1636 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие

Починали са деветима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция

Обратно в новината

Коментари - 1636 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо 4но ваксиниран Израел днес е с 3413 заразени и с 21 починали? Пре супер здравеопазване и 4 дози????

Само трола Мушморок ли остана бе? Другите да не са в кардиологията или парата свърши вече от нпо тата?

Ало, 12, троле наш, Не съм трол. Ако бя, щях да с екрия под 5-=ина имена. А ти защо се правиш на 20 души? Заместваш "напусналите" колеги ли?

Естествено, че си трол, спамиш тук от сутрин до вечер. Ваксинирана отрепко, от какво те е страх нали си еаксиниран? Ходиш с маска, но искаш и другите да са с маски? Ти си долна измет и си за затвор.

3евзек

Ало, 12, троле наш, Не аз, ти си трол, защото пишеш два пъти повече от мен и сега пак се правиш, че ти е за пръв път. Мислиш си, че не ти личи ли? Ваксинирана отрепка може да викаш на някой свой вече ненужен колега, който е вече Отрепан с противотролската ваксина.

Мушморока е най големия охлюв, затова седи тука и възхвалява пропагандата на баба Радка и Кунчев. Е, разбира се и съчмата го пере яко. Никой нормален няма да се занимава постоянно с това.

3евзек

Ало, ха ха, тролице проста, Или факт, или 77, или... кой знае колко имена още ползваш. Срам ли те е да застранеш с едно от тях бе? Не възхвалявам пропаганда, ами задавам въпроси, на които ви е забранено да отговаряте заради вашата пропаганда. А ти даже не знаеш как се пише 'сачма', може би не знаеш какво означава, пък си тръгнала да обясняваш кой бил нормален и кой не.

Охлюв, дай им на такива като тебе власт и им гледай сеира! Сляпа вяра в авторитетите в комбинация с психични отклонения... Такива като тебе винааги са обслужвали най големите психопати.

3евзек

Ало, 77, тролице проста, Кой ти е казал, че вярата ми в авторитетите е сляпа бе? Ти като си толкова виждаща, защо при болест ходиш на лекар да ти каже какво да правиш?

Тук преди месеци имаше много повече ковидари, къде са сега? Изпукаха от ваксините? Браво, браво, естествения подбор е полезен за планетата. Това ще помогне да се изчисти и парламента от фашистки партии. Инфлацията също ще намалее, а имоти на умрели ваксъри ще залеят пазара и ще има евтини жилища за младите.

Ало, Нековидар, троле наш, Не са изпукали, ами ги изгонихте с наглостта си и грубия език. Тук в интернет е едно, ама... Преди месеци в автобуса вие бяхте много повече. Да каже човек, че сте спрели да пътувате, само че няма друга основателна причина да го направите.

На запад ваксърите масово гинат. В медиите им наричат това синдром на внезапната смърт. Ваксърите тук да не агитират другите, а да се готвят и да мислят как да неутрализират уаксата. Времето им изтича тик так тик так. Дарвин ще ни избави от изродите.

Ало, Антив, троле прост, След като е толкова масово, защо не се забелязва увеличение в общата статистика за смърт? Срам ли те е да кажеш защо? Или забранено?

Кой ти каза, че няма такова увеличение? Виж смъртността в бг за 2021 когато почна ваксинацията.

3евзек

Ало, Антив, троле прост, А змислех че за на запад говориш. БГ не беше ли тъкмо до преди малко пример за ниска ваксинация? Защо изведнъж така рязко смени ориентацията? Дай на запад да видим как е и да сравним с бг! Освен това масовата ваксинация започва през май 2021, а смъртността е най-висока тъкмо преди това. През лятото на 2021 ваксинирани нямаше ли бе, трол?

Кандомите действат само в 99% от случаите. Трябва да спрем да ги ползваме като ковид ваксината.

В Англия 95 процента от умрелите от ковид са ваксани, само 5 процента напълно неваксани. Ваксината убива, само твжките олигофрени повтаряте стари опорки.

3евзек

Ало, Контакт, троле наш, Ако беше учил пропорциите в 6-и клас, щеше да знаеш, че при над 98% ваксинирани рискови групи, всъщност 95% от починалите означава тройно или четворно по-малък риск.

