17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси боговете сте се събрали тук..........

Не се наситика на екстремност! Тъпа смърт!

Супер новина! Утрепал се е преди да създаде деца и да разпространи малоумните си гени!

Не е проблема в ATV-то, не е проблема в превозното средство, а в зад кормилното устройство и неговата култура и обучение. Днеска е с ATV, утре скутер, после електро тротинетка, като цяло не е проблем да се убиеш с почти всичко. Колело да не би да не е опасно да карат децата? Нито има кой да ги пази по пътищата, нито са защитени да се подхлъзне или загуби контрол и да се пребие. За това са измислени каски, наколенки, налакатници. А за нещо като ATV си има екипи за цяло тяло. Не ти гарантира, че ще те спаси, но шансовете са ти значително по-големи. Та при едно най-обикновенно падане с бавна скорост може просто да ти се удари глкавата в и до там. Не е въпроса да ревем и да забраняваме всичко, а да има правила и ПО-ВАЖНОТО - някой да следи те да се спазват. Като това следене започва от родителите ... Мама и Тате, ако са ти казали, че на теб никой нищо не може да ти каже и може да правиш каквото си искаш, еми изхода е често неприятен.

Каски, наколенки... А като за начало книжка? Иначе като им чете човек глупостите ще рече, че има световна конспирация пречеща им да си карат. Ограниченията им виновни, пътищата им виновни, само те никога не са виновни! Да си трошат главите... То това е и резултатът - черепно мозъчна травма. Пълен идиотизъм... И както казваш и с колело даже са така, а дори и пеш са така. От година опищяхме орталъка за перките покрай трамвайните линии, сигурно и на Марс вече ги научиха и въпреки това още има тъпаци да се спъват в тях. И това, което шокира е "знаеш ли колко много хора се спъват", все едно довчера ги е нямало. А онзи какво направил, нахвърлял ги по релсите и накривил на пътуващите. Пълен идиотизъм цари навсякъде в България.

сега пак ще завалят коментари как държавите и общините са виновни- не са осигурили по-добри пътища... А родителите и детето- о, горките. Като оная умната с перките на графа и мъжа й с кирката... Няма какво да ги жалим тия, аз що не се блъснах като бях дете?

тези превозни средства са само за планини и гористи местности но ги карат по асвалтови пътища наред с кросовите мотори та питам къде е контрола??? Един конфискуван няма дори се увеличават идиотите!

Някой друг селски тъпак няма ли да купи АТВ на момчето си? Или да го повози като един известен убиец?!

И за наказание да стане банкер?!

...И тук при нас е пълно с такива...че и ревящи мотори по нощите...Карат без номера...без светлини...Чуват се километри далеч в нощната тишина ...само ченгелите НИТО ГИ ЧУВАТ...НИТО ГИ ...ВИЖДАТ...ЗАЩОТО НИКЪДЕ ГИ....НЯМА !

РОДИТЕЛИТЕ СМЕ БЕЗОТГОВОРНИ ДЕБИЛИ !

Но пък НИЕ СМЕ ОТГОВОРНИ, ОБСЛУЖАВМЕ ДЕТиТО ОТВСЯКЪДЕ!

Mоже ли някой да ме просвети,какво означава АТВ?

мотор на четири колела

в как тъй на 4 колела ???

3евзек

Същото като БМВ, но без покрив и без багажник.

Каската може да ти потрябва само веднъж но да е решаващ фактор. Носете каски дори и като карате колела.

точно. вече видях и хора с каски върху тротинетки.. малко смешно изглеждат, но е по-сигурно вероятно

Ей, много лауреати за наградата Дарвин тази година има от България!

местност "Табашка река"-там се подвизаваше един с черни мустаци...,как се казваше...???

ама къде ти мозък,че да е и мозъчна.

Ово е класика... даваш една торба пари за АТВ или мотор, ама после икономисваш от предпазни средства... Такива работи като каска, протектори за гръб и гърди те са за аматьорите...

Мама и тати са му го купили, да се вози. Обучението е било: така се дава газ, така се спира. Каска, кори, наколенки и налакътници са за слабаци. Честито. Има ли изненадани?