150 държави приеха Глобалния пакт за миграция, ние - не

Антониу Гутериш говори пред участниците в конференцията на ООН в Маракеш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя пакт е като истанбулската конвенция..

Добре бе, веднъж и ние да свършим нещо, както трябва и то как, като не правим нищо. Но критерии е крайният резултат де.

правилно не искаме разни примати като кужугет шойгу оглу да мърсят и осират страната ни

Само не разбирам къв е тоя шум у нас с миграцията. Кой луд се запътил насам, там откъдето половината население е с идея да се махне? Един журналист в Пловдивска телевизия направи проучване колко сирийци живеят в половин милионен Пловдив. Отговорът е 7 души, повечето дошли като студенти при соца. Просто занимаване на хората с несъществуващи проблеми за сметка на реалните им.

хаха, само аз познавам толкова сирийци в Пловдив.. Имат си общност дори. И семейства. И тези , които познавам са много готини , останали тук отпреди много години, когато са били студенти. Но като вървим по Главната се движат всякакви мургави пришълци. И да , не са сирийци, ама покрай сирийската криза, всички станаха сирийци без документи. Има опашки пред сектор Миграция в полицията. Тук за нас може да е ад, но за тях е рай. И повечето ни ползват за трамплин за Европата.

Ikoottva

Като заглавие става ,само че : Страните, отхвърлили досега Пакта за миграцията, са Австралия, Австрия, България, Естония, Израел, Полша, Съединените щати, Унгария, Хърватия, Чехия и Швейцария, отбелязва ДПА. И при тази информация излиза , че заглавието е манипулативно...? Очаквам и други държави да се присъединят към отказалите се. Този документ много силно компрометира националната политика на всяка държава, както и икономическата и социалната среда. Пактът за миграция гарантира на африканеца Мбонго Мбонго и афганистанеца Ахмед Ахмед, че може свободно да дойде в Европа, да се засели легално, да цоца всеки месец социални помощи за себе си и децата си и да не може да бъде изгонен обратно в родната си държава. Защото нито Мбонго, нито Ахмед имат образование, ценз, знание за местния език. За религия да не говорим - Ахмед дори не признава жените за хора, а за детеродни машини. Справка - "културните особености" на едни бежанци на едни площади и гари на една Нова година в Германия. Границата на ЕС трябва да стане като американската - само с виза и ако при най-малкото престъпление - веднага ектрадиция и черен печат. Никакви араби, никакви африканци. Който има образование и ценз, да заповяда, винаги ще си намери работа в Европа. Който е неграмотен - да копа картофите в Тимбукту и да работи за собствената си държава.

Само да допълня, че от моите данъци повече ще отидат за правата на мигранти, отколкото за пенсии, болни Българчета и образование.

ами приеха го тия дето искат да натресат техните безработни да ги хранят другите.

приемеме ли пакта не можем спря църните мангусти и мюслитата отделно разлигавените западняци са дотолкова вече изманипулираме че доброволно дават жените и дъщерите си на орките и афроазиатската сган добре че засега има все още нормално държави борещи се с ционистката ротшилдова клика която се опитва да унищожи нормалните бели хора

"Работещите мигранти" - за такива потрива жадно гелосани ръчички Домусчиев!!!

Цивилизованите държави не признават гнусния пакт.

Аре разкарайте се с тая тъпа пропаганда, бе! Че и лъжете на всичко отгоре и пускате фейк нюзове! Ето - написали сте "САЩ ще изтеглиха от изготвянето на пакта с аргумента, че той съдържа разпоредби, които противоречат на имиграционната политика на Доналд Тръмп." Всъщност, постоянният представител на САЩ в ООН Ники Хейли заяви, че се изтеглят, защото не отговаря на националната им миграционна политика и най-вече, защото "НИКОЙ НЯМА ДА РАЗПОРЕЖДА НА САЩ, КАКВА ДА БЪДЕ МИГРАЦИОННАТА ИМ ПОЛИТИКА". Отделно, този пакт е пълна идиотия! Напр. няма единно разбиране, какво е това миграция и мигрант! Как ще се договаряте за миграцията, като не сте се разбрали, що е това, бре?! Какъв е този договор, като всеки ще си го тълкува както иска, бе?! Убеден съм, че повечето от защитниците на този пакт изобщо нищо не са го прочели! Впрочем, за който иска повече - ЗАЩО България не трябва да се присъединява към него, ето тук - ГЛОБАЛНИЯТ ДОГОВОР ЗА БЕЗОПАСНА, ОРГАНИЗИРАНА И ЗАКОННА МИГРАЦИЯ И ПОЗИЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ http://cios-bg.com/index.php/pub-separator/2017-07-08-22-45-23/87-2018-12-06-16-49-14