До мушмула. Обясних ти отрепко те не са умрели от нещо друго, а от ковид. Защо, защото ваксината намаля белите кръвни телца и ваксъра гине от всяка лека инфекция.

3евзек

Ало, Контакт, троле наш, Не причината, а пропорцията. Защо при ваксинирани 60:1 неваксинирани, пропорцията на починалите е 20:1? Защо? Имаш ли завършен 6-и клас?

Този марсол представящ се за Мушморок още ли не га прибрали санитарите? Нали ти казах бе сопол няма да навиеш хора да се ваксинират.

Ало, wert, троле наш, Вашите санитари сигурнои са ги прибрали истинските санитари, затова не са прибрали мен, дори не са идвали. А ти наистина ли смяташ, че целта ми е да навивам хора да се ваксинират, при положение че хора тук почти няма, освен вече ваксинирани?

Стряскащото, срамното и нелицеприятното е, че се плюе под новините но в магазина и в транспорта мнозина са в маскарад и макар част от тях да са ги сложили фиктивно под брадичката, факта че са им изобщо на лицето е доказателство за липса на топки и наличиато на напълно поведенческо поведение и отказ от личните си права и свободи. МНОГО ЖАЛКО И СРАМНО!!! На останалите - сполай ви и успех в протеста и противопоставянето.

Ало, Амиии, тролице проста, Само ти ли не разбра, че тук плюят 2-3 трола, повечето от паритя Възраждане, с много имена, а реалността в магазина и транспорта е съвсем друга? Досега те мислех за много проста, но изглежда пак съм те подценил.

???????????????????????

Дания прекратява ваксинацията на деца и юноши под 18-годишна възраст 8 август 2022 г. от д-р Питър Ф. Майер Дания има напълно различен и по-сериозен подход към здравето и короната, отколкото в Германия или Австрия. Те се противопоставят на всяването на страх, смятат масовите тестове за ненаучни, а медиите се извиняват за преувеличени и неверни репортажи. Изследователите от Датската група за готовност за инфекциозни заболявания към Statens Serum Institut първи показаха, че е възможно да се появи отрицателен ефект след 30 дни с доза на Pfizer и от самото начало с Moderna, както показва следната графика от проучването: https://i0.wp.com/tkp.at/wp-content/uploads/2021/03/T2.medium.gif?resize=440%2C196&ssl=1 Както бе съобщено , датско проучване на 30 000 обитатели на старчески домове и 330 000 здравни работници, отчитащи началото на кампанията за ваксиниране, установи тази много интересна графика: От 0 до 14 дни след първата доза рискът от инфекция с Covid-19 е бил значително увеличен:https://i0.wp.com/tkp.at/wp-content/uploads/2021/03/T2.medium.gif?resize=440%2C196&ssl=1 Според тази графика ваксинираните обитатели на домовете са имали 40% по-висок риск от заразяване с SARS CoV-2 от тези, които все още не са били ваксинирани. При здравните работници рискът от заразяване е бил дори 104% по-висок. Ето защо първите дни след всяка ваксинация ще бъдат изключени от изчисляването на ефикасността, тъй като това никога няма да доведе до положителна ефикасност. Това е и причината, поради която RKI в Германия и AGES в Австрия посочват ваксинираните лица като неваксинирани през първите 14 дни след ваксинацията, тъй като в противен случай данните биха показали пълен провал още в началото на кампанията за ваксинация и тя би трябвало да бъде прекратена. На официалния уебсайт на отговорния датски здравен орган "Sundhedsstyrelsen" можете да прочетете за ваксинацията в раздела " Vaccination af børn og unge under 18 år " (Ваксинация на деца и юноши под 18 години): Децата и юношите много рядко боледуват тежко от Covid-19 с вариант Omicron. Следователно от 1 юли 2022 г. децата и юношите под 18-годишна възраст няма да могат да получат първата ваксина, а от 1 септември 2022 г. няма да могат да получат втората ваксина. Малък брой деца с особено повишен риск от тежко протичане ще продължат да имат възможност за ваксинация след индивидуална оценка от лекар. Поне това е стъпка в правилната посока. Най-сетне здравето на децата и младите хора вече няма да бъде застрашено от генната терапия.

