17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе вие защо криете инцидентите с пушачи и непушачи по спирките на масовия градски транспорт. Дали съм на спирка или в автобуса не искам мърлячи да не усмърдяват на тютюн и или подобни субстанции които излизат и от разни заместители на цигари. Нали искате хората да ползват масовия градски транспорт докато отиват на работа и училище. Ами не може да ходим с умирисани дрехи, коси, задръстени дробове, с насълзени и зачервени очи. Къде да се дяна докато чакам 20-30 минути автобуса? Няма как автобусната спирка са се разглежда отделно от превозното средство. Това е едно цяло. Има държави където дезодоранти, одеколони и парфюми и всякакви заместващи миризми са признак за прикриване на нечистоплътност. Вие тука тютюн и производните му фашкии позволявате да се ползват по спирки.

Бягай оттука, спирките не са на баща ти, а са открити обществени места. Забрана за пушене по спирките НЯМА. Води се борба с тютюна, а наркотиците тихомълком се легализират. Лицемерие и сатанизъм.

Урудливите разбирания за социални контакти на един изпростял наорд.

трябва да си абсолютно отчаян, безперспективен и ненормален за да се возиш в софийския градски транспорт. В тази група не влизат инвалидите, студентите в държавните вузове и пенсионерите :) И 100 лева да стане горивото на литър няма да ляза в мизерията на фъндъка...

Трябва да си мазохист, за да караш кола в София, особено ако работиш в района на центъра. Вече има метро, което обхожда голяма част от града. Повечето автобуси и трамваи са ОК също.