г-н премиерът ни не е ли мъж на място, и направо п.ч, а ?

Голяма майтап! Държавите - shit, както ги нарече Тръмп, се събраха и си приеха документ, според който останалите държави трябва да дадат жилища и социални помощи на мързеливите им и неграмотни граждани.

" САЩ ще изтеглиха от изготвянето на пакта с аргумента, че той съдържа разпоредби, които противоречат на имиграционната политика на Доналд Тръмп." -Не виждам, защо Дир рони сълзи.....Когато Сащ го приемат, тогава и ние , ние гледаме ПРИМЕР от страната на НЕОГРАНИЧЕНИТЕ възможности !

От изброените отказали се държави няма нито една бивша робовладелска държава. Правете си изводите ако преди робите са ги купували сега ще им идват на крака и то безплатно.

ти си луд ве, род си ти , а онези примати ще идват само да лежат по гръб и да ги обрижваш, като ТОЛЕРАНТЕН европеец !

XMRIG

Сега тази черна биомаса която наводнява ЕС няма нищо общо с онези робовладелски времена , всичко иска социална хранилка и да върти някакви далавери без да работи. Подобни пактове превръщат определени държави в инкубатори на паразити , меркел насади доктрината на паразитизма като полезна и удачна. Така че роби ставаме ние белите , плащайки все по завишени данъци за да могат тъмните да паразитират на спокойствие.

Това е добре, но не сме за много хвалби - забравяте че големия брат САЩ не го подписа този документ, та ни е лесно. Иначе Цвъки и Боко имаше да викат и пишат е-се-меси: Няма лабаво, трябва да подпишем, щото господарите ни го искат....Помните как беше с ИК, нали.

Щом и Швейцария е в същия списък като нас съм спокоен

Добре дошли в страната работливи и честни хора. Хора, които наистина искат да работят и се образоват, но с техен принос . Но да ми идват тук разни лентяи , бандити и изнасилвачи, никога. Много е лесно така, на готово.

Всички тези "готованчовци", дето искат да завладяват света да се борят и оправят държавите си. Млади, многобройни, ако искат да живеят по- добре, да работят и си оправят държавите. Всеки знае да лежи и иска помощи. И аз искам така, ама няма. Цял ден работя.

Неподписването е отлично. Но фактът си остава. На единица плодородна земя България е безлюдна държава. Раждайте и я пълнете с българчета. Иначе всичкото патриотично биене по гърдите дрънчи на кухо.

Животът показа, че много голяма час от тези мигранти нито се интегрират, нито пък искат да направят това. Нагли и мързеливи. Искат да живеят на чужд гръб. Малко ли ни е нашия товар на раменете, а отгоре и тях да ги храним, лекуваме и образоваме. Това е пълна идиотщина.бил съм в много страни в Африка. Невиждани мързеливци. НИКОГА ТАКИВА ХОРА В БЪЛГАРИЯ! Който иска, да си ги взема.

Емигранти може, но само от близки нам държави и то ако нещо го закъсат яко, нищо против руснаци, украинци, беларуси, макета, уайт романианс, айде от мен да мине - и сърби, ако някога пак ги разбомбат , щото иначе са тарикати. Обаче: пакита ,азери, хинди, азиатци (со коси очи и жолта кожа), блекскин фром Гана, Чад, Мозамбик, Бурунди, Нигер, Того, Кения, Гвинея и т.н., както и силно хард мюсюлманизирани пипълчета фром Мидъл Ийст или Северна Африка - НЕ, МЕРСИ! Тия мили хорица нямат нищо общо с българската действителност и ще превърнат убавата ни държавица в брутална кочина. Не че сега не е, ама тогава ние ще требва да бегаме по Сибир и Дальньи Восток..