А забеляза ли, че рискът от заразяване спада почти 20 пъти 7 дни след втората доза? Твърде невероятно. Всъщност от кое точно изследване е част тази таблица? Защо даваш само парченце от информацията в него? С какъв мотив? Срам те е от това, което в края на краищата са установили датчаните ли? А не беше ли Швеция държавата с различен подход?

Добро утро, дами и господа, Отново настъпи часът за традиционните пожелания. Затова отново пожелавам на всички тролове да им изсъхант тестикулите, а специално за онези, които водят политическа агитация - по още три крака. На останалите пожелавам здраве (включително за всички горепосочени израстъци) и лек ден,

Дира, защо триете тролските отговори? Помагате на авторите им да не се излагат пред хора ли?

Пландемията продължава благодарение на глупавите медии които не пишат че от една седмица има траен спад на случаите

Спад няма. Има т.нар. плато.

Пандемия няма има така наречена пландемия.

От Тайланд идва проучване, което специално е разгледало сърдечносъдовите странични ефекти след две дози на препарата mRNA "Corminaty" на Pfizer. https://www.preprints.org/manuscript/202208.0151/v1 В тайландското проучване са изследвани 314 ваксинирани юноши на възраст от 13 до 18 години. Това е проспективно проучване. Данните се събират целенасочено, за да се провери конкретна хипотеза. След второто инжектиране на мРНК бяха изследвани сърдечносъдовите ефекти на ваксинацията. Сърдечни проблеми Въпреки че изследваната група в крайна сметка включва 301 души, 13 от тях са "изгубени" по време на проучването. Това е сравнително лесно управляема група, но въпреки това резултатите са шокиращи: почти 100 ваксинирани лица са получили сърдечносъдови усложнения след ваксинацията. Наблюдавани са пет случая на миокардит. Четири от тях не са имали типичните клинични симптоми. Освен това има два случая на перикардит. Това е възпаление на перикарда. Проучването "Сърдечно-съдови ефекти на ваксината BNT162b2 mRNA Covid-19 при юноши" е публикувано в понеделник, но все още не е рецензирано. Данни като "демографски данни, симптоми, жизнени показатели, ЕКГ, ехокардиография и сърдечни ензими са събрани в началото, на третия ден, на седмия ден и на 14-ия ден (по избор) с помощта на въпросници", се посочва в резюмето. Най-често срещаните странични ефекти са тахикардия, която на популярен език се нарича сърцебиене. Тахикардия е била наблюдавана при 7,64% от изследваните лица след ваксинация, или 23 души. Недостиг на въздух изпитват 6,64% от изследваните лица. Сърцебиене са имали 4,32%, болка в гърдите - 4,32%, високо кръвно налягане - 3,99%. Като цяло, "при 29,24% от пациентите са установени сърдечносъдови ефекти, вариращи от тахикардия до сърцебиене и миоперикардит." Необходимо е наблюдение Пълното заключение на проучването: "Сърдечно-съдовите ефекти при юноши след ваксинация с BNT162b2 mRNA COVID-19 включват тахикардия, сърцебиене и миокардит. Клиничното протичане на миоперикардита след ваксинация обикновено е леко и всички случаи се възстановяват напълно в рамките на 14 дни. Поради това юношите, получаващи мРНК ваксини, трябва да бъдат наблюдавани за странични ефекти." Всички случаи на миокардит и перикардит са възникнали сред юноши от мъжки пол, при дял на девойките е една трета.

Пак добре, че от 50 милиона души са намерили 314 юноши със сърдечни проблеми, за да си попълнят групата за изследването. А от какво "загубиха" 13-те? От счупен врат, премазан гръден кош или от положителен ковид тест?

Гласувайте за идола ви Копейкин, той ще ни оправи... Отзад!

За който и да гласуваш е все тая.

Всъщност не е. Има някои, които са готови да закрият ковид измамата и да има последствия за наложилите я.

Викаш, готови са да съживят мъртвите?

3евзек

Именно. По изпитан руски модел - дефектиралите граждани биват заменени с нови в рамките на 10 минути, след което мъртви отново няма.

Повечето мислещи не гласуват за смешника Копейкин. И това, че тоя позьор и популист се опитва да използва недоволството на мислещите хора към тази безобразна лъжа и манипулация, наречена КРОМИДне означава че ще гласуваме за него!

Ама, че си глупава!

