един дето си маже със сапун ръцете 42 пъти ли бе, се хвалеха, че са го намалили на 7 пъти. Тези от здравното министерство и РЗИ на 4-ти километър, че са обществено опасни и застрашават живота и здравето на хора.

Луд умора няма и това си е . да ви ЕПМ.

За мен масови убийци с коид мерките. Само че аз мога да се базирам на факти. Ковид мерки = смърт, разруха, срината икономика, образование, потъпкана конституция, закони, права, свободи и достойнство на хората.

Само се мъчи.

Защо нямя статистика колко са починали от съпътстващи заболявания след ваксинация?

не омалява, а? А в Япония, https://www.japantimes.co.jp/news/2022/08/02/national/science-health/omi-coronavirus-disease-downgrade/ Шигеру Оми, който оглавява правителствения комитет по коронавирусите, и 17 други медицински и икономически експерти призоваха във вторник правителството да понижи класификацията на коронавируса до подобна на тази на сезонния грип, за да се намали тежестта върху болниците и обществените здравни центрове. В предложение от 19 страници експертите също така призоваха правителството да възприеме гъвкав подход към COVID-19, който да предотврати претоварването на здравната система, като например да не се идентифицират повече близките контакти и да се позволи на общите клиники да лекуват пациентите.

Да, такава е приблизителната скорост на падането на случаите - около 11% по-малко от същия ден преди седмица.

Ако се не бяха ваксинирали, нямаше да имат други болести.

е на езика на матушката ти. На български казваме "намалява".

Мри бе!

Никога не съм предполагал ,че в България има толкова много :генетици, вирусолози,епидемиолози,пулмолози. Браво

Като ги гледам как обикалят телевизиите и ръсят простотии срещу заплащане и се чудя как така сме най-болни в целия свят!

Да ти се връща :)

Ако бях на вас, просто щях да си намеря оръжие, да се науча да го ползвам и да потърся сметката от всички, които се появяваха пред камери да ни обясняват, как ако не се боцнем, ще умрем. И че много ще се мре, ако не въведем мерките. За чувалите с трупове. За камионите, които нямали да могат да извозват мъртъвците. Така се карат хората да правят, каквото онези поискат. Като ги уплашат. И който си няма и понятие дори от тези неща им вярва, щото му вадят пред камерите "експертите" с "експертното" си мнение. Трябваше да ви светне лампичката, уважаема! Още първия ден, когато Борисов заради двама заразени затвори цялата страна. Че всичко това е театър.

1636 положителни от общия брой тествани. А колко се тестват? Сигурно не повече от 20-30%. Така че това число показва много по-ниска бройка от реалността.

Тя светна, уважаеми! Но съ сигурност си спомняте колко много неща бяха яка принуда! В моя случай беше въпрос на оцеляване. Работа или мизерия.

Dir.bg, що просто не предоставите линк към официалната страница със статистиката и който иска, да си поглежда? Така само насочвате гнева на по-лабилните към себе си. И карате една голама част от останалите да мислят, че сте от другия отбор, че ви плащат, за да ни плашите. А може и да е истина. Защото една публикация не видях за другата теза. Че това е обикновено заболяване, което не е по-опасно от една камара други, на които не се обръща никакво внимание, но взимат повече жертви. Когато представяш само едната страна на монетата, това е най-малко съмнително. Човек започва да се пита, какво още спестявате на хората и не им казвате. Чакам например статия затова, как помощите за Украйна се крадат. Как оръжията се продават на черния пазар. Как Зеленски пуска най-долните престъпници от затворите и ги въоръжава. Нещо по тези въпроси? Нали ви е ясно, че не можете да скриете нищо от това, колкото и да ви плащат да го правите. Дори човек да не знае английски ( а тези са все по-малко ), може да пусне страницата през преводача на Гугъл и ще е достатъчно добър превода, за да се разбере, какво пише вътре.

Пландемията продължава благодарение на медии като вашата! Никой не ви вярва!

По всяко време могат да си правят пЛандемии! Пък и носене на маски мноого им хареса да налагат.

Оти се косиш, като че ти мине

МАЛЯ,ЧЕ ВЕЧЕ..НЯМА НУЖДА ОТ КОМЕНТАР!!! ТРЯБВАТ-ДЕЙСТВИЯ!!! ВСИЧКИ ИЗРОДИ,УЧАСТВАЛИ В ТОВА-ИЗВРАЩЕНИЕ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ: АРЕСТУВАНИ С КОНФИСКУВАНО ИМУЩЕСТВО! ПУБЛИЧНО ЕКЗЕКУТИРАНИ!!!

Това им е ролята на медиите - да манипулират. Те са основния инструмент на пЛандемиците. Още по страшно може да стане след няколко години, когато технологиите напреднат повече и контролът може да стане тотален.

Гласувайте за идола ви Копейкин, той ще ни оправи... Отзад!

По-полека, пиле шарено, не сме 1944

Идеята явно е да свикнеме с тия пЛандемии и да ги приемем за нещо нормално. По всяко време да могат да те затварят и ограничават.

За който и да гласуваш е все тая.

А хапчетата?!

Тези около 300, които почиват всеки ден от какви ли не болести и причини или само тези 9, които са записани с положителен папая тест?

Всъщност не е. Има някои, които са готови да закрият ковид измамата и да има последствия за наложилите я.

Е те ти го казват, ковидарите на последния ден - свиквайте с новото "нормално". Всъщност това, което не ти казват е, че те искат да повярваш в това, за да не разбереш, че от теб зависи, защото те са малцинство, а мнозинството сме ние. Затова използват тактиката "разделяй и владей", защото ще загубят, понеже не могат да се справят с обединеното мнозинство.