1. Ти виждал ли си емигрантите които сега са в България? Знаеш ли какво представляват? Знаеш ли колко от тях работят нещо и имат някакви други доходи, освен помощите? 2. Точно защото 25% от Българите са емигранти и защото това е най-активната част от нашият народ, не ни трябват бежанци. 3. Колко е населението на България? Преко сила 7 млн. икономически активното население /15-65 години/ е ок 2,8млн от тях трябва да извадим , учащи ????, с трайни увреждания- 300 хил, държавните чиновници които само лапат и пречат ок. 400хил, поне 100хил са в трудоспособна възраст но никога не са работили.... и останаха няма и 2млн. които създават принадена стойност. Или всеки 2 работещи плашат данъци с които се издържат 5 наши сънародници. В най добрият случай... То верно че държавате е договор за солидарност между гражданите и, ама не е договор за солидарност с Азия и Африка.. Не искам такива навлеци който в най-добрият случай ще отворят кинкалерия в некоя прека на женският пазар. Нашите емигранти работят, и аз искам такива с които да си поделя гражданските отговорност. Нямам нищо против китайците, ама тия безхаберници дето нищо не работят, седят и лежат тук с каквото им даде държавата докато си намерят вратичка към западна Европа не ги ща! И никой няма право да подписва такива договори без да пита хората, защото иначе и ние дето все още работим в и за тази държава ще се махнем и тук ще останат само тези дето чакат на държавният бюджет. А кой ще пълни бюджета тогава? Ти ли? Политиците ли? Или журналистите от сутрешните блокове?

А някой даде ли им възможност да работят?

А на мен някой даде ли ми възможност да работе? Не, сама си я намирам! Щом аз мога и те да се научат! Хайде стига с това някой на някого да даде! НИКОЙ на никого не е длъжен. Живея във Вликобритания(демек мигрант) и никой не ми дава помощи, никой не ми дава работа. Както и никой не ме пита дали имам ядене на масата, дали детето ми има пари за екскурзия.... с други думи нищо не ме питат. Само в края на месеца си вземат данъците и ако съм платила по-малко, си вземат следващият месец. Ей това исат всички, които са против! Щот трябва да е равно за всички! Не може за едни да е едно, другите да получават благинки!

Gusev ти от гъска имаш по- малко под перата на темето

Браво на България. Така трябва. Хайде стига вече сме се съобразявали изперкали управници, които скоро народите им ще ги изметат на бунището. Светът се променя!!

Ще стане патакламата в скоро време! Туй от мен помнете...

Браво България!!! Браво на народа ни, че принуди Бойко и останалите да се вслушат в гласа на народа!!!

Заглавието има за цел да внуши някаква вина или ??? Аз пък се радвам, че този път не сме с овцете.

От заглавието се вижда,че журналята страдат от това,че България не е подписала този пакт. Всички уважаващи своят суверинитет дъжави не са го подписали.ООН отдавна се е превърнало в оръдие на глобалистите,които с различни пактове и конвенции отнемат суверинитета на отделните държави.

А мама М от Германистан дали подписа??

Били сме прости и бедни а, а да им е честито на умните и богатите.

Да се интегрирали мигрантите.... такова интегриране става, че тая година в Белгия вече няма КОЛЕДА, а Зимни празници. Ха-ха-ха...не знам кой кого интегрира.

Имам предложение - всички хора, които обичат нелегални мигри - да си ги вземат сами вкъщи и там да ги хранят и поят, да им плащат осигуровките и да носят отговорност за техните дела ...

Да са живи и здрави тези,които са подписали пакта на дявола ! Слава на Бога ,че ние не сме сред тях !

" Той забранява произволните задържания и разрешава арестите като крайна мярка." E как пък не е обвързващ като ЗАБРАНЯВА !!! ВИЖТЕ САМО КОИ СА НАЧЕЛО НА ООН !Вижте в гугал ама нищо нема да видите оти поглъщат светлината и трудно се снимат !