МАЛЯ,ЧЕ ВЕЧЕ..НЯМА НУЖДА ОТ КОМЕНТАР!!! ТРЯБВАТ-ДЕЙСТВИЯ!!! ВСИЧКИ ИЗРОДИ,УЧАСТВАЛИ В ТОВА-ИЗВРАЩЕНИЕ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ: АРЕСТУВАНИ С КОНФИСКУВАНО ИМУЩЕСТВО! ПУБЛИЧНО ЕКЗЕКУТИРАНИ!!!

По-полека, пиле шарено, не сме 1944

Идеята явно е да свикнеме с тия пЛандемии и да ги приемем за нещо нормално. По всяко време да могат да те затварят и ограничават.

Е те ти го казват, ковидарите на последния ден - свиквайте с новото "нормално". Всъщност това, което не ти казват е, че те искат да повярваш в това, за да не разбереш, че от теб зависи, защото те са малцинство, а мнозинството сме ние. Затова използват тактиката "разделяй и владей", защото ще загубят, понеже не могат да се справят с обединеното мнозинство.

Любчо, троле наш, Чусктата ли се смали след ковида, че сега желаеш възмездие и си уголемил буквите за компенсация?

По всяко време могат да си правят пЛандемии! Пък и носене на маски мноого им хареса да налагат.

Е това е за дресировка и подчинение. "Маските са, за да мълчите, а не за да ви пазят!" Милен Цветков

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Ти може и да си намирала поле за изява на ораторските си умения в автобуса, обаче надали си масов случай.

Пландемията продължава благодарение на медии като вашата! Никой не ви вярва!

Dir.bg, що просто не предоставите линк към официалната страница със статистиката и който иска, да си поглежда? Така само насочвате гнева на по-лабилните към себе си. И карате една голама част от останалите да мислят, че сте от другия отбор, че ви плащат, за да ни плашите. А може и да е истина. Защото една публикация не видях за другата теза. Че това е обикновено заболяване, което не е по-опасно от една камара други, на които не се обръща никакво внимание, но взимат повече жертви. Когато представяш само едната страна на монетата, това е най-малко съмнително. Човек започва да се пита, какво още спестявате на хората и не им казвате. Чакам например статия затова, как помощите за Украйна се крадат. Как оръжията се продават на черния пазар. Как Зеленски пуска най-долните престъпници от затворите и ги въоръжава. Нещо по тези въпроси? Нали ви е ясно, че не можете да скриете нищо от това, колкото и да ви плащат да го правите. Дори човек да не знае английски ( а тези са все по-малко ), може да пусне страницата през преводача на Гугъл и ще е достатъчно добър превода, за да се разбере, какво пише вътре.

Оти се косиш, като че ти мине

Това им е ролята на медиите - да манипулират. Те са основния инструмент на пЛандемиците. Още по страшно може да стане след няколко години, когато технологиите напреднат повече и контролът може да стане тотален.

АЛо, Крали Маркото, троле руски, Докато лъжете като разпрани и под статия за ковид се изпускате да пишете за другата ви болна тема - Украина, няма кой да ви отрази. Нали ти е ясно, че не можеш да скриеш това?

Педалче мушморокско, гледам сменил си ника со прост, единственият трол по темата с ковида си ти. Идиот, всичко се връща, а на когото каквото съм пожелала го застига, внимавай какво ти пожелах

3евзек

Ало, Ей, тролице проста, Колкото и да приказваш кой бил трол, важни са не приказките, а кой как го чувства. На мен ми стига, че прие присърце тролската част на пожеланието, без дори да забележиш човешката, която изглежда ще артиса почти неизползвана и ща или не ща... ще трябва да си я прибера за мен.

Не мога да скрия кое? Да не би темата за Ковид и Украйна да не са болни? Да не би да не се показва и за двете само едната гледна точка? Скоро и Тайван ще се споменава често. Хайде бегй някъде да пиеш бира и не се занимавай с мен.

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле руски, Темите са болни, обаче ти ги смесваш, сякаш са едно. Затова не можеш да скриеш, че си руски трол. Наистина ли не се сети кое?

Разбира се, че ги смесвам. Отразяването им е по един и същи начин - едностранно.

1636 положителни от общия брой тествани. А колко се тестват? Сигурно не повече от 20-30%. Така че това число показва много по-ниска бройка от реалността.

