16-годишно момче от Ямбол се удави в река Тунджа

В издирването се включиха пожарна и екипи на Гражданска защита

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти ко си решил да плуваш в река или язовир, където се подразбира, че е забранено, колко заграждения и знаци трябва да се сложат, за да не влезеш да плуваш???? Стена 3 метра ли да се построи, като китайкстата - от край до край! Все някой друг е виновен. Жалко за момчето, но само си е виновно.

дай всичко да заградим в мрежи и да сложим полицай на всяка локва, щото някои не могат трезво да преценят кое е опасно и кое не е.

Трагична е новината, но и репортажът по телевизиите беше потресаващ - потънали в боклуци цял квартал получават помощи отказвайки да полагат елементарни грижи за децата си, минимален родителски контрол и възпитание. Защо тези деца са оставени в риск? Защо се дават пари без държавата да изисква дори минимално полагане на труд и всички тези паразитиращи безработни и социално слаби да почистят тоновите болкуци трупани от тях ежедневно?!

И какво да направи Общината?Да загради цялата река ли? Че то след 3 дена всичко ще на Белкантото за джилезу.То не може само да раждаш и помощи да искаш ,трябва и грижи да се полагат за тези деца.

И като сложат заграждения и табели, ще ги спасят тия полуграмотни циганета ли?

Щом са от етноса, първо, най-вероятно действат на момента, без много да му мислят и второ, на 16 години вече от 2-3 години се изживяват не като деца, а като пълноправни мъже, които трудно се разбират от дума, та било то и от семейството.

243Win

Хаха, реката им виновна на зулусите! А ако видите какво са направили левия бряг на реката покрай махалата в Ямбол... Няма община, няма закони, няма еколози - там е абсолютна кочина! Има някъде видео в Тубата.

поредния неграмотен мангал, айде у лево!

Един мангал по - малко.

Много скромно се е представила реката. По-масово По-масово трябва Примерно от веднъж и половината махала дава фира. Даже цялата е най-добре

Алооооо, общината - чуйте хората и вземете моментално мерки! Като за начало им разкарайте незаконните къщи от реката.

Норвежкият модел да се отнемат деца от лоши родители не е никак порочен. Това е добро решение за цели етноси, които отказват елементарни хуманни грижи и възпитание за децата си, с което генерират поколения възпроизвеждащи същия проблем и го задълбочават.