Чудно ми е Саудитска Арабия и Русия дали са го подписали?

Винаги сме сред отличниците по тъпотия. Страна с над 25% собствени имигранти по цял свят е срещу пакта за миграцията. Дотрябвало му е на някой да идва в нашите пущеняци, в този “райски къс” на бедността, лошотията, завистта и злобата. Допълнено и с липса на човещина, любов към ближния и грижа за по-слабите. От гледна точка на ценности ние се нареждаме много след страните, от които би могло да има миграция. Дерзайте и празнувайте довечера ... и да не забравите да се снимате с трибагреника!

НЕОБЯСНИМА Е ОБАЧЕ ЗЛОБАТА , БЪЛВАЩА КЪМ БЪЛГАРИЯ ! ДАЖЕ И ИМЕНЦЕТО Е НА ЛАТИНИЦА - ТЪПУНГЕР !

А за обидите няма какво да коментирам!

А ТИ ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ПРИБЕРЕШ НЯКОЛКО БЕЖАНЦИ У ВАС, ЧОВЕКОЛЮБЕЦО!!! НА ЧУЖД ГРЪБ,А?! АКО БЕШЕ ПРОЧЕЛ НЕЩИЧКО ОТ НЕГО,НЯМАШЕ ДА ЛАЕШ СЕГА КАТО ПОСЛУШНО ПАЛЕ!!!

гусев , български мигрант и получовек див апап имат разлика . ТИ СИ ЕДИН от Многото ГЛУПАЦИ !!!

Как може да сравниш българският емигрант,прогонен от родината си от политиците, с орките,които организирано нахлуха в Европа. Българският емигрант работи и допринася за обществото,където е отишъл,а нащественика само получава социялни помощи и безчинства.

Северин Надеждов ли имаш предвид, или този който преди две години ритна момиче по стълбите на метрото в Берлин!? Само прочете днешната черна статистика на жертвите в България и се замислете защо е така? Защото сме много добри, толерантни, внимателни към останалите, или все бързаме да се натъпчем пред другите, да стигнем по-напред и най-важното да не допуснем някой да не влезе в страната ни, пазейки границите със смартфони в ръце!?

Има верни наблюдения в написаното от Гусев. С повечето написано съм съгласен

Гусев, Гусев! Ти имаш акъл по-малко и от една гъска, затова просто е безмислено да спорим с тебе! С глупаци не се спори!

ДЕ ФАКТО И ДЕ ЮРЕ ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ(?) ОБЯВИ ВОЙНА НА ЕВРОПА И БЯЛОТО ХРИСТИЯНСКО НАСЕЛЕНИЕ !!! ООН ОБЯВИ ВОЙНА НА ЕВРОПА !!!!

Когато формираме ясна единна позиция - ще не ще, правителството слуша :) !

Калинка Захариева дори пропусна да си покаже най-новата пазарска чанта в Маракеш, Мароко. Сигурно много я е яд :)

Крайно време е етнически българи да заемат поста Външен министър. И не само него !

От тия 150 държави 100 само дават емигранти, не внасят, а внасящите имат такава дисциплина, че свят ще им се извие на мигарнти, които отиват да правят зулуми. Как си представяте Египет, Саудитска Арабия и прочие да търпят такива неща като в Кьолн на Нова година? Или Китай? Обаче имам два въпроса: - при условие, че половината в Европа не подписват, като какъв подписва Гутериш? От името на ЕС? При условие, че 50 процента от ЕС не искат да подписват? - Испания и Гърция чиий дирят там, а после ще реват за европейска солидарност и да си делим май_муните?

Вижте какво господа,вече няма антиконти, ние видяхме със очи кой и за какво става мигрант.Имам чувството, че тези навлеци -мигрантите минават специални курсове отнасящи се до измислените права на човека.Но за кои права и на кой човек?И кой господа милосърдни е човека-този готованец и с изключително особен характер относх собственост и чест, относно култура и образование.Видяхме ги, стадата изпратени да рушат, хора които и след хиляда години няма да се интегрират, защото расизма им е заложен от рождение.Черните и мюсюлманите са не само расисти, те са и жестоки убийци, за които е чест да резне главата на белия доверчив човек.И какво ще дадат от себе си тези орди-ааааааада, ще се съвкупляват с кеф и ще се плодят с аргумента, че Аллаха им ще се погрижи за децата им, но те не ги пращат при Алаха а в уредена Европа да им спазва правата.Колко прави са били колонизаторите преди векове.Действали са простичко и според закона на природата.Разбрали са, че черния става само за роб и са го използвали по предназначение без капка милост, защото виждаме какво става когато проявим милост-готови са дани изядат с парцалите.Сега ги използват за демографска и религиозна бомба.Свидетели сме на какво заприлича френския национален отбор.Кой ги докара тези черни във Франция?Не им ли е мила родината?Много въпрост на които Гутиереш-Мутиереш и на Килиманджаро да направи сборище от демагози няма да може да отговори.Когато всеки спокойно може да се придвижва по целия свят, с гарантиране правата и живота му, тогава може да се подписва такива документи.Иначе нека Гути-Ер Еш отиде и сам се рзходи по някоя улица в Нугерия, Того ил Чад-ако е само обран ще е щаслив.Аз мисля, че тези демагози ако са добронамерени ще предприемат мерки които да наложат такива режими в проблемните държави и на място да научат евентуалните мигранти, через много труд,дори и принудителен сами да си изградят такъв живот за какъвто идват в Европа.За каво да се разкарват до тук.

Ето някои които приеха конвенцията : Нигерия- Украйна - Чад- Мали- Афганистан-Ирак- Сирия- Индонезия- Бангладеш- Пакистан- Тонга- Египет- Вавануто - Судан- Еритрея- Намибия- Либия- Гана- Екваториална Гвинея - за останалите продължете Вие

Великобритания, Франция, Германия, Испания, Белгия, Швеция, Норвегия, Финландия, Канада...

Затова тези страни са разкъсани от масови протести

Западното разбиране за глобализация или за глобална миграция, ако се въплъти като световна практика, ще доведе до тотален хаос на планетата и до неминуемо взаимно изтребление на хората. Цивилизацията на земята, в този случай, ще бъде обречена. Вярната посока е в консолидацията и заздравяване суверенитета на нациите и мирно съвместно съжителство на народите. А всъщност, човечеството и разума на нашата планета биха имали бъдеще САМО АКО ПОБЕДЯТ СТАРОСТТА, тоест САМО АКО СЕ ПРЕБОРЯТ СЪС СТАРЕЕНЕТО НА КЛЕТКИТЕ В ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ - най голямото бедствие за разумните същества!

КИТАИ,приема ли мигранти, и как се отнася с изпоядашти Ислам. Как оцелява над 3000год. като НАРОД.

Много добра новина. Чуха се гласовете на българите

Не че някой е тръгнал за Полша и Унгария ама нека отказват като искат :D

Той Гутериш не беше ли цоциалистн т.е. камунист?

И как ще го приемем при положение, че е грешно?! И кой казва, че мислим грешно, че те мислят правилно?! Някой не знае с какво си играе... но за тях е игра, а за нас ..... хм .... неприемливо минало .... :)

Браво на България! Заедно с много други нормални държави не искаме навлеци.

Пак медийна манипулация, вижте само заглавието! 150 страни подписали, а защо не започнат със "Източна Европа и САЩ не подписаха ..."? Изобщо КОЙ натисна ООН-то за такъв Пакт, в момент когато едва ли не става едно нов преселение на народите. Що за демагогия, не бил обвързващ и задължителен? Как да се тълкува: "Той забранява произволните задържания и разрешава арестите като крайна мярка."? И забележете, не става въпрос за бежанци, а изобщо за Глобална миграция.

Соросоидиоти, сър.

След време България ще се превърне в едно от най-добрите места за живеене заради липсата на "бежанци".

на ''добри коняци'' - справка (поредната!!!) Бяла черква - ако отчетем?

отхвърлили пакта през последните седмици, са Австралия, Австрия, България, ИЗРАЕЛ, Чехия, Полша, Унгария, Словакия и Швейцария. NO COMMENT!