Колкото и да е далеч от реалността, например 6 пъти, то е било 6 пъти вчера, онзиден, миналата седмица... Е, миналата седмица по някое време може да е било 6.5 пъти. Т.е. дава представа за увеличение или намаление. Също така дава представа какъв брой хора се очаква да постъпят в болница в следващите 10-ина дни. Сещаш ли се за нещо друго, което би било от полза, ако се знаеше реалният брой? Поне аз не се сещам.

Никога не съм предполагал ,че в България има толкова много :генетици, вирусолози,епидемиолози,пулмолози. Браво

Като ги гледам как обикалят телевизиите и ръсят простотии срещу заплащане и се чудя как така сме най-болни в целия свят!

не омалява, а? А в Япония, https://www.japantimes.co.jp/news/2022/08/02/national/science-health/omi-coronavirus-disease-downgrade/ Шигеру Оми, който оглавява правителствения комитет по коронавирусите, и 17 други медицински и икономически експерти призоваха във вторник правителството да понижи класификацията на коронавируса до подобна на тази на сезонния грип, за да се намали тежестта върху болниците и обществените здравни центрове. В предложение от 19 страници експертите също така призоваха правителството да възприеме гъвкав подход към COVID-19, който да предотврати претоварването на здравната система, като например да не се идентифицират повече близките контакти и да се позволи на общите клиники да лекуват пациентите.

е на езика на матушката ти. На български казваме "намалява".

Защо нямя статистика колко са починали от съпътстващи заболявания след ваксинация?

Ако се не бяха ваксинирали, нямаше да имат други болести.

Това е защото не могат да бъдат забелязани в статистиката.

Ти идиот ли си? Не са в статистиката, защото никой не е вкарал тези данни там. За да ги има данните, някой трябва да следи за тях и да ги регистрира. Ма на мед-терористите не им пука, от какво е починал човека. Пука им, да напишат, че е от Ковид

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле руски, Не съм идиот. В общата статистика за починали влизат всички починали, не само лелеяният от теб ковид. В нея се забелязва кога е имало голяма жега, кога е имало голям студ, кога е имало епидемична вълна... Обаче кога е имало ваксинирани не се забелязва. А ти си трол!

Само се мъчи.

Луд умора няма и това си е . да ви ЕПМ.

Тия за мен масови убийци с ковид мерките, няма ли кой да ги съди на доживотен затвор без право на замяна. Където докараха за април 2020 - март 2022 поне 68 хиляди повече починали и сега докарват ново увеличение на общата смъртност! Броените починали констатирани с ковида (неуточнено от какво починали), не са толкова показателни, колкото общата смъртност: https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици На 17 юли въвеждат за болници мерките в София. Това е неделята от седмица номер 28. При сега давани (ще коригират нагоре) 1829 починали за седмица. 2 седмици по-късно е 2014 (ще увеличават нагоре още повече за корекция). Преди мерките седмица с 1702 починали - рекорд, ако след корекции назад, не увеличат с над от за предни години. Средната смъртност за 2019г. преди мерките е 2073 почиващи на седмица. При мерките 2020г. достигат 4753. и между 2021-2022г. 21 последователни седмици над 3000 и разни над 4000 починали. Отделно изключително скапаното ни здравеопазване. Номер 2 по смъртност на милион след Перу. Преди 2.64 пъти повече починали на констатирани от средното за света. Ало МВР и прокуратурата, не ставайте съучастници в масово убийство, а спасете хората от тези! И новата заповед, как да с приложения, как да си мием ръцете, навремето щяха такива да ги лекуват. Гледал съм например по Дискавъри, как един дето си маже със сапун ръцете 42 пъти ли бе, се хвалеха, че са го намалили на 7 пъти. Тези от здравното министерство и РЗИ на 4-ти километър, че са обществено опасни и застрашават живота и здравето на хора.

Ало, Някой, троле наш, Как тогава ще обясниш намаляването на смъртността през седмица 31 и 32, тъкмо след въвеждането на маските и в магазините? Кажи бе, троле?

Idioti sprete se

СЗО многооо не хареса това

с 300 по-малко от миналата седмица на този ден

Да, такава е приблизителната скорост на падането на случаите - около 11% по-малко от същия ден преди седмица.

Починалите са с 56% по-малко от вчера, намалели са хоспитализираните, както и тези в интензивно отделение.

Смешни и невежи коментари на прости хора

Недей говори така за семейството си!

Ето го "умния" със сутрешната си доза...

За мен масови убийци с коид мерките. Само че аз мога да се базирам на факти. Ковид мерки = смърт, разруха, срината икономика, образование, потъпкана конституция, закони, права, свободи и достойнство на хората.

Мога да се обзаложа, че случаите на педерасТка шарка са в пъти повече, обаче не знам защо не се пише за нея?! Няма педеруги в България ли или не са платени все още парите за новините провокации и промивания на мозъци?! МайкавидаЕбавгнуснатапротритаВагина

Izmamata si varvi I tovasie.4ydno mie kak taka symati bolesti iz4eznaxa I esamo kovid.

Ми, Добре... За последните 24 часа минимум 50000 младежи под 20 години пушиха трева, минимум 20000 гаврътнаха повече от 3 водки на чилЯк И минимум 100 000 изпушиха пояече от 10 цигари на главА. Вече нИ сте интИресни. Казах.!

Ваксината от какво предпазваше, че вече се обърках! Преболедувах Делта, 2 ваксини, преболедувах Омникрон, трета ваксина, сега пак нещо влача... нито е по-леко, нито е по-кратко! Ваксините НЕ работят! Долни измамници. Но виж туморът в гърдата ми е много истински. И да, преди ваксинитие не беше там. Всеки има глава на раменете и може да си вземе решение сам. После всеки си носи кръста.

Мри бе!

Да ти се връща :)

Ако бях на вас, просто щях да си намеря оръжие, да се науча да го ползвам и да потърся сметката от всички, които се появяваха пред камери да ни обясняват, как ако не се боцнем, ще умрем. И че много ще се мре, ако не въведем мерките. За чувалите с трупове. За камионите, които нямали да могат да извозват мъртъвците. Така се карат хората да правят, каквото онези поискат. Като ги уплашат. И който си няма и понятие дори от тези неща им вярва, щото му вадят пред камерите "експертите" с "експертното" си мнение. Трябваше да ви светне лампичката, уважаема! Още първия ден, когато Борисов заради двама заразени затвори цялата страна. Че всичко това е театър.

Тя светна, уважаеми! Но съ сигурност си спомняте колко много неща бяха яка принуда! В моя случай беше въпрос на оцеляване. Работа или мизерия.

Имаше и принуда, да Тогава сте избирали между работа и мизерия. Сега няма избор. Случило се е нещо лошо и е време за теглене на чертата. Пазете се от лоши емоции и стрес. Тези най-много ускоряват развитието и заболяването. Спрете да посещавате места като това, защото са токсични

Един приятел си идва от морето , с диария и повръщане отива за бооничен искат да го пратат на пср и в крайна сметка на бърз отрицателен. Точат нашите пари дигат инфлацията дават едни яки пари само на определени хора от две години и повече насам

От там правят бройките и налагат мерки чрез незаконни заповеди на РЗИ. Нормален човек, който е под 60 и/или няма заболявания, като сърдечни, диабет и някои хронични, няма да се тества заради тази настинка.

Виц: Говорят си две блондинки и едната казва: - Мисля си- ако направя свирка на ваксиниран, това няма ли да е същото като да се ваксинирам ? - Може но е доста неудобно, защото трябва на 20 ден и после на всеки 4 месеца да търсиш отново същия ваксиниран, за да му правиш отново свирки

БОГ да прости починалите ХОРА СЪБОЛЕЗОВАНИЯ на БЛИЗКИТЕ им

От какво да ги прости, викаш?

Тези около 300, които почиват всеки ден от какви ли не болести и причини или само тези 9, които са записани с положителен папая тест?

Това е доказано най - заразната пандемия в световната история, която заразява едновременно с хората и крави, кози, папая и сок от портокал.

Слънцето изгрява от запад.

Когато почнете да публикувате бюлетин, колко онколнолни починали и оздравели на ден има, колко са такива с инсулти и инфаркти - тогава ще повярвам, че се грижите за здравето и благоденствието на нацията. Дотогава, вървете на майната си - смешната ви пропаганда е жалка.

Да се посмеем на изкривената статистика на алчните мафиоти в бели престилки. Хахахахахахаха Мошеници долни,никой не ви